Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS"— Sunum transkripti:

1 AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS

2 Kurumsal SMS Avea’nın SMS altyapısını kullanarak mobil telefon sahiplerine bilgilendirici SMS’lerin toplu olarak gönderilme imkanını sağlayan servistir. Kurumlara promosyonlarını, ürün lansmanlarını, iletmek istedikleri tüm mesajları müşterilerine doğrudan ve uygun maliyetle ulaştırma imkanı sağlayan bu servis ayrıca, Gönderilerde «mesaj başlığı» olarak kurumun istediği metni yazma Müşteriler ile interaktif bilgi alış verişinde bulunma SMS gönderimleri hakkında detaylı raporlama İhtiyaca göre farklı gönderim metodları kullanma imkanı sunmaktadır.

3 Taahhütlü ve Taahhütsüz Kurumsal SMS
Faturalı hattı olan kurumsal müşteriler, ay boyunca gönderdikleri başarılı SMS adedi toplamının tabloda yer alan fiyat aralığındaki “birim fiyat” üzerinden ücretlendirilir. Taahhütsüz Kurumsal SMS servisinde, kurumun herhangi bir zaman veya SMS adedi taahhüdü vermesine gerek yoktur. Taahhütlü Kurumsal SMS Kurumlar, Taahhütlü Kurumsal SMS Tarifesi ile toplu SMS’leri paketler halinde belli bir zaman aralığında kullanmayı taahhüt ederek daha indirimli birim fiyatlara satın alabilmektedirler. Taahhütlü Kurumsal SMS servisini alan kurumsal aboneler, seçtikleri paketi satın aldıklarında taahhüt ettikleri zaman dilimi içerisinde tüketmek üzere kullanmaya başlayabilirler. Taahhüt edilen adedin üzerindeki SMS gönderimlerinde taahhüt edilen paketin birim SMS fiyatı geçerli olacaktır.

4 Kurumsal SMS Süreçleri
Toplu SMS satmalıyım! KSS Aktivasyon evrakları müşteriden temin edilir. Evraklar ilgili İş Ortağına iletilir. Hat aktivasyonu ve akabinde firma tanımlaması gerçekleştirilir. AKTİVASYON SÜRECİ Müşteri ile anlaşır. Müşteri ziyareti yapılır. İlgili İş Ortağı firmaya SMS arayüzümüzü kurduktan sonra, firma kullanıcı dostu bu arayüz üzerinden gönderimlerini yapmaya başlar. Firma ay sonunda attığı adet üzeründen faturalandırılır.

5 Ücretlendirme Tüm vergiler dahil fiyatlardır. Taahhütsüz
12 Ay Taahhütlü SMS adedi Birim SMS Fiyatı (Kr) 10.000 8,50 25.000 8,00 50.000 7,50 7,15 6,67 6,18 5,70 5,21 4,97 4,79 4,48 4,30 4,00 3,76 3,39 Taahhütsüz SMS adedi Birim SMS Fiyatı (Kr) 10,18 9,57 8,97 8,66 8,36 7,76 7,15 6,54 5,94 5,45 Tüm vergiler dahil fiyatlardır.

6 Kurumsal SMS Çeşitleri
İnteraktif SMS Müşterilerinizin SMS ile bir kısa numara üzerinden, firmanızın kampanyalarına başvurmasını, ürün ve servisleriniz ile ilgili sorgulama yapabilmesini ve karşılığında öğrenmek istedikleri bilgiler ile ilgili SMS ile firmanızdan yanıt alabilmelerini sağlayan servistir. TCKN SMS Bir T.C. kimlik numarasının karşılığında, AVEA rehberine kayıtlı hat listesinden eşleşen MSISDN e bilgilendirme amacıyla SMS gönderiminin yapılmasını, MSISDN bilgisi paylaşılmadan sağlayan servistir. Reklam ve tanıtım amacıyla kullanılamaz. VIP / OTP SMS Firmanızın müşterilerine sifre, mobil onay kodu gibi bilgileri iceren SMS’leri hızlı bir sekilde iletebilmesi amacıyla gelistirilmis SMS servisidir.

7 Faturasız Toplu SMS Faturasız Toplu SMS ile müşterilerimiz, iletişim ihtiyaçları göz önünde bulundurarak düzenlediğimiz SMS paketlerinden birini seçerek, paket ücretini tek seferde –ay sonu fatura ödemek zorunda kalmaksızın- ödeyerek yararlanabilecek. Faturasız Toplu SMS paketleri ile müşterilerimize; fatura ödemek ve taahhüt vermek zorunda kalmadan, iletişim harcamalarının kontrolünü kendilerine bırakarak, hem sürekli hem de dönemsel periyotlarda ihtiyaçları oldukça iletişim yapma imkanı sunuyoruz.

8 Faturasız Toplu SMS’ten Nasıl Yararlanılır?
Faturasız Toplu SMS’te aktive edilen SMS hattı ön ödemeli hat özelliklerini taşımaktadır. Faturasız Toplu SMS hat aktivasyonu ve sonrasında firma tanımlama işlemleri, Müşteri Hizmetleri ekiplerince yapılmaktadır. (Kurumsal SMS ile süreç aynıdır) Hat aktivasyonundan sonra Kurumsal Müşterilerimiz diledikleri toplu SMS paketinin ücretini kolayca ödeyerek hatlarına bu paketi tanımlatabilir. Faturasız Toplu SMS Ödeme Kanalları Online İşlemler Faturaya Yansıtma

9 Faturasız Toplu SMS Paket Ücretleri
Faturasız Toplu SMS Paketleri SMS Adeti VERGILER DAHIL 5000 450 TL 10.000 800 TL 25.000 1.875 TL 50.000 3.500 TL 6.300 TL TL TL TL TL Tüm vergiler dahil fiyatlardır.

10 Kurumsal SMS İş Ortakları
Aytel Turbomesaj Figensoft Ges Telekom Mobilse Mobiron ODC Venero

11 Teşekkürler..


"AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları