TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Linux ile E-ticaret Barış Özyurt
Advertisements

BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE YASAL DÜZENLEMELER
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ: Sosyal Güvenlikte Yeni Bir Dönemin Başlangıcı R.Hakan ÖZYILDIZ Müsteşar Yardımcısı Hazine Müsteşarlığı “Bireysel Emeklilik.
Aviva Sigorta olarak, İngiliz sigorta grubu Aviva'nın bir üyesi ve dünyada 316 yıllık bir geçmişe sahip. Bugün İngiltere, ABD, Kanada, Fransa, Hollanda,
360° Beyin Avı 27 Mayıs ° BEYİNAVI 27 Mayıs 2003 Doç. Dr. Yeşim Toduk Akiş Amrop International 1.
Esnek Yan Haklar
Meriç Belediyeler Birliği
5. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ BİR TAŞLA 3 KUŞ : ÇALIŞAN MUTLULUĞU, SADAKATİ VE İŞYERİ VERİMLİLİĞİ MAYIS 2007.
BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ, GRUP EMEKLİLİK PLANI VE FON İÇERİĞİ.
KONUT FİNANSMANI SİSTEMİNDE SİGORTANIN YERİ Doç. Dr
5510 SAYILI SOSYAL SİGORTALAR VE GENEL SAĞLIK SİGORTASI YASASI
Denetim (mali/iç) Ismael el Barzouhi, Denetim Müdürü
Ticaret Hukuku Öğretim Üyesi Ticaret Kanunu Tadil Komisyonu Üyesi
YÖNETİM KURULU ÜYESİ BELİRLEME YAKLAŞIMI 360° Beyin Avı 27 Mayıs 2003 Yönetim Kurulu Üyesi Seçme Kriterleri 27 Mayıs 2003 Amrop International 1.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
EV SAHİBİ ÜLKENİN KAZANÇLARI VE KAYIPLARI :
BIMEKS Teknolojinin kalbi burda atiyor
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
Tekstil Bankası A.Ş..
MUĞLA ÜNİVERSİTESİ VE BOSAV İŞBİRLİĞİ OLANAKLARI.
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
Garanti Bankası, 1946 yılında Ankara'da kurulmuş olan, 1983'te finans, sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren Doğuş Grubu'na katılmış olan bir.
ECZACIBAŞI İLAÇ.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
ŞEKER PİLİÇ.
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
BANKACILIĞIN YENİ ROTASI
SOSYAL GÜVENLİK. Sosyal Güvenlik Sistemine Bütçeden Yapılan Transferler ve Sosyal Güvenlik Açığı (Cari Fiyatlarla, Milyar TL)
Prof. Dr. Nilüfer Narlı Değerlendirme 14 Nisan 2009.
6 Hafta 6Yazılı İletişim IIBLUES. 6 2 Faaliyet Raporu Nedir? Faaliyet raporu kuruluşun mevcut ve potansiyel iş ortaklarını ve menfaat sahiplerini bilgilendirmek.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
FİNANS SEKTÖRÜNDE YABANCI SERMAYE ARALIK TSPAKB 2 İSTİKRAR  Siyasi istikrar Uluslararası yatırımcıların güvenini sağlayan tek parti hükümeti 
Yaşar Üniversitesi Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü
Finansal Yönetim Risk Yönetimi Etkin Borç Yönetimi Büyüme Hukuki Danışmanlık Modern Finans; sahip olduğu geniş müşteri portföyü ve güçlü referanslarıyla.
OYA KARAAĞAÇ ARYA SPONSORLUK VE İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI
1 Abdullah Kaya Sermaye Piyasası Kurulu Genel Olarak Risk Sermayesi Yatırım Ortaklıkları Mevzuatı ve Değişiklik Önerileri.
Prof.Dr. Kırali MÜRTEZAOĞLU Mühendislik Fakültesi Dekanı
Şekerbank: Kuruluşundan Bugüne
GÜNEŞ SİGORTA.
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
GARANTİ EMEKLİLİK BES ÜRÜNLERİ.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
NÜFUS HİZMETLERİNİ GÜÇLENDİRME VAKFI
ULUSAL VE ULUSLARARASI KURULUŞLAR
+. + Tarihçe Türkiye finans sektörünün iki güçlü ve köklü kurumu olan Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Koçbank A.Ş.'nin güçlerini, tecrübelerini ve kaynaklarını.
Örgütsel Kariyer Planlaması
YENİ TÜRK TİCARET KANUNU SÜRECİNDE YOL HARİTASI Hazırlayan: Recep Aşır Temmuz 2012.
SOSYAL GÜVENLİK VE SOSYAL GÜVENLİK MEVZUATI HAZIRLAYICI EĞİTİMİ
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK. Tarihçesi  1990 yılında Anadolu hayat sigorta A.Ş Anadolu anonim Türk sigorta şirketi tarafından yürütülmekte olan hayat sigortacılığı.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası
FİNANSAL KURUMLAR KURUMLAR BİRLİĞİ (FKB)
Sigorta ve Reasürans ile Emeklilik Şirketlerinin Finansal Tabloları
6740 SAYILI BİREYSEL EMEKLİLİK TASARRUF VE YATIRIM SİSTEMİ (BES) KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUNDA YER ALAN ÖNEMLİ DÜZENLEMELER.
Büyüme ve finansal sektör 2017
Büyüme ve finansal sektör
KTÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
Bireysel Emeklilik Sistemi
KONUT FİNANSMANI SİSTEMİNDE SİGORTANIN YERİ Doç. Dr
TMS-19 ÇALIŞANLARA SAĞLANAN FAYDALAR
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
Türkiye Sigorta ve Emeklilik Sektörü
Aktüerya ve risk yönetimi bölümü
İŞLETME FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ TANITIMI
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin ilk hayat sigorta şirketi olarak kuruldu.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI MAHMUT MAGEMİZOĞLU

YÖNETİM ÜYELERİ Yönetim Kurulu Başkanı Vekili:Salih KURTULUŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür:Mete UĞURLU Yönetim Kurulu Üyesi(bağımsızlar): Prof. Dr. Mehmet Baha KARAN Doç. Dr. Atakan YALÇIN Denetçi:Fulya ETİ Canan YILMAZ

ORTAKLIK YAPISI

ORTAKLIK YAPISI %62 Türkiye İş Bankası %20 Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi %17 Halka Açık Kısım %1 Milli Reasürans T.A.Ş

VİZYON Türkiye’nin ve Türk insanının geleceğini ilgilendiren tüm finansal planlama konularında Türkiye’nin en büyük şirketi olmak.

MİSYON Bireylerin ve sevdiklerinin geleceğini güvence altına alma bilincini geliştirmek ve yerleştirmek. Uzun vadeli fonlar yaratarak ülke ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunmak.

RAKİPLER Fortis Emeklilik ve Hayat A.Ş Vakıf Emeklilik A.Ş Yapı Kredi Emeklilik A.Ş Koç Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş Garanti Emeklilik ve Hayat A.Ş

SLOGANLARI Evdeki huzur, zenginlik budur. Soru gelecekse cevap: Anadolu Hayat Emeklilik Gelecekte bir gün gelecek. Hayat uzmanı; Anadolu Hayat Emeklilik

ÜCRET POLİTİKASI VE SOSYAL HAKLAR Çalışanlarına yılda dört kez aylık ücretleri tutarında ikramiye verilir.  Çalışanları, aylık ücretlerinin yanı sıra unvanlarına veya uzmanlıklarına göre tazminat alırlar. Şirket çalışanlarına Sosyal Güvenlik Yasası hükümleri uygulanır. Ayrıca; çalışanları, Şirketin sunduğu Grup Sağlık Sigortası kapsamındadırlar.

ÇALIŞAN PROFİLİ

SOSYAL SORUMLULUK Geleceğin sigortası kızlarımız Geleceğin Sigortası Kızlarımız " projesini, ÇYDD ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı'nın da desteğini alarak; maddi imkansızlık sebebiyle okuyamayan kız öğrencilerimizin sigortacılık eğitimi yapmalarını sağlamak ve başarılı öğrencilere istihdam yaratmak amacıyla hayata geçirmiştir. Anadolu Hayat Emeklilik olarak, 500 kız öğrenciye maddi destek vermenin dışında, çeşitli gezi ve sanatsal çalışmalarla, kızların, sosyal ve kültürel vizyonlarının geliştirmek, yabancı dil öğrenimlerini ve sigortacılık bilgilerinin artırılmasını sağlamak için de tüm imkanlarını kullanıyorlar.

‘’GELECEĞİN SİGORTASI KIZLARIMIZ’’

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK BASKETBOL TAKIMI

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK BASKETBOL TAKIMI Anadolu hayat emeklilik basketbol takımı önemli başarılara imza atmıştır. Teknik direktörü şirketin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel müdür Mete UĞURLU’dur

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK İLKLER 2000 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş. halka açılan ilk ve tek hayat sigortası şirketi oldu. 2001 yılında "Herkese Birikim Sigortası" ile Türkiye'de ilk kez yaş sınırı ve sağlıklı olma koşulları aranmadan sigorta yapılmasına olanak sağladı. 27 Ekim 2003 tarihinde ilk bireysel emeklilik sözleşmesini düzenledi.

2004 yılında Bir ilki daha gerçekleştirerek, hiçbir sosyal güvencesi ve ek geliri olmayan ev hanımlarına ileri yaşta gelir sahibi olabilmelerini sağlayan "Ev Hanımları Emeklilik Planı"nı sundu. 2008 yılında Mobil imza uygulamasını hayata geçirerek, müşterilerine internet ve cep telefonu ile bireysel emeklilik planına sahip olma fırsatı tanıyan ilk ve tek sigorta ve emeklilik şirketi oldu.