Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

2017.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "2017."— Sunum transkripti:

1 2017

2 TANIŞMA Cadde AVM, 2000 yılında Bolu ilinin ilk ve tek alışveriş merkezi Becikoğlu AVM olarak hizmete girmiş, 2014 yılında ise el değiştirerek Cadde AVM ismini almıştır. El değiştirme süreci ile beraber bir yenilenme sürecine girilmiştir. İki yıl süren tadilat ve yenilenme çalışmaları neticesinde, yerel işletmeler ile yol ayrımına gidilmiş, binaya ek kat çalışmaları yapılmış ve toplam alan genişletilerek, yeni formlara uygun AVMcilik anlayışı oluşturulmuştur. Tadilat süresince ve günümüzde de satışa ve müşteri ağırlamaya devam eden alışveriş merkezimiz, 2017 yılı Haziran ayında görkemli bir açılış ile görücüye çıkacaktır.

3 Fiziki Bilgiler Yatırımcı: Cadde AVM Ortaklığı
Açılış Tarihi: 2017/6 Yatırımcı: Cadde AVM Ortaklığı Yönetim: Cadde AVM Ortaklığı Lokasyon: Bolu İzzet Baysal Caddesi Toplam Alan: M2 Mağaza Sayısı: 60 Otopark: araç – Kapalı Otopark – Oto yıkama Anchorlar: CinemaPink, Migros, Playland Doluluk: %48

4 Lokasyon

5 Lokasyon Görünüm

6 İç Görünüm

7 KAT PLANI -1. KAT

8 KAT PLANI ZEMİN KAT FLO 335 M2

9 KAT PLANI 1. KAT SARAR FARUK SAĞIN

10 KAT PLANI 2. KAT (FOOD COURT)
ÇİĞKÖFTE KAHVE DÜKKANI 155 M2 KAT PLANI 2. KAT (FOOD COURT)

11 KAHVE DÜKKANI 75 M2 KAT PLANI 3. KAT (SİNEMA) CİNEMAPİNK 1750 M2

12 MEVCUT MARKA KARMASI

13 PERFORMANS GÜNLÜK HAFTA İÇİ ORTALAMA GİRİŞ: 6.500* KİŞİ
GÜNLÜK HAFTA SONU ORTALAMA GİRİŞ: 8.500* KİŞİ TADİLAT ÖNCESİ HAFTA İÇİ ORTALAMA GÜNLÜK GİRİŞ: KİŞİ TADİLAT ÖNCESİ ORTALAMA HAFTA SONU GÜNLÜK GİRİŞ: KİŞİ HEDEF: AÇILIŞ İLE BERABER TADİLAT ÖNCESİ PERFORMANSIN ÜZERİNE ÇIKMAKTIR. *ARALIK 2016 VERİLERİ BAZ ALINMIŞTIR.

14 ZİYARETÇİ NEDEN TERCİH EDİYOR?
Bolu ili merkezinde bulunan tek alışveriş merkezi olmamız sebebi ile, araç ihtiyacı duymaksızın ulaşım söz konusudur. Bütün resmi kurum ve devlet dairelerinin tam ortasında, hepsine yürüme mesafesindedir. Bu sebeple, öğlenleri yemek ihtiyacı için gelen ziyaretçiler alışveriş ihtiyaçlarını da gidermektedir. Üniversite gençliğinin herhangi bir vasıta kullanmadan zaman geçirebileceği tek yaşam merkezidir. Aynı zamanda üniversite ana servis duraklarının çok yakınında konumlandığı için ders çıkışlarında gerek yemek, gerek alışveriş gerekse zaman geçirmek için öğrenci yol güzergahındadır. Özel ve devlet yurtlarının çok önemli bir kısmına yürüme mesafesindedir. Şehir merkezinde ki tek sinema ve bölgenin en konforlu sineması alışveriş merkezimizdedir.

15 İletişim Esengül Şeker Turan – AVM Müdürü 0.542 405 8114


"2017." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları