NEDEN Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ? .

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ERASMUS+ Bilgi Ortaklıkları
Advertisements

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ
TIBBİ TANITIM PAZARLAMA
SAÇ BAKIMI VE GÜZELLİK HİZMETLERİ PROGRAMI
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ KLİNİK ARAŞTIRMALAR BİRİMİ (KABİ)
Hayatboyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı Leonardo da Vinci Genel Tanıtım.
Eğitim alanında Topluluk eylem programı
Dünyada Açık ve Uzaktan Eğitimin Durumu
HAYAT BOYU ÖĞRENME (LLP) Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı
SIK SORULAN SORULAR Hale ŞEN Atılım Üniversitesi AB & ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ Kasım, 2009.
Tanı ve tedavi için gerekli olan laboratuvar hizmetlerini yapmak.
SABİS 2014 YILI DEĞERLENDİRMESİ 2015 YILI HEDEFLERİ
GAZİ ÜNİVERSİTESİ PATENT DESTEK BİRİMİ İstanbul, 07 Haziran 2010.
AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI Hayatboyu Öğrenme Leonardo da Vinci (Mesleki Eğitim) Programı.
ERCİYES ÜNİ. TIP FAKÜLTESİ TIP EĞİTİMİ ANABİLİM DALI
İKİLİ ANLAŞMALAR (BİLATERAL AGREEMENT).  Erasmus İkili Anlaşması (Bilateral Agreement); İki yüksek öğrenim kurumunun Erasmus programı kapsamında yapmayı.
STRATEJİK PLAN SUNUMU ME. Ü. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK PROGRAMLARI BÖLÜMÜ ANESTEZİ PROGRAMI STRATEJİK PLAN SUNUMU.
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
GELECEK ODTÜ’DEN BAŞLAR Haziran
Comenius Programı Onur AYDEMİR
1 MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ TANITIM TOPLANTISI DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ 04 OCAK 2011 MEHMET.
Koordinatörler Toplantısı - 14 Mayıs 2009 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Desteklenen Faaliyetler: Yoğun Programlar (IP) ve Diğer Proje Faaliyetleri.
STRATEJİK PLAN SUNUMU ME. Ü. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK PROGRAMLARI AMBULANS ACİL BAKIM TEKNİKERLİĞİ PROGRAMI STRATEJİK.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı
Koordinatörler Toplantısı - 29 Kasım 2007 Hayatboyu Öğrenme Programı-Erasmus Yoğun Programlar Intensive Programmes (IP) Doç.Dr. Sevinç Gülseçen Erasmus.
Yöntem, Proje Ekibi, Araştırma Olanakları, Yaygın Etki/Katma Değer
KOÜ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK CERRAHİSİ ANABİLİM DALI STRATEJİK PLAN TASLAĞI
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Stratejik Planı Misyon
Akademik Danışmanı Yrd.Doç.Dr. Aslan KAPLAN Topluluk Başkanı
MERSİN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ANATOMİ ANABİLİM DALI
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
ERASMUS GENEL BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ
AHMET ERDEM TİCARET MESLEK LİSESİ
İÇERİK Akademik Birimler Bazında Stratejik Plan’da Yer Alan Amaçlara Yönelik Eylemler Devlet Konservatuvarı Fakülteler Meslek Yüksekokulları Enstitüler.
ERASMUS+ PROGRAMI TANITIMINA HOŞGELTİNİZ Erdoğan ERDOĞAN AR-GE Uluslararası Projeler Sorumlusu Ocak 2014.
AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI
Türk-İslam Arkeolojisi
İstanbul Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı 16 Mart 2006 “İstanbul Tıp Fakültesi’nde Eğitim Merkezi’nden Anabilim Dalına”
SANAYİ İÇİN DAHA ETKİN MÜHENDİSLİK EĞİTİMİ Borusan Holding Agah Uğur 20 Mayıs 2004.
Avrupa Birliği Eğitim Programları
HEMŞİRELİK EĞİTİMİNDE DÜN,BUGÜN,YARIN
Dünya Çocuk Bilim Derneği
Tekstil Mühendisliği Bölümü EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ.
EGE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 40.YIL Adres Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Bornova,
05 Kasım 2010, Muş BOLOGNA SÜRECİ ve MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ DENEYİMİ.
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü (EEM)
MİMARLIK BÖLÜMÜNE HOŞGELDİNİZ
ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ.
SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ TEMMUZ 2017
***PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
ERASMUS+ YÜKSEKÖĞRETİM HAREKETLİLİĞİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ
MİSYON Histoloji ve Embriyoloji alanında mezuniyet öncesi ve mezuniyet sonrası düzeyinde eğitim ve öğretim kapsamında bilimsel düzeyde eğitim vermek, Araştırma.
2018/2019 DÖNEMİ ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘D’
ONKOLOJİ HEMŞİRELİĞİNİN ÖZENDİRİLMESİ için STRATEJİLER
Makine Mühendisliği nedir?
PROF.DR.B.ESRA ASLANERTİK DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖR YARDIMCISI
T.C. Yükseköğretim Kurulu
AVRUPA BİRLİĞİ ÇERÇEVE PROGRAMLARI
ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ Güncelleme Tarihi: Hazırlayan: Havacılık Yönetimi.
İSTİHDAM ODAKLI MESLEKİ EĞİTİM KONSEPTİ
Geleceği İnşa Et….
İSTİHDAM ODAKLI MESLEKİ EĞİTİM KONSEPTİ
Proje Tabanlı Uluslararası Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı
2019/2020 DÖNEMİ ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ
Sunum transkripti:

NEDEN Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ? .

Önce iyi birer fert, sonra Yenilikçi, uzman ve yaratıcı ekibiyle Türkiye’nin en yeni devlet üniversitesinin ilk açılan bölümü HEMŞİRELİK… Önce iyi birer fert, sonra donanımlı birer hemşire olmaları adına, Üniversitemizin tüm imkanları seferber edilmekte…

Hızla gelişen, dinamik bir üniversitenin çatısı altında…. Öğrencilerimizin daha yakın bir diyalog ortamına girmeleri için öğretim elemanları ile serbest şekilde görüşebilecekleri ofis saatleri düzenliyoruz.

Kişisel ve sosyal gelişiminize önemli katkısı olacağına inandığımız yurt içinden ve yurt dışından konusunda uzman pek çok önemli ismin bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşmasını sağlıyoruz..

Bölümümüzün gerçekleştirdiği bilimsel faaliyetlerde bizzat görev vermek suretiyle, mesleki gelişiminizde katkıda bulunuyoruz…

Öğrencilerimizin daha yakın bir diyalog ortamına girmeleri için öğretim elemanları ile serbest şekilde görüşebilecekleri ofis saatleri düzenliyoruz. Ayrıca, öğrencilerimizin araştırma yapması teşvik ederek, araştırma projelerinde bizzat görev almasını sağlıyoruz…

Sınıf içi ve dışı eğitimin yanında, ders dışı sosyal faaliyetleri de eğitimin bir parçası olarak görüyor ve azami destek sağlıyoruz... Öğrenci KLÜPLERİ.. Öğrenci GEZİLERİ..

Hemşirelik mesleği ile ilgili yabancı literatürü okuyup anlayabilmeniz için diğer üniversitelerden daha zengin bir mesleki ingilizce müfredat izliyoruz..

Devlet bursları ve kredileri yanı sıra öğrencilerimize Üniversite olarak ihtiyacı olanlara “burs” ya da “Çalışma Karşılığı Destek’’ sağlıyoruz.

Kariyer hedeflerinizi uluslararası alanda devam edebilmenize yönelik programda yer alan tüm derslerimiz; Avrupa Kredi Transfer Sistemi olarak adlandırılan, öğrencinin iş yüküne dayalı bir kredi sistemine uyarlanmıştır.

Avrupa Birliği tarafından yürütülen Hayat Boyu Öğrenme programları kapsamında yer alan; Erasmus Programı ile yurt dışına öğrenci değişimi başlattık (Macaristan, Portekiz, Fransa, Almanya, İsveç, İsviçre, Hollanda..)

Öğrenci değişimi konularında, sadece Avrupa değil, Amerika’da da ortak projelerin yürütebilmesi için Misuri Üniversitesi Cansas City, Drexel Üniversitesi ve St Luke Moravian Hemşirelik Okulu- Hastaneleri ile üniversitemiz arasında işbirliği oluşturuyoruz..

Örnek bir okul hastane işbirliği içinde; Eğitimcilerimiz, klinik yöneticiler ve hemşireleri ile uygulamada sizlerin yanında olup mesleği tanıma ve kliniğe daha kolay uyum sağlamanıza yardımcı oluyoruz…

Okulumuzun ilk kurulduğu günden bu yana beceri laboratuvarında suni solunum kalp masajı doğum gibi uygulamaların yapılabileceği simülasyon maketlerini kullanıyoruz..

Beceri laboratuvarının yanısıra ayrıca anatomi maketleri, mikroskop, ve etüvlerin bulunduğu ayrı bir deney laboratuvarımızla eğitimlerimizi sürdürüyoruz..

Temel eğitimin sürdürülmesi dışında, mezuniyet sonrası eğitim programında da öğrencilerimizin uygulayıcı, araştırmacı yönlerini geliştirmeleri, akademik nitelik kazanmalarını sağlıyoruz..

FELSEFEMİZ güçlü bir hemşirelik Sorumluluğunu bilen Etik değerlere bağlı yenilikçi Dürüst Erdemli Liderlik güçlü bir hemşirelik

Sağlık ekibi olarak mesleğin saygın bir konuma sahip olması için NEDEN YBÜ HEMŞİRELİK? Kendini her geçen gün yenileyebilen bir kurum olduğu için… Sağlık ekibi olarak mesleğin saygın bir konuma sahip olması için gösterdiği çabalar için…