5/… BÖLGEMİZDE EKONOMİK FAALİYETLER Ad, Soyad, No

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HAZIRLAYAN HÜLYA ZOBU TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ İ.Ö
Advertisements

Kazanım 1. Görsel materyalleri ve verileri kullanarak dünyada nüfus ve ekonomik faaliyetlerin dağılışının nedenleri hakkında çıkarımlarda bulunur.
Öğretim Tasarımı (Instructional Design)
IŞIL ÖNCEL EBRU YETİM SERAP DAĞLAR YASEMİN ARSLAN NURGÜL KABAR
Powerpoint 2003 – Uzantısı .ppt Powerpoint 2010 – Uzantısı .pptx
E Ğİ T İ M VE Ö Ğ RET İ M YILI BU BEN İ M ESER İ M MATEMAT İ K FEN PROJE ÇALI Ş MASI GAZ İ KEMAL B İ L İ M VE SANAT MERKEZ İ KÜTAHYA PROJENİN.
15 OCAK YILI FAALİYET PLANI SUNUMU * KUMRU İLÇE HALK KÜTÜPHANESİ.
Ülkemizin Kaynakları Ünitesi 1. Kazanıma uygun olarak hazırlanmıştır.
TOPLUMSAL DEĞİŞME NEDİR? Toplumsal değişme, toplumsal yapının, kurumların, toplumsal ilişkiler ağının, davranış kalıplarının, toplumsal norm ve değerlerin.
Web Tasarımı Nedir?.
EKONOMİK FALİYETLER VE MESLEKLER
TÖMÜK SİNAN SUVERİR İLKÖĞRETİM OKULU MERSİN - Erdemli Ferda ÇELİK
GEÇMİŞTEN GELECEĞE KÜLTÜR KORİDORLARI PROJESİ
YAPIM KUŞAĞI ÜRETİYORUM.
Konuşma Becerisini Geliştirici Yöntem ve Teknikler
GERÇEKLEŞEN DÜŞLER.
BİLGİ TOPLUMU.
YAPIM KUŞAĞINI TANIYALIM.
DÜŞÜNCELERİMİZİ NASIL KORUYALIM? ETKİNLİĞİ
FEN VE TEKNOLOJİ KİTAPLARININ İNCELENMESİ
Mitat Zorlu 1 Matematik Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 26 Mayıs 2009 Salı = = = = = =16 7 +
*DÜŞÜNELİM ÇÖZELİM *HAYALLERİM ÇİZGİDE SAKLI
TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ 6. SINIFLAR
D IJITAL V ATANDAŞLıK VE E- DEVLET U YGULAMALARı.
FEN BİLİMLERİ DERS KİTABININ İNCELENMESİ
OKULLARIN INTERNETE TAŞINMASINDA BÖTEB’ LERİN (BİLGİSAYAR ve ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ) ROLÜ.
ÖĞRETMENLİK 1-) MESLEK OLARAK ÖĞRETMENLİK
PowerPoint’te Görselleri Kullanarak Etkili Sunum Hazırlama
Kendiniz İçin Küçük Çocuğunuz İçin Büyük Bir Adım Atın Projesi
EĞİTİM PERFORMANS DEĞERLENDİRME PROJESİ SUNUMU
Değerler Eğitimi Sevgi-Saygı ayında. Bu konuda bir sunu hazırlayınız.
Değeri Olmayan İnsan Yoktur; Kötü Değerlerle Donanmış İnsan Olabilir…
Maddeyi Tanıyalım.
EDS462 Okul Deneyimi Dersi
BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ
Görsel İletİşİm TasarImI
(EBA) EĞİTİM BİLİŞİM AĞI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
……………………………… İlkokulu / Ortaokulu / Lisesi Eğitim Performans Değerlendirme Projesi Sunumu.
“Ankastre Fırın” Proje Önerileri. Arçelik ankastre fırın için meleklermekani.com sitesinde bir rich media uygulaması hazırladık. Bu uygulamaya göre: -
DERS KİTABINI DEĞERLENDİRME YOLLARI
6.SINIF 2.ÜNİTE ADRES DEFTERİM
Çocukların Güvenli İnternet Kullanımı ile ilgili Ebeveynlere öneriler
UZAKTAN ve AÇIK EĞİTİMDE ÜSTBİLİŞSEL ETKİNLİKLER
7/… ANADOLU’DA TÜRK KÜLTÜRÜ Ad, Soyad, No
ADI : AYDIN SOYADI : ARIDURU BÖLÜMÜ: TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ NUMARASI : DERSİN ADI : BİLGİSAYAR 2.
Eğitim-öğretim HizmetleriEğitim-öğretim Hizmetleri 1 Sosyal Kültürel ve Sportif FaaliyetlerSosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler 2 Proje FaaliyetleriProje.
“Ders Kitabı İnceleme” … Yayınları Numara İsim Soyisim.
Gazi Üniversitesi Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümü Tanışma ve Tanıtım Toplantısı
GÜNLÜK & TASARIM GÜNLÜĞÜ
YAŞADIĞIMIZ YERLER Tarihin akışı içinde insanlar göçebelikten yerleşik hayatta geçerken insan yaşamını kolaylaştıracak toprağı ve iklim elverişli yerleri.
YAPIM KUŞAĞI ÜRETİYORUM ETKİNLİĞİ.
DERS:Sosyal Bilgiler KONU:İletişim 1.HAFTA
ÖĞRETİM TASARIMI DERSİ PROJE SUNUMU
WEB 2.0 ARAÇLARI.
ÖĞRETİM PROGRAMI TANITIM SUNUSU
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM DERSİ GÜNLÜK PLAN
EDS462/OMB504 Okul Deneyimi Dersi
TEKNOLOJİ TASARIM ADIM: TUĞÇENUR SOYADIM: GÖYDENİZ SINIF: 8/E NO:973 KONU: RÜZGAR ENERJİSİ ÖĞRETMEN: CANER EVGLÜLÜ HAZIRLAYAN: TUĞÇENUR.
ANTALYA İLİ TANITIM SLAYTI
SOSYAL BİLGİLER 6.SINIF YERYÜZÜNDE YAŞAM ETKİNLİĞİ
OLUMLU ETKİLERİ OLUMSUZ ETKİLERİ TEKNOLOJİ NEDİR.
OLUMLU ETKİLERİ OLUMSUZ ETKİLERİ TEKNOLOJİ NEDİR.
Çocuklarınıza Uygun İnternet Siteleri. İnternet aleminde farklı yaş gruplarına, ilgi alanlarına göre hitap eden siteleri bulabilirsiniz. Özellikle çocuklarınızın.
Dijital Öyküleme
Tarım alanında GELİŞİMLER. TARIM ALANINDA İLGİLİ RESİMLER.
AMACIMIZ Hazırladığımız oyunla günlük hayatta kullandığımız yabancı sözcükler konusunda farkındalık oluşturup farklı sınıf seviyelerindeki öğrencilerin.
AMACIMIZ Hazırladığımız oyunla günlük hayatta kullandığımız yabancı sözcükler konusunda farkındalık oluşturup farklı sınıf seviyelerindeki öğrencilerin.
AMACIMIZ Hazırladığımız oyunla günlük hayatta kullandığımız yabancı sözcükler konusunda farkındalık oluşturup farklı sınıf seviyelerindeki öğrencilerin.
Bakanlıklar ve Bakanlıklara Bağlı Kurum ve Kuruluşlar;   Adalet Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlikler Bakanlığı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı.
Sunum transkripti:

5/… 20 20 20 20 20 BÖLGEMİZDE EKONOMİK FAALİYETLER Ad, Soyad, No Yaşadığınız bölgede veya çevrede ( İl, İlçe) ekonomik faaliyetleri araştırınız. (Tarım, hayvancılık, sanayi, madencilik turizm) Bu faaliyetlerden birini geliştirmek için neler yapılabileceği konusunda öneriler getiriniz. İÇERİK Yaşadığı bölgedeki ekonomik faaliyetler hakkında araştırma yapılmış. 20 KAYNAK Birkaç farklı kaynaktan yararlanılmış. Kaynaklar doğru olarak belirtilmiş. 20 ÇIKARIM Seçilen ekonomik faaliyeti geliştirmek için mantıklı önerilerde bulunulmuş. 20 GÖRSELLİK Konuya uygun görseller seçilmiş. 20 YAZI DİL VE ANLATIM Anlatım ve yazım kurallarına uyulmuş. 20 Kaynak: (Kitap veya internet sitesinin adı) Sosyal Bilgiler Öğretmeni

Sosyal Bilgiler Öğretmeni GÜZEL ÜLKEM 5/… Ad, Soyad, No Yaşadığınız bölgedeki doğal ve tarihi eserleri araştırarak bölgede turizm faaliyetlerini geliştirici proje geliştiriniz. İÇERİK Doğal varlık veya tarihi eserle ilgili araştırma yapılmış. 20 KAYNAK Birkaç farklı kaynaktan yararlanılmış. Kaynaklar doğru olarak belirtilmiş. 20 ÇIKARIM Doğal varlık veya tarihi eser ile ilgili turizm faaliyetlerini arttırıcı çalışmalar planlanmış. . (Konaklama, yeme içme, tanıtım vs.) Eserin tanıtımı için broşür hazırlanmış. 20 GÖRSELLİK Konuya uygun görseller seçilmiş. 20 YAZI DİL VE ANLATIM Anlatım ve yazım kurallarına uyulmuş. 20 Kaynak: (Kitap veya internet sitesinin adı) Sosyal Bilgiler Öğretmeni

5/… 20 20 20 20 20 TEKNOLOJİ HAYATIMIZDA Ad, Soyad, No Günlük hayatta kullandığımız teknolojik aletlerden birini seçerek, icadını, geçmişten günümüze gelişimini araştırınız. Toplumsal hayatımıza olumlu ve olumsuz etkilerini hakkında çıkarımlarda bulununuz. Seçtiğiniz teknolojik aleti geliştirerek gelecekte nasıl şekillenebileceği konusunda tahminlerde bulununuz. İÇERİK Teknolojik aletin icadı ile ilgili araştırma yapılmış. Toplumsal hayatımıza olumlu ve olumsuz etkilerini hakkında çıkarımlarda bulunulmuş. 20 KAYNAK Birkaç farklı kaynaktan yararlanılmış. Kaynaklar doğru olarak belirtilmiş. 20 TASARIM Teknolojik aleti geliştirerek , gelecekteki şekli ve fonksiyonları ile ilgili etkileyici bir tasarım hazırlamış. 20 GÖRSELLİK Konuya uygun görseller seçilmiş. 20 YAZI DİL VE ANLATIM Anlatım ve yazım kurallarına uyulmuş. 20 Kaynak: (Kitap veya internet sitesinin adı) Sosyal Bilgiler Öğretmeni