YÜRÜYÜŞ TARİHİ VE TOPLANMA YERİ 8 Eylül Cumartesi, saat 10:00. Akyaka girişi, orman içine giden yol ağzı. AKYAKA YEREL YÖNETİM PLATFORMU AKYAKA ÇÖPYAKA.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SLAYTLARI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…
Advertisements

Göç eden yaban kazlarının havada süzülürken "V" şeklinde bir formasyonla uçtuklarını görmüşsünüzdür... Bilim adamları kazların neden bu şekilde uçtuklarını.
Geri Dönüşüm Nedir?.
SİTELER İÇİN ÜCRETSİZ TEMİZLİK HİZMETİ
EGE ORMAN VAKFI EĞİTİM SUNUSU.
ABANT’IN ÇIĞLIĞI. Abant’ta uygulanacak plansız yatırımlar için giriş kapısında Valilikçe dikilen, yatırımları gösterir kroki tabelası. Yeni yapılacak.
Göç eden yaban kazlarının havada süzülürken "V" şeklinde bir formasyonla uçtuklarını görmüşsünüzdür... Bilim adamları kazların neden bu şekilde uçtuklarını.
ÇEVRE SAĞLIĞI İLE İLGİLİ ŞİKAYETLER
HOŞ GELDİNİZ KAMU İHALE MEVZUATI TEMEL EĞİTİMİNE Alattin ÜŞENMEZ
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
İhale /Onayı/İlanı/Davet İşlemleri
Göç eden yaban kazlarının havada süzülürken "V" şeklinde bir formasyonla uçtuklarını görmüşsünüzdür... Bilim adamları kazların neden bu şekilde uçtuklarını.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
GENÇLİK PROGRAMI Eylem 1.3. Gençlik Demokrasi Projeleri
Çevre Koruma Haftası 5-11 Haziran.
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEREL KALKINMA
Elektrik Elektronik Teknoloji Platformu Oluşturma Çalıştayı Sinan Tandoğan TÜBİTAK-TEYDEB 23 Şubat 2007, TÜSSİDE.
GAIA YEŞİL İSTANBUL PROJESİ İ STANBUL´UN SORUNLARI Hava kirliliği Su Elektrik üretimi Betonlaşma ve yeşil alanların neredeyse hiç kalmaması.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
DOĞAL AFETLER VE KORUNMA YOLLARI
Çevre Sorunları “Ayamama Felaketi”nin acı biçimde gösterdiği gibi çevre sorunları, artık yaşamımızda istisna olmaktan çıkmış, gündelik yaşamın bir parçası.
ÇED İZİN VE DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
DEĞERLENDİRMESİ DENEYİMLER Mavi Bayrak Muğla İl Koordinatörü
GERİ KAZANIM NEDEN GEREKLİDİR
Tiyatro Kulübü.
TOPRAK KİRLİLİĞİ Eko Tim üyeleri Derya GÜRCAN 6-B 1247
İnsan ve Çevre Kirlenme Çeşitleri Çevre Kirliliği ve Sağlığımız
SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ
MAVİ BAYRAK PROGRAMI’NDA ÇEVRE EĞİTİMİ VE BİLİNÇLENDİRME
TÜGEM 2008.
Doğal afetler birden meydana gelip büyük can ve mal kayıplarına neden olduğu için, yazılı ve sözlü olarak sanatçılara konu olmuştur.
Eğitim Merkezi Seminerleri Eylül 2008 – Haziran 2009 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu Ağustos 2009.
Meslek Odaları ve örgütlerine AB Platform, Meslek Odaları ve örgütlerine alternatif olarak kurulmamıştır alternatif olarak kurulmamıştır. Aksine.
Eğitim Merkezi Seminerleri Eylül 2009 – Haziran 2010 Dönemi Değerlendirmesi Mesleki Gelişim ve Kurumsal İletişim Grup Başkanlığı Temmuz 2010.
YABAN KAZLARI Yaban Kazları.
EMİN SOLAR ENERJİ MÜHENDİSLİK A.Ş.
PİLLER SUYU NASIL KİRLETİYOR?
İLLER BANKASI.
Çevreyi Korumak.
TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ Kamu Bilişim Platformu - 17
ÇEVRE KİRLİLİĞİ Hadi!Anlatıma geçelim.
Göç eden yaban kazlarının havada süzülmesi
KATI ATIKLARIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
ÇEVREN İÇİN GERİ DÖNÜŞÜME KATIL
BİLİŞİM SUÇLARI ve ALINACAK TEDBİRLER
SOSYAL BİLGİLER ÜNİTE HEP BİRLİKTE. Bu amaçları gerçekleştirmek için gerekli teşkilatın oluşturulmasını, yasaların çıkmasını sağlamak ve gönüllü kuruluşların.
Hayat Bilgisi 2 Çevremizi Koruyalım.
Çevremiz neden kirlenir?
Yerel Yönetim Merkezi Yönetim
Denetim Faaliyetlerinde İklim Değişikliği Ersin Çelik - Mustafa Keleş Yasama Uzmanları Kanunlar ve Kararlar Başkanlığı – Denetim Bürosu.
DOĞADA NELER OLUYOR Biz insanlar çevreye bakmıyoruz oysa ki baksak çevremizdeki yeşillikleri nasıl pisletiyoruz. Biz insanlar çevreye bakmıyoruz oysa.
SU  İnsanoğlu, bir yandan sulardan faydalanmış, bir yandan da endüstrileşmenin ve kentleşmenin sonucu olarak ortaya çıkan atıklarını sulara dökmüştür.
Çocuk Hakları Konusunda Türkiye'de Yapılan Çalışmalar.
DAHA AZ ÇÖP Hikmet SIRMA. ÇEVRE NE DEMEKTİR ? İnsanların ve diğer canlıların yaşamları boyunca ilişkilerini sürdürdükleri dış ortama çevre denir.
Arazi Tahribatının Dengelenmesi (ATD) Ulusal Hedeflerinin Oluşturulması 1.
SABANCI VAKFI 14 Kasım 2016.
ABANT’IN ÇIĞLIĞI.
GÜNGÖRMEZ İLKOKULU SU KAŞİFİ PROJESİ
Aracı Şehirler MEWA Bölgesel Forumu 22/09/2017 Nevşehir
Do ğ a insanların ve di ğ er canlıların ya ş amını sürdürdü ğ ü do ğ al ortamdır denilebilir. Do ğ a bize her ş eyi verir ama bizler bu verdiklerinin.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü Türkiye Belediyeler Birliği Online Uzaktan Eğitim DUYURUSU.
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
Değerler eğitimi komisyon üyeleri sorumluluk değeri ve genel değerler ile ilgili yapılacak çalışmalar ve planlamalar ele alındı.
ÇEVRE EĞİTİM VE BİLİNÇLENDİRME
AÇIKLAMALAR Su Festivali Raporlama Şablonu’na hoşgeldiniz. Ülkenizde Su Kaşifi finalisti olabilmeniz için öncelikle bu dokümanı doldurarak başvurunuzu.
Değerlendirilebilir atıkların çeşitli fiziksel veya kimyasal işlemlerle ikincil hammaddeye dönüştürülerek tekrar üretim sürecine dahil edilmesine geri.
2018 YILI YAPILAN ÇEVRE ETKİNLİĞİ
2018 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇEVRE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ
Değersizlik İnancı Çalışmaları
Sunum transkripti:

YÜRÜYÜŞ TARİHİ VE TOPLANMA YERİ 8 Eylül Cumartesi, saat 10:00. Akyaka girişi, orman içine giden yol ağzı. AKYAKA YEREL YÖNETİM PLATFORMU AKYAKA ÇÖPYAKA OLMASIN ! YÜRÜYÜŞ VE BASIN AÇIKLAMASINA KATIL !

AKYAKA ÇÖPYAKA OLMAYACAK! Yavaşkent (CittaSlow) olmak kolay değil! Alınacak yolun uzunluğu bir yana, onu sıradan bir marka, satılabilir bir mal düzeyine indirmek, içini boşaltmak isteyenlere karşı da elbirliğiyle yürütülecek zorlu bir mücadeleyi gerektiriyor. Akyaka, bu elbirliğine hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyduğu, Akyakalıların yavaşkent hedefinin samimiyetinin sınandığı zor günlerden geçiyor. Bilindiği gibi, yavaşkent kriterlerinden başta geleni havanın, suyun, toprağın ve doğal çevrenin korunmasıdır. Yazıktır ki, Akyaka Belediyesi bu konuda üzerine düşeni yapmadığı gibi, geçmişte verdiği sözlerin, altına imza koyduğu taahhütlerin aksine Akyaka’nın eşsiz doğasını geri dönülmez biçimde tahrip etmektedir. Akyaka’nın girişinde orman içinden İnişdibi mahallesine giden yol üzerinde kaleye doğru açılan bir vadiye “yol açma” gerekçesiyle çöp ve katı atık atmakta, sonra da tıpkı devekuşu örneği, üstünü molozla kapatarak tahribatı gizlediğini sanmaktadır. Belediyeye ve Kent Konseyine yapılan başvuruların, uyarıların sonuçsuz kalması üzerine Akyaka Yerel Yönetim Platformu öncülüğünde çoklu imza ile ilgili kurumlara yapılan başvurular nihayet sonuçlanmış, Belediyenin inkâr etmesine rağmen tutulan raporlarda doğaya karşı işlenen suç sabit görülmüştür. Buna rağmen Belediyeye hükmeden anlayış, inatla orman içine çöpten yol yapmaya devam etmektedir. Bizler Akyaka’nın bütün duyarlı insanlarını sürmekte olan katliamı durdurmak, sorumlulardan hesap sormak için Cumartesi günü gerçekleştirilecek yürüyüş ve basın açıklamasına katılmaya davet ediyoruz. ORMAN YOLUNDAKİ KATLİAMA DERHAL SON VERİLSİN! ATILAN ÇÖPLER VE MOLOZ KALDIRILSIN! YENİ YOL AÇMA GİRİŞİMİ DURDURULSUN! SORUMLULARDAN HESAP SORULSUN!

Akyaka Vizyonu’na sahip çık ! DUVARLARI iNDiR SALYANGOZA YOL VER Akyaka Yerel Yönetim Platformu saydam, katılımcı hesap verilebilir bir yerel yönetimi birlikte oluşturmak için sen de katıl !