. ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Nedir ? ? ? Gençlik Gündemi Derneği’nin Dünya Bankası'nın Yaratıcı Kalkınma Fikirleri Yarışması için proje sunmuştur. 792 proje.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
LİSANSÜSTÜ EĞİTİMDE STAJ EĞİTİMİNİN YERİ VE ÖNEMİ
Advertisements

KARİYER YOLCULUĞUNDA İLK ADIMLAR
Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı 1995 yılında 228 gönüllü üye ile kurulmuş bir sivil toplum örgütüdür.
Ankara Örneğinde Medya Okuryazarlığı Dersi Süreci ve Yaygınlaştırılması Çalışmaları İçin Öneriler 1.
MERSİN GENÇ GİRİŞİMCİ VE KARİYER DERNEĞİ
TÜRKİYE GENÇLİĞİ EL ELE PROJESİ
ODTÜ KARİYER PLANLAMA MERKEZİ ve MEZUNLARLA İLETİŞİM
Hale Uysal Şemsa Olşen Güzeldere. ÖNCEKİ ÇALIŞMALAR.
GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİ.
Bilgi Yönetimi İnternete Dayalı Önlisans Programı TBD 21. Türkiye Bilişim Kurultayı, 6 Ekim 2004, Ankara Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi.
MESLEKÎ VE TEKNİK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARI MEZUNLARININ İZLENMESİ PROJESİ.
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları PROGRAMI.
Dünyada Açık ve Uzaktan Eğitimin Durumu
1 Mustafa Çağan 10 Eylül 2013 ENGELSİZ BİLİŞİM. Türkiye’de Engelliler ve İstihdam.
isletmehacettepe kariyer_hit
HAYAT BOYU ÖĞRENME (LLP) Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
Tarihçemiz. Tarihçemiz Yönetim Yapısı HASAN CEM BOYNER / Başkan / İcracı Değil 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi.
OKULLARIMIZIN BAŞVURABİLECEĞİ HİBE PROGRAMLARI VE KAZANDIRACAKLARI
İNSAN KAYNAKLARI SAĞLAMA VE SEÇME
L/O/G/O Yerel Yönetimlerinizin Kapsama Alanında mısınız? Eylem 5.1 Projesi Değerlendirme Akdeniz Belediyeler Birliği.
Bireylerin hayatlarını ve kurumların yapılarını, yeniden inşa etmeleri için; deneyimleri sonucunda ürettiklerini paylaşan, danışmanlık yapan ve bu yolda.
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
BİR CEMİYET İNSANI OLARAK SABAHATTİN ZAİM. SABAHATTİN ZAİM VE TOPLUM Sabahattin Zaim toplumun sorunları ile ilgili bir akademisyendi O bilgisini toplumun.
Network Marketing Dünyasına Hoşgeldiniz!
 Erasmus+ Programı, Avrupa Birliği tarafından eğitim ve gençlik alanında yılları arasında uygu-lanmış olan Hayatboyu Öğrenme ve Gençlik Programlarının.
YERELDE AB SÜRECİ.
Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Projesi Ödül Törenine Hoş Geldiniz
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Görele Çok Programlı Lisesi LEONARDO DA VINCI (LdV) Ortaklık Projesi ( ) ÇPL İngilizce Öğretmeni-Proje Koordinatörü: Abdullah KORKMAZ.
Yürütmekte olduğumuz proje Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı- Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin.
İstanbul Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Etkinlikleri   Darendeliler.
NEDEN Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ? .
KAPIDAN OLMUYORSA BACADAN GİRİN
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Sürekli Eğitim Merkezi www. sem. metu
ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI
Interaktif Akıllı Tahta Uygulamaları ve Matematik
Sosyal Ağların Eğitim Amaçlı Kullanımı
Comenius Programı Onur AYDEMİR
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
BOLOGNA UZMANLARI ULUSAL TAKIM PROJESİ 14 MAYIS 2010, ANTALYA SULTAN GÜROL BOLOGNA ULUSAL TAKIMI ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. "Sofra bir kazanç ve öğrenme kuruluşudur." Hüseyin Özer.
Comenius Hazırlık Ziyaretleri ve İrtibat Seminerleri Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP)
İSTANBUL ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ
75.YIL KARACAKILAVUZ CUMHURİYET ORTAOKULU EĞİTİMDE KÜLTÜREL ETKİ VE SOSYAL FARKINDALIK PROJESİ.
Bünyamin AĞGÜRBÜZ Mustafa AY Muhammed ALTINTAŞ Ahmet ZENCİRLİ
ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ KIRSEHIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 06 NİSAN 2015.
Eğitim Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı
MESLEKİ EĞİTİMDE AVRUPA BİRLİĞİ FIRSATLARI
Akademik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Aslan KAPLAN Topluluk Başkanı
DEN İ ZL İ İ HRACATÇILAR B İ RL İĞİ GENÇ MUC İ TLER ARANIYOR İ NOVAT İ F F İ K İ RLER YARI Ş MASI inovatiffikirleryarismas iwww.denib.gov.tr.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL EĞİTİM REHBERLİK ve DANIŞMA HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MBS’Yİ NASIL KULLANABİLİRİM?
KONUTKENT İLKOKULU. Comenius, Avrupa Birliği Bakanlığı bünyesindeki Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen ve finanse edilen bir programdır. Uluslararası.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
BİLGİ VE DUYURU PANOSU. BİLGİ VE DUYURU PANOSU.
Gazi Ün. Tıp Fakültesi KBB AD - Odyoloji BD ve Prof.Dr.N.Akyıldız İşitme Konuşma Ses ve Denge Boz.Tanı Tdv.Reh. Merkezi tarafından, Dünya Bankası’nın desteğiyle,
Aile Atölyeleri Projesi
ÖZEL EĞİTİM SINIFI VE KAYNAŞTIRMA UYGULAMALARI
ETwinning PORTAL.
PROJE YÖNETİMİ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK.
Ulusal Bilgi Sistemleri Güvenlik Programı Bilge KARABACAK 8 Haziran 2007, Ankara.
© 2007 Cisco Systems, Inc. All rights reserved.Cisco ConfidentialPresentation_ID 1 BİLİŞİMDE GENÇ HAREKET.
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ. AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ EKİBİ Ofis Başkanı: Doç. Dr. Hazım Kemal Ekenel (Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi), Ofis Uzmanları:
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
MEZUNLAR TOPLULUĞU BİRİMİ
AB PROGRAMLARI VE TÜRKİYE Çisel İLERİ 28 Mart 2017.
HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ
KÜRESEL YÖNTEM VE TEKNİKLERE ISINMAYA EVET!
Geleceği İnşa Et….
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©
Sunum transkripti:

. ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Nedir ? ? ?

Gençlik Gündemi Derneği’nin Dünya Bankası'nın Yaratıcı Kalkınma Fikirleri Yarışması için proje sunmuştur. 792 proje arasından ‘FACESTAJ’ adlı projemiz ön değerlendirmesinden geçti ve İstanbul’da düzenlenen yarışmada en yaratıcı fikir ödülü almayı hak kazandı. Projemiz gençliğin staj olanaklarını sağlamada ve istihdama teşvik oluşturma amacındadır. FACESTAJ adlı projemiz proje fikri olarak Türkiye’de ilk olup öncelikle Türkiye sonrasında Dünyanın birçok ülkesinde uygulanacaktır. İlk olarak pilot bölge için İstabul ve Ankara illerinde gerçekleştirilecektir.

FACESTAJ sistemi: Gençlerin ‘’FACESTAJ’’ çatısı altında niteliklerini tanımlayarak kendilerini, dinamik ve güncel bir sanal ortamda stajyer talebi olan kişi ve kuruluşlara tanıtabilmesi,Stajyer ihtiyacı olan kişi ve kuruluşların kendi kurumlarına stajyer bulmaları için FACESTAJ bünyesindeki gençlere erişilmesinin sağlanması ve gençlerin bilgi paylaşımlarının yer aldığı interaktif NETWORK ağıdır.

FACESTAJ Sistemi Dahilinde gençlerin iş hayatlarında yaşadıkları durumlar için bilgi aktarımlarının paylaşılması, grupların kurulması ve etkinliklerin yayınlanmasıyla gençlerin diyalog halinde olmalarına olanak sağlanacaktır.

Gençlerin İş becerilerinin arttırılması, kariyer ve kişisel gelişiminin sağlanması için stajyer adaylarına uzmanlar tarafından Kişisel Gelişim Eğitimleri verilerek stajyer adayının kendilerini tanımalarına olanak sağlanması ve yeni iş ortamına hazırlaması sağlanacaktır.

? FACESTAJ ? Stajyer adaylarına çeşitli eğitim seminerleri düzenleyerek gençleri iş hayatına hazırlamak ve staj öncesi bu seminerlere katılan gençlere ‘Bilinçli Stajyer Sertifikası’ takdim edilerek ; gençlerin işverenlerle iletişim kurmalarını sağlayan, edindikleri referanslarla mezun olduktan sonra iş bulma imkânlarını arttıran çok önemli bir fırsattı elde etme şansına sahip olacaktır.

PROJEDE NELER VAR Sitesi stajyer adaylarının iş bulmalarının yanı sıra: Grup Kurma Gençlik Haberleri Etkinlikler Eğitim ve Burs fırsatları STK Bülten Meslek Lisesi staj başlıkları da bulunmaktadır.

FACESTAJ NETWORK AĞI Türkiye’de Stajyer adaylarına özel olan bu web sayfasında gençlerin kendilerini ifade edebilecekleri ‘Canlı Mülakat’ videoları sayesinde,bir iş görüşmesi simülasyonu gerçekleştirilecektir.Böyle ce gençler kısa bir sürede birçok iş verene niteliklerini tanıtma şansına sahip olacaklardır. Dünya’da ilk kez gerçekleştirilecek olan bu simülasyon iş görüşmesi ilk kez bu proje sayesinde Türkiye’de gençliğin hizmetine sunulacaktır.

KARİYER PLANLAMA MERKEZİ