Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Stratejik yönetim işletmenin dış çevresini (rakipler, pazar-piyasa, ürünler, müşteriler, aracılar, tedarikçiler) analiz eder. İşletmenin geleceği ile.
Advertisements

ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
MARKA YÖNETİMİ HAFTA VI.
VİP ELEKTRONİK HOŞGELDİNİZ
ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
ADEL 1967 yılında kurulan şirket 1969 yılında İstanbul Kartal’daki fabrikasının açılması ile faaliyete geçti.ADEL’e ismini veren Kamil Yazıcı ve ortakları.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
SANAYİ KURULUŞLARININ YÜSEM’DEN BEKLENTİLERİ ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI ERTAN ÇİMEN İKYS MÜDÜRLÜĞÜ İK UZMANI.
Türk Tuborg Bira ve Malt Sanayii A
Tarihçe Türkiye’nin lider PVC Pencere üreticisi ADOPEN, Türkiye’nin ilk pencere üreticilerinden biri olan Çağlar Plastik’in yarım asırlık bilgi birikimi.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
OTOKAR.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
‘Her işin bir Arzum'u vardır’
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
MARKA YÖNETİMİ HAFTA VI.
 1970’lerin ilk yarısında Nuri Çomu’nun çırçır ve çeltik alanında yaptığı akılcı ve cesur yatırımlarla temellerini atmıştır.  1976 yılında Sunar Özlem.
1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor
53 yıldır her gün işimizde ki ilk gün! ŞEKER PİLİÇ Ayşe YILMAZ
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Demirdöküm.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü. Merkezimiz, ilk defa 1987 yılında Şebinkarahisar Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü bünyesinde iki yıl büro şeklinde kalfa.
Türkiye’de kalem denince ilk akla gelen ve bir geleneğe dönüşen ADEL, 1967 yılında kurulup 1969’da İstanbul-Kartal’daki fabrikasının açılışıyla faaliyete.
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
Cansu DEM İ R İ şletme (iö). Kütahya Porselen . Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi.
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
Konu: Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş yılında Durmuş Yaşar tarafından İzmir'de küçük bir mağaza olarak kurulmuştur yılında ilk boya imalatını.
 Boya sektörünün lider kuruluşu olan Marshall, 1954 yılında İstanbul-Topkapı-Maltepe mevkiinde, Uzunyol ve Toprakçıoğlu ailelerinin ortaklığı ile Marshall.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
İŞLETMELER Yapılan araştırmalara göre ilk üç sıradadır. Salça, domatesli ürünler ve ketçap pazarının lider markasıdır. Gıda üretiminde ve dağıtımında.
HATİCE ÖZKAN - Marka (Balon Evi)
Fahriye OBUT.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
TATA MOTORS.
TATA MOTORS HAZIRLAYAN HALİDİN SÖNMEZ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
4. TSE.
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
Grubun borsaya resmen kote edilmiş 27 şirketi vardır.
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Ali Osman Konakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol MARSHALL Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol   Genel Müdür(Ceo): Dick Velings

VİZYON Biz Türkiye’de Dekoratif Boyalar alanında açık ara pazar lideri olmak arzusundayız ve bunu; 1. Kanal müşterilerimize mükemmellik sunarak, 2. Tüketiciler için markamızı bir yaşam deneyimi vaat eder hale getirerek, 3. Değer zincirini mükemmel bir şekilde yöneterek, 4. En iyi kişileri kendimize çekerek, istihdam ederek ve geliştirerek Başaracağız.

MİSYON “BİR DOKUNUŞLA BAMBAŞKA” sloganı ve insanların hayatına renk katma misyonuyla yenilikçi teknoloji ve ürünler geliştirmektir.

Dünden Bugüne "Marshall" 1954-Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor. 1958-Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall çatısı altında gerçekleştiriliyor. 1964-Marshall bünyesinde ilk kez emülsiyon boya üretimi yapılıyor. 1966-Marshall polyester üretimine geçiyor.

1967-Marshall bugünkü tesislerinin bulunduğu Gebze'ye taşınıyor. 1987-Marshall markası altında oto tamir boyaları üretiliyor. 1990-Halka arz gerçekleşiyor. Borsada halka arz 1991-Marshall otomotiv boyaları üretmeye başlıyor. 1993-Marshall ISO 9000 kalite belgesine sahip, Türkiye'nin ilk boya kuruluşu oluyor. 1994-Marshall'da genel sanayi boyalarının üretimine geçiliyor.

1996-İlk su bazlı, yarı mat boya olan "Flora" üretiliyor. 1997-Türkiye'de ilk defa bir boya kuruluşu "üçlü sorumluluk" belgesine sahip oluyor. 1998-Marshall hisselerinin büyük çoğunluğu dünya devi AKZO NOBEL'e devrediliyor. 1999-Yine bir ilk gerçekleşiyor, Marshall ISO 14000 belgesi alıyor 2001-Marshall'da Balance Score Card uygulamaları başlıyor. 2009-AkzoNobel'in Cuprinol ve Hammerite markaları da Türkiye'de...