HAN TURiZM; Özverili çalışma ile müşterilerinin güvenini kazanmayı başarmış, planlı organizasyon büyümesini sağlayarak sektörde kurumsal bir firma haline.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!
Advertisements

HAN TURiZM; Özverili çalışma ile müşterilerinin güvenini kazanmayı başarmış, planlı organizasyon büyümesini sağlayarak sektörde kurumsal bir firma haline.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
TRAFİKTE ARAÇ DENETİMİ:
Marine Logistics Prezentasyon 2013
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
KİŞİSEL SATIŞ Müşteri istek ve ihtiyaçları doğrultusunda gösterim ve ikna etmeye dayalı tutundurma çabalarına kişisel satış denir.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
ALIŞVERİŞ STRESİNİ MUTLULUKLA DEĞİŞTİRDİK… devam etmek için lütfen tıklayınız…
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
Services Beyond Expectation 1 Profesyonel Güvenlik Hizmetleri Tanıtım Sunumu.
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
TİDE XI. Türkiye İç Denetim Kongresi - 9 Kasım 2007
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
KALİTE Hizmetin sunum standartlarının belirlenmesi, ve hizmete insanlar tarafından duyulan inanç, güven ve memnuniyetinartırılmasıdır.
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
Birtel İletişim Teknolojileri
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
Prof. Dr. M. Erdal GÜZELDEMİR
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
2012 AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ ÇALIŞTAYI OPERASYON VE UYGULAMA PANELİ
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
İÇERİĞİN HABERCİYE SUNULMASI
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
24 Kalite yönetimi.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
Yechicken Kurumsal Kimlik  Yechicken markası Türkiyedeki 2 milyar dolarlık fastfood sektöründe Amerikan sermayeli restoran zincirlerine alternatif olarak.
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Performans ölçme ve değerlendirme güz
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ERZURUM NUMUNE HASTANESİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Sekiz Müzik Organizasyon
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
OMSAN LOJİSTİK A.Ş. Mert DİNMEZ.
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
TEDARİKÇİ DENETİMLERİ
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Bilişim Ortağınız.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Profesyonel Bir Çevirmen olarak Kariyer yapmak.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
T 90 (212)
BRANDING - MARKETING - TRADING
Kurumsal Varlık Yönetimi Sistemi
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
5. YÖNETİM KALİTESİ ve STANDARTLARI
TATA MOTORS Limited Tata motors limited, Hindistan'ın en büyük otomotiv şirketidir. Ticari araçlarda her segmentte lider olup, pikap ve binek araçlarda.
“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

HAN TURiZM; Özverili çalışma ile müşterilerinin güvenini kazanmayı başarmış, planlı organizasyon büyümesini sağlayarak sektörde kurumsal bir firma haline gelmiştir. “Yollardaki Güvenli Eviniz” mottosu ışığında müşteri memnuniyetini ve güvenliğini hedef alarak; sektörde fark yaratan, lider marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

KALİTE POLİTİKAMIZ HAN TURİZM Müşterilerine, kaliteyi esas alan taşıma modelini sunarak eğitimli personeli, yüksek modelli araçları ile güvenli ve dakik hizmet vermeyi, minimum hata ile kalite seviyesini arttırmayı amaç edinmiştir.

HEDEFLERİMİZE ULAŞIRKEN ; * Sağladığımız Hizmetlerimizi, değerlere özel önem veren, müşteri taleplerini standartlara uygun üst düzey kalite, doğru zamanlama ve akılcı maliyet prensipleri ile yönetip, beklentilerinin ötesine geçmeyi ana politika olarak benimsemek, * Hedeflerimize ulaşmaya çalışırken, ülkemizin yasal gerekliliklerine uygun, etkin ve verimli bir kalite sistemi uygulamak, İşimize gösterdiğimiz bu hassasiyet ve önem sayesinde kısa bir sürede sektörlerinde önde gelen firmalar ile iş ortaklığımızı gerçekleştirmiş ve istikrarlı büyüme için emin adımlarla yolumuza devam etmekteyiz.

Personel ve Öğrenci taşımacılığı faaliyeti sürdürülürken * VIP taşımacılık, * Transfer & Organizasyon ve 2010 yılında altyapısı tamamlanan; * Filo Araç Kiralama alanında da faaliyet gösterilmeye başlanmış Türkiye de sektöründe öncü firmalara hizmet vermeye başlamıştır. SÜREKLİ YENİLİK VE HİZMET YELPAZESİNİ GENİŞLETME;

HİZMETLERİMİZ ;

ŞİRKETLER İÇİN PERSONEL TAŞIMACILIĞI Amacımız güvene dayalı kusursuz bir hizmet sunmaktır. İşinize, evinize; sağlıklı, huzurlu, mutlu ve güvenli bir şekilde ulaşmanız vazgeçilmez ilkemizdir. Görevimizin ciddiyetinin ve sorumluluklarımızın farkındayız. OKULLAR İÇİN ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI Çocuklarınızın, sizin için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinç ışığında hareket ederek, onlara sağlanacak hizmetin son derece güvenli olması konusunda üst düzey hassasiyet göstermekteyiz. Bu nedenle, istenmeyen durumları, önceden alınacak tedbirlerle önlemeyi kendimize görev edinip çalışmalarımızı bu şekilde gerçekleştirmekteyiz. Ekibimizi bu sorumluluğu taşıyacak kişilerden oluşturmaktayız. Çağımızın ve sektörümüzün bütün yeniliklerini şirket bünyemize entegre ederek her geçen gün en kaliteli hizmeti vermekteyiz. Farkımız ve misyonumuz: Çocuklarınızı kendi çocuklarımız olarak düşünerek hareket etmemizdir.

YOĞUNLAŞAN İSTANBUL TRAFİĞİNDE SERVİSLERDE KALMA SÜRESİ GÜNLÜK ORTALAMA 2 SAAT OLARAK BELİRLENMEKTEDİR. HAN TURİZM OLARAK TRAFİKTE GEÇEN BU SÜRELERİ OLABİLDİĞİNCE KALİTELİ OLARAK GEÇİREBİLMENİZ İÇİN ÜST DÜZEYDE KONFORLU VE LÜKS ARAÇLARIMIZLA HİZMET VERMEKTEYİZ. KONFOR VE LÜKS BİZİM İÇİN STANDART ;

OPERASYONEL ÇALIŞMA TEKNİKLERİMİZ DETAYLI RAPORLAMA; Hizmet verilen ayı takip eden diğer ayın 5’ine kadar servis hizmetini kullanan personelinize ait detaylı raporlama sunuyoruz. Sunulan raporlamalar sayesinde Personel Taşıma Hizmetinden sağladığınız Optimum faydayı detaylı olarak görüp inceleme fırsatı bulacaksınız. DÜZENLENEN ANKETLER SAYESİNDE MAKSİMUM HİZMET KALİTESİ; 3 aylık periyotlar halinde ‘’Müşteri Memnuniyeti Anketi’’ düzenliyoruz. Yaşanması muhtemel aksaklıkların yaşanmadan önlem alınmasını sağlamaktayız. Bu sayede hizmet kalitemizi maksimuma çıkartmaktayız. SİZLERE ÖZEL MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ; 7/24 ulaşabileceğiniz firmanıza özel Müşteri Temsilcisi sayesinde istek, dilek ve şikâyetleriniz için ulaşmak istediğiniz her zaman iletişime geçebileceğiniz personelimiz ile isteklerinizi ivedi şekilde karşılamaktayız. BÖLGE MÜDÜRLERİ; Firmanızın operasyonu ile ilgilenecek ‘’Bölge Proje Müdürü’’ sayesinde bölgenizde çalışan araç ve tedarikçilerimizi sürekli kontrol altında tutularak sorunsuz hizmet sunuyoruz. İŞLEYİŞTE ŞEFFAFLIK VE GÜVEN; Firmanızda çalışacak olan tedarikçilerimizin hak edişlerinin ödendiğine dair banka dekontlarını her ay tarafınıza sunuyoruz. Sunulan hizmette şeffaflığı ve güveni ön planda tutuyor, bizleri takip etme olanağını sizlere sunuyoruz.

BÜTÜN PROJELERİMİZDEKİ ÇALIŞAN ARAÇLAR VE TEDARİKÇİLERİMİZ BÖLGE PROJE SORUMLULARI TARAFINDAN PERİYODİK OLARAK KONTROL EDİLMEKTEDİR. PERİYODİK KONTROL VE DENETİM

EN İYİ HİZMET KALİTESİ İÇİN ; 3 AYLIK PERİYOTLAR HALİNDE YAPILAN ‘’MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ DEĞERLENDİRME ANKETİ’’ SAYESİNDE SUNDUĞUMUZ HİZMET KALİTESİNİ DAHA ÜST SEVİYELERE ÇEKMEKTEYİZ.

VIP taşımacılık ve transferlerinizin güvenilir adresi : HAN TURİZM - Yurtdışından ya da yurtiçinden gelen misafirleriniz için karşılama ve transfer mi yaptırmak istiyorsunuz? - Sorunsuz, güvenli ve evrensel kalitede bir hizmet mi bekliyorsunuz? Öyleyse HAN TURİZM’ in ‘’Tam Zamanında, Kusursuz Hizmet’’ çağrısına kulak verin,rahat edin. Yabancı dil bilen, prezantabl servis müdürlerimiz önderliğinde, trafik kurallarına koşulsuz şartsız riayet eden, güler yüzlü, özel eğitimli sürücülerimiz eşliğinde mükemmel bir hizmet sizleri ve misafirlerinizi bekliyor.

YENİ NESİL VIP HİZMET ; YABANCI DİL BİLEN, PREZANTABL PERSONELİMİZ İLE YERLİ YA DA YABANCI MİSAFİRLERİNİZ GİDECEKLERİ YERLERE YÜKSEK KALİTE VE KONFOR İÇERİSİNDE ULAŞTIRILIR.

TRANSFER & ORGANİZASYONLARINIZ İÇİN ; ‘’ YOLLARDAKİ GÜVENLİ EVİNİZ ‘’ SLOGANIYLA YENİ NESİL HİZMET VİZYONUYLA ARAÇ KAPASİTESİ VE SAYISI SORUN OLMAKSIZIN SİZLERE KADAR YAKINIZ.

FİRMANIZIN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA PİYASADA BULUNAN BÜTÜN MARKA VE MODEL ARAÇLARI HİZMETİNİZE SUNUYORUZ. MARKA VE MODEL SINIRLAMASI OLMAKSIZIN FİLO KİRALAMA;

ARAÇ FİLOMUZ Araç filomuz 0-2 yaş arası, klimalı ve konforlu araçlardan oluşmaktadır. Araçlarımız yönetmelikte belirtilen bütün şartlara haiz, sektörde kabul görmüş en iyi markalardan oluşmaktadır. HAN TURİZM olarak araç filomuzu her geçen sene daha da büyüterek hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkartmaktayız.

GENİŞ ARAÇ FİLOMUZLA HİZMETİNİZDEYİZ

ARAÇLARIMIZDA 0-2 YAŞ ARALIĞI EN İYİ MARKALAR YÜKSEK STANDARTLAR

GPS (Global Positioning System) KONUMANDIRMA SİSTEMİ TÜM ARAÇLARIMIZDA STANDART OLARAK SUNULMAKTADIR. TEKNOLOJİK DONANIMLAR

Han Turizm bünyesinde çalışan tüm sürücüler; Nazik Eğitimli Yolcular ile girdikleri diyaloglara üst düzey özen göstermesi gerektiğinin bilincinde olan Sorumluluk sahibi İyi iletişim kurulabilen personel arasından seçilmektedir. Sürücülerimiz tek tip kıyafetleri, trafikteki davranışları ve kurallara dikkat etmeleri ile örnek bir profil çizerler. SÜRÜCÜLERİMİZ ;

SÜRÜCÜ VE TEDARİKÇİLERİMİZDE ; FİRMAMIZIN LOGOSUNU TAŞIYAN KIŞ AYLARI İÇİN GÖMLEK VE KRAVAT, YAZ AYLARI İÇİN T-SHIRT ZORUNLULUĞU BULUNMAKTADIR. GÜNLÜK SAKAL TRAŞLARINI OLMUŞ, DIŞ GÖRÜNÜMLERİ DÜZENLİ, TEMİZ, GÜLER YÜZLÜ, DİKSİYONU DÜZGÜN, TRAFİK VE FİRMAMIZIN KURALLARINA KESİNLİKLE RİAYET EDEN PERSONELDEN OLUŞMAKTADIR.

BÜTÜN ARAÇLARIMIZ FİRMAMIZIN LOGOLARINI TEK TİP OLARAK TAŞIMAKTADIR. İSTENİLDİĞİ TAKTİRDE FİRMANIZA AİT LOGOLARDA ARAÇLARIMIZDA KULLANILACAKTIR. FİRMANIZA REKLAM FIRSATI;

DİLEK VE TEMENNİLER SEKTÖRE GETİRDİĞİMİZ YENİLİKLERLE PROFESYONEL TAŞIMACILIKLA FARK YARATAN BİR HİZMET SUNARAK ZİRVEDEKİ YERİMİZİ ALMAYI HEDEFLEMEKTEYİZ. TÜM BU ÇALIŞMA SİSTEMİYLE OLUŞTURDUĞUMUZ REFERANSLARIMIZ ARASINDA SİZLERİ DE GÖRMEK ÜMİDİYLE SİZİN İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ TEKLİFİMİZİ UYGUN BULMANIZI ÜMİT EDER, ‘’YOLLARDAKİ GÜVENLİ EVİNİZ’’ OLARAK SAĞLIKLI VE MUTLU YARINLAR DİLERİZ.