Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

“İnsanları idare etmeyi üzerine alan bir kimse, kendini ve ailesini düşündüğü gibi yönettiği kimseleri düşünmedikçe kıyamet gününde cennetin kokusunu bile.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "“İnsanları idare etmeyi üzerine alan bir kimse, kendini ve ailesini düşündüğü gibi yönettiği kimseleri düşünmedikçe kıyamet gününde cennetin kokusunu bile."— Sunum transkripti:

1

2 “İnsanları idare etmeyi üzerine alan bir kimse, kendini ve ailesini düşündüğü gibi yönettiği kimseleri düşünmedikçe kıyamet gününde cennetin kokusunu bile alamaz."

3 Varlık Sebebimizi Unutmamalıyız.
Makamlar Emanet Bizler Emanetçi Emanet Edilen Kutsalsa İnsan Ve İnsana Ait Tüm Değerler

4 Dönüşüm Yönetişim Mimarisi
Vatandaş Odaklı Hizmet Yönetimi Kamu Kurumları Dönüşüm Bildirgesi Kamu Görevlileri Dönüşüm Bildirgesi

5 Dönüşüm ve Yönetişimin Başarılı Olabilmesi İçin…
Herkesin dahil Olması Gerekir Altyapılar Eksik Bile Olsa Hizmet İnancı Tam İse Sorunların % 80 i Bertaraf Olur. Birçok Kurum Farklı Çatılarda Aynı Niyet ve Gayretle Çalışmalıdır. Çalışmalarda Akıl,Bilim ve Eşgüdüm Vazgeçilmez Olmalıdır. Çalışmalarda Eksiklikler Düzeltilebilir Ama Eksik Niyetlerle Sonuca Ulaşılamaz

6 Kamu Personelinin Dönüşümü
Öncelikle Kamu Yöneticilerinin Dönüşümü İle Mümkündür.

7

8 Neler Yaptık! İlçe Genelinde Kişiye Karşı İşlenen Suçlarda % 13 Azalma Olmuştur. Vatandaş Odaklı Hizmet Yönetimi Çalışmalarında Önemli Noktalara Geldik Hizmet Koordinatörleri Göreve Başladı. Kaymakamlıkta Vatandaşın Rahat Hizmet Alması İçin Altyapıyı İyileştirdik. Sıramatik Sistemleri İnternetten Randevu Vatandaş Bekleme Alanları Yeniden Yapılandırıldı Vatandaşın Hizmetlerini değerlendirdiğimiz Anket Çalışmalarını Kurumsallaştırdık. Köylerde Vatandaşın Ayağına Giderek ……. Köy ….. İnsana Ulaştık. Kurumsal Kalite Çalışmalarını Başlattık SA 8000 ve ISO Belgelerine Hak Kazandık.

9 Her Vatandaşın Kaymakamlıkta Bir Tanıdığı Var! “Hizmet Koordinatörü”
Artık Her Vatandaşın Kaymakamlıkta Bir Tanıdığı Var! “Hizmet Koordinatörü”

10 Neler Yaptık Yürütülen 15 Proje İle
i aşan İnsana Doğrudan Ulaştık. (Ziyaret, Anket, Eğitim) Planlanan Çalışmalarla(Mobil Tanıtım) Dünya Çapında İnsana Ulaşmayı Hedeflemekteyiz.

11 Nasıl Yaptık Önce İnandık Sonra Çalıştık Yaptıklarımızı Degerlendirdik
Daha İyisini Yapmak İçin Daha Çok Çalıştık.

12 Daha Güzel Bir Yaşam İklimi
Niçin Yaptık İnsanlar İçin Daha Güzel Bir Yaşam İklimi Oluşturmak İçin

13 Argümanlarımız İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın!
Gökyüzünün Mavisiyle Yarışan Yeryüzü Güvenli Yaşam Alanı Manavgat İnsana İnsanla İnsanca Hizmet

14

15 Proje Örneklerimiz Manavgat’a Hoşgeldiniz Projesi
Türkiye ye Girişte Manavgat’a Davet I Phone, Android v.b İşlemciler İçin Ücretsiz Uygulamalar. Tarihi Kültürel Alana Yaklaştıgında Otomatik Bilgi Sistemi Manavgat’tan Ayrıldıktan Sonra Yine Gelmesini Özendirici Uygulamalar Kültürümüzden Öğretiler (El Sanatı, Yemek, Manevi Değerlerimiz) Mobil Teknoloji ve Sosyal Medya Aracılığı İle Tüm Dünyada Manavgat’ın Bilinirliğini Arttırmak

16 İnsanlığın Geleceği İçin Aile Olabilmeyi ve
Aile Kalabilmeyi Önemsiyoruz.

17 Yer Alan Değerlerinin İnsanımız Tarafından Bilinirliğinin Arttırılması
Manavgatın Manevi Dünyamızda Yer Alan Değerlerinin İnsanımız Tarafından Bilinirliğinin Arttırılması Ve “Gönül Dünyalarında” Yer Alması İçin Gerekli Altyapı Ziyaretgah İle Sağlanacaktır.

18 TEŞEKKÜR EDERİZ.


"“İnsanları idare etmeyi üzerine alan bir kimse, kendini ve ailesini düşündüğü gibi yönettiği kimseleri düşünmedikçe kıyamet gününde cennetin kokusunu bile." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları