Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İNCEK MİNAPARK “BÜYÜLEYİCİ MOGAN GÖLÜ MANZARASI VE YEMYEŞİL BAHÇELERİYLE HUZUR DOLU YAŞAM İÇİN …”

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İNCEK MİNAPARK “BÜYÜLEYİCİ MOGAN GÖLÜ MANZARASI VE YEMYEŞİL BAHÇELERİYLE HUZUR DOLU YAŞAM İÇİN …”"— Sunum transkripti:

1 İNCEK MİNAPARK “BÜYÜLEYİCİ MOGAN GÖLÜ MANZARASI VE YEMYEŞİL BAHÇELERİYLE HUZUR DOLU YAŞAM İÇİN …”

2 ANKARA KONUT PİYASASININ YÜKSELEN YILDIZI : İNCEK
İstanbul’dan sonra konut piyasasının en çok gelişim gösterdiği bölge olarak Ankara dikkati çekiyor. Kentsel dönüşümün yanı sıra geliştirilen karma projelerle, Ankara da markalı konutların yeni adresi oluyor. Son dönemde Ankara’da öne çıkan bir bölge var: İncek... Ankara’nın batıya doğru gelişmesine paralel olarak büyüyen İncek , yatırımcıların ilgi odağı oldu. İnşaat firmaları, birbirinden iddialı konut projelerini bölge üzerinde yükseltirken, yeni kuleler için de firmalar art arda proje çalışmaları yapıyor. Akfen İnşaat ve Sinpaş GYO gibi firmaların da yer aldığı İncek, irili ufaklı birçok konut projesine ev sahipliği yapıyor.  Şu anda Ankara’nın en gözde konut yatırım bölgelerinden olan İncek’te yeni eğilimlere göre rezidans tarzı yapılaşmalar ve büyük ölçekli konut projeleri inşa edilmeye başlandı. Gölbaşı’nda yer alan Mogan Gölü de burada inşa edilen projelere manzara katkısı yapıyor. İncek bölgesi’nin şehir merkezlerine yakınlığı, havasının temizliği, park sorunun olmaması ve orman ve göl manzarası olması bölgeye avantaj katıyor. İncek, ayrıca altyapı ve trafik sorunu olmaması nedeniyle önemli bir tercih nedeni olurken, bölge her geçen gün değer kazanıyor.

3 İNCEK MİNAPARK KOOPERATİFİ
İncek Minapark Kooperatifi Ankara’nın parlayan yıldızı İncek bölgesinde yer almaktadır. Şehir merkezine sadece 15 dakika mesafede olmakla beraber, İncek’te bulunan Ankara nın en büyük projeleri ile komşudur. Mogan Gölü

4 GENEL KONUMU ANKARA İLİ GÖLBAŞI İLÇESİ
İNCEK İNCEK BÖLGESİNDE YER ALMAKTADIR.

5 ULAŞIM İNCEK BULVARI ÇAYYOLU BULVARI PLANLI ANA YOLLAR
İNCEK MİNAPARK ŞEHİR MERKEZİNİN 10 KM GÜNEYİNDE YER ALMAKTADIR. KONYA YOLU, ESKİŞEHİR YOLU, ANKARA ÇEVRE YOLU VE İNCEK BULVARI İLE ULAŞIM İMKANI MEVCUTTUR. PLANLANAN YENİ 25 METRELİK BULVARLAR İLE ÇAYYOLU VE İNCEK BULVARINA BAĞLANTI SAĞLANACAKTIR. ŞEHİR MERKEZİNE 15 KONYA YOLUNA 5 ESKİŞEHİR YOLUNA 5 HAVALİMANINA 45 DAKİKADA ULAŞILMAKTADIR. ÜMİTKÖY YAŞAMKENT PANORA JANDARMA EĞİTİM AHLATLIBEL SPOR TES. İNCEK VİSTA SİNPAŞ İNCEK TOKİ İNCEK UFUK ÜNİ. ATILIM ÜNİ. BAŞKENT DOĞA KOOP ELİFPARK KOOP AKFEN İNCEK İNCEK PRESTİJ KOOP ANKARA FENERBAHÇE TESİSLERİ KENT İNCEK Yapılacak İncek bağlantı köprüsü İNCEK BULVARI ÇAYYOLU BULVARI PLANLI ANA YOLLAR

6 P İNCEK MİNAPARK’IN UYDU GÖRÜNTÜSÜ ÜZERİNDEKİ YERİ

7 PROJE AÇIKLAMASI Arsanın yeri: Gölbaşı İlçesi, İncek - Hacılar mahallerinin kesiştiği yerdedir. Toplam m2 alana oturan Mogan gölüne de hakim geniş bir manzara ufkuna sahip eşsiz bir arazidir. Arazinin bulunduğu yerin içmesuyu altyapısı tamamlanmıştır. 1/ lik ölçekli planlar tamamlanmış olup, 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı ile uygulama parselasyon planları yapım aşamasındadır. Tüm bu süreçler tamamlandığında her ortağa 1 pay karşılığı 90m2 (net) 2+1 A+ lüks konut yapılmak üzere yüklenici firma ile anlaşılacaktır. 4+1 talep edilmesi halinde 2 pay alınarak net 180m2 A+ lüx konut verilecektir.

8 İNCEK MİNAPARK PROJE ÖZELLİKLERİ
Genel Özellikler Açık Otopark Kapalı otopark Asansör Bahçe ve Park Sosyal imkanlar Sauna Buhar Odası Restoran Cafe Oyun parkı Sosyal Tesisler Güvenlik Özellikleri 24 Saat Güvenlik Kapalı devre Video Sistemi Güvenlikli Giriş Güvenlik Kameraları Konut Güvenliği Çelik Kapı Otomatik Yangın Söndürme Yangın ve Duman Dedektörü Spor Aktiviteleri Fitness Salonu Basketbol Sahası Voleybol sahası Tenis Kortu Yürüyüş parkuru Teknik Özellikler 24 saat teknik servis Fiber Optik internet altyapısı Hidrofor Kablosuz İnternet Merkezi sıcaksu DoğalgazSu Deposu Merkezi kablolu televizyon Paratoner Klima Jeneratör Uydu TV altyapısı

9 ÖRNEK KAT PLANI 2+1 Kat planı örnektir, Yüklenici firma projesine göre değişiklik gösterebilir

10 İNCEK MİNAPARK ÇEVRESİNDEKİ PROJELER
AKFEN İNCEK LOFT SİNPAŞ İNCEK TOKİ İNCEK İNCEK VİSTA UPTOWN İNCEK NATA İNCEK KENT İNCEK (BESA) İNCEK PRESTİJ KOOP İNCEK ELİFPARK KOOP BAŞKENT DOĞAPARK KOOP

11 BÖLGEDEKİ ÖRNEK PROJELER 1 : AKFEN İNCEK LOFT
Akfen İncek Loft 1+1’den başlayıp 5+1’e kadar toplamda 1199 konutu m2’lik bir alanda üretiyor. m2 konutlar tl ile tl arasında m2 konutlar tl ile tl arasında  diğer konutlar   tl'ye satılmaktadır.

12 BÖLGEDEKİ ÖRNEK PROJELER 2 : SİNPAŞ İNCEK
SİNPAŞ İNCEK LİFE PROJESİ İLE GİRİŞ YAPTIĞI İNCEK BÖLGESİNDE PROJEYE OLAN İLGİDEN DOLAYI 2 AYRI PROJE İLE İNŞAAT ÇALIŞMALARINA DEVAM ETMİŞTİR. İNCEK BLUE VE İNCEK GREEN. İNCEK LİFE PROJESİ 2+1 ,3+1,4+1 VE VİLLALARDAN OLUŞMAKTA OLUP 550 ADET AİLEYİ BİR ARAYA GETİREN BİR PROJEDİR. MİNUMUM FİYATLAR TL’DEN BAŞLAMAKTA, TL’YE KADAR KONUT SATIŞI YAPILMAKTADIR. PROJE’NİN TAMAMA YAKINI SATILMIŞ, 2. VE 3. ETAPLARA BAŞLANILMIŞTIR.

13 BÖLGEDEKİ ÖRNEK PROJELER 3 : KENT İNCEK (BESA)
KENT İNCEK PROJESİ 1+1’DEN 4,5+1’E KADAR OLAN ARALIKLARDA TOPLAMDA 850 ADET KONUT OLMAK ÜZERE PROJELENDİRİLMİŞ, SATIŞA SUNULMUŞTUR. BESA İNŞAAT TARAFINDAN YAPILACAK OLAN KONUTLARDA 1+1 EN KÜÇÜK DAİRENİN SATIŞ FİYATI TL’DEN BAŞLAMAKTA VE YUKARI DOĞRU ARTIŞ GÖSTERMEKTEDİR.

14 İNCEK MİNAPARK Keyifli yasamlar sunar…
İRTİBAT : KABİL CADDESİ 57/13 ÖVEÇLER / ANKARA TEL : WEB : E-MAİL S.S MİNA PARK EVLERİ KONUT YAPI KOOPERATİFİ


"İNCEK MİNAPARK “BÜYÜLEYİCİ MOGAN GÖLÜ MANZARASI VE YEMYEŞİL BAHÇELERİYLE HUZUR DOLU YAŞAM İÇİN …”" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları