NİZAMÜLMÜLK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS)
Advertisements

GEMLİK TİCARET MESLEK LİSESİ YGS VE LYS SUNUSU.
MAMAK KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ YGS BİLGİLENDİRME VE MOTİVASYON SEMİNERİ FARUK SÜZER PSİKOLOJİK DANIŞMAN.
BENİM LİSEM HANGİSİ?.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
ÇANAKKALE MEHMET AKİF ERSOY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
AFŞİN KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ Bölüm Tanıtma.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
KAHTA MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ METAL TEKNOLOJİ ALANI
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
ANADOLU OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSELERİ
İlgiler ve Meslekler MURAT FİDAN MÜDÜR YARDIMCISI
Esenbey Çok Programlı Anadolu Lisesi
GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Tanımı: Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım kurulumu, ağ sistemlerinin kurulumu, yönetimi ve ağ ortamı üzerinde yaşanabilecek sorunlar, çözüm.
KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
SALİHLİ KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ
YGS’de Hesaplanacak Puan Türleri
ALAN SEÇİMİ HAZIRLAYAN ŞERİFE HUŞ
Nereye,Nasıl Gidebilirim?
TRABZON İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ. BÖLÜMLER.
ATÇA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ. Daha iyi ölçme yapabilen, Öğrencilerin orta öğretim başarı puanını dikkate alan, Farklı puan türleriyle öğrencileri.
2015 YAMANTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ALAN VE BÖLÜMLER
ARAS MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Veri Tabanı Programcılığı
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
OKUL MÜDÜRÜ 31 ÖĞRETMEN1 MEMUR 4 YARDIMCI PERSONEL BULUNMAKTADIR. 3 MÜDÜR YARDIMCISI.
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITIM VE YÖNELTME SEMİNERİNE
Hangi Liselere Gidebilirim?
EĞİTİM VE KARİYER İMKANLARI
1 Ö ğrenci Se ç me ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Tanıtım Sunumu Haydar Akın Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi.
HAZIRLAYAN GÜNEŞ KARTEPER
2013 ÖSYS Ö Ğ RENC İ SEÇME VE YERLEŞT İ RME S İ STEM İ.
MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI
SINAV SİSTEMİ & BÖLÜMLER.
ESKİPAZAR ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ
BÜRO YÖNETİMİ ALANI.
MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN SINAVSIZ GEÇİŞ SİSTEMİ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
Pazarlama Ve Perakende Bölümü Alan Tanımı
YGS – 1 PUANLI LİSANS PROGRAMLARI Puan Türü Aktüerya Bölümü YGS Taban PuanlarıYgs 1 Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
ŞEHİT ORHAN DURUKAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ Bilişim Teknolojileri Alanı.
Bilişim Teknolojileri Alanı Bilişim sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli meslek elemanlarına, gerekli olan mesleki yeterlikleri bilimsel ve teknolojik.
Muhasebe Finansman Bilişim Teknolojileri Bilgisayarlı Muhasebe Web Tasarım ve Programlama Sivil Havacılık Yer Hizmetleri.
T.C. BARTIN VALİLİĞİ BARTIN HAYME ANA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
ANKARA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MEVCUT ALAN VE DALLAR ADALET ADALET Zabit Katipliği Zabit Katipliği BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ.
SINAVSIZ GEÇİŞ YAPABİLİRSİNİZ BASIM VE YAYIN TEKNOLOJİLERİ Basım ve Yayın Teknolojileri Nedir? Neden Bu Programı Okumalısınız? Bu bölümde öğrenciler.
 SINAVSIZ GEÇİŞ SİSTEMİ VE ALANLARIN SINAVSIZ GEÇİŞ BÖLÜMLERİ.
SARUHANBEY MESLEK İ ve TEKN İ K ANADOLU L İ SES İ TANITIM SLAYTI Telefon: Faks: Adres: Cengiz Topel Mh. Namık Kemal Cd.
. DENİZYILDIZLARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ.
PROF. DR. SAİME İNAL SAVİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NA HOŞGELDİNİZ… Daire Başkanı Saadet İLBAY.
MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ ALANI
YENİ EK PUAN UYGULAMASI
HÜDAVEND HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANININ AMACI:
KARTAL ŞEHİT BURAK CANTÜRK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ
Karabağlar Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
YENİŞEHİR EVLİYA ÇELEBİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Üniversite Yönetim Kurulu Rektörlüğe Bağlı Bölümler
İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ TANITIMI
Sunum transkripti:

NİZAMÜLMÜLK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

VİZYONUMUZ Tüm kadrosu ile bilirlikte daima göreve hazır bulunan Mesleki eğitimde dünya standartlarını yakalamış Sosyal, kültürel etkinliklerde adından söz ettiren Mesleki eğitim ihtiyaçlarına duyarlı iş hayatıyla ortak çalışabilen İhtiyaçları doğrultusunda eğitim planlamaları yapabilen Eğitimde en son teknolojiyi kullanabilen Öğrencilere mesleki rehberlik, iş bulma, iş kurma, iş hayatı hakkında bilgi sahibi olma konularında rehberlik yapabilen Hepimizin özlemini duyduğumuz bir okula sahip olmaktır.

MİSYONUMUZ 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanununda ifadesini bulan amaçlara ulaşmak Atatürk ilke ve inkılaplarını özüne sindirmiş bireyler yetiştirmek Tüm öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yeterliliğe sahip, düşünen ve problem çözme yeteneği gelişmiş, önüne çıkan tüm engelleri aşabilen, teknolojiyi kullanabilen, araştıran, sorgulayan, bilgiye nasıl ulaşabileceğini bilen, nitelikli bir meslek sahibi olan üretken bireyler yetiştirmektir.

OKULUMUZUN OLANAKLARI Okulumuzda toplam 225 öğrenci bulunmaktadır. 26 öğretmenimiz ile eğitim- öğretime devam etmekteyiz.

20 derslik, 1 fen laboratuarı, 4 bilgisayar sınıfı, 1 atölye, spor salonu, kütüphane ve müzik odası ile öğrencilerimize kendilerini geliştirmeleri ve güzel bir ortamda ders görmelerine olanak sağlamaktadır.

ALANLARIMIZ Toplam 6 alanımız bulunmaktadır. Bunlar; Bilişim Teknolojileri Muhasebe ve Finansman Büro Yönetimi Ulaştırma Hizmetleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Adalet

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ Okulumuzda Bilişim Teknolojileri alanı WEB tasarımı ve Veri Hazırlama dallarında eğitim vermektedir. Bu alandan mezun olan bireyler müşterinin isteğine göre WEB siteleri kurabilmekte ve kendileri günün ihtiyaçlarına uygun programlar hazırlayabilmektedir.

DİREK GEÇİŞ YAPABİLECEĞİ BÖLÜMLER Basım ve Yayın Teknolojileri Bilgi Güvenliği Teknolojisi Bilgi Yönetimi Bilgisayar Operatörlüğü Bilgisayar Programcılığı Bilgisayar Teknolojisi Coğrafi Bilgi Sistemleri Görsel İletişim İnternet ve Ağ Teknolojileri Mobil Teknolojileri Pazarlama Sağlık Bilgi Sistemleri Teknikerliği

EK PUAN ALDIĞI BÖLÜMLER Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bilgisayar Mühendisliği Elektrik Elektronik Mühendisliği

MUHASEBE VE FİNANSMAN Okulumuzda Muhasebe ve Finansman alanı Bilgisayarlı Muhasebe dalında hizmet vermektedir. Bu alandan mezun olan öğrencilerimiz bir şirketin, firmanın hesap işlemlerini tutabilecek düzeye gelmektedir.

DİREK GEÇİŞ YAPABİLECEĞİ BÖLÜMLER Bankacılık ve Sigortacılık Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Deniz ve Liman İşletmeciliği Dış Ticaret Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Emlak ve Emlak Yönetimi Pazarlama Enerji Tesisleri İşletmeciliği Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Hava Lojistiği Posta Hizmetleri Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Sağlık Kurumları İşletmeciliği insan Kaynakları Yönetimi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği İşletme Yönetimi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kooperatifçilik Sosyal Güvenlik Lojistik Tarımsal İşletmecilik Marina İşletme Tarımsal Ürünler Muhafaza ve Depolama Teknolojisi Marina ve Yat İşletmeciliği Turizm ve Seyahat Hizmetleri Marka İletişimi  Maliye

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Bölümümüz hizmet sektörü içerisinde en önde gelen ve ülke ekonomisini kalkındıracak döviz girdisinde en büyük paya sahip olan turizm sektörünün yiyecek içecek hizmetleri ve ön büro alanlarında sektörde görev alacak ve ya kendi başına iş yapabilecek, yabancı dil bilir nitelikli elemanlar yetiştirir.

DİREK GEÇİŞ YAPABİLECEĞİ BÖLÜMLER • Aşçılık • Et Endüstrisi • Endüstriyel Tavukçuluk • Ev İdaresi (Açık Öğretim) • Gastronomi ve Mutfak Sanatları • Gıda Teknolojisi • Hazır Yemek ve Aşçılık • Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği • Meyve ve Sebze İşleme • Süt ve Süt Ürünleri • Tavukçuluk • Zeytin Endüstrisi • Turizm ve Otel İşletmeciliği • Turizm ve Otel İşletmeciliği (Açık Öğretim) • Turizm ve Seyahat İşletmeciliği • Un Üretim Teknolojisi • Yağ Endüstrisi

BÜRO YÖNETİMİ Okulumuzun bu bölümünde işletmede belirlenen amaç ve hedefleri gerçekleştirmek için yönetici tarafından planlanmış, koordine edilmiş kaynakların (insan, bilgi, parasal ve maddi v.b) uygun olarak yönetilmesinde yöneticiye yardımcı olan kişiler yetiştirmek amaçlanır.

DİREK GEÇİŞ YAPABİLECEĞİ BÖLÜMLER Ağız ve Diş Sağlığı Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği İnsan Kaynakları Yönetimi İşletme Yönetimi Odyometri Sağlık Kurumları İşletmeciliği Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama

ULAŞTIRMA HİZMETLERİ Okulumuz ulaştırma hizmetleri alanının Lojistik dalında eğitim vermektedir. Bölümümüzün amacı ulaştırma hizmetleri alanı altında yer alan mesleklerde, sektörün ihtiyaçları, bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda gerekli olan mesleki yeterlilik kazanmış nitelikli meslek elemanlarını yetiştirmektir. Lojistik elemanının, taşıma, depolama, gümrükleme ve diğer prosedür işlemlerini  yapmaya yeterlilik kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim görmesi  hedeflenmektedir.

DİREK GEÇİŞ YAPABİLECEĞİ BÖLÜMLER   Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bankacılık ve Sigortacılık Otobüs Kaptanlığı Deniz ve Liman İşletmeciliği Pazarlama Dış Ticaret Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Emlak ve Emlak Yönetimi Posta Hizmetleri Enerji Tesisleri İşletmeciliği Sağlık Kurumları İşletmeciliği Hava Lojistiği Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri İnsan Kaynakları Yönetimi Sosyal Güvenlik İşletme Yönetimi Tarımsal İşletmecilik Kooperatifçilik Turist Rehberliği Kültürel Miras ve Turizm Turizm Animasyonu Lojistik Turizm Rehberliği Marina İşletme Turizm ve Otel İşletmeciliği Marina ve Yat İşletmeciliği Turizm ve Seyahat Hizmetleri Marka İletişimi Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Moda Yönetimi

ADALET Okulumuzda bu bölüm daha yeni açılmıştır. İlk öğrencilerini ilk defa bu sene alacaktır. Adalet bölümünde iki dalda okulumuz hizmet verecektir. Bunlar zabıt katipliği ve infaz ve koruma dallarıdır.

DİREK GEÇİŞ YAPABİLECEĞİ BÖLÜMLER Adalet bölümüne direk geçiş hakkı vardır. Bunun dışında öğrencilerimiz DGS girerek iki yıllık adalet bölümünü Hukuk fakültesine de çevirebilir.