+. + Tarihçe Türkiye finans sektörünün iki güçlü ve köklü kurumu olan Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Koçbank A.Ş.'nin güçlerini, tecrübelerini ve kaynaklarını.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Satış Noktası Yönetimi
Esnek Yan Haklar
“Kadın Girişimciye Garanti Yaklaşımı”
Başarı FIRSAT ile Başlar!
Deniz’e Hoşgeldiniz.
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
Serdar GÜNİZİ TBD İstanbul Finansal Şirketlerde Teknoloji Nereye Gidiyor ?
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
Garanti Bankası, 1946 yılında Ankara'da kurulmuş olan, 1983'te finans, sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren Doğuş Grubu'na katılmış olan bir.
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Bankacılık ‘ta Yeni CRM Yaklaşımları M
TÜRKİYE DENİZCİLİK VAKFI KONUT SİGORTALARI SUNUMU 07/02/2012 Consumer Connexions Osman Mert & Melis Oktay Istanbul.
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
1 Corporate 1 KURUMSAL BANKACILIK Corporate. 2 2 KURUMSAL BANKACILIK Finansbank 90’ lı yılların ikinci yarısından başlamak üzere, giderek ihtiyaçları.
Kadir Has Üniversitesi Mezunlar Derneği Etkinlik ve Projeleri Sunumu
İŞKUR DESTEKLİ PERAKENDE BANKACILIK SAHA SATIŞ ELEMANI EĞİTİM PROJESİ
Şekerbank: Kuruluşundan Bugüne
1 ŞEKERBANK BİREYSEL BANKACILIK Kasım/ TÜRKİYE’DE BİREYSEL BANKACILIK-İLKLER.
KURUMSAL BANKACILIK UYGULAMALARI.
BANKACILIK HİZMET VE ÜRÜNLERİ
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
SANAL MAĞAZA UYGULAMALARI VE STRATEJİLERİ
SİGORTA TÜRLERİ 4. HAFTA.
TÜRKİYE’DE FİNANSAL SEKTÖRÜN BUGÜNKÜ DURUMU VE REEL EKONOMİYE ETKİLERİ
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
Faktoring : Gelişen Finans Sektörü
Yapı Kredi Leasing April 2015.
2014 SAT KAZAN Bes ve Hayat Ürünleri. Sat – Kazan Puanları.
GARANTİ EMEKLİLİK BES ÜRÜNLERİ.
Euler Hermes: Facilitating change in trade landscape of Turkey
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
Türkiye’de Sağlik Hizmetlerinin FinansmanI ‘SağlIk hizmetlerinin finansman modelleri, sosyal sağlIk sigortasInIn önemi 25 Ekim 2015, Hacettepe Üniversitesi.
BANKALAR Bankalar para ve kredi alanında önemli fonksiyonları olan mali kuruluşlardır.Bankaların işlevi kredi ticareti yapmaktır.
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
Garanti’de İnovasyon 1. Garanti’nin inovasyon anlayışı ve yaklaşımı
Dijital Bankasürans 7 Ekim 2015.
1 E-Ticaret ve Güvenli Ödeme Kısım I. E-Ticaret Kısım II. Güvenli Ödeme Umur YILMAZ Comtech Tic. Ltd
1 Ziraat Sigorta A.Ş.. 2 Ziraat Sigorta A.Ş. TIBBİ KÖTÜ UYGULAMAYA İLİŞKİN ZORUNLU MALİ MESULİYET SİGORTASI (HSS)
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
GENEL MUHASEBE ıı YRD. DOÇ. DR. SERHAN GÜRKAN Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi
GİRİŞİMCİ.
ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK. Tarihçesi  1990 yılında Anadolu hayat sigorta A.Ş Anadolu anonim Türk sigorta şirketi tarafından yürütülmekte olan hayat sigortacılığı.
Arzum ‘Her i ş in bir Arzum'u vardır.’. * Tarihçe * Yönetim Yapısı * İş letmenin Sahipleri * Vizyon-Misyon * Ürünleri * Rakipleri * Sosyal Sorumluluk.
Bir çok girişimci, yeni bir iş kurarken çoğu zaman hazırlık yapmaz. Yani bir iş planı yapmaz, bir iş modeli oluşturmaz. Ülkemizde yeni kurulan işlerin.
= TARİHÇE= İlk mağazasını 15 Haziran 1963’te Fransa’da açan Carrefour, bugün 33 ülkede, 15 binden fazla mağazasıyla yılda ortalama iki milyar kişinin alışverişlerinde.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
DAHA GÜVENLİ TİCARET ANKARA - ÇİN.
KATILIM BANKACILIĞI.
Muhammed Emin ALTINTAŞ
Finans Sistemine Genel Bakış
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
Mehmet GENÇ Genel Müdür Mutlu BOZKURT Genel Müdür Yrd.
FİNANSAL KURUMLAR KURUMLAR BİRLİĞİ (FKB)
TEB Tarım Bankacılığı.
KISA VADELİ İHRACAT KREDİ SİGORTASI
İHRACATIN FİNANSMANINDA
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
FİNANSAL PİYASALAR VE KURUMLAR
Finansal Kriz Yönetiminde Katılım Bankalarının Etkinliği
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
TEB Tarım Bankacılığı.
Türkiye Sigorta ve Emeklilik Sektörü
TÜRK BANKACILIK SİSTEMİ
R. Hakan Özyıldız Kamu bankacılığı R. Hakan Özyıldız
Sunum transkripti:

+

Tarihçe Türkiye finans sektörünün iki güçlü ve köklü kurumu olan Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Koçbank A.Ş.'nin güçlerini, tecrübelerini ve kaynaklarını bir araya getirerek daha iyisini sunmak için yarattığı birliktelikle yeni oluşumunu 2006 yılında tamamlayan Yapı Kredi, bugün her iki kurumun tarihini ve ortak değerlerini içeren bir finans devi haline gelmiştir.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç Ceo Faik Açıkalın

Ortaklık Yapısı Ünvanı Oran(%) Koç Finansal Hizmetler A.Ş. 40,9 UniCredit Grubu 40,9 Diğer Ortaklar 18,2

Vizyon; Finans sektörünün tartışmasız lideri olmak. Misyon; Uzun vadeli sürdürülebilir büyüme elde etmek, tüm menfaat sahipleri için değer yaratmak, müşterilerin ve çalışanların ilk tercihi olmak.

Ürünleri Krediler – Kredi Kartları Yatırım Ürünleri Ödemeler ve Hizmetler Fatura Ödemeleri Kira Ödemeleri Taksitli Eğitim Sistemi Üniversite Ödemeleri Düzenli Harçlık Düzenli Ödemeler Bağışlar Seyahat Çeki Tahsilatı Mevduat Ürünleri Altın Günleri e-Mevduat Fonlu Mevduat Vadeli Mevduat 5D Mevduat Esnek Vadeli Mevduat Vadesiz Mevduat Altın Mevduatı Mevduat Sigortası Sigorta ve Emeklilik Bireysel Emeklilik Çocuğum Okusun Eğitim Güvencesi Yaşam Riskleri Sigortası Araç Sigortaları Ev Sigortası Sağlık Sigortası Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) Bireysel Kaza Sigortaları Gelir Güvencesi Sigortası Kredi Kartı Ödeme Güvencesi İşimin / KOBİ İşimin Paket Poliçeleri İdeal Hayat Sigortası Kredili Hayat Sigortası Kredi Ödeme Güvencesi Sigortası Kobi Hayat Sigortası Paketler Meşe Paketi Ardıç Paketi Çınar Paketi Sınırsız Bankacılık

Rakipleri

Sosyal sorumluluk projojeleri; Vadaa’lar çocuklarla buluşmaya hazır! Yapı Kredi ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı iş birliğiyle Vadaa oyuncakları çocukları bekliyor. D&R'dan satın alacağınız Vadaa oyuncaklarından elde edilen tüm gelir TEGV’e gidiyor.

Yapı Kredi Bankacılıkta Engelleri Kaldırmaya Devam Ediyor! Engellilere yönelik bankacılık hizmetlerinin Türkiye’de ilk örneklerini sergileyen ve bu anlamda birçok ödüle layık görülen Yapı Kredi, ses getirecek yeni uygulamalara imza atmaya hazırlanıyor. Engelsiz Bankacılık Programı kapsamında çağrı merkezinin kapılarını “Home Agent” uygulaması ile engellilere de açan Yapı Kredi, finans alanında kendini geliştirmek isteyen işitme engelliler için ise eğitimlerine işaret dilini ekledi.

Çatalhöyük Kazıları Yapı Kredi, Anadolu’da neolitik çağın (Cilalı Taş Devri) ilk ve en önemli arkeolojik buluntularından biri kabul edilen Çatalhöyük arkeolojik kazılarına, 1997 yılından bu yana ana sponsor olarak destek vermektedir.

Aldığı Ödüller 13. Altın Örümcek Ödülleri(2015) www.yapikredi.com.tr - Bankacılık ve Finans Kategorisinde En İyi Web Sitesi (Birinci) International Business Awards(2015) Yapı Kredi Mobil Bankacılık Uygulaması  Altın Stevie Kazananı (Apps-Business/Banking kategorisi) Türkiye'nin İlk Apple Watch Uygulaması(2015) Yapı Kredi Apple Watch uygulaması App Store'a girer girmez "Featured App" olarak seçildi.

Visa Europe Best Ödülleri(2015) World Alışveriş Asistanı İnovasyon Kategorisi Birinciliği Interactive Media Awards(2015) Yapikredi.com.tr - Üstün Başarı Ödülü Global Finance(2014) Mobil Şube’de Avrupa'nın En İyisi Engelsiz Bilişim Ödülleri(2013) Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu - Engelsiz Özel Sektör Ödülü TC Cumhurbaşkanlığı Ödülü(2012) “Eğitim Her Engeli Aşar“ Konuşmak Elimizde(2012) İşitme Engelliler Federasyonu - İşitme Engelliler için Türkiye'nin İlkleri

Dinlediğiniz için teşekkür ederiz.  Doğukan Şimşekler 150326063 Kadir Sarıtiken 201320301083