VAKKO’NUN TARİHÇESİ 1934 yılında Vitali Hakko’nun “Şen Şapka” adlı küçük dükkanıyla ortaya çıkmıştır. Vakko'nun tarihi, bir bakıma, Cumhuriyet sonrasındaki.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
VİTALİ HAKKO Vakko giyim mağazalarını kuran Yahudi asıllı Türk işadamı ve modacı. Vitali Hakko, 1913 yılında İstanbul Yedikule’de dünyaya geldi. İlk iş.
Advertisements

11. ANKOS Yıllık Toplantısı, 28 Nisan - 1 Mayıs 2011, Muğla Üniversitesi.
SILMO Paris –Tanıtım Toplantısı İstanbul – Grand Hyatt Oteli
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
E Y L E M 1. 2 G e n ç l i k G i r i ş i m l e r i PROGRAMI.
2. KIRMIZI BÖLGE SONUÇLARI ÖZEL SAYI No 190.
TÜRKİYE GENÇLİĞİ EL ELE PROJESİ
BÜMED Siyaset BUluşmaları _1
Müzikteki ilk günlerim..İlk hocam “Ali Şenozan” 1978
T SU SORUNU VE SU İHTİYACI E K S T İ L S E K T Ö R Ü
Güney Afrika Cumhuriyeti
1 Etik Değerler ve İş Ahlakı Bülent Şenver
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
Müşerref Üstek.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
Tekstil Bankası A.Ş..
Inı VAKKO.
Vakko Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi A
RABİA ALYAĞIZ HALİT SEYMEN
ALARKO CARRİER GERÇEK KONFOR 
ECZACIBAŞI İLAÇ.
ADEL 1967 yılında kurulan şirket 1969 yılında İstanbul Kartal’daki fabrikasının açılması ile faaliyete geçti.ADEL’e ismini veren Kamil Yazıcı ve ortakları.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
1 AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tr Eylem 1.2- Gençlik Girişimleri 5 EYLEM 1- AVRUPA İÇİN GENÇLİK (Eylem.
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
İstanbul Proje Yönetim Derneği Çalışma Dönemi 2009 Faaliyet Raporu 06.Ocak.2010 Portaxe, Baltalimanı.
VİTALİ HAKKO ( Aralık 2007) Vitali Hakko,Vakko giyim mağazalarını kuran Yahudi asıllı Türk işadamı ve modacı.
BANKACILIĞIN YENİ ROTASI
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
“ Genç Düşün, Değişimi Yarat”. Biz Kimiz? e-gençlik Derneği, internet sayfası ve bölge temsilcilikleri yoluyla farklı yerlerdeki.
NKÜ Çorlu Mühendislik Fakültesi
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
IAB Türkiye Basın toplantısı Büyük dönüşüm Dijital akıl.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
KIRKLARELİ MERKEZ TİCARET MESLEK LİSESİ
PENDİK KADIN GİRİŞİMCİ İŞ GELİŞTİRME MERKEZİ
TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ
MAVİSEL YENER.
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
‘Her işin bir Arzum'u vardır’
Hacettepe Üniversitesi Hacettepe Sanat Müzesi
Halk Kültürü Türkiye’deki Geleneksel giyim-kuşam-süsleme Hazırlayan:
SON DÖNEM ENFLASYON GELİŞMELERİ
R. ŞİRKETİN TARİHÇESİ 1948 ‘de Sedat SİMAVİ tarafından kurulmuştur. 1 Mayıs 1948’de yayınlanmaya başlamıştır. 1953’de Sedat SİMAVİ’nin vefatı üzerine.
53 yıldır her gün işimizde ki ilk gün! ŞEKER PİLİÇ Ayşe YILMAZ
TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte.
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
Türkiye’de kalem denince ilk akla gelen ve bir geleneğe dönüşen ADEL, 1967 yılında kurulup 1969’da İstanbul-Kartal’daki fabrikasının açılışıyla faaliyete.
BURSA’DA İPEK KÜLLERİNDEN DOĞUYOR, İPEĞİN KALBİ BURSA’DA ATIYOR.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
GİRİŞİMCİ.
Kar Gıda İnşaat Spor Malzemeleri Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti
Logo.
Arzum ‘Her i ş in bir Arzum'u vardır.’. * Tarihçe * Yönetim Yapısı * İş letmenin Sahipleri * Vizyon-Misyon * Ürünleri * Rakipleri * Sosyal Sorumluluk.
ENVER AYSEVER ‘’Yazarlık sabır, beceri ve süreklilik gerektiren bir işçilikse eğer, bunun yineleneceği ortamın nasıl olduğunun pek önemi yoktur. Çalışkan.
Hazırlayan: Selim ERDEM
MODA TASARIMCILIĞI.
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ ALANI
TCHİBO Ağahan köse
TÜRKİYE TEKSTİL, ÖRME, GİYİM VE DERİ SANAYİİ İŞÇİLERİ SENDİKASI.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

VAKKO’NUN TARİHÇESİ 1934 yılında Vitali Hakko’nun “Şen Şapka” adlı küçük dükkanıyla ortaya çıkmıştır. Vakko'nun tarihi, bir bakıma, Cumhuriyet sonrasındaki Türkiye'nin modernleşmesinin, batılı yaşam anlayışındaki estetik dönüşümlerin, şıklığın, lüksün, kısaca modanın tarihidir. 1948’ de Türkiye’de ilk eşarp üretimine başlandı. 1962’de ilk Vakko moda mağazası İstanbul Beyoğlun’da açılır. 1968 Merter’de fabrika inşa etti. 1982’de Türkiye’nin ilk gençlik mağazası Vakkorama’yı açtı. 2010 yılında Wedding House Akaretler’de açıldı.

Yöneticileri Yönetim kurulu başkanı Cem HAKKO Yönetim kurulu başkan vekili Jeff HAKKO Yönetim kurulu üyesi Alber Elhadef Genel koordinatörü Bülent Ahmet Turan Vakko mağazaları genel müdürü Ahmet Özgen

Ortaklıktaki Sermaye Payları(%) Sermayedeki payı (%) Ortaklıktaki Sermaye Payları(%) CEM HAKKO 1.73 ALBER ELHADEF 0.33 JEFF HAKKO 1.19 VAKKO HOLDİNG A.Ş 80.70 HALKA AÇIK 16.00 DİĞER 3.30

Vakko’nun Misyon ve Vizyonu Giyim kuşamda evrim, Kentleşme Tekstil ve hazır giyim endüstrisindeki gelişimin öncüsü olma Zihinlerdeki bir değişimin simgesel markası olma. Grubu bulunduğu yerden daha yükseklere taşıma

ÜRÜNLER Erkek-bayan giyim Eşarp - Şapka İç giyim Parfüm Çikolata Aksesuar Ev tekstil ürünleri Gelinlik – Damatlık Çanta - Ayakkabı

Vakko’nun Yer Aldığı Projeler Su projesi Alkollü araç kullanma,taksi kullan projesi Kreatif endüstriler kütüphanesi Okullara bağış projesi Deniz Temiz Derneği Sosyal sorumluluk projeler Anneler Günü Unicef Projes Ekonomik ve Sosyal Etüdler Derneği Cem Hakko, Vakko çatısı altında üstlendiği sorumlulukların yanı sıra Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, Profesyonel Yöneticiler Derneği, Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği gibi yaklaşık 11 dernekte faal olarak görev almaktadır. 

Türkiye’nin ilk moda müzesi… “HAYATIM:VAKKO.”

Anadolu kültür ve sanatını yurtdışına taşıyan moda gösterisi: ANADOLU GÜNEŞİ

Aldığı Ödüller Dünya’nın en iyi çalışma alanı ödülü En iyi iş yeri tasarımı ödülü Design Lick ödülü Altın örümcek yılın en iyi kurumsal web sitesi ödülü