İSKENDERUN AK PARTİ KADIN KOLLARI FALİYETLERİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
RAUF DENKTAŞ LİSESİ.
Advertisements

Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 9. Gurup 2420.Bölge 9. Gurup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 24 Uluslararası Rotary Başkanı John.
TARİHÎ MEZARTAŞLARI NEDEN TAHRİP VE YOK EDİLİYOR?
ÇALIŞKANLIK ÖDÜLLENDİRİLİR
KIZILAY HAFTASI NE ZAMAN KUTLANIR 29 EKİM-4 KASIM TARİHLERİ ARASINDA
5. Hendese Grup Toplantısı
BAŞKANDAN •BİLKA ‘nın amacı siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel, fenni ve teknik konularda, her türlü araştırma metodunu kullanarak veri elde etmek ve.
YENİ KOOPERATİFÇİLİK HAREKETİ
AÇILIŞ TARİHİ MERKEZ ANTALYA
Bir süre önce, başka bir kadınla çıkmaya başladım ve bu aslında
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
T.C DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI İlçe Müftülüğü
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİR.
KIZILAY HAFTASI 29 EKİM- 4 KASIM
Amaç Yeni yetişen nesillerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığımızca "Ülkemi Seviyorum.
ANLATIM BOZUKLUKLARI.
Geçtiğimiz hafta Karadeniz programımız çerçevesinde İlk olarak Artvin, ardından Rize ve son olarak da Trabzon’daydık…
SAÇAKLIZADE KÜLTÜR EĞİTİM VE YARDIMLAŞMA VAKFI
GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJESİ.
«KIZILAY» METNİ HAZIRLIK VE İŞLENİŞ SUNUSU
NE YAPMAK İSTERDİNİZ PROJESİ
KIZILAY HAFTASI 29 EKİM-4 KASIM. KIZILAY HAFTASI 29 EKİM-4 KASIM.
KÜÇÜK MUCİTLER PROJESİ BİR TEBESSÜM ARMAĞAN ET BAŞTACIMIZ KADINLARIMIZ
“İnsanları idare etmeyi üzerine alan bir kimse, kendini ve ailesini düşündüğü gibi yönettiği kimseleri düşünmedikçe kıyamet gününde cennetin kokusunu bile.
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
PROJE SONUÇ RAPORU 1. PROJEMİZİN SOSYAL YARARI: Projemiz hem partimize hem de emek grubuna sağlayacağı yarar bu projeyi seçmemizde etkili olmuştur. Projemiz.
HOŞGELDİNİZ MANİSA DUMANSIZ HAVA SAHASI HOŞGELDİNİZ MANİSA’NIN HAVASI DA ARTIK DUMANSIZ HAVA SAHASI ŞEHZADELER ŞEHRİ MANİSADAN ÇEŞİTLİ GÖRÜNTÜLER HAZIRLAYAN.
1. S ınıf içi süreçlerin geliştirilmesine ve zenginleştirilmesine yönelik olarak materyal geliştirme, ölçme değerlendirme, öğretim yöntemleri gibi alanlarda.
T.C. ARNAVUTKÖY KAYMAKAMLIĞI KARDEŞ AİLE PROJESİ “KARDEŞİM”
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI.
KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI SİVİL SAVUNMA UZMANLIĞI 2010 YILI FAALİYETLERİ Kartal Belediyesi
T.C. SA Ğ LIK BAKANLI Ğ I İZMİR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ.
Bazı gerçekleri görmek istemeyiz..
Bizimkisi Bir İNANÇ HİKAYESİ
OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ Şalpazarı Atatürk Ortaokulu
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 5. Grup
 “Herkes, sosyal güvenlik hakkına sahiptir. Devlet, bu güvenliği sağlayacak gerekli tedbirleri alır ve teşkilatı kurar.”  CHP iktidarında; Aile sigortası.
Şiddetle itiraz ettim: "Ama ben seni seviyorum!!!"
Bilgi Topluluğu Tanıtımı:
SİYASİ ALANDA YAPILAN İNKİLAPLAR
Kızılay.
Şehit ve Gazi aileleri ile Kuzuluk’ta Adapazarı Rotary Kulübü 16/05/2009.
GÜLKENT İLKÖĞRETİM OKULU
KIZILAY KIZILAY; savaş, deprem, sel baskını, yangın, salgın hastalık gibi felakete uğrayanlara yardım eder. Depremden, selden, yangından zarar görenlerin.
SİVİL TOPLUM KuruluSLARIYLA İs BİRLİGİNİN ÖNEMİ
SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETİMİ
YAŞAMA EN İYİ BAŞLANGIÇ PROJESİ
Bunu okumak sizi herhangi bir borç yükü altına sokmayacaktır.
AİLE ve DİNİ REHBERLİK BÜROSU
BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEM FAALİYETLERİ Başkan: Çetin KOLUKISA UR Başkanı : Kalyon&Binota BANERJEE “ İNSANLIĞI İÇİNDEKİ GÜÇLE KUCAKLAYIN ”
İSKENDERUN SAHİL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ.
6. Akrabalarımıza Karşı Sorumluluklarımız
SOSYAL BİLGİLER.
Hep Birlikte Ünitesi.
GÜNEYDOĞUM DERNEĞİ. AMACI Güneydoğunun ekonomik, kültürel ve sosyal alanlarda kalkındırılması amacıyla çalışmalar yapılmasının takipçisi olmak ve bu mealde.
YEREL YÖNETİM BELEDİYE VE GÖREVLERİ.
KARA GÜN DOSTU TÜRK KIZILAYI.
YARDIMLAŞMA KURUMLARIMIZ
TOPLUM İÇİN ÇALIŞANLAR
B AYBURT MERKEZ FAALİYETİN ÇEŞİDİ ve AMACI AK PARTİ BAYBURT TEŞKİLATI(Ana Kademe İl Yönetimi, İl Kadın Kolları Yönetimi, Gençlik Kolları İl Yönetimi)
OKUL AİLE BİRLİĞİMİZİN ÇALIŞMALARI DÜZENLİ OLARAK OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTILARI DÜZENLEDİK VE GÜNDEMDE YER ALAN KONULARI TARTIŞARAK ÇÖZÜMLER ÜRETME ÇABASINDA.
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
KIZILAY KİMDİR? Kızılay bir yardım kuruluşudur. Yukarıda gördüğün kırmızı hilal de Kızılay’ın sembolüdür.
EĞİTİM ÖĞRETİMDE ÇEVRE İMKANLARINDAN YARARLANMA
TBMM’den geçmişte ve bugün yer alan kadın milletvekillerimiz
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
OKUL AİLE BİRLİĞİ KERMESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ KERMESİ
ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
Sunum transkripti:

İSKENDERUN AK PARTİ KADIN KOLLARI FALİYETLERİ

AK PARTİ KADIN KOLLARI TOPLAM 750 KİŞİNİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞEN YEMEKLİ TOPLANTIMIZDA KADIN KOLLARIMIZ VE HALKIMIZ TANIŞMA VE KAYNAŞMA İMKANI BULMUŞTUR.

AK PARTİ KADIN KOLLARI İLÇE BİNAMIZDA GERÇEKLEŞEN, PARTİLİ KADINLARIMIZIN TANIŞMASINI AMAÇLADIĞIMIZ TOPLANTILARIMIZ YAPILMIŞTIR.

AK PARTİ KADIN KOLLARI İLÇEMİZDE KURULAN SOSYAL MARKETE YAPILAN 40 KOLİ GİYSİ YARDIMINDAN SONRA KAYMAKAMIMIZ SN. CENGİZ HOROZOĞLU TARAFINDAN BAŞKANIMIZ FİLİZ ÖZÇÖREKÇİ’YE TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLMİŞTİR.

AK PARTİ KADIN KOLLARI AK PARTİLİ KADINLAR OLARAK ŞEHİT AİLELERİNE YEMEK DÜZENLEYİP BİRARAYA GELİNMİŞ SORUNLARI DİNLENMİŞ VE GEREKEN MAKAMLARA İLETİLMİŞTİR.

AK PARTİ KADIN KOLLARI AK PARTİ KADIN KOLLARI OLARAK İLÇEMİZDE BULUNAN BİRÇOK DERNEK VE KURUMA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNULMUŞTUR.

AK PARTİ KADIN KOLLARI AK PARTİLİ KADINLAR OLARAK GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİMİZ OKUL DÖMİNDE YARDIMA MUHTAÇ OLAN ÖGRENCİLERİMİZİN OKUL İHTİYAÇLARI KARŞILANMIŞTIR.

AK PARTİ KADIN KOLLARI

AK PARTİ KADIN KOLLARI İLÇEMİZDE YAŞANAN SEL FELAKETİNDEN SONRA BİRÇOK AİLEYE GİYSİ VE YİYECEK YARDIMINDA BULUNULMUŞTUR.

AK PARTİ KADIN KOLLARI

AK PARTİ KADIN KOLLARI OLARAK YEREL VE ULUSAL BASINA YANSIYAN ÇALIŞMALARIMIZ İskenderun kaymakamlığı tarafından fakir ailelere yardım amaçlı kurulan Sosyal Market’e AKP İskenderun ilçe teşkilatı kadın kolları üyeleri tarafından 30 bin YTL değerinde giyim yardımı yapıldı. İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, bu bağışa karşılık olarak kadın kollarına bir teşekkür plaketi verdi. Ak Parti İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Özçörekçi, yardımların bir çatı altında toplanabileceği böyle bir yerin olmasının şehrimiz adına büyük bir kazanç olduğunu söyleyerek, “Bugüne kadar biz elimizden geldiğince muhtaç vatandaşlarımıza yardım yapmaya çalışıyorduk. Ancak bu yeterli olmuyordu. Böyle bir organizasyon yaptığı için Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. ( hür haber gazatesi)

Bayanlar, Pakistanlı depremzedeler için yardım topladı Bayanlar, Pakistanlı depremzedeler için yardım topladı. Hatay'ın İskenderun ilçesinde AK Parti Kadın Kolları üyeleri, Pakistan depremzedeleri için yardım kampanyası düzenledi.Yardım amaçlı toplantı büyük ilgi gördü. Pakistan'daki depremzedeler yararına Şehit Yılmaz Veysel Parkı'nda düzenlenen toplantı, partili partisiz tüm kadınların katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda söz alan AK Parti İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Özçörekçi, "Bizler de kendi imkanlarımız ölçüsünde Pakistanlı vatandaşlarımıza yardım elini uzatmak istedik. Sagolsun tüm hanımlarımız bu konuda oldukça duyarlılık gösterdi dedi.

AK PARTİ KADIN KOLLARI Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Filiz Özçörekçi önderliğindeki hanımlar, yaşanan sel felaketinden dolayı mağdur olan vatandaşları ziyaret ettiler. Beraberlerinde getirdikleri giyecekleri de vatandaşlara dağıtan Ak Partili kadınlar, yardımlarının süreceğini söyledi.Hür Haber Gazetesi’nde 21 Kasım 2006 Salı günü yayınlanan haberde mağdur olduklarını açıklayan Arzu Kaya’ya da yardım elini uzatan Ak Partili kadınlar, böyle bir felaketin yaşanmaması için için dua ettiklerini söylediler. Gazi İlköğretim okulu civarındaki evleri gezen ak partili hanımlar gördükleri görüntüler karşısında şok yaşadılar. Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Filiz Özçörekçi, ilgililerin buraya da el uzatmasını istedi. Mağdur vatandaşları tek tek kucaklayan Filiz Özçörekçi ellerinden gelen her türlü yardımı yapacaklarını belirtti. Özçörekçi; “Bizim amacımız bir nebzede vatandaşlarımıza biraz moralde vermekti. Şu an giyim ve gıda yardımı yapıyoruz. Kendileriyle bire bir sıcak temas kuruyoruz. Yardımlarımız bir hafta içerisinde artarak devam edecek. Giyim konusunda İstanbul ve Ankara’dan irtibatta olduğumuz yerler var. Devletimizde vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyor. Bizde Ak Partili kadınlar olarak bir kampanya başlattık. İhtiyacı olan çok aile var. İskenderunluları böyle bir günde birlik ve beraberliğe davet ediyoruz.” şeklinde konuştu .

AK PARTİ KADIN KOLLARI Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Kadın Kolları, Başkan Filiz Özçörekçi önderliğinde sel felaketinde mağdur kalan insanlara giyim yardımında bulundu. Öncelikle Dr. Sadık Ahmet caddesine uğrayan AKP Kadın Kolları mağdur olan insanları teker teker gezerek giyim yardımında bulundular. Mağdur olan insanları gördükten sonra kimsenin evde rahat yatmaması gerektiğini ifade eden AKP Kadın Kolları İlçe Başkanı Özçörekçi, tüm İskenderun halkının elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti.