Lezzet, Sağlık ve Güven..

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Tarimsalpazarlama.com Tarım Sektöründe Tedarikçiyi Çiftçiyle,
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
ORGANİK TARIM.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
Avrupa Birliği Ortak Tarım Planı -AB OTP-
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
TAT KONSERVE SANAYİİ A.Ş.
Türkiye’de perakende dondurulmuş gıda sektörünün ilk firması olan Kerevitaş Gıda Sanayi ve Ticaret A. Ş, 1970 yılında Bursa’nın Akçalar ilçesinde kurulmuştur.
ALAN ADLARI .TR UZANTILI SİTELER ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
VİP ELEKTRONİK HOŞGELDİNİZ
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
PENGUEN GIDA A.Ş..
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
FARMALİFE GROUP ‘ A HOŞGELDİNİZ….
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ KİMİ MEMNUN EDER? FOUR SEASONS VAKASI
ÜLKEMİZDE MEYVE SUYU TÜKETİMİ VE İHRACAT ORANLARI
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
7. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 21 – 24 Mart 2009 Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, İstanbul.
İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi
Lider yapan pazarlama gerçekleri
SİZ Konsept ve Şirket ALTICOR Amway’in Sundukları Amway Ürünleri ve Hizmetleri, Depolaması - dağıtımı dahil Amway İş Fırsatı, mükemmel.
53 yıldır her gün işimizde ki ilk gün! ŞEKER PİLİÇ Ayşe YILMAZ
Gerçek TAT’ lar korumamız altında! 1967’ den bugüne sizlerle…
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
TRABZON MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI EFQM MÜKEMMELLİK MODELİ KURULUŞ TANITIMI TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI.
Metin DURAN Genel Müdür
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
GIDA GÜVENLİĞİ Esma KAYA
Beslenme nedir ? İnsanının yaşına, cinsiyetine, çalışma ve özel durumuna göre ihtiyacı olan enerji ve besin öğelerinin her birinden yeterli miktarlarda.
İNOVASYON.
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
1988 yılında müessese haline getirmiştirler 1995 yılında hedeflerini büyütmek amacıyla aile şirketi olarak, hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadan,
GİRİŞİMCİ.
KAHVE AROMALARI F İ K İ R PROJES İ. STRATEJİ Ürünün diğer kategorisinde, kahve aromaları adı altında hizmete sunulması planlanmaktadır. X şirketi, ailesi.
Logo.
Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin.
Arzum ‘Her i ş in bir Arzum'u vardır.’. * Tarihçe * Yönetim Yapısı * İş letmenin Sahipleri * Vizyon-Misyon * Ürünleri * Rakipleri * Sosyal Sorumluluk.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
İŞLETMELER Yapılan araştırmalara göre ilk üç sıradadır. Salça, domatesli ürünler ve ketçap pazarının lider markasıdır. Gıda üretiminde ve dağıtımında.
Yrd Doç Dr Turhan ŞALVA İş Sağlığı ve Güvenliği
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
Ayşegül ARSLAN.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
Ekonomik Bir Değer Olarak “TEKİRDAĞ BAĞCILIĞI VE ÜZÜM”
Betül GÜLER
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
ALİBABA GROUP FULYA KARAYAZI
Grubun borsaya resmen kote edilmiş 27 şirketi vardır.
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
ISO HACCP ve ISO22000.
Merve ÇAKMAK.
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
Sunum transkripti:

Lezzet, Sağlık ve Güven.

ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Türkiye’nin en verimli tarım alanlarının tam kalbinde Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa standartlarına uygun dizayn edilen fabrikası, makine parkları ve depoları ile 23 yılda 10 kat büyüdü. 1996 yılında yurt içi pazara da yönelen Penguen Gıda, bugün 250.000 m2 açık arazi üzerine kurulu 75.000 m2 kapalı alanda dünya standartlarında üretim yapmaktadır.

VİZYONUMUZ "PENGUEN, tüm sofraların vazgeçilmez gıda markası olacaktır."

MİSYONUMUZ "Tüm çalışanlarımız ve tedarikçilerimizle birlikte bir takım ruhu içerisinde hareket ederek, tüketicilerimizin arzu, istek ve damak tatlarına uygun, her zaman güven duyacakları, üstün kaliteli ve lezzetli hazır gıdaları en hijyenik ortamlarda üretmeye ve rakiplerimize kıyasla fark yaratmaya devam edeceğiz. Bu çalışma şekli ile ortaklarımız ve yatırımcılarımıza sürekli kazanç sağlayan bir şirket olacağız."

Değerlerimiz İşimizde Müşteri Memnuniyeti esastır. Biz mutlu çalışanlara sahip bir şirketiz. Çevre dostuyuz. Sosyal sorumluluk bizim için önemlidir. Lezzetli, kaliteli ürünler üretiriz. İletişim ve şeffaflık doğamızda vardır. Ürünleri doğal ortamlarında korumaya alırız. Tüketicilerimize ekonomik faydalar sağlarız.

Ürünler Sebze konserveleri Şarküteri Soslar ve ezmeler Haşlanmış Bakliyatlar Salçalar Turşular Reçeller Dondurulmuş Gıda Meyve suyu konsantresi

İlkler 1990 Yılında Penguen Gıda : İlk kez cam kavanozda konserve üretimi başladı. 1996 Yılında Penguen Gıda :Dünya ’da ve Türkiye ’de ilk kez “Közlenmiş Biber konservesi” üretimi başladı. 2001 Yılında Penguen Gıda :İlk yöresel hazır yemek seçenekleri piyasaya sürüldü. 2005 Yılında Penguen Gıda:EFSIS tarafından dünyada sayılı markalara verilen BRC-A Kalite En Üst Düzey üretim sertifikası alındı. 2008 Yılında Penguen Gıda:Türkiye'de ilk ve tek "Ispanak Konservesi" üretimi başladı. 2009 Yılında Penguen Gıda:2009 Yılında Penguen Gıda Konserve sektöründe makineli tarımı başlattı.

Yönetim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı: Orhan Ümit GENÇOĞLU Turhan GENÇOĞLU Yönetim Kurulu Başkanı Vekili Denetim Kurulu Üyesi Şevket Aykan SÖZÜÇETİN Genel Müdür ve Üye

ORTAKLIK YAPISI :

Sektör içerisinde Penguen Gıda’nın konumlaması ISO 9001:2000, BRC "A" Kalite ile belgelendirilmiş olan ve HACCP gerekliliklerine göre üretim yapan Penguen Gıda, sektörünün lideri olmaya devam ediyor. Bu anlamda yerel tatları uluslararası sofralarla, dünya tatlarını da Türk sofraları ile buluşturup köprü vazifesi gören Penguen, yeni yatırımları ve tüketici odaklı yaklaşımı ile bir dünya markası olma yolundadır.

Sosyal Sorumluluk Penguen Gıda'dan Bilgisayarlı Eğitime Destek Milli Eğitim Bakanlığı ve Tübisad işbirliği ile başlatılan "Bilgisayarlı Eğitime Destek" kampanyasına Penguen Gıda San. A.Ş. de destek verdi. Web tabanlı teknolojileri, tüketici odaklı pazarlama araçları ile web sitesini tedarikçi ve tüketicileri ile buluşma portalı haline getiren Penguen Gıda web sitesi www.penguen.com.tr üzerinden başlatılan "En Tatlı Eğitim Penguen ile Eğitim" kampanyası sonucu, Mustafakemalpaşa ilçesi Koşuboğazı köyü ilköğretim okuluna kurulan "21 bilgisayarlı bilgi teknolojisi sınıfı" törenle açıldı. Kurucumuz 2 okul yaptırdı.

ÖDÜLLER 2006 "Yılın Altın Markası" 15 Mart 2006 Dünya Tüketiciler Günü’nde “Tüm Tüketicileri Koruma Derneği” tarafından gerçekleştirilen ödül töreninde konserve dalında “Yılın Altın Markası” ödülüne layık görüldü. 2006 "Tüketici Akademisi Onur Ödülü" 15 Haziran 2006 Tüketici Dergisi tarafından düzenlenen Anadolu Tüketici Kongresi’nde konserve ve reçel dalında yapılan araştırma sonucunda “Tüketici Akademisi Onur Ödülü”nü almaya hak kazandı. 2008 "En Çok İhracat Yapan Türkiye Birincisi" Penguen Gıda, T.C. Başbakanlık ve Dış Ticaret Müsteşarlığınca meyve ve sebze mamulleri alanında 2007 yılı verilerine göre en çok ihracat yapan şirket olarak Türkiye birincisi olmuştur.

Basında penguen

Selin keremetci