Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SİZ Konsept ve Şirket ALTICOR Amway’in Sundukları Amway Ürünleri ve Hizmetleri, Depolaması - dağıtımı dahil Amway İş Fırsatı, mükemmel.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SİZ Konsept ve Şirket ALTICOR Amway’in Sundukları Amway Ürünleri ve Hizmetleri, Depolaması - dağıtımı dahil Amway İş Fırsatı, mükemmel."— Sunum transkripti:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11 SİZ Konsept ve Şirket ALTICOR Amway’in Sundukları
Amway Ürünleri ve Hizmetleri, Depolaması - dağıtımı dahil Amway İş Fırsatı, mükemmel geliştirilmiş Prim Planı; bunların hepsi Bağımsız Amway işini desteklemek üzere hazırlanmıştır. SİZ Network 21’in sundukları İsteğe bağlı olarak takip edilen Profesyonel Gelişim Eğitim programları : Bağımsız Amway İşinizi kurarken kullanmanız için web siteleri, CD’ler kitaplar ve videolar Destek Takımınızın sundukları Başarılı bir işi nasıl kuracağınızı öğretirken, özel ve isteğinize bağlı İş kurma Stratejileri (Takım 21 Stratejisi gibi), ve işinizde Eğitim ve Koçluk (Danışmanlık)

12

13

14

15

16 Amway Tarafından Üretilen Diğer Güçlü Markalar

17 Bilgisayar Beyaz Eşya ve Mutfak Ev Elektroniği Telefon Müzik Film Ofis ve Kırtasiye Bebek ve Çocuk Saat Çiçek Hırdavat ve Bahçe Hobi ve Oyun Yemek Malzemeleri Bakliyat & Makarna Konserve Hazır Gıda & Soslar Kahvaltılık Kuruyemiş & Şekerleme - İçecekler Kontör – Bütün Operatörler Meyve – Sebze ve Taze Et (Tavuk) Bebek Ürünleri Evcil Hayvan Ürünleri Hediyelik - Tekstil – Mobilya – Ev Gereçleri Şarküteri ve dahası ... Çocuklar İçin T-Shirt Hediyelik Kırtasiye ve Hediyelik Ambalaj Ajanda ve Takvim Çantalar Özel Ürünler Kartlar İndirimli Ürünler

18

19

20

21

22

23


"SİZ Konsept ve Şirket ALTICOR Amway’in Sundukları Amway Ürünleri ve Hizmetleri, Depolaması - dağıtımı dahil Amway İş Fırsatı, mükemmel." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları