Gerçek TAT’ lar korumamız altında! 1967’ den bugüne sizlerle…

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
TS EN ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Stratejik yönetim işletmenin dış çevresini (rakipler, pazar-piyasa, ürünler, müşteriler, aracılar, tedarikçiler) analiz eder. İşletmenin geleceği ile.
360° Beyin Avı 27 Mayıs ° BEYİNAVI 27 Mayıs 2003 Doç. Dr. Yeşim Toduk Akiş Amrop International 1.
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Bizi Tercih Edenler... Biotekno ©2013.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
PAZARLAMAYA GİRİŞ PAZARLAMANIN TANIMI
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
Avrupa Birliği Ortak Tarım Planı -AB OTP-
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
TAT KONSERVE SANAYİİ A.Ş.
ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK
Türkiye’de perakende dondurulmuş gıda sektörünün ilk firması olan Kerevitaş Gıda Sanayi ve Ticaret A. Ş, 1970 yılında Bursa’nın Akçalar ilçesinde kurulmuştur.
ECZACIBAŞI İLAÇ.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
PENGUEN GIDA A.Ş..
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
Bulut Depolama.
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
Ücret Sistemleri ve Verimlilik Dersi Dönem İçi Çalışması
1984 yılında kurulan ve 1994 yılında Zorlu Holding bünyesine katılan Vestel, bugün Holding’in amiral gemisi olarak tüketici elektroniği, dijital ürünler.
İŞ KALİTESİ ve MALİYET İLİŞKİLERİ
TARİHÇE 1990 yılında Anadolu Hayat Sigorta A.Ş Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketinin yürüttüğü hayat sigortacılığı faaliyetlerini devraldı.Böylece ülkenin.
Performans ölçme ve değerlendirme güz
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
XII. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI Deniz Bayhan Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Üyesi Üyesi.
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
ENM 307 YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ Dersin Koordinatörü:. Prof. Dr
1 SAKARYA SMMM ODASI ÜYELERİ İÇİN ÖZEL HAZIRLANMIŞTIR.
Konu: Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
Yenilik ve Yeni Ürün Altunışık-Özdemir-Torlak.
Topluluk İnovasyon Girişimi Süreç Açıklaması ve Yol Haritası Dokümanı 26 Mayıs
Proje Hazırlama Eğitimi Dr. Necati VARDAR KTO Karatay Üniversitesi Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi.
1988 yılında müessese haline getirmiştirler 1995 yılında hedeflerini büyütmek amacıyla aile şirketi olarak, hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadan,
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
Tarıma verilen destek 90'lı yıllara kadar o zamanki Avrupa Ekonomik Topluluğu'nun yıllık bütçesinin %60'ı kadardır. Tarım desteği bugünkü Avrupa Birliği'nin.
Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin.
Arzum ‘Her i ş in bir Arzum'u vardır.’. * Tarihçe * Yönetim Yapısı * İş letmenin Sahipleri * Vizyon-Misyon * Ürünleri * Rakipleri * Sosyal Sorumluluk.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
İŞLETMELER Yapılan araştırmalara göre ilk üç sıradadır. Salça, domatesli ürünler ve ketçap pazarının lider markasıdır. Gıda üretiminde ve dağıtımında.
Tedarik ziNCİRLERİ yÖNETİmi
FULYA KARAYAZI.
Betül GÜLER
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
KURUMSAL Ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaran kuruluşlardan biri olan PETLAS, 1976 yılında kuruldu. Çeşitli girişimlerin ve yoğun çalışmaların.
Şişecam Ürün Yönetim Şefi
Sunum transkripti:

Gerçek TAT’ lar korumamız altında! 1967’ den bugüne sizlerle…

TARİHÇEMİZ 1967 Mustafa Kemalpaşa, Bursa’da kurulmuş olup halen Mustafa Kemalpaşa-Bursa Karacabey-Bursa ve Torbalı İzmir tesislerinde salça, ketçap, mayonez, domates ürünleri, sebze konservesi faaliyetlerini sürdürmektedir. 1989 yılında doğranmış domates üretim teknolojisini Türkiye’ye getirmiş aynı hatta kutulu doğranmış domates ve soyulmuş tüm domates üretilmeye başlanmıştır.1997-98 yılında en son teknoloji kullanılarak Kavanoz, Ketçap ve Mayonez dolum hatları kurulmuştur. 2003 yılında ise Amerika ‘da sayılı işletmelerde, Avrupa’da ise sadece Türkiye’de TAT’ ta bulunan, Aseptik Doğranmış domatesin hava alma riskini milyarda bire indiren kaynaklı kapak teknolojisi Magnum doğranmış domates hattı devreye alınmıştır. İşletmelerimiz, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen TS EN ISO 9001:2008 Kalite Belgesine sahiptir. 2003 yılı Temmuz ayında; markalar arası sinerji, maliyetlerin azaltılması, kaynakların daha verimli kullanılması amacı ile Tat, Sek, Maret ve Pastavilla; Tat Konserve Sanayii A.Ş altında birleşmiş ve Tat Konserve Türkiye’nin en büyük gıda şirketlerinden biri haline gelmiştir.

KURUCUMUZ VEHBİ KOÇ

YÖNETİCİLERİMİZ BAŞKAN Dr. NÜSRET ARSEL ÜYE MUSTAFA KOÇ ALİ KOÇ İBRAHİM TAMER HAŞİMOĞLU SEMAHAT S. ARSEL BAŞKAN VEKİLİ RAHMİ KOÇ ÜYE ÖMER KOÇ ARZU ASLAN KESİMER ÜYE/GENEL MÜDÜR BAŞKAN Dr. NÜSRET ARSEL ÜYE MUSTAFA KOÇ ALİ KOÇ

ORGANİZASYON ŞEMASI

VİZYONUMUZ Vizyonumuz, Türkiye'nin lider gıda ve dağıtım şirketi olmaktır.

MİSYONUMUZ Misyonumuz, gıda üretiminde ve dağıtımında tüketiciye yakın ve ona en iyi değeri sunan, güçlü markalarla, yeniliklerle, artan verimlilik ve istikrarla kârlı büyüyen gıda şirketi haline gelmektedir.

ÜRÜNLERİMİZ Salça Sebze konserveleri Haşlanmış ürünler Hazır yemekler Reçel Turşu Ketçap Mayonez Sebze suları Meyve suları Balık Soslar & Harçlar Domates ürünleri Hardal

RAKİPLER ÖNCÜ TAMEK TUKAŞ OLCA TADIN BURCU CALVE BİZİM

ÖDÜLLERİMİZ TAT TMME ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ Koç Holding şirketlerinden Tat Konserve Sanayii A.Ş. bünyesinde hizmet veren Tat, KalDer tarafından verilen TMME (Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi) Ödüllerinin Konserve, Salça, Sos kategorisinde birinci oldu. Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde geçtiğimiz 6 yılda başarı kazanmış firmaların bu yıl ilk kez ödüllendirildiği törende, Tat adına ödülü Tat İşletmeleri Grup Yöneticisi Orhan Alpsoy teslim aldı. Ritz Carlton Otel’de düzenlenen geceye iş dünyasının üst düzey yöneticileri katıldı.

BASINDA TAT Marka konumlandırması, pazarlama dünyasında “tehlikeli” bir girişim olarak bilinir. Yine de son dönemde özellikle gıda da bu tür çalışmalar dikkat çekiyor. Şirketler, var olan güçlü markalarını kullanarak yeni ürünler piyasaya sürüyorlar. Böylece bilinirliliği yüksek olan markalarıyla, farklı kategorilerden de pay alabiliyorlar. Türkiye’de tam 37 yıldır var olan Tat da bu markalardan biri. Bugüne kadar daha çok bir salça markası olarak biliniyordu. Ancak, son 2 yıldır haşlanmış ürünlerden, harçlara kadar çok sayıda kategoriye girdi.Tat Marka Müdürü Selin Bugay, “Tat” markasını modern yaşam alışkanlıklarına göre yeniden şekillendirdiklerini söylüyor. Yeni bir marka yaratmayı neden tercih etmediklerini ise şöyle özetliyor: “Tat, güven, doğallık gibi özellikleriyle pazarda kendini kabul ettirmiş, değerli bir marka.Gıda da başka ürünlerde de bu markayı kullanmak istedik. İki yılda Tat adı altında su, haşlanmış ürünler, domates suyu, dometes rendesi, sos ve harçları pazara sunduk.”

İŞE ALIM SÜRECİ 6 farklı lokasyonda dönemsel olarak 2000i aşan çalışan sayısı ile faaliyet gösteren Tat ailesi, keyifli, heyecanlı ve gelişim odaklı bir çalışma ortamı sunuyor. Tat, sistem ve süreçlerini düzenli olarak gözden geçirerek daha iyiye ulaşma konusunda sürekli adım atar. Bu yönde ilerlerken her çalışanın fikri önemlidir ve bu fikirlerin değerlendirilmesi için öneri sistemi işletilir. Amacımız; önerileri ile tüm çalışanlarımızın katılımını sağlamak ve onların fikirleri ile Tat’ın geleceğini inşa etmektir. Çalışanlarımızın başarılarını fark etmek; zamanında onları takdir etmek ve ödüllendirerek mutluluklarını paylaşmak için şirketimizde farklı ödüllendirme sistemleri kullanılır. Bu kapsamda, şirketimizde dengelenmiş hedefler metodolojisine dayanan performans yönetim sistemini kullanıyoruz. Koç Topluluğu iş değerlendirme sistemi ile beyaz yakalı her pozisyonun kapsamındaki sorumluluklar ölçümlenmekte ve şirket hedeflerine sağladıkları katkı ve sorumluluk seviyelerine göre sıralanmaktadır. Tüm bu pozisyonlar için iş kademeleri belirlenir; sunulan ücret ve yan faydalar bu çerçevede düzenlenir.