Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ"— Sunum transkripti:

1 NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Restoran Yönetimi ve Mutfak Tasarımı Fast-food üretim yapan mutfaklar ve tasarım süreci NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ © Sanat Tasarım Fakültesi stf.nisantasi.edu.tr

2 Fast-food üretim yapan mutfaklar ve tasarım süreci
Günlük hayatımızın yoğunluğundan yeterli zaman bulamadığımız durumlarda pratik beslenme amaçlı tükettiğimiz ve bir beslenme tarzı haline getirdiğimiz Fast food ürünler hayatımızda her geçen gün giderek daha fazla yer almaktadırlar. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©

3 Fast-food üretim yapan mutfaklar ve tasarım süreci
Fast Food genel anlamda kısa sürede hazırlanıp hızlı şekilde servis edilen, ayaküstü veya hazır yenilen yiyeceklere verilen isimdir. Yaygın olarak hazır yemek diye tabir ettiğimiz fast food un İngilizce den çevrimi ise fast (çabuk), food (yiyecek) kelimelerinin birleşmeleriyle oluşmaktadır. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©

4 Fast-food üretim yapan mutfaklar ve tasarım süreci
Restoranlardan büfelere hatta seyyar satıcılara kadar geniş bir alana yayılan bu tarz gıdalar çabuk hazırlanışı, pratik ve kolay tüketimi ve gerekirse paket serviler halinde kişinin ayağına kadar gelmesi gibi nedenlerle günümüzde oldukça sık tercih edilmektedir. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©


"NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları