Yrd.Doç.Dr. Özden ŞAHİN İZMİRLİ Proje Yürütücüsü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Program Geliştirme “uzmanlık eğitimi”
Advertisements

Konu: Ordu İli Genelindeki Anaokulları, İlkokullar, Ortaokullar ve Ortaöğretim Okulları arası “Bir Kitap da Sen Anlat” yarışması. Amaç: Türk Milli Eğitiminin.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ KLİNİK ARAŞTIRMALAR BİRİMİ (KABİ)
Öznur TOPER Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü
(OFMAE) Fizik Eğitimi Anabilim Dalı
CUMHURİYET ORTAOKULU BENCHMARKİNG 4.ALT GRUP. 1-OKUMA SAATLERİ Okullarımızda okuma saatleri planlanarak başlatıldı.. Dönerli ve 7.ve 8 sınıflarda 7.saatte.
Eğitim-Öğretim Yılı Eylül Dönemi Seminer Çalışması
“Sürdürülebilir Kalkınma Açısından İklim Değişikliği Politikaları” 16 Mayıs 2012 Rektörlük – Hünkar Dairesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Beşiktaş YTÜ İKTİSADİ.
Yükseköğretime Öğrenci Seçme Sınavı ve Doğru Tercih Yapmak Yrd. Doç. Dr. Ömer Kutlu Ankara Üniversitesi.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
4. MASA TENİSİ ÇALIŞTAYI 2015 ANTALYA. EĞİTİM KURULU Prof.Dr. A.Azmi YETİM GAZİ ÜNİVERSİTESİ Yrd. Doç. Dr. Fatih YENEL GAZİ ÜNİVERSİTESİ Uzm. Dr. Halil.
EĞİTİMDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ TOPLULUĞU
6 Haziran 2013 Uğur Mumcu Salonu
ÖZET TÜBİTAK EVRENA projesinin temel amacı eğitim fakültelerinin sınıf öğretmenliği bölümlerinde okuyan öğretmen adaylarına sürekli, sistemli ve yapıcı.
2014 Tıp Eğitimi Çalıştayı Program Değerlendirme ve Geliştirme Kurulu sunumu.
Osman SAKA- Bilişim 2000 Prof.Dr. Tanju Aktuğ Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Doç.Dr. Ziya Alkan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr. Murat Sincan Hacettepe.
LADİK İLÇESİ İLK VE ORTA ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN KİTAP OKUMA ALIŞKANLIK DÜZEYLERİ VE OKUMA GÜDÜLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ ÖĞR. GÖR. KADİR YALINKILIÇ ONDOKUZ.
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi
Okulda Yönetime Ve Karara Katılım
Mevcut Eğitim Sisteminden Geleceğin Eğitimine. Grup Katılımcıları Prof.Dr. Mahmut Ak İstanbul Üniversitesi Prof.Dr. Alper Cihan İstanbul Üniversitesi.
ÖZET Sınıf Öğretmenliği Anabilim dalındaki öğretmen adaylarına Öğretmenlik Uygulaması I ve II dersleri kapsamında anlattıkları derslere sistemli ve çok.
İç Hastalıkları Klinik Stajı GİRİŞ DERSİ
Uzaktan Eğitim Çalışmaları ve Başlanan e-Eğitim Projesinin İçeriği
ÖĞRETMENLİK 1-) MESLEK OLARAK ÖĞRETMENLİK
Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilgi Sistemi Toplantısı, 29 Nisan 2011, SAU Kültür ve Kongre Merkezi Öğretim ve Ölçme Değerlendirme Yöntemi Neden Belirlenmeli.
İnternete Dayalı Eğitimde Oluşturmacı Yaklaşım Deneyimi Prof. Dr. Ali Ekrem Özkul Öğr. Gör. M. Emin Mutlu Öğr. Gör. M. Canan Öztürk.
SUNUM İÇERİĞİ Giriş Süreç Ölçeğinde Analiz Şube Ölçeğinde Analiz .
Ömer KIRMACI & Cihan BAYRAKTAR
MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ KATSAYI ENGELİ KALKTI MESLEK LİSELİLER İSTEDİĞİ ÜNİVERSİTEYE GİDEBİLECEK!!!!
……………………………… İlkokulu / Ortaokulu / Lisesi Eğitim Performans Değerlendirme Projesi Sunumu.
SINAV SİSTEMİ & BÖLÜMLER.
2014 – 2015 PROGRAMI. BAŞVURU TARİHLERİ Başvuru Başlangıç Tarihi: 17 Kasım 2014 Başvuru Bitiş Tarihi: 30 Ocak 2015 * Türkiye geneli ayrılan kontenjan.
T.C ADANA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK PROJELERİ
Okulda Yönetime Ve Karara Katılım TUNCAY TAŞBAŞ , ALPER ALEMDAR , Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve.
Okulda Yönetime Ve Karara Katılım TUNCAY TAŞBAŞ , ALPER ALEMDAR , Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve.
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI
Girişimcilik ve Proje Yönetimi
ORTAK DERSLERİN UZAKTAN EĞİTİM YOLUYLA VERİLMESİ: ATAUZEM DENEYİMİ
Okulda Yönetime Ve Karara Katılım TUNCAY TAŞBAŞ , ALPER ALEMDAR , Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve.
Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi.
Makine Mühendisliğine Giriş
EĞİTİMDE KALİTEYİ İYİLEŞTİRME PROJESİ
BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
FAHRİ KİRT ORTAOKULU ÖĞRENCİ KOÇLUĞU PROJESİ.
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi
TBMM’YE BİREYSEL BAŞVURU YOLLARININ TANITILMASI VE DESTEKLENMESİ PROJESİ 1 Mayıs Mayıs 2016.
Gazi Üniversitesi Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümü Tanışma ve Tanıtım Toplantısı
Eğitim ve öğretmenlikle ilgili kitapların incelenmesi seminer konusu
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ.
Bilgisayar Mühendisliğine Giriş Ders-2
ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
MİMARLIK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
MİMARLIK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
ANKARA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İLKÖĞRETİM BÖLÜMÜ
Yabancı Türlere Ait Gözlem Formu
ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI
İHSAN KURŞUNOĞLU ORTAOKULU ÇINARIN GÖLGESİNDE OKUYORUM PROJESİ
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü
Kitap Okuma Projesi “KİTAP OKU[YORUM]”
EĞİTİM SİTELERİNİN YÖNETİMİ
ETKİLİ EĞİTİM SEMİNERİ
ETKİNLİK PROGRAMI 24 Kasım 2014 Saat: 17:00 Kokteyl 18:00
MEZUNİYET ÖNCESİ TIP EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI
Doç. Dr. Yalçın KIRDAR Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi.
TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ
İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ TANITIMI
Sunum transkripti:

Yrd.Doç.Dr. Özden ŞAHİN İZMİRLİ Proje Yürütücüsü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Yrd.Doç.Dr. Serkan İZMİRLİ Araştırmacı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Yrd.Doç.Dr. Mehmet TOK Araştırmacı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Bu uygulama 114K977 nolu TÜBİTAK Projesi çalışması kapsamında yapılmaktadır.

KİTaS Nedir? KİTaS, ortaokul öğrencilerinin kitap okuma etkinliklerinin İnternet teknolojileri ile takip ve değerlendirilebilmesine olanak veren çevrimiçi bir sistemdir.

KİTaS Ne Değildir? Kitap okuma programı değildir. Eğitim öğretim programı değildir. Kitap okuma etkinliğinin düzenli bir şekilde gerçekleşmesi için yardımcı bir sistemdir.

KİTaS ile Öğrencilerimiz; İlgi ve düzeyine uygun kitapları okuyabilecek Kitap okuma durumlarını takip edebilecek, Okuma performanslarını takip edebilecektir Daha fazla kitap okuması sağlanabilecektir. Kitap sonu değerlendirme sınavları ile okuduğu kitabı değerlendirme imkânı bulabilecektir.

KİTaS ile Öğretmenlerimiz; KİTaS yardımı ile öğrencilerin okuma durum ve performanslarını yakından ve sürekli takip edebilecek ve sürece daha etkin müdahale edebileceklerdir. Bu çerçevede onlardan; KİTaS’ a giriş yaparak öğrencilerin kitap okuma durumlarını takip etmeleri bekliyoruz.

KİTaS ile Velilerimiz; KİTaS yardımı ile öğrencilerimizin okudukları kitapları takip edebilecek ve etkin bir şekilde sürece dahil olabileceklerdir. Bu çerçevede onlardan; KİTaS’a giriş yaparak öğrencilerin durumlarını, okudukları kitapları takip etmelerini bekliyoruz.

KİTaS Süreci nasıldır? 1.Öğrencilerimiz KİTaS sisteminde kendilerine tavsiye edilen kitapları göz önünde bulundurarak, okuyacakları kitaba karar vermelerini ile süreç başlar. 2.Öğrenci seçtiği kitabı belirlenen süre içerisinde okumaya çalışır. 4.Kitap okuma tamamlandıktan sonra kitap ile ilgili hazırlanan değerlendirme sınavını olur. 5.Okunan kitabın düzeyine ve sınavdan alınan puana uygun olarak tavsiye edilen kitap listesi yenilenir. Yeni bir kitap seçerek sürece devam eder. 6.Öğrenci bilgileri öğretmen-veli ve öğrenci profilinden takip edilebilir.

Öğrenci Sorumlulukları Öğrencilerin; kitap okumaları okudukları kitabın değerlendirme sınavını sistem üzerinden olmaları, kitap tavsiyesi almaları süreci, sistem üzerinden takip etmeleri beklenmektedir.

Proje Ekibi Yrd. Doç. Dr. Özden Şahin İzmirli- Proje Yürütücüsü Çanakkale OnsekizMart Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Yrd. Doç. Dr. Serkan İzmirli- Araştırmacı Çanakkale OnsekizMart Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Yrd. Doç. Dr. Mehmet Tok - Araştırmacı Çanakkale OnsekizMart Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Prof. Dr. Rauf Yıldız – Danışman Çanakkale OnsekizMart Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Yrd. Doç. Dr. Ümit Çelen – Danışman Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Uzm. Ömer Kırmacı Bursiyer Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Ar. Gör. Mazhar Bal – Bursiyer Çanakkale OnsekizMart Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Öğr. Gör. Cihan Bayraktar – Bursiyer Karabük Üniversitesi Eskipazar MYO.