TEKSTİLKENT TİCARET MERKEZİ ESENLER- İSTANBUL

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
NEDİR? MADE expo mimarlık, inşaat ve yeni yapı tekniklerinin buluştuğu en önemli uluslararası fuardır. SaieDue ve Europolis’in deneyimlerinin birleşimiyle.
Advertisements

"HEDEFLERİMİZRDEN BİRİ, ÜLKEMİZİ YABANCI YATIRIMLAR İÇİN BİR CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRMEKTİR“ Uygulamaya koyduğumuz orta ve uzun vadeli programlar.
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
MADDİ OLMAYAN DURAN VARLIKLAR
AKDENİZ AR-GE KASABASI MEDITERRANEAN R&D COUNTY İş+Ev+Sağlıklı Yaşam+Yaratıcılık=AKDENİZ Business+House+Wellness+Innovation=MEDITERRAIEN 1 Ekim 2007 Sadık.
LİSANSSIZ ELEKTRİK ÜRETİMİ
NİDAKULE KOZYATAĞI m2 KENT GIDA FABRİKASI m2.
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
The Eurasia Specialist
İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ
Foça Mah. Selim Günday Cd. No   Fethiye/Muğla/Türkiye
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
Neler yaptık – Dünya / EMPIRE STATE BUILDING
Basın Toplantısı 8 Nisan PERAKENDE İNŞAAT ENERJİ GIDA TAŞIMACILIK & TURİZM Kiler Holding.
KREA GRUP Hyatt Regency, İstanbul 20 Mayıs  Dünya piyasalarında görünüm  Türkiye piyasaları  Krea ve yatırım stratejisi Ekler  Türkiye Ekonomisine.
NEDEN ESKİŞEHİR YOLU ? ANKARA SANAYİ ODASI II.Organize Sanayi Bölgesi
İSMAİL TURGUT
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
Kafe!ndirim.com (!herhangi) bir Web2.0 projesi Berk Tatlıses.
2005 YILI MALİ SONUÇLARI İstanbul 1.Nisan.2005.
CEPHE GÖRÜNÜMLERİ.
İstanbul'da Değişen Turizm Yaklaşımları ve Çeşitlendirme Mehmet Ata Tansuğ- Turizm Danışmanı 3 Nisan TURING- İstanbul.
ATAŞEHİR FİNANS MERKEZİ
ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Otel ve Alışveriş Merkezlerinde Trijenerasyon Uygulamaları
Bosna Hersek’te Yatırım Fırsatı TERPENTİN BOYA FABRİKASI
ŞEHİR PLANLAMA –İMAR HUKUKU
REIDIN.com-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeks Sonuçları
TURYAP İSTANBUL , BEYKOZ- RİVA 146 DÖNÜM KONUT ARSASI
Coğrafi Bilgi Sistemlerinde
SELP Izmir, 31 Mart SELP –Küçük İşletmeler Kredi Programı “SELP” Fonları Avrupa Birliği tarafından sağlanmıştır. Bu fonlar KfW (Alman Kalkınma Bankası)
Teste Başla 4. SINIF MATEMATİK TESTİ Çıkış Teste Devam Et.
Hotelimiz….. Yurtiçi turizm amaçlı yapılmış, dört yıldır faal, sempatik, çok temiz on iki ay çalışan kent oteli… 26 oda, 60 yatak ve 85 kişi kapasiteli.
ÇERKEZKÖY KÖŞE BAŞI ARAZİMİZ ÇERKEZKÖYDE ÇEVREYOLUNA ÇOK YAKIN KONUMDA ARKASINDA 2 ADET OKUL OLAN DEĞERLİ BİR ARAZİ.
Metro Ulaşımının Dünya Şehirlerine Faydaları….
İşletmeyi neden kurarız ?
Yıldırımdan Korunma.
İNCEK MİNAPARK “BÜYÜLEYİCİ MOGAN GÖLÜ MANZARASI VE YEMYEŞİL BAHÇELERİYLE HUZUR DOLU YAŞAM İÇİN …”
VAZİYET PLANI A BLOK B BLOK T BLOK ALAN BİLGİLERİ ARSA ALANI: 10700m2
Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi.
Sermaye Maliyeti *Firmalar sadece özkaynaklarını projelerin
UYGULAMA 4: FETA BİSİKLET  FETA Bisiklet 2004 yılında iki ortaklı bir limited şirketi olarak Ankara’nın Ulus semtinde kurulmuştur.  Faaliyetlerine ilk.
Edebiyat ve sosyal bilimler alanlarındaki ilgi ve yetenekleri üst düzeyde olan öğrencileri bu alanlarda yüksek öğretime hazırlar. Ayrıca öğrencilerin.
TÜRKİYE’de KARAYOLU - DEMİRYOLU – DENİZYOLU taşımacılığında BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?..
GİRİŞİMCİ.
Hayırsever Fahrettin YAHŞİ tarafından 12 derslikli okul inşaatı 31/05/2012 tarihinde başlamış olup, binanın dış cephe boya çalışmaları tamamlanmıştır.
YOZGAT İLİ 75X100 MODERN HAYVANCILIK PROJESİ
FUAR PAZARLAMA & TANITIM SÜREÇLERİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER
COMFORT İNŞAAT ... Comfort Group Evleri Yalova’nın En Değerli İlçelerinden Biri Olan Çınarcık’ta Şehrin En Önemli Cazibe Merkezlerine Çok Yakın Bir Mesafede.
Teknopark İstanbul Teknopark İstanbul, Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO)’nın ana ortaklığında, yerli ve yabancı girişimcilerin.
2017.
Birim alana düşen kişi sayısı
Pimaş Açma - Pimaş Tıkanıklığı Açma - Tıkalı Pimaş Açma
Logar Açma - Logar Tıkanıklığı Açma
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
Sermaye Maliyeti Sermaye maliyeti; kullanılan veya kullanılması planlanan her çeşit kaynağın, maliyetlerinin ağırlıkları dikkate alınarak ortalamasının.
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
KAT HİZMETLERİNİN TANIMI ve ÖNEMİ
Sermaye Maliyeti Sermaye maliyeti; kullanılan veya kullanılması planlanan her çeşit kaynağın, maliyetlerinin ağırlıkları dikkate alınarak ortalamasının.
Sermaye Maliyeti Sermaye maliyeti; kullanılan veya kullanılması planlanan her çeşit kaynağın, maliyetlerinin ağırlıkları dikkate alınarak ortalamasının.
KARTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
EVODAK Apart Konaklama Turizm Ltd.Şti.
Firmamız İstanbul’da böcek ilaçlama denince akla gelen en eski ve kaliteli hizmet veren ilk üç firmadan biridir. 5 yıldır katı bir şekilde kaliteden ödün.
İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI ENGELSİZ HAVALİMANI PROJESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
ISPARTA TİCARET VE SANAYİ ODASI
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
CİHAD HARMANDAR Dünya Ticaret Merkezi Yükseklik: 1368 ve 1362 feet (412 ve 415 metre) Sahipleri: New York Port Authority ve New Jersey Mimar:
KIBRIS YATIRIM FIRSATLAR SUNUMU
Sunum transkripti:

TEKSTİLKENT TİCARET MERKEZİ ESENLER- İSTANBUL

LOKASYON Tekstilkent Ticaret Merkezi TEM otoyolu kenarında, İstanbul Esenler bölgesinde 330.000 m2 lik bir arazi üzerine kurulmuştur. Tekstilkent İstanbul’a inişlerde uçaktan dikkat çekici bir şekilde farkedilmektedir. Tekstilkent Atatürk Havaalanına 14 km, şehir merkezine 16 km. dir. Tekstilkent, İstanbul’un yoğun trafiğinden uzakta olup, TEM’den direk giriş ve çıkışı vardır.

TEKSTİLKENT KOZA PLAZA Tekstilkent Koza Plaza binalarının inşaatı, Garanti Koza İnşaat tarafından 2005 yılında tamamlanmıştır. Plaza binaları her biri 36 kattan oluşan iki kuleden oluşmaktadır.

TEKSTİLKENT TİCARET MERKEZİ DEPOLAR Tekstilkent Koza Plazada bulunan firmalar Tekstilkent Ticaret Merkezinde 70 m2 ile 180 m2 aralığında değişen çok uygun fiyatlara depo kiralama olanağına sahiptir.

TEKSTİLKENT KOZA PLAZA Koza Plaza 2005 yılında TEM otoyolu üzerinde Esenler bölgesinde, Tekstilkent Ticaret Merkezinin yanında faaliyetine başlamıştır. Şu anda profesyonel bir yönetim şirketi tarafından yönetilmektedir. Plazada şu anda %85 olan doluluk oranı her geçen yıl artmakta, bu da plazadaki ofis fiyatlarına yansımaktadır. Hala tam doluluk oranına ulaşmamış olan plazada cazip yatırım fırsatları yatırımcıları beklemektedir.

TEKSTİLKENT KOZA PLAZA Plazanın tam önünde yer alan otobüs ve minibüs duraklarıyla şehir merkezine ulaşım son derece kolaydır. Anadolu yakası da dahil İstanbul'un çeşitli semtlerine plaza yönetimi tarafından sağlanan personel servisi hizmeti mevcuttur. 2016 yılı sonunda tamamlanması planlanan Beşiktaş- Mahmutbey metro hattının Tekstilkent durağı çalışmaları başlamıştır.

KOZA PLAZA ALIŞVERİŞ & YEMEK ALANLARI Koza Plaza, havalimanına yakınlığı, rahat araç giriş çıkışı, otopark alanları, plaza içerisindeki çeşitli restorant, kafe, fast food katı, eczane, kuru temizleme, kırtasiye, kuaför gibi ofis çalışanlarının ihtiyaçlarını kolaylıkla sağlayabilecekleri mağazalarıyla modern bir iş merkezinden beklenen tüm özelliklere sahiptir.

TEKSTİLKENT KOZA PLAZADA OFİSLER Plazada her kat, her biri brüt 352 m2, net 260 m2 olan 4 ofisten oluşmaktadır. Her bir bağımsız bölümün içinde banyosu ve mutfağı mevcuttur. Bir katta bulunan yarım kat brüt 704, net 520 m2 den, bir tam kat brüt 1408 m2, net 1120 m2 den oluşmaktadır.

TEKSTİLKENT KOZA PLAZADA OFİSLER Ofislerin klima sistemleri kurulmuştur. Ofislere yapılacak ekstra yatırım ofislerin kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre, tabana kurulacak elektrik sistemi ve zevklerine göre yaptıracakları dekorasyon ve bölmelerden ibarettir.

KOZA PLAZADA DEKORASYONLU OFİSLER…

KOZA PLAZADA DEKORASYONLU OFİSLER…