Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

OCAK 2014 OCAK 2014. T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "OCAK 2014 OCAK 2014. T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI."— Sunum transkripti:

1 OCAK 2014 OCAK 2014

2

3 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI

4 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI 1- İlçemiz gelişimine ve tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan Valiliğimizin başvuru sahibi olduğu, kurumumuzun proje ortağı olduğu “Ordu Fındık&Çikolata Parkı Projesi” DOKA’dan geçmiş olup, Projenin hayata geçirilmesi için Belediyemiz üstüne düşen bütün çalışmaları yapmış olup devam etmektedir. 2-İlçemiz merkezinin Kanalizasyon Şebeke Tatbikat hattının döşenmesi için çalışmalar tamamalanmış, ihaleye verilmiş ve sözleşmesi yapılmıştır. 3-Tüm Mahalllerimizin beton parke yollarının bakım ve onarım ve temizliği ile stabilize yolların kırma çakıl ile çakıllanma işleri ve menfezler, içme suyu şebekesi, kanalizasyon gibi alt ve üst yapıların onarım ve bakımları periyodik olarak yapılmıştır. 4-Bazı mahallerimize su hattı boruları döşenmiştir. 5-Belediyemiz sınırları dahilinde özellikle kanalizasyon bağlantılı altyapısı bulunmayan mahalle ve semtlerimize yönelik yurttaşlarımızın mağduriyetini önlemek için vidanjörümüzle fosseptik çekimi hizmeti verilmiştir.Vatandaşlarımızdan gelen şikayetler değerlendirmede ve temizlikle ilgili her konuda mesai düşünmeden hizmetlerin yerine getirilmesine büyük önem verilmiştir.

5 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI 6-İlçemiz Ayrılık ve Hoşköy Mahallelerinin İmar Planı içine alınması için çalışmalar tamamlanmıştır. Jeoloji raporları ve Uygulama İmar Planları oluşturulmuştur. 7-İlçemizin cadde ve sokaklarının temizliğini yürütecek (süpürecek) elemanlar sürekli görevlendirilerek temizlik işlemi yürütülmüştür. 8-İlçemiz ve Belediyemizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla 28.02.2013-03.03.2013 tarihinde ve Ankara Atatürk Kültür Merkezinde ve 23.05.2013-26.05.2013 tarihinde İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlene 2013 Ordu Tanıtım Günlerine Belediyemizce katılım sağlanmıştır. 9- 2013 yılı Ramazan ayında; Belediyemiz ve hayırsever vatandaşlarımızdan temin edilerek muhtaç ailelere gıda yardımı yapılmıştır.


"OCAK 2014 OCAK 2014. T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları