Bilişim Ortağınız.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!
Advertisements

Sanallaştırma Teknolojileri
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Final Sunum Şablonu Dönem Final Sunumları

GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
SEM MÜHENDİSLİK & MİMARLIK tel: www. semmuhendislik
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
1 Güldane Taşdemir İnterpromedya Genel Müdür yılında, Kurumsal ve büyük ölçekli kurumlarda, veri güvenliği, sanallaştırma, iş sürekliliği,
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
İÇERİĞİN HABERCİYE SUNULMASI
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
Yechicken Kurumsal Kimlik  Yechicken markası Türkiyedeki 2 milyar dolarlık fastfood sektöründe Amerikan sermayeli restoran zincirlerine alternatif olarak.
Windows Server 2008’e Genel Bakış Microsoft Windows Server 2008, bilgi teknolojileri (BT) uzmanlarının altyapıları üzerindeki kontrollerini maksimum seviyeye.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
1 Corporate 1 KURUMSAL BANKACILIK Corporate. 2 2 KURUMSAL BANKACILIK Finansbank 90’ lı yılların ikinci yarısından başlamak üzere, giderek ihtiyaçları.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
PAZARLAMADA İNOVASYON
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Tanımı: Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım kurulumu, ağ sistemlerinin kurulumu, yönetimi ve ağ ortamı üzerinde yaşanabilecek sorunlar, çözüm.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
İZMİR – İSTANBUL – GEBZE
Türk Hava Kurumu Üniversitesi
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
Pi Magic — İş Uygulamaları Yatay Çözümler Endüstri Çözümleri Yönetim.
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
Strategic Business Planning for Commercial Producers
Konut Pazarlamasında Bir «İLK». Projelerinizi Yatırımcılarla Buluşturuyoruz.
Kurumsal Ağlarda Uzak ve Merkezi İşlem Birimlerinin Sanallaştırılması: Bir Uygulama Emrah ÇOLAK, SGK Aydın ÇETİN, Gazi Üniversitesi ŞUBAT 2016.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
Bilişim Teknolojileri Alanı Bilişim sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli meslek elemanlarına, gerekli olan mesleki yeterlikleri bilimsel ve teknolojik.
Psikolojik Danışman: Hasan KARAKIŞ.  Bilgisayar kullanımı yirminci yüzyılın özellikle son on yılında büyük bir hızla artmıştır. Bu artış, hem tüm dünyaya.
DİSASTER CENTER FELAKET MERKEZİ. Felaket Kurtarma (Disaster Recovery) Her kurum için, vermekte olduğu hizmeti herhangi bir nedenden dolayı veremez duruma.
Manufacturing Planning and Control – İmalat/Üretim Planlama ve Kontrol
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Bir çok girişimci, yeni bir iş kurarken çoğu zaman hazırlık yapmaz. Yani bir iş planı yapmaz, bir iş modeli oluşturmaz. Ülkemizde yeni kurulan işlerin.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
SUNUCU İŞLETİM SİSTEMLERİ
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
SANALLAŞTIRMA ÇEŞİTLERİ VE YAZILIMLARI
DATA CENTER.
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
DİSASTER CENTER FELAKET MERKEZİ Fatma tekin no:
Bölüm 4 Fizibilite Analizi Gerçekleştirmek ve Kazançlı Bir İş Planı Oluşturmak.
TNT VİTRİNİ YÜKSEK TEKNOLOJİ ÜRETİCİSİ
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Felaket Merkezi Berk Aydoğdu
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ 7.Ç.2. Engelsiz Hayat Teknolojileri.
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

Bilişim Ortağınız.

HAKKIMIZDA 2002 Yılında kurulan Bilişim Türkiye'nin önde gelen Bilişim ve Çözüm firmalarından birisidir. Temellerini attığımız bilişim sektöründe kısa sürede bir çok projeyi başarılı şekilde teslim etmiş ve müşteri memnuniyetini her zaman ilke edinerek, GÜVENİLİR iş ortağınız olmak için ! Siz değerli Dostlarımızın yanında olmayı ve teknolojik gelişmelerde sizinle birlikte en yakından takip etmeyi hedef olarak belirledik. 2000’li yıllarda gelişen sektörümüzde bizde gelişerek Dünyanın önde gelen markalarıyla iş ortaklığı yapmış bulunmaktayız. Bununla birlikte daha iyi hizmet sağlamak amacıyla konularında uzman yeterlilik belgelerine sahip personellerimiz ile siz müşterilerimize doğru hizmeti en GÜVENİLİR yoldan vermeyi ilke ediniyoruz. Bilişim Ortağınız.

Bakım Ve Destek Hizmetleri Sunucu odalarımızın çalışır durumda olması ve IT alt yapımızın en yüksek aşamada verim alabilmeniz için ihtiyaçlarınız doğrultusunda Bakım ve Destek hizmeti veriyoruz. Buna bağlı olarak yazılım ve donanım hizmetlerin en iyi şekilde yapılandırılması, doğabilecek sorunlardan şirketinizi minimum derecede etkilenmesi ve konusunda uzman personelimiz ile yerinde ve uzaktan siz saygıdeğer müşterilerimizin memnuniyeti firmanızın bize kazandırmış olduğu en büyük katma değerimizdir. Periyodik olarak sizleri ziyaret ediyoruz.

Yedekleme Firmaların gelişen teknoloji ile birlikte büyük öneme sahip verilerinizi SAN ve NAS çözümlerimiz ile sizlere en düşük maliyeti sunuyoruz. Günümüzde veri şirketlerin en önemli kaynaklarından biri haline gelmiştir. olarak verilerinizi en iyi şekilde analiz edip size planlı bir şekilde yedekleme çözümleri sunuyoruz.

NETWORK VE FIREWALL IT Yapımızın temeli oluşturan network alt yapısı ve firewall ( güvenlik duvarı ) iyi planlanmış, tasarlanmış, projelenmiş ve sonlandırılmış olması firmanıza en hızlı bilgi akışını ve bu akıştan geçen bilginin güvenliğini sağlamak amacıyla partneri olduğumuz yazılım ve donanım ile verilerinizi hızlı ve güvenli hale getiriyoruz. Firmalar hantal alt yapı ile değil güçlü ve dinamik alt yapılar ile ayakta durmaktadır. Bunun için siz müşterilerimiz çalışırken dahi uzman alt yapı ekibimiz sizi yormadan rahatsız etmeden bütün yenilikleri doğru şekilde ve projelendirerek siz müşterilerimize teslim ediyoruz. En önemlisi ise verilerimizin dış dünyaya kapalı halde güvenliğini sağlamak, Bu konuda size en iyi çözümleri sunuyoruz.

SUNUCU VE SUNUCU ODASI Şirketimizin kalbi olarak adlandırılan sunucu odaları uzman ekibimiz ile gelişen teknolojiye uygun halde tasarlıyor ve kullanılabilir hale geliyor. İş yükümüzü sunucularımızda doğru olarak konumlandırmak performans ve çalışma prensibi olarak sizlere ne kadar katkı sağladığının farkındayız. Bunun için günümüz teknolojinin bize sunduğu sanallaştırma teknolojisinde önde gelen yazılımların, buna bağlı olarak bunların yedeklemesini sağlamak amacıyla partneri olduğumuz yazılım ve donanımlar ile uygun maliyetlerde çözüm sunmanın arzusundayız. Sunucu odalarımız kolay yönetilebilen, genişlemeyen uygun yapıları sayesinde size ileride kolaylık sağlayacak çözümlerimizi sunuyoruz.

DONANIM Şirketimizin olmazsa olmazı printer, scanner, server, computer, vb. ürünleri siz dostlarımıza en uygun fiyat ile sunmayı ilke edinmiş olan bilişim doğru ürünleri sizlere sunmayı hedefliyoruz. Bu aşamada bir çok önde gelen markaların partner programlarına katılarak projelerinizde en iyi fiyatı almayı ve hızlı bir biçimde sonlandırmaya gayret ediyoruz. Satış ekibimizden arzu etmiş olduğunuz ürün yada ürünleri siz dostlarımıza temin ederken zorlaşan piyasa şartlarını göz önünde bulundurarak sizlere artı katmaya çalışıyoruz.

İŞ ORTAKLARIMIZ