T.C ADANA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK PROJELERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
Advertisements

TÜBİTAK 45’inci Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına Eskişehir Bölgesine 1267 proje başvurmuştur. Bu projelerden 102 adedi Bölge Finallerine.
Prof. Dr. Ülkü Çömelekoğlu Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi
KAMAG Kamu Araştırmaları Destek Grubu
Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı TÜBİTAK TEYDEB... Firma düzeyinde katma değer oluşturanların, Ar-Ge ve yenilik çalışmalarını.
İlköğretim Fen Bilimleri Dersi Öğretim Programı
Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Proje Ekibi
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ PROJE DESTEK OFİSİ
Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanlığı Aralık 2014 Ayşe TURNA.
45. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI
Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Proje Ekibi
TÜBİTAK 2209-A ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ YURT İÇİ ARAŞTIRMA PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI İbrahim YILDIRIM.
46. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
TÜBİTAK KAMU PROJELERİNİ HAZIRLAMANIN TAM ZAMANI
SEÇMELİ DERSLERİN UYGULANMASI
Comenius Programı Onur AYDEMİR
T.C. HAKKARİ VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü. 1.ÖZGÜNLÜK VE YARATICILIK Proje, çözüme kavuşturulmak istenilen konuda yaratıcılık ve özgünlük taşıyor.
Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü
 KONU VE AMAÇ: Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasının hızlandırılması amacıyla 2012 yılında TR83 Bölgesi İnovasyon.
SODES BİS SİSTEMİ.
BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI
YÖNETİM BİLGİ SİSTEMLERİ
BULANIK ANADOLU LİSESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI
45. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI 2014
Mart 2012 tarihinde Türkiye genelinde gerçekleştirilecek Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Güzel Sanatlar ve Spor Liseleri İle Her Türdeki.
TÜBİTAK Doç. Dr. Eyüp ARTVİNLİ
TES-İŞ ADAPAZARI ANADOLU LİSESİ
HANGİ ALAN-HANGİ MESLEK?
HOŞGELDİNİZ ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
DERS SEÇİMİ GALATASARAY LİSESİ REHBERLİK SERVİSİ.
Tübitak Ortaöğretim Öğrencileri Proje Yarışması
MEHMET AKİF ERSOY ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
KDZ. EREĞLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
ayrı soru kitapçıkları ve ayrı süreler Matematik ve Geometri testleri için ayrı soru kitapçıkları ve ayrı süreler verilecek. Cevap kağıdı iki test için.
2014 – 2015 PROGRAMI. BAŞVURU TARİHLERİ Başvuru Başlangıç Tarihi: 17 Kasım 2014 Başvuru Bitiş Tarihi: 30 Ocak 2015 * Türkiye geneli ayrılan kontenjan.
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI
4006 B İ L İ M FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI. TÜB İ TAK Bilim Fuarı TÜB İ TAK Bilim ve Toplum Dairesi Tarafından Yürütülen Bilim Fuarları Destekleme Programı.
TÜBİTAK BİLİM FUARI.
TÜBİTAK DESTEKLERİ.
ORDU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARGE BİRİMİ-PROJELER EKİBİ
BİLİM VE TOPLUM PROJELERİ DESTEKLEME PROGRAMI
47. TÜBİTAK ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMA SÜRECİ
TÜBİTAK 47. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI
ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI
Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi
ADAY ÖĞRETMEN YETİŞTİRME SÜRECİ
Erasmus + Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Erasmus + Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar.
EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ. RAPOR YAZIM ESASLARI Raporun Biçimsel Düzeni  Times New Roman, 11 punto, 1,15 satır aralığı kullanılacaktır.
EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ. Eğitim ve öğretim alanında özgün uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımın sağlanması.
EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ Hatay İ l MEM Proje Ekibi.
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE DESTEK PROGRAMLARI İL MÜDÜRLÜKLERİ EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI.
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
11. Sınıf Seçmeli Ders Bilgilendirme Sunumu
T.C KARŞIYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARŞIYAKA ÖZEL BÜRO 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI BAŞVURU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 26 Aralık 2016 Saat:
TÜBİTAK BİLİMSEL DESTEKLEME PROGRAMLARI
ULUSAL ve AB HİBE PROGRAMLARI AB KOORDİNASYON MERKEZİ
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü Türkiye Belediyeler Birliği Online Uzaktan Eğitim DUYURUSU.
STRATEJİ GELİŞTİRME HİZMETLERİ 1 BÖLÜMÜ
9. Sınıf Seçmeli Ders Bilgilendirme Sunumu
BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI DOSYASI
NECİP FAZIL KISAKÜREK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ PROJELER
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI(YKS)
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMA SÜRECİNİN TANITIMI
Genel Sekreterlik Organizasyon Şeması
Sunum transkripti:

T.C ADANA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK PROJELERİ ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI 4005 BİLİM ve TOPLUM YENİLİKÇİ EĞİTİM UYGULAMALARI PROGRAMI 4004 DOĞA EĞİTİMİ VE BİLİM OKULLARI PROGRAMI

T.C ADANA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI Ortaöğretime devam etmekte olan öğrencileri temel ve sosyal bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığınca Bilgisayar, Biyoloji, Fizik, Kimya, Matematik, Coğrafya, Psikoloji, Sosyoloji ve Tarih dallarında ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI düzenlenmektedir.

ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI T.C ADANA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI BAŞVURU İŞLEMİ Proje başvuruları https://e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden öğrenci tarafından online olarak yapılacaktır. İki öğrenci tarafından hazırlanan projelerde bir öğrenci sisteme giriş yapacak ve diğer öğrenci ile danışman bilgilerini de sisteme girecektir. Online başvuruda Proje Planı, Proje Özeti (özet 250 kelimeyi geçmemelidir) ve Proje Raporu PDF formatında sisteme yüklenecektir.

T.C ADANA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI Bu çağrı, 5-12. sınıfta okumakta olan öğrencilerin öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak, araştırmalarının sonuçlarını sergileyebilecekleri, öğrenciler ve izleyicilere eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam sunan Bilim Fuarlarına destek verilmesini amaçlamaktadır.

4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI BAŞVURU İŞLEMİ T.C ADANA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI DESTEKLEME PROGRAMI BAŞVURU İŞLEMİ Başvurular kurumsal olarak yapılmakta ve proje yürütücüsü personel tarafından gerçekleştirilmektedir. Okul müdürünün görevlendireceği bir öğretmen olması gereken proje yürütücüsü tarafından başvuru yapılmaktadır. Program kapsamında başvuru yaparak bilim fuarı yapmaya hak kazanan okullarımıza TÜBİTAK tarafından 2015 yılı için 5000 tl destekleme ödemesi yapıldı.

4005 BİLİM ve TOPLUM YENİLİKÇİ EĞİTİM UYGULAMALARI PROGRAMI T.C ADANA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 4005 BİLİM ve TOPLUM YENİLİKÇİ EĞİTİM UYGULAMALARI PROGRAMI 4005 kodlu çağrı programı öğretmenlere/akademisyenlere; öğrencilerde ve toplumda bilime ve bilimsel konulara ilişkin olumlu tutum geliştirilmesi amacıyla, kendi branşlarına ve genel olarak öğretmenlik mesleğine özgü yenilikçi yaklaşım, strateji, yöntem ve tekniklerin etkileşimli olarak kazandırılmasını amaçlar.

4005 BİLİM ve TOPLUM YENİLİKÇİ EĞİTİM UYGULAMALARI PROGRAMI T.C ADANA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 4005 BİLİM ve TOPLUM YENİLİKÇİ EĞİTİM UYGULAMALARI PROGRAMI BAŞVURU İŞLEMİ TÜBİTAK Bilim ve Toplum Projeleri Destekleme Programı Proje Öneri Formu‟nda istenilen tüm bilgi ve belgeler eksiksiz olarak hazırlandıktan sonra kargo veya posta yolu ile yapılacak başvurular TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Müdürlüğü‟ne, elden yapılacak başvurular TÜBİTAK Ek Hizmet Binası Genel Evrak ve Arşiv Müdürlüğü‟ne iletilmelidir.

4004 DOĞA EĞİTİMİ VE BİLİM OKULLARI PROGRAMI T.C ADANA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 4004 DOĞA EĞİTİMİ VE BİLİM OKULLARI PROGRAMI 4004 Bilim ve Toplum Projeleri, bilginin toplum ile buluşturulmasını ve yaygınlaştırılmasını, bunu yaparken de bilginin mümkün olduğunca görselleştirilerek, etkileşimli uygulamalarla anlaşılır bir biçimde aktarılmasını amaçlar. Bu projelerde; katılımcılara olabildiğince fazla bilgi aktarılması değil, katılımcıların basit bilimsel olguları fark etmeleri sağlanarak, merak duygularının, araştırma, sorgulama ve öğrenme isteklerinin tetiklenmesi amaçlanır.

4004 DOĞA EĞİTİMİ VE BİLİM OKULLARI PROGRAMI T.C ADANA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 4004 DOĞA EĞİTİMİ VE BİLİM OKULLARI PROGRAMI BAŞVURU İŞLEMİ TÜBİTAK Bilim ve Toplum Projeleri Destekleme Programı Proje Öneri Formu‟nda istenilen tüm bilgi ve belgeler eksiksiz olarak hazırlandıktan sonra kargo veya posta yolu ile yapılacak başvurular TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Müdürlüğü‟ne, elden yapılacak başvurular TÜBİTAK Ek Hizmet Binası Genel Evrak ve Arşiv Müdürlüğü‟ne iletilmelidir.