Üye Sicil Müdürlüğü olarak, Ülkemizde ilkleri yapan İZMİR TİCARET ODASI’ nın, kendi görev alanında ilkleri yapan Müdürlüğü olmaya devam ediyoruz…

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
Advertisements

USTA BULUŞMA NOKTASI Merhaba,
Bilgisayar Açılış Parola Talep İşlemleri
BORÇLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI SÜRECİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR MUĞLA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ.
BİMER BAŞBAKANLIK İLETİŞİM MERKEZİ. BİMER BAŞBAKANLIK İLETİŞİM MERKEZİ.
1-YURTİÇİ FUAR TEŞVİKLERİ 2-DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK HİZMETİ
Google Analytics Nedir?
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİR.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
EĞİTİM KURUMU YÖNETİCİLERİ GÖREV SÜRESİ UZATMA İŞLEMLERİ
BARTER DOLARINIZI NAKİDE ÇEVİRİN - İSTEDİĞİNE ÖDE DEVRİMİ
ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ WEB’DEN BAŞVURU NASIL YAPILIR? ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ WEB’DEN BAŞVURU NASIL YAPILIR?
ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ WEB’DEN BAŞVURU NASIL YAPILIR? ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ WEB’DEN BAŞVURU NASIL YAPILIR?
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
MARMARİS TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından şirket bilgilerinin uluslararası standartlara uyumlu hale getirilmesi amacı yürütülmekte olan Merkezi Sicil Kayıt.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS) ÖRNEK ANONİM ŞİRKET KURULUŞU
EDREMİT TİCARET ODASI EDREMİT TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
ÇEK RAPORU • RİSK RAPORU
ÇEVRİMİÇİ ÇEVRE İZİNLERİ
Yararlı Mı? İNTERNETTE ALIŞVERİŞ Zararlı Mı?.
MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU
8383 MEB MOBİL BİLGİ SERVİSİ
Staja başlamadan 20 gün Öncesinde Bu slaytta geçenleri tamamlamış olmanız gerekmektedir.
İlhan AYDIN Kocaeli İl Müdürü.
Uzaktan Öğretim Online Ön Kayıt Sistemi Kullanım Kılavuzu
BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM VE ANİMASYON GİZEM TANIŞ
Eğitim Öğretim Yılı 9. Sınıf Alan Seçimi Bilgilendirme Toplantısı
ÖDEME EMRİ UYGULAMASI İbrahim ARSLAN
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
Yazılım Geliştirme Projesi
Sertaç Çelikyılmaz Genel Müdür Elektronik Bilgi Güvenliği A.Ş. Türkiye’de Kurumlar İçin e-Güven Altyapısı 07 Ekim 2004, İstanbul Eczacıbaşı Holding.
Sınıfımızın Yeni İletişim Noktası
CUSTOMER TO CUSTOMER (TÜKETİCİDEN TÜKETİCİYE) E-TİCARET
E-Tebligat 1: E-Tebligat Ne Zaman Başlıyor? E-Tebligat uygulaması 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren başlayacaktır. Ancak, bu tarihten önce E-Tebligat sistemini.
 VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 456)  5.2. Gelir Vergisi Mükelleflerinin Bildirimi ve Elektronik Tebligat Adresi Edinmesi  Elektronik tebligat.
TÜBİTAK BİLİM FUARI.
T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
1 SAKARYA SMMM ODASI ÜYELERİ İÇİN ÖZEL HAZIRLANMIŞTIR.
sitesine girdikten sonra karşımıza bu ekran gelecektir.
Kasım 2015 VERGİDE ELEKTRONİK TEBLİGAT DÖNEMİ 1 OCAK 2016’ DA BAŞLIYOR.
İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLÜĞÜ İnsan Kaynakları Müdürlüğü 1 KARİYER İMKANI ÇALIŞAN BİLGİLERİ STAJ BAŞVURUSU SOSYAL İMKANLAR AÇIK.
Gelir İdaresi Başkanlığı. ELEKTRONİK TEBLİGAT NEDİR? Elektronik Tebligat, 213 sayılı Vergi Usul Kanunu ve 456 sıra no.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği.
ÜYELİK İÇİN ÖNCELİKLE «ONLİNE-TEST» SEKMESİNİ TIKLIYORUZ ÜYELİK İÇİN ÖNCELİKLE «ONLİNE-TEST» SEKMESİNİ TIKLIYORUZ.
TİCARİ İŞLEMLER MÜDÜRLÜĞÜ. KAPASİTE, EKSPERTİZ RAPORLARI SİGORTA ACENTELERİ LEVHAYA KAYIT İŞLEMLERİ İŞ MAKİNESİ TESCİL İŞLEMLERİ SAYISAL TAKOGRAF KARTLARI.
Gundemkep.com.tr. Gundemkep.com Amaç: Kep sisteminde kanal yapısının açıklanabilmesi için hazırlanmıştır. Uygulama: Web Site işlemleri Sisteme giriş işlemleri.
TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008.
KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………
ERASMUS+ Oryantasyon Programı Erasmus Kurum Koodinatörlüğü erasmus.erciyes.edu.tr
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ YAYGINLAŞTIRMA ÇALIŞMALARI
Elektronik belge KILAVUZU
Staj Bilgilendirme 2017 Makina Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu
E-İMZA.
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği
İŞYERİ TESCİLİ VE E-BİLDİRGE ŞİFRE İŞLEMLERİ
Havalimanı Check-in İşlemleri
BERGAMA TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
ELEKTRONİK TİCARET E TİCARET NEDİR ? E-Ticaret ‘ te dikkat edilmesi gereken kurallar 1.
Staj Bilgilendirme 2018 Makina Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu
Sadece ihale usulü ile yapılan alımlarda SGK borcu sorgulanır.
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
ÇEK RAPORU • RİSK RAPORU
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI ARASINDA
V. Bireysel Başvuru Usulü
Biz Kimiz? 3 nesildir sürdürdüğümüz aile şirketimizin getirmiş olduğu bilgi, birikim ve güven ile 70+ yıllık tecrübemiz ve yenilikçi yaklaşım sayesinde,
Sunum transkripti:

Üye Sicil Müdürlüğü olarak, Ülkemizde ilkleri yapan İZMİR TİCARET ODASI’ nın, kendi görev alanında ilkleri yapan Müdürlüğü olmaya devam ediyoruz…

Türkiye'deki ilklerimiz… E-imzalı Belge Kurye ile değerli evrak satışı Online Yeni Kayıt Takip Ekranı Tamamen elektronik ortamda yürütülen Ödüllendirme süreçleri Mobil İstihbarat

Yeni Hizmetimiz.. Üyelerimiz artık; linkine tıklayarak Odamızdaki iletişim bilgilerini, veri güvenliğini de sağlayarak cep telefonlarına yolladığımız sms doğrulama kodunu kullanarak, sadece bir dakika içinde güncelleyebiliyorlar.

Online Üye Bilgi Güncelleme Ekranı Hem üyemizin bilgilerini güncelliyor, hem de veri güvenliğini sağlıyoruz. Ortak cep telefonu Yetkili cep telefonu Sabit telefon, faks adresi Web adresi Muhasebe telefonu Muhasebe adresi bilgilerinin online olarak güncellenmesi sağlanmaktadır.

Müdürlüğümüzün Diğer E-Hizmetleri: Yeni Üye Kayıt Online Takip Ekranı Hizmetimiz E-imzalı Belge Hizmetimiz İnternet Sitemiz Üzerinden Değerli Evrak Satış Hizmetimiz Kredi Kayıt Bürosu Kayıt Hizmetimiz Ödüllendirme Online Başvuru Hizmetimiz

Yeni Üye Kayıt Online Takip Ekranı İnternet sitemiz üzerinden üyelerimizin hizmetine sunduğumuz; Yeni Üye Kayıt Online Takip Ekranından ( Ticaret Sicili Müdürlüğü’ne yeni şirket/gerçek kişi kuruluşu için teslim edilen işlemlerinize ilişkin; Ticaret Sicili Müdürlüğü’nde tescil işleminin tamamlanıp tamamlanmadığı, Tescili tamamlananlar için, Oda kayıt işleminin gerçekleşip gerçekleşmediği, online olarak sorgulanabilmektedir.

E-imzalı Belge Hizmetimiz İnternet sitemiz üzerinden elektronik ortamda geçerli e-imzalı Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ve İhale belgesini (g bendine istinaden) talep etmeniz halinde birkaç dakika içinde e-posta yolu ile sizlere iletmeye devam etmekteyiz. (

İnternet Sitemiz Üzerinden Değerli Evrak Satışımız İnternet sitemiz üzerinden talep edeceğiniz ıslak imzalı Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesini ve İhale Belgesini (g bendine istinaden), Odamıza gelerek teslim alabiliyorsunuz veya adresinize kurye aracılığı ile gönderebiliyoruz. ( bin/D_Evrak/tahsilat_tumu_ana_ekran ) bin/D_Evrak/tahsilat_tumu_ana_ekran

Kredi Kayıt Bürosu Kayıt Hizmetimiz Ticari hayatınızdaki riskleri azaltmak amacıyla kredi kayıt bürosuna Odamız aracılığı ile kayıt yaptırarak, müşterilerinizin mali yapısıyla ilgili sorgulamaları gerçekleştirebilirsiniz.

Kredi Kayıt Bürosu Kayıt Hizmetimiz Üyelik için; üzerinden başvuru oluşturmanız, oluşturduğunuz başvuruyu Müdürlüğümüze elden teslim ederek veya Odamıza gelmeden; internet sitemiz üzerinden başvurup formun adresinizden teslim alınmasını sağlayarak en kısa sürede kayıt işleminizin gerçekleştirilmesini talep edebiliyorsunuz.

Ödüllendirme Çalışmaları Üyelerimizin her yıl Safi Ticari Kazanç Sağlama Kategorisinde ve Döviz Sağlama kategorisinde ödüllendirilmesi için ilgili dönemde başvuruları internet sitemiz üzerinden online olarak kabul etmekte ve çalışmalarımızı dijital ortamda yürütmekteyiz.

Bundan sonra da siz değerli üyelerimize en kısa sürede daha kaliteli hizmet vermek adına projelerimiz devam edecektir. Saygılarımızla, ÜYE SİCİL MÜDÜRLÜĞÜ

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN…