TÜRK TELEKOM - TTNET AİLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASI KAPSAMINDA KARŞILAŞILAN TELEFON – ADSL – STATİK İP PROBLEMLERİ, ÇÖZÜMLERİ VE SİSTEMİN HIZLI, VERİMLİ ÇALIŞMASI.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EĞİTİM YÖNETİMİNE KATILIM
Advertisements

İNTERNET HABERLEŞME ARAÇLARI
IP PBX.
Sigortalı Tescil ve Hizmet Daire Başkanlığı /c
SAĞLIK NET GÖNDERİMİ İÇİN HEKİMLERİN YAPMASI GEREKENLER.
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
Bilişim Teknolojileri ve Yönetim Dersi (IYO 713) Sunumu
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
KA Bilişim Teknolojileri
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ
İnternete Nasıl Bağlanırız?
T.C. YENİMAHALLE KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLSİS BÖLÜMÜ
CWIZ ASİSTAN Santralinizin Sağ Kolu. CWIZ ASİSTAN Santralinizin Sağ Kolu.
EVDE SAĞLIK HİZMETİNDEN FAYDALANMAK İÇİN KİM NEREYE BAŞVURUR?
IEEE (WIMAX) Protokollerini Kullanan Ürünler ve Özellikleri
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ V. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
AMASYA BİLİM VE SANAT MERKEZİ
E-Twinning Avrupa Okul Ortaklıkları Eşleştirme Projesi
Ülkemizde toplanan sütün online olarak kayıt altına alınması, Tarım Bakanlığı, Tarım İl Müdürlükleri, Kontrol Genel Müdürlükleri gibi kurumların süt ile.
İnternet ve e-posta Yönetimi
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından şirket bilgilerinin uluslararası standartlara uyumlu hale getirilmesi amacı yürütülmekte olan Merkezi Sicil Kayıt.
Emre Hasan Akbayrak ODTÜ Kütüphanesi Hizmetiçi Eğitim Seminerleri
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
KALKINMA AJANSLARI TARAFINDAN SAĞLANAN DESTEKLER İÇİN GEÇERLİ SATINALMA SÜREÇLERİ 1.
2 AY DENEMESİ BEDAVA 10 AY İNDİRİM KAMPANYASI.
Milli Emlak SÜREÇ YÖNETİMİ Çat İlçesi Pilot Uygulaması
TAŞIT TANIMA SİSTEMİ Bu sistem, 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
E-Posta Nedir?.
PROJENİN ADI: GÖNÜL KÖPRÜSÜ ADI SOYADIMESLEĞİTELEFONE-POSTA Nadir AYDINEmekli Subay Senem KOÇEv Hanımı
T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Büro Yönetimi Öğretmeni Fatma GEZ BALIKESİR / BANDIRMA – İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Büro Yönetimi ve Resmi Yazışma Kuralları.
MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU
AFET VE ACİL DURUM HABERLEŞME HİZMET GRUBU
E-Posta Hesapları.
Sıra NoKonuSayfa No 1 Açıklama2 2 İçindekiler2 3 Yasal Dayanak3 4 Görevlendirme Onayı Ve Göreve Başlama Yazısı3 5 Vergi Numarası Alma3 6 Norm Belirleme4.
İNTERNET VE İLETİŞİM İnternet Bağlantı Şeması
AMATÖR DENİZCİ BELGESİ KISA MESAFE TELSİZ BELGESİ SEMİNERİ
ATAKUM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
HOTMAİL’DAN E-MAİL ADRESİ NASIL ALINIR?
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
Yazılım Geliştirme Projesi
ADRES DEFTERİM.

Değişim Zamanı Kampanyası
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
12 Ay İndirim Kampanyası Müşteri Yönetimi Direktörlüğü 30/11/2011.
2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası. Kampanya Özet İLK 2 AY ÜCRETSİZ 10 AY İNDİRİM KAMPANYALARI MODEMBAĞLANTI ÜCRETİ Kablolu Modem TAKSİTLİ Kablosuz.
Etwinning Plus öğretmenlerinin, eTwinning projenize dahil edilmesi
Yalın İnternet Kampanyası Müşteri Yönetimi
T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
Fatih Karaokur - Computer Teacher
Kasım 2015 VERGİDE ELEKTRONİK TEBLİGAT DÖNEMİ 1 OCAK 2016’ DA BAŞLIYOR.
Fark Bordrosu Hesaplaması
Sunum : Uzm. Hanifi POLAT. Öğrenciler aşağıdaki belgeleri hazırlar : Öğrenci Başvuru Formu (2 Adet) Öğrenci Başvuru Formu Öğrenim Protokolü (3 Adet) Öğrenim.
 Bir projeyi yönetmek üzere görevlendirilen ve projeyi, mümkün olan en yüksek üretkenlik, en düşük belirsizlik ve risk ile yürütmekten sorumlu kişidir.
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
Muhammed Emin ALTINTAŞ
SAĞLIK NET GÖNDERİMİ İÇİN HEKİMLERİN YAPMASI GEREKENLER
Öğr.Gör.Volkan ALTINTAŞ
Doç. Dr. Ali Çağlar ÇAKMAK Öğr. Gör. Bekir ÖZKAN
LEARNING AGREEMENT – GENEL BAKIŞ
ULUSAL MESLEKİ BİLGİ SİSTEMİ
YRD. DOÇ. DR. EDA ÖZDİLER KÜÇÜK
DESTEK EĞİTİM ODALARI.
2019 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI Bilgilendirme Sunumu
OKUL MÜDÜRLERİNİN GÖREV VE SORUMLULUKLARI
Bilgisayarların birbirine bağlanması ve bir ağ oluşturmasının temel amacı veri alışverişi yapabilmekti. Yani bir nevi haberleşmeyi sağlamaktı.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
ÜCRET GARANTİ FONU UYGULAMASI
(Bircom – Ergin BOYACI Müşteri Deneyimi ve Ürün Geliştirme)
Sunum transkripti:

TÜRK TELEKOM - TTNET AİLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASI KAPSAMINDA KARŞILAŞILAN TELEFON – ADSL – STATİK İP PROBLEMLERİ, ÇÖZÜMLERİ VE SİSTEMİN HIZLI, VERİMLİ ÇALIŞMASI

TESPİT SİSTEMİN UYGULANMASINDA HİZMET SAĞLAYICI OLARAK BİZİM (TÜRK TELEKOM) TESPİT ETTİĞİMİZ SORUNLAR ŞUNLARDIR : 1- MEVCUT ADSL SİSTEMİNİ KULLANMAK MI GEREKİR ? YENİ BİR ADSL SİSTEMİ KURMAK MI GEREKİR ? 2- MEVCUT ADSL SİSTEMİ NASIL DEVİR ALINIR ? 3- MEVCUT ADSL SİSTEMİYLE YENİ ADSL SİSTEMİ ARASINDA MALİYET OLARAK BİR FARK VARMIDIR ? 4-ADSL SİSTEMİ NASIL VERİMLİ VE HIZLI KULLANILIR 5- STATİK İP ÜZERİNDEN TANIMLANAN ŞİFRELER YENİ BİR ADSL SİSTEMİ KURULUNCA YENİLENİR Mİ? 6- BİR ADSL SİSTEMİ KAÇ KULLANICI TARAFINDAN KULLANILABİLİR ? 7- YENİ ADSL SİSTEMİ KABLOLU MU KABLOSUZ MU KULLANILABİLİR ? 8- YENİ ADSL SİSTEM KAÇ GÜNDE KURULUR ? ( TELEFON BAĞLANMASI, ADSL BAĞLANMASI, STATİK İP VERİLMESİ, ŞİFRE TANIMLANMASI ) 9- YENİ SİSTEM ABONELİKLERİNDE ÜCRET ÖDENİRMİ ? 10- YENİ TELEFON VE ADSL SİSTEMİ BAĞLATMAK İÇİN BİRYERE GİTMEK GEREKİRMİ ?

ÇÖZÜMLER 1- MEVCUT ADSL SİSTEMİNİ KULLANABİLİRSİNİZ ( HIZINI ARTIRMANIZ GEREKEBİLİR) ALTERNATİF OLARAK YENİ ADSL SİSTEMİ DE BAĞLATABİLİRSİNİZ. 2- MEVCUT ADSL SİSTEMİNİN DEVİR ALINMASI İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALACAĞINIZ YETKİ BELGESİ İLE TT OFİSLERİNDEN YAPILABİLİR. 3- MEVCUT ADSL SİSTEMİNİ DEVİR ALMAK İLE YENİ ADSL SİSTEMİ BAĞLATMAK ARASINDA MALİYET YÖNÜNDEN BİR FARK YOKTUR. ( YENİ ADSL SİSTEMİNDE İLK 5 AY 15 TL SONRAKİ HER AY İÇİN 49 TL ÖDENİR, MEVCUT İSTEM DEVİR ALINDIĞINDA 49 TL DEN BAŞLAR ) 4- AYNI SİSTEMİ KULLANAN KULLANICI SAYISI ARTTIKCA SİSTEMİN VERİMLİLİĞİ AZALABİLİR, AZALDIKCA VERİM ARTAR ( TERS ORANTI VARDIR ) ÖNEMLİ OLAN HIZIN DAHA AZ PARÇAYA BÖLÜNMESİDİR 5- STATİK İP ÜZERİNDEN TANIMLANAN SİFRELER YENİ ADSL TESİSİNDE YENİ STATİK İP NUMARASINA TANIMLANIR. 6- BİR ADSL SİSTEMİ NORMAL ŞARTLAR ALTINDA WIRELESS YADA ETERNET İLE BİRDEN FAZLA KULLANICI TARAFINDAN KULLANILABİLİR ( WIRELESS KULLANIMI 11 NOTEBOOK’A KADAR OPSİYONLUDUR ) 7- MEVCUT YADA YENİ ADSL SİSTEMİ WIRELESS İLE ÇALIŞIR ( İSTEĞE BAĞLI OLARAK ETERNET KABLOSU İLE ÇALIŞABİLİR ) 8- YENİ ADSL SİSTEMİNİN KURULMASI ( TELEFON BAĞLATMAK – ADSL BAĞLATMAK ) 1 GÜNDE SAĞLANIR ( TT NİN BÜTÜN İMKANLARI SEFERBER EDİLEREK ) 9- YENİ ADSL SİSTEMİ BAĞLATMAK İÇİN GEZİCİ EKİBE HİÇBİR ÜCRET ÖDENMEZ 10- YENİ ADSL SİSTEMİ BAĞLATMAK İÇİN HİÇBİR YERE GİTMENİZE GEREK YOKTUR, İRTİBAT TELEFONLARIMIZA KAYIT BIRAKINCA, e-posta ADRESİMİZE Mail GÖNDERİNCE EKİPLERİMİZ MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE BULUNDUĞUNUZ YERE GELECEK VE BAŞVURUNUZU ALACAKTIR. ( TELEFON ABONELİĞİNİZİ DE EKİPLERİMİZ BULUNDUĞUNUZ YERDE YAPACAKTIR

GEZİCİ EKİP İRTİBAT 1- TELEFONLAR : 350 22 74 – 350 05 01 2- GSM : 0 506 987 01 97 3- Mail : ttnet.turktelekom@hotmail.com EKİP SORUMLUSU : VEDAT ÜLKÜ