OKUL TEKNOLOJ İ PLANI. OKULUMUZ PE Ş LER İ NDEN G İ DEB İ LECEK CESARET İ N İ Z VARSA BÜTÜN RÜYALAR GERCEK OLAB İ L İ R.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

 HAZIRLAYAN : MEHMET RAC İ KILIÇ.  Anne ve babalar!  Genellikle çocuklarımızın çok zeki oldu ğ unu dü ş ünürüz; ancak okulda bazı derslerden ba ş.
GÜMRÜKLER 2023 VİZYONU 1. ARAMA KONFERANSI/ Stratejisi
Okulumuzda kurulacak olan Fatih projesi ile ilgili bilgi sahibi olmak.
 Web-Log kelimesinden türetilen bloglar, yazarların herhangi bir konu hakkında hızlı ve kolay ş ekilde yorumlarını, ba ğ lantılarını yazılarını, resimlerini,
BODRUM İ LÇES İ N İ N E Ğİ T İ M OLANAKLARI BAKIMINDAN MU Ğ LA ÜN İ VERS İ TES İ ’NDEN BEKLENT İ LER İ.
Araştırma Görevlilerinin Öğrenci Laboratuvarlarına Katılımı
Kurulu ş Misyon Vizyon Amaçlar ve Hedefler E ğ itim-ö ğ retim alt yapısı Fakülte Bina Proje Süreci Akademik Kadro Da ğ ılımı Eylem Planı Stratejik Plan.
GÜMRÜKLER 2023 VİZYONU 1. ARAMA KONFERANSI/ Stratejisi
Ünite Ürün Dosyası Sunumu Bülent ÖZTÜRK
Sizin sosyal medya danı ş manınız olarak Markanız için sosyal medya stratejilerinin olu ş turulması ve yönetimini yapıyoruz. Ayrıca kriz durumlarında.
Bilgisayar ? BİL 110 Bilgisayara Giriş Öğrt. Gör. Dr. Ahmet Cengizhan Dirican Bilgisayar Müh. Böl.
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
OKUL GELİŞİM YÖNETİM EKİBİ (OGYE).
OKUL DENEYİMİ -I- Dr. Muhammed TURHAN.
Uzaktan Eğitim Kuramları
REMZİ BAYRAKTAR TİCARET MESLEK LİSESİ 2011 / 2012 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ALAN – DAL TANITIM ÇALIŞMALARI ATAŞEHİR – 2012.
DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi
KURŞUNLU Tevfİk fİkret İLK-ORTA OKUL MÜDÜRLÜĞÜ
İSTATİSTİKİ BİLGİLERİN TOPLANDIĞI TÜM MODÜLLERDE YAPILACAK İŞLEMLER
DİKMEN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KKTC MERKEZ BANKASI BA Ş KANI Dr. Bilal SAN 8 Mart 2013, Lefko ş a Finansal Kriz, KKTC Bankacılık Sektörü ve Kurumsalla ş ma.
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
ALMANCA MÜTERC İ M TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ Swot Analizi.
Eczacılık Fakültesi Ar ş ivi Olu ş turulmaya Ba ş lanıldı. Ulusal Hastane ve Kurum Eczacıları Kongresi
OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİ (OGYE) TOPLANTISI
COMENIUS COMENIUS ÇOKLU OKUL ORTAKLI Ğ I. BOZOK ORTAOKULU.
Bilgisayar Destekli Eğitim
Trabzon Valiliği koordinasyonunda Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan bu Proje, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından.
Ekinözü Çok Programlı Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisinin etkinlikleri, önleyici ve gelişimsel rehberlik hizmeti anlayışı çerçevesinde;
FATİH PROJESİ BİLEŞENLERİ
Okulumun dünü, bugünü, yarını…
OKUL ÖNCESİNDE AİLE KATILIMI
YARINLAR İÇİN YARIN SİZDEYİZ
EĞİTİM PERFORMANS DEĞERLENDİRME PROJESİ SUNUMU
Okulumuz 1998 yılında Eğitim Öğretim yılında Ticaret Meslek Lisesi olarak hizmete açılmıştır Öğretim yılında Anadolu Ticaret Meslek Lisesi.
……………………………… İlkokulu / Ortaokulu / Lisesi Eğitim Performans Değerlendirme Projesi Sunumu.
BETÜL GÜTLEK TÜRKÇE Ö Ğ RETMENL İĞİ 2. SINIF WEB 2.0.
ÇANKIRI ANADOLU LİSESİ. MİSYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde, çağdaş fikirlere açık, ulusal ve evrensel değerlere sahip, kendine güvenen,
GÜLBAHAR ÖKÇE REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Ki ş inin ya ş amı boyunca edindi ğ i i ş e yönelik deneyim ve faaliyetlerle ilgili algıladı ğ ı tutum ve davranı ş lar dizisidir.
İ LÇE VE OKUL BAZINDAK İ MATERYAL TESP İ T İ NDE VE EKS İ KL İ KLER İ N G İ DER İ LMES İ NDE YAPILACAK ÇALI Ş MALAR.
OKUL GELİŞİM YÖNETİM EKİBİ (OGYE).
BİLGİSAYAR DESTEKLİ ÖĞRETİM © TemplatesWise.com 1.
Özgür IRKIÇATAL Donanım Koordinatörü
Page  1 BUCAK MEHMET CADIL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ COMENIUS PROJE TANITIMI.
BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR. BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR.
Eğitim Yöneticilerinin Teknoloji Lideri Olma Durumlarıyla İlgili Bir İnceleme Tuğçe ÇOBAN & Prof. Dr. Süleyman Sadi SEFEROĞLU Hacettepe Üniversitesi, Eğitim.
OKUL SANAY İ İ ŞB İ RL İĞİ T.C. MALATYA VAL İ L İĞİ MALATYA İ L M İ LL İ E Ğİ T İ M MÜDÜRLÜ Ğ Ü.
Süreç... Rehberlik Nedir? Rehberlik Ne Değildir? Reberlik İlkeleri Nelerdir? Rehberlik Servisinden Hangi Konulara Dair Yardım Alınabilir? - Bireysel Alan.
Prof. Dr. Feral OGAN-BEKİROĞLU Yrd. Doç. Dr. Kürşad DURU
MATHS: REAL OR FICTION (MATEMATİK: GERÇEK YA DA KURGU)
WEB TABANLI ÖĞRENME.
ILGAZ ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Bu BEP’in Geliştirildiği BEP Toplantısı
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
EBA GÖRSEL Eğitimi daha görsel hale getirmek için öğretmen, öğrenci ve velilerin kullanımına açılan bir modüldür. Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel.
KOCASİNAN REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
Aile Atölyeleri Projesi
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Denizli Hackerspace Ortak Çalışma Alanı.
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
AKILLI SINIF NEDİR? Görsel ve işitsel elektronik teknolojilerin kullanılarak, bir sınıfın özel olarak tasarlanmasıyla, derslerin daha anlaşılabilir ve.
DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sunucu: Yrd. Doç. Dr. Fevzi HANSU
Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisinin Tanıtımı
YENİ KİŞİSEL GELİŞİM SİSTEMİ
Sınıf Öğretmenlerinin Eğitsel Amaçlı İnternet Kullanım Öz Yeterlikleri
Üniversite ve Akademik Dürüstlük Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Sunum transkripti:

OKUL TEKNOLOJ İ PLANI

OKULUMUZ

PE Ş LER İ NDEN G İ DEB İ LECEK CESARET İ N İ Z VARSA BÜTÜN RÜYALAR GERCEK OLAB İ L İ R.

V İ ZYON VE POL İ T İ KA 2015 yılında Diyarbakır Anadolu Lisesi Orta do ğ unun teknolojiyi en iyi kullanan okulu olacaktır.

TEKNOLOJ İ K İ HT İ YAÇ ANAL İ Z İ 2012 yılında okulumuzun bütün sınıflarında projeksiyon,bilgisayar bulunmaktadır.Ayrıca B.T sınıfında Akıllı tahta ve ekipmanları bulunmaktadır.

2016 yılına kadar bütün sınıflarımıza etkile ş imli tahta konulacaktır.Bütün ö ğ rencilere tabletler da ğ ıtılacaktır.Bunların kullanımı Web 2.0,Web 3.0…..vb. Sosyal Medya (Blog, Wikispaces, Facebook, Twitter…) bilgilendirme-ö ğ renme amaçlı teknolojik kurs seminer sempozyum panel,forum düzenlenecek; ö ğ retmen, ö ğ renci, veliler bilgilendirilecektir.

Ö Ğ RENC İ MERKEZL İ Ö Ğ RENMEYE ODAKLANMAK Bütün ö ğ rencilere tabletler da ğ ıtılıp,kullanımı ile ilgili dersler verilmi ş tir. Ö ğ rencilerin bireysel farklılıkları göz önüne alınarak her birey tek ba ş ına ilgi duydu ğ u teknolojik alanlara yönlendirilecek ve gerekli rehberlik yapılacaktır. Bakanlık, İ l, İ lçenin Ar-Ge birimleri ve Tübitak ile ortak çalı ş malar yapılacaktır.

VEL İ LER İ N VE PAYDA Ş LARIN KATILIMINI SA Ğ LAMAK Velilere sosyal medya alanında e ğ itim verilecek,ders saatleri dı ş ında OGYE tarafından bu amaç do ğ rultusunda okulun teknolojik imkanlarından yararlandırılacaktır.

PROFESYONEL GEL İŞİ M İ DESTEKLEMEK Microsoft kursları açılması Teknoloji okuryazarlı ğ ı kursları Ki ş isel Geli ş im Seminerleri Teknik Destek Kursları Avrupa Birli ğ i Projesi kapsamında

OKULUN TEKNOLOJ İ K ALT YAPISINI İ N Ş AA ETMEK Elektrik donanımı mevzuata uygun olarak düzenlenecek Okulun tüm birimlerinde internet ba ğ lantısı sa ğ lanacak Okul sigortalanacak,güvenlik (alarm, kamera vb.) sistemi kurulacak. Tübitak ile i ş birli ğ i yapılarak teknoloji deste ğ i sa ğ lanacak. Ö ğ retmenlerin, ö ğ rencilerin ve di ğ er personelin teknolojik motivasyonunu sa ğ lamak için Bill Gates tarafından e konferans verilecektir.

UZUN VADEL İ BÜTÇE STRATEJ İ LER İ GEL İŞ T İ RMEK Okul Aile Birli ğ i Ticaret ve Sanayi Odası Fabrika çalı ş anlarına, meslek odalarına teknoloji kullanımı ve sosyal medya alanında kurslar verilerek gelir sa ğ lanacak.

SÜREC İ VE SONUCU DE Ğ ERLEND İ RMEK Teknolojik alt yapı kuruldu. Okul Teknoloji kültürü olu ş turuldu. Ö ğ rencilerin okula devam sorunu çözüldü. Davranı ş problemleri kalmadı. Dünyanın birçok ülkesinden arkada ş edinildi. Güvenlik problemi ortadan kalktı. Ö ğ rencilerimizin yüzde 50 si yurt içindeki teknik üniversitelere,yüzde 40’ı yurt dı ş ındaki teknik üniversitelere yerle ş ti.

OECD’ İ raporuna göre 2015 yılında Diyarbakır da bulunan Diyarbakır Anadolu Lisesi ORTADO Ğ UNUN Teknolojiyi en etkili ş ekilde kullanan okulu oldu ğ u açıklanmı ş tır.

HAYATTAK İ PLANIN 1 YIL İ Ç İ NSE P İ R İ NÇ EK İ N, 10 YIL İ Ç İ NSE A Ğ AÇ D İ K İ N, YÜZYIL İ Ç İ NSE İ NSANLARI E Ğİ T İ N.

TAKIM 3