Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Okulda Yönetime Ve Karara Katılım TUNCAY TAŞBAŞ - 260701, ALPER ALEMDAR - 291272, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Okulda Yönetime Ve Karara Katılım TUNCAY TAŞBAŞ - 260701, ALPER ALEMDAR - 291272, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve."— Sunum transkripti:

1 Okulda Yönetime Ve Karara Katılım TUNCAY TAŞBAŞ - 260701, ALPER ALEMDAR - 291272, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim teknolojileri Eğitimi Bölümü, Trabzon/TÜRKİYE Danışman: Yrd. Doç. Dr. Muhammet BERİGEL

2 Projeyi izleme Projeye katılmayan öğretmenlerin neden katılmadıkları hakkında araştırma yapılmıştır. Öğretmenler şu nedenlerle sistemi kullanmamıştır:  Web sitede gezinmeyi bilmeme.  Vakit ayıramadığı için.  Sadece proje olarak yürütüldüğü için.  Unuttuğu için.  Bilgisayar kullanmayı sevmediği için.

3 Kardelen Anaokulu Projeyi yeniden uygulamak için Kardelen Anaokulu Müdiresiyle görüşülmüştür. İlk önce proje tanıtılmıştır. Müdire hanım projeyi beğendiğini çok etkili proje olduğunu söylemiştir. Ancak kendi okulunda öğretmen sayısı az olduğu için böyle bir sisteme gerek olmadığını belirtmiştir.

4 Dinlediğiniz için teşekkür ederim. Soru ve Önerileriniz.. ALPER ALEMDAR – TUNCAY TAŞBAŞ


"Okulda Yönetime Ve Karara Katılım TUNCAY TAŞBAŞ - 260701, ALPER ALEMDAR - 291272, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları