K3 Toplantımıza Hepiniz

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Burkay Yapağcıoğlu.
Advertisements

Eczane Web Eğitim-Yazılım Projesi Marka Danışmanlık İstanbul 2011 Bu sunumda kullanılan projelerin tamamı Marka Danışmanlık tarafından özgün olarak üretilmiştir.
DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!
ClickMerkez İş Ortaklığı Sistemi Daha çok kazanmak için beklemeyin!
2012
internet sitemize HOŞGELDİNİZ!
Satış Noktası Yönetimi
HAZIRLAYAN: SEZGİN ZUKU
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
BİLİM LABORATUVARLARI’ndan Yeni bir hizmet ONLINE ÖDEME SİSTEMİ www
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
Google Analytics Nedir?
Sipariş Takip Programı
Serkan UĞUR Business Sunumu 2. Kısım Paranız nasıl geri döner?
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
Başarı FIRSAT ile Başlar!
Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu
Restaurant Yönetim Sistemi
Sosyal Medya.
Aynı Anda 3 ayrı satış fişi. Bir Müşteri işlemini yarım bırakıp başka bir müşteriye satış yapabilme 40 Ayrı Masa Hesabı -Tüm ürünleri masalara 2. satış.
XTRAFİK’LE HEMEN KAZANMANIN YOLLARI Andre Dindisyan.
ALAN ADLARI .TR UZANTILI SİTELER ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
K10-14 TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL PROGRAM! 20. YILIMIZDA 20 ARABA HEDİYE ETMESİ BİZDEN, YARIŞIP KAZANMASI SİZDEN!
Türkiye / Bölüm II Her alışverişte para kazanın..
Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !
Türkiye'de İş Yapmak Aşama Bir Pazara Sürüş Öncesi.
Techno IK Modülleri Aday Yönetimi Personel Sağlık Yönetimi
FARMALİFE GROUP ‘ A HOŞGELDİNİZ….
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
KAMPANYA 11 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. EV KAZANMA ŞANSI DEVAM EDİYOR! BU FIRSATI DUYMAYAN KALMASIN! KAMPANYA 11 TEMSİLCİ PROGRAMLARI.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Türk Beyin Takımı Temsilcilik Sistemi
Network Marketing Dünyasına Hoşgeldiniz!
KARİYER SAYFASI 12. SINIF-MEZUN PROGRAMLARI 11. SINIF PROGRAMLARI 10. SINIF PROGRAMLARI 9. SINIF PROGRAMLARI.
Bu müşterilere %5 indirim ve sepette bıraktığı ürünlere göre ilgi duyacakları ilave ürün önerileri sunarak, alışverişlerini tamamlamaya yönlendirdik.
1 Be YOUR Best with the BEST Kampanya 1 ve 2’de Yüksek Kazanç Elde Etmek İçin İp Uçları...
1. HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
KAMPANYA 9 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. KAMPANYA 9 Süresince Program – 1 Cem Izgara Tava Temsilci Fiyatiyla toplam 260 TL ve üzeri sipariş veren ve bu siparişlerine.
HOŞGELDİNİZ….
1.durum: x 6 = TL x 0.09 = TL MALİYET 2.durum: x 4 = TL
KAMPANYA 14 TEMSİLCİ PROGRAMLARI.
KAMPANYA 1 TEMS İ LC İ PROGRAMLARI. KAMPANYA 1 TEMSİLCİ PROGRAMLARI KAMPANYA 1 Süresince Program – 1 Istanbul Desenli Kahvalti Seti Temsilci Fiyatiyla.
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI VE MESLEKİ AMAÇLAR
Altın hiç bu kadar kazandırmamıştı!
Neden Kendi Siparişimi Kendim Girmeliyim?
Tedarikçi Firma Sunumu
AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS
Ezgi Sadeghi Güzellik Eğitmeni, Makyaj Artisti
TTNET TARİFE - KOTA DEĞİŞİKLİKLERİ OCAK
500TL’LİK SİPARİŞE ÇATAL BIÇAK TAKIMI HEDİYE! 1 ÇILGIN HAFTASONU 2.
MÜŞTERİ İÇİN DEĞER YARATMA
REKLAMCI REKLAMCI NAKLİYECİ NAKLİYECİ TEMSİLCİ % TL ÜRETİCİ. 80 TL. TÜKETİCİ %60-70 GELENEKSEL TİCARET NETWORK MARKETİNG TL. 100 TL.
BSS’LERİMİZE ÖZEL PROGRAM – BÖLGELER YARIŞIYOR! BÖLGE OLARAK YURTİÇİNDE DİLEDİĞİNİZ YERİ SEÇMEK SİZDEN, ORGANİZASYONU BİZDEN!
N Fun Club Sistemine HOŞGELDİNİZ.
35. Pınar Resim Yarışması hakkında soru ve cevaplar
Nu Skin EMEA Varlık Maksimize Edici Satış Kazanç Planı.
MÜŞTERİ İÇİN DEĞER YARATMA. “Müşteri değeri olgusu, müşteri tatmini unsurlarına ek olarak, ürünün rakipler arasından nasıl seçildiğini, seçim kriterlerinin.
NİCE YAŞLARA – Anneye Doğum Günü Hediyeleri.
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
Sam Walton tarafından 1962 yılında kurulmuş Amerikan perakende satış yapan mağazalar zinciridir yılında Walmart büyük kazandıracak olan borsaya.
Liva Glutensiz Sistemi Bilgisayar için Kullanım Klavuzu
Merve ÇAKMAK.
BTC Finans.
Otomatik Gönderi Programı
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
Anew Hydro Advenced’in Hedef Aldığı Cilt Tipleri
Satş Teknikleri “Salam dilimi” “Sandviç” “İstatiksel Bilgi”
SELVİLİ SİTESİ SAİME HASYİĞİT Yılında Satış İçin Yapılan Faaliyetler 25 Mayıs tarihinde aktif olarak sosyal medya üzerinden Tanıtım Sayfası.
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
Sunum transkripti:

K3 Toplantımıza Hepiniz HOŞGELDİNİZ! "Şirket İçi Bilgi Dökümanı, Kişiye Özel Gönderilmiştir, Paylaşılamaz Çoğaltılamaz"

KUTLAMA ZAMANI Bu alan toplantıda başarılı TÖ’lerimizle birlikte kutlanmak istenen kriterlere göre, BSS’lerimiz tarafından doldurulacak.

K3 BÖLGE HEDEFLERİMİZ Bu alan BSS’lerimiz tarafından doldurulacak.

güzelliğini kutluyoruz! KADIN OLMANIN güzelliğini kutluyoruz!

Yeni Kayıt Yapmamız İçin Araçlarımız Kayıt Ücreti Avon İnci Hoşgeldin Programı ilk hediyesi parfüm! Saha araştırmalarımızda kullanmamız için hazırlanan, El İlanları ile Takım Öncüsü ve Temsilci kayıt REKORU Kıracağız! Temsilci Programı hediyelerimiz! Yepyeni parfümümüz Far Away Gold! Daha bir çok fırsat ...

Aktif Temsilci Sayısını ve Satışları Artırmak İçin Araçlarımız! Katalogtaki muhteşem promosyonlar ve indirimli ürünler! Temsilci Programı hediyelerimiz! Avon İnci Hoşgeldin Programı ilk hediyesi Perceive Parfüm ile P kayıtlarınızı aktif etme fırsatı! Far Away Gold sosyal medya aktivitesi! Far Away Gold EDP paket fırsatı! Panoramadaki birbirinden güzel örnek ürünler! Daha bir çok fırsat ...

Facebook Uygulamasını Kaçırmayın! Avon Turkiye Facebook sayfasındaki uygulamamızı müşterileriniz çok sevecek

Tayt Kadınlar Günü’ne özel HEDİYE KATALOĞUMUZDAKİ yepyeni ürünlerimizle müşterilerimiz mükemmel fiziğin sırrını keşfedecek! Korse Tayt

ÖRNEK ÜRÜN

ÖRNEK ÜRÜN

Avantajlı Paket Fırsatını Kaçırmayın... 5 adet Far Away Gold EDP’den oluşan paketi alana ,1 adet EDP HEDİYE

Detaylı bilgi için avon.com.tr'yi ziyaret edin!

K4’ten itibaren her gruba özel Temsilci Programlarımız ve sürprizlerle dolu ayrıcalıklarımız sizi bekliyor. K4’e kadar olan süre sizin ve Temsilcilerinizin bir üst gruba ulaşarak daha fazla kazanç fırsatı ve ayrıcalıktan yararlanabilmeniz için önemli bir fırsat. Daha fazla satış yaparak K4’e bir üst grupta girebilirsiniz. Üst gruba geçmek için kalan satış tutarınızı internet sitemizden Temsilciye Özel / Avon Ailemiz‘den takip edebilirsiniz.

YENİ TEMSİLCİLERİMİZE ÖZEL AVON İNCİ HOŞGELDİN PROGRAMI 1.ve 2. kampanyasında toplam 700TL sipariş veren Yeni Temsilcilerimiz Kırmızı Kol Çantası kazanıyor! 3. ve 4. kampanyasında toplam 800TL sipariş veren Yeni Temsilcilerimiz Kırmızı Makyaj Çantası kazanıyor! Detaylı bilgi Panorama Dergimizde.

10 adet katalog içeren, toplam 700 TL sipariş veren Temsilcilerimiz K2 ve K3 süresince, 10 adet katalog içeren, toplam 700 TL sipariş veren Temsilcilerimiz Bahar Paketi’ni Kazanıyor ! Detaylı bilgi Panorama Dergimizde.

Bol Bol Puan Toplayın! Dilediğiniz Hediyeyi Seçin! Avon Club Üyelerimiz Bol Bol Puan Toplayın! Dilediğiniz Hediyeyi Seçin! Detaylı bilgi Panorama Dergimizde.

Daha fazla katalog= Daha fazla müşteri= Daha fazla satış

KAZANÇ HESAPLAMA ARACIMIZ İNTERNET SİTEMİZDEKİ! KAZANÇ HESAPLAMA ARACIMIZ Kullanımı kolay, hızlı ve eğlenceli Kazanç Hesaplama Aracı ile; Ekip yapınızı kendiniz tasarlayarak ne kadar kazandığınızı hesaplayabilir, Kazanmak istediğiniz miktarı seçerek, nasıl bir ekibe sahip olmanız gerektiğini öğrenebilir, Hayallerinizi gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan tutara nasıl ulaşacağınıza siz karar verebilirsiniz. Temsilcileriniz de bir Takım Öncüsü’nün ne kadar kazandığını Kazanç Planlama Aracıyla hesaplayabilirler!

OTOMATİK ÖDEME SİSTEMLERİ Temsilcileriniz; Kredi Kartı veya İş Bankası, Akbank , Finansbank ve Ziraat Bankası’nda otomatik Ödeme Sistemi’ne geçsin, ödemesini zamanında yapsın, priminiz size kalsın!

Bu alan bölge ihtiyacına göre BSS’lerimiz tarafından doldurulacaktır.

Hep birlikte, Çok Başarılı ve Kazançlı Bir Kampanya Geçireceğimize Eminim!