Hacettepe Teknoloji Transfer Merkezi (HT-TTM) Girişimcilik Ofisi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KOSGEB DESTEKLERİ.
Advertisements

SANAYİ AR-GE PROJE DESTEKLERİ
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI «TEKNOGİRİŞİM SERMAYESİ DESTEĞİ»
BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
TÜBİTAK TÜBİTAK 1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
Tematik Proje Destek Programı
T.C SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI
Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı
T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tekin VARLIK Sanayi ve Teknoloji Uzman Yrd. San-Tez Proje Grubu SAN-TEZ ______________12.
Üniversite - Sanayi İşbirliği Destek. Programa Etken Olan Temel Sorular
TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı.
GİRİŞİMCİLİK ve SOSYAL PROJE DESTEKLERİ
ARİNKOM TTO SAN – TEZ Destekleri. ARİNKOM TTOSAN-TEZ Programı 27 Şubat 2014 tarihli ve sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Sanayi Tezleri Projelerinin.
Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri
BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
AR-GE, İNOVASYON ve ENDÜSTRİYEL UYGULAMA
TÜBİTAK TEYDEB Ar-Ge ve Yenilik Destek Programları.
TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
TÜBİTAK 1507 – KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı
4 : Ar-Ge, İnovasyon, Endüstriyel Uygulama Destek Programı
TÜRKİYE’NİN İLK, EN BÜYÜK VE EN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ;
Asıl başlık stili için tıklatın İZMİR’DE BÖLGESEL AR-GE / YENİLİK KAPASİTESİ VE YENİLİK EKOSİSTEMİ 01/10/2013.
Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu
GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
TÜSİAD – Sabancı Üniversitesi Rekabet Forumu Ar-Ge’de İşbirlikleri Doç. Dr. Cemil Arıkan Sabancı Üniversitesi Ulusal İnovasyon Girişimi 6 Ocak 2009 İstanbul.
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Araştırma ve Geliştirme
Doç. Dr. Esvet AKBAŞ YYÜ Rektörlüğü PDO Koordinatörü 2013-VAN.
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ PROJE DESTEK OFİSİ
T-TTO İstanbul ticaret üniversitesi ve TTO yapılanması
Teknoloji Transfer Ofisi
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
LOGO TÜBİTAK Yenilik Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik D.P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu.
LOGO TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı.
LOGO TÜBİTAK Öncelikli Alanlar Araştırma Teknoloji Geliştirme ve Yenilik P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc.
SANAYİ ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
SANAYİ TEZLERİ (SAN-TEZ)
LOGO TÜBİTAK Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah.
TÜBİTAK Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
TÜBİTAK Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
LOGO TÜBİTAK Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
LOGO TÜBİTAK Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah.
KOSGEB’TEN VERİLECEK OLAN YENİ DESTEKLER. GERİ ÖDEMESİZ VERİLİYOR Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGB) bugüne kadar.
TÜBİTAK TEYDEB Ar-Ge ve Yenilik Destek Programları.
İNOVASYONDA KADIN TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT VE KADEM İŞBİRLİĞİNDE KADIN GİRİŞİMCİLİK KAMPI 31 Ağustos – 4 Eylül 2015.
Doç. Dr. Hasalettin DELİGÖZ e-posta:
Fatih Üniversitesi Burak Yener
“KOBİ’lerin Krediye Erişiminde Tek ve Doğru Adres: KGF”
Teknoloji Transfer Ofisleri ile İşbirlikleri Abdurrahman TÜRK Sabancı Üni. AİA-İstanbul, Proje Yöneticisi 15 Eylül 2015, Ankara NMP ALANI GENEL BİLGİLENDİRME.
Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi. Kuruluş : 18 Mayıs 2007 Açılış : 15 Eylül 2008 Kampüs : Çekmeköy, Türkiye’nin ilk LEED Sertifikası alan.
Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi. Kuruluş : 18 Mayıs 2007 Açılış : 15 Eylül 2008 Kampüs : Çekmeköy, Türkiye’nin ilk LEED Sertifikası alan.
Kamu Ar-Ge Fon Kaynaklarına Erişim
KOSGEB ve KOBİ’ler. KOSGEB KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında küçük.
Özel Sektör AR-GE Projelerine Yönelik Destekler Prof.Dr.Barbaros Özer Ankara Üniversitesi Süt Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi SETBİR Danışma Kurulu Üyesi.
KOSGEB ve Kuruluş Amacı KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Düzce’de 2012 yılında faaliyete başlamıştır. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal.
T. C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI AR-GEREFORMPAKETİ Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun ve Bazı Kanun Hükmünde.
1501 TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı.
DEVLET HİBE VE TEŞVİKLERİ SUNUMU
AR-GE MÜHENDİSİ YETİŞTİRME PROJESİ EĞİTİM PROGRAMI ULUSAL DESTEK PROGRAMLARI DERSİ ETTOM ULUSAL PROJELER UZMANI M.MELİKE SEZGİN AR-GE MÜHENDİSİ YETİŞTİRME.
2017/2018 AKADEMİK YILI ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ
KREDİ GARANTİ FONU
KREDİ GARANTİ FONU
TÜBİTAK BİLİMSEL DESTEKLEME PROGRAMLARI
KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI SUNUMU
Kaynak göstererek kullanabilirsiniz.
GARAJ HİBE PROGRAMI İŞ FİKRİ
DESTEK VE TEŞVİK PROGRAMLARI
Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı
Sunum transkripti:

Hacettepe Teknoloji Transfer Merkezi (HT-TTM) Girişimcilik Ofisi Salim ÖZTÜRK HT-TTM Girişimcilik Ofis Koordinatörü

HACETTEPE TEKNOLOJİ TRANSFER MERKEZİ: TÜRKİYE’DE İLK KURULAN 3 TTO DAN BİRİ TÜBİTAK HİBE ÖDÜLÜ KAZANAN İLK TTOLARDAN 1.000.000 TL / yıl (5 yıl) HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ’NİN ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ OFİSİ PROJE OFİSİ PATENT OFİSİ GİRİŞİMCİLİK OFİSİ

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ OFİSİ 300DEN FAZLA FİRMAYLA 250DEN FAZLA AKADEMİSYENİN KATILDIĞI 500ÜN ÜZERİNDE SÖZLEŞME PATENT OFİSİ 50DEN FAZLA PATENT BAŞVURUSU 2 TİCARİLEŞME GİRİŞİMCİLİK OFİSİ 1 START-UP TEKNOLOJİSİNİN 1 MİLYON TL’LİK İLK YATIRIMLA TİCARİLEŞTİRİLMESİ PROJE OFİSİ 100ÜN ÜZERİNDE KABUL EDİLMİŞ TÜBİTAK ARDEB VE TEYDEB FONU

GİRİŞİMCİLİK OFİSİ Akademisyen, Öğrenci veya Çalışan Üniversite içerisinde ve dışarısında Yeni İş Fikri olan her bireye, İş Fikri’nin ticari bir ürüne dönüşmesi için ihtiyaç duyduğu alanlarda destek olmak.

GİRİŞİMCİLİK OFİSİ Eğitim/Danışmanlık İş Modeli Canvası Finansman Yönetimi ve Gelir Modelinin Oluşturulması Pazarlama ve müşteri ilişkileri Şirketleşme Süreçleri

GİRİŞİMCİLİK OFİSİ İş Fikrinizi geliştirmek, iyileştirmek ve ticari birer ürün haline getirmek için ihtiyaç duyacağınız konularda sizlere destek olacak Akademik ve Business Danışmanlık Desteği.

GİRİŞİMCİLİK OFİSİ Devlet Destekleri KOSGEB Girişimcilik Desteği Sanayi Bakanlığı Teknogirişim Sermaye Desteği TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Desteği

KOSGEB Girişimcilik Desteği Devlet Destekleri KOSGEB Girişimcilik Desteği Kimler Başvuru Yapabilir? Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ni, KOSGEB Genç Girişimci Geliştirme Programı’nı, Küçük Ölçekli İşletme Kurma Danışmanlığı Desteği (KÖİDD) Programı’nı tamamlayarak eğitime veya programa katıldığını belgeleyen ve işletmesini kuran girişimciler, bu desteğe başvuru yapabilir Destek Miktarı 30.000 TL (Geri Ödemesiz) 70.000 TL (Geri Ödemeli)

Sanayi Bakanlığı Teknogirişim Sermaye Desteği Devlet Destekleri Sanayi Bakanlığı Teknogirişim Sermaye Desteği Kimler Başvuru Yapabilir? Programa, örgün öğrenim veren üniversitelerin herhangi bir lisans programından bir yıl içinde mezun olabilecek durumdaki öğrenci, yüksek lisans veya doktora öğrencisi ya da lisans, yüksek lisans veya doktora derecelerinden birini ön başvuru tarihinden en çok 5 yıl önce almış kişiler başvurabilir. Destek Miktarı 100.000 TL (Geri Ödemesiz) Destek Süresi 12 ay

TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programı Devlet Destekleri TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programı Kimler Başvuru Yapabilir? Üniversitelerin örgün öğrenim veren herhangi bir lisans programından mezun veya Üniversitelerin herhangi bir yüksek lisans veya doktora programına kayıtlı öğrenci veya Üniversitelerin herhangi bir yüksek lisans veya doktora programından mezun kişiler aşağıda belirtilen şartları taşımaları halinde bireysel olarak başvurabilecektir. Doktora ve üstü ünvana sahip kişiler hariç, 01.01.2014 tarihi itibariyle 45 yaşından gün almamış olmak (01.01.1970 sonrası doğanlar), Daha önce Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermaye Desteği ya da TÜBİTAK Girişimcilik Aşamalı Destek Programı 2. Aşaması kapsamında sermaye desteği almamış olmak. Destek Miktarı 150.000 TL (Geri Ödemesiz) Destek Süresi 18 ay

GİRİŞİMCİLİK OFİSİ

BİGG HAMLE GİRİŞİMCİLİK SİSTEMİ

BİGG HAMLE GİRİŞİMCİLİK SİSTEMİ 2015 YILI www.bigghamle.com adresinden online başvurular alındı. 156 İş fikri sahibi başvuru yaptı. 70 Kişi 1. Aşama Eğitimlerine katılmaya uygun görüldü. 65 Kişi 2. Aşama için Başvuru Dosyalarını Hazırladı. 42 kişi TÜBİTAK BİGG 1512 Başvurusu yapmaya hak kazandı. Tüm Türkiye çağında 551 İş Fikri 2. aşama başvuru yaptı Sonuçlar Ocak ayında TÜBİTAK tarafından açıklanacak.

salim.ozturk@hacettepe.edu.tr TEŞEKKÜRLER… Teknokent Safir C Blok 11. kat