Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

COMFORT İNŞAAT ... Comfort Group Evleri Yalova’nın En Değerli İlçelerinden Biri Olan Çınarcık’ta Şehrin En Önemli Cazibe Merkezlerine Çok Yakın Bir Mesafede.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "COMFORT İNŞAAT ... Comfort Group Evleri Yalova’nın En Değerli İlçelerinden Biri Olan Çınarcık’ta Şehrin En Önemli Cazibe Merkezlerine Çok Yakın Bir Mesafede."— Sunum transkripti:

1 COMFORT İNŞAAT ... Comfort Group Evleri Yalova’nın En Değerli İlçelerinden Biri Olan Çınarcık’ta Şehrin En Önemli Cazibe Merkezlerine Çok Yakın Bir Mesafede Konumlanıyor. Comfort Group İnşaat Yeni Yatırımların Ortak Noktası Haline Gelen Yalova İli İle Eşsiz Lokasyonu İle Oturum Veya Yatırım Tercihleriniz İçin En Doğru Adres Olarak Karşınıza Çıkıyor. Kentin Farklı Lokasyonların Da Yepyeni Bir Yaşam Sizleri Bekliyor.7/24 Saat Belirtmiş Olduğumuz Telefon Numaralarını Arayarak Veya Satış Ofisimizle Görüşerek Hizmet Alabilirsiniz.

2 Neden Yalova ? Yalova, bugünkü idari bölünüşe göre merkez ilçeyle birlikte 6 ilçeden oluşmaktadır. İlçeler; Yalova Merkez, Altınova, Armutlu, Çınarcık, Çiftlikköy ve Termal'dir. Yalova'nın 6 ilçe belediyesi ile birlikte, toplam 15 belediyesi bulunmaktadır; merkez ilçede 1 (Kadıköy), Altınova'da 3 (Kaytazdere,Subaşı ve Tavşanlı), Çınarcık'ta 4 (Koruköy, Esenköy, Kocadere ve Teşvikiye) ve Çiftlikköy'de 1 (Taşköprü) belediyesi ve toplam 43 köyü vardır.

3

4 ÖZELİKLER .. Her yere ulaşımın kolay olduğu ve her türlü ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir şehir düşünün; Doğal güzellikler Sahil Karmaşa ve trafikten uzak Stratejik konum Ve saymakla bitmeyen inanılmaz özellikler … Tarihi yapısı Huzur Eğitim Ulaşım rahatlığı Eğlence Sakinlik

5 Günlük kişisel ihtiyaçların hepsini rahatlıkla karşılayabilecek bir yaşam alanı… Büyüleyici şelaleri, denizi ve ovaları ile eşsiz coğrafyaya sahip oluşu… Ulaşım İstanbul’a 1 saat 15 dakika … Yaz aylarında turizmin kalbinin attığı yer oluşu ile ; Rahatlıkla daireler günlük, haftalık, aylık şeklinde makul fiyatlar ile kiraya verilebilir… Bulunmuş olduğu konumdan ötürü rahatlıkla kısa mesafelerde farklı illere 1 - 1,5 saat şeklinde seyahat imkanı … Özellikle son yıllarda şehrin ününü ülke sınırlarına taşıyan Termal kaplıcaları ve Armutlu kaplıcaları Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun sağlık, şifa ve dinlence merkezi haline gelmiştir.

6 İSTANBUL- YALOVA = 1.5 SAAT (ARABA İLE ) İSTANBUL – YALOVA =75 DAKIKA ( FERiBOT İLE) İSTANBUL- ÇINARCIK =1.5 SAAT (IDO –TURYOL )

7 Çınarcık Plajı: Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Yüzme Suyu Takip Sistemi tarafından belirli periyotlarla yapılan analizlerin sonuçları açıklandı. adresinde açıklanan verilere göre Çınarcık’ta bulunan 3 temiz Yalova’nın en temiz plajları olarak belirlendi. Taş Liman, Üç reisler Özenler Mevkii ve Kum Plaj da alınan numune sonuçlarında herhangi bir kirliliğe rastlanmadı. Böylece Çınarcık sahillerinin Yalova genelinde en temiz deniz suyuna sahip olduğu belirlendi. Kaplıca: Kaplıca sularının faydalı olduğu hastalıklar vardır. Bunlar; romatizma hastalıkları, sindirim sistemi karaciğer, safra kesesi hastalıkları, böbrek hastalıkları ve kadın hastalıklarına faydalı olmaktadır. 

8

9

10

11 Türkiye’ nin 2023 vizyonunda Yalova bir turizm ve eğitim kenti olarak tasvir edilmektedir.

12 Yalova, bir kıyı ili olması sebebiyle denizyolu ulaşımına açık olup denizyolu ile genellikle İstanbul-Yalova arasında yolcu ve yük taşımacılığı yapılmaktadır. Yalova-İstanbul arasında Şehir Hatları Yolcu Vapurları ve Deniz Otobüsleri ile sadece yolcu taşımacılığı gerçekleştirilirken, arabalı vapurlarla araç ve yolcu taşımacılığı, feribot seferleri ile yük, yolcu ve araç taşımacılığı yapılmaktadır. Yalova’dan İstanbul ve Kartal’a düzenli Ekspres ve Deniz Otobüsleri seferleri yapılmaktadır. Ayrıca Yalova’dan Yenikapı’ya feribot, Pendik’e feribot ve Topçular’dan Eskihisar’a arabalı vapur seferleri yapılmaktadır.

13 Projelerimizin bulunduğu Teşvikiye Bölgesi’nde ihtiyacınız olabilecek;
Yer Mesafe Hastahane 15 dk Eczane 10 dk Cami 5 dk Market Okul Üniversite 13 dk Araba ile Belediye Valilik Nüfus Müdürlüğü Şelale 15 dk Araba ile Plaj Kaplıca 20 dk Araba ile

14 Teşvikiye Şelalesi

15 Teşvikiye Yaylası

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34


"COMFORT İNŞAAT ... Comfort Group Evleri Yalova’nın En Değerli İlçelerinden Biri Olan Çınarcık’ta Şehrin En Önemli Cazibe Merkezlerine Çok Yakın Bir Mesafede." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları