Prof. Dr. Şefika Şule ERÇETİN

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İlkim Yiğit Gen.Mdr.Yrd..
Advertisements

Sayıştay Konferans Salonu Ankara,
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI «TEKNOGİRİŞİM SERMAYESİ DESTEĞİ»
I.DÜZEYII.DÜZEY III.DÜZEYIV.DÜZEY I.DÜZEYII.DÜZEY III.DÜZEYIV.DÜZEY 38YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI38YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI 61NAMIK KEMAL.
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA SERVİSİ ETKİNLİKLERİ
Sağlık Bakanlığı ve Ankara Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilmesi planlanan Obezite ile Mücadele Programı kapsamında; 1- Sayın Emniyet Müdürümüz.
KnowTech3D 3 Nisan 2014.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ’NDE
Uluslararası İlişkiler ve AB Birimi Özlem Temizöz 27 Haziran ERASMUS KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI Erasmus Öğrenim Hareketliliği.
1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
Stratejik Plan Otomasyonu

Dünyada Açık ve Uzaktan Eğitimin Durumu
Araştırma Görevlilerinin Öğrenci Laboratuvarlarına Katılımı
Kurulu ş Misyon Vizyon Amaçlar ve Hedefler E ğ itim-ö ğ retim alt yapısı Fakülte Bina Proje Süreci Akademik Kadro Da ğ ılımı Eylem Planı Stratejik Plan.
ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ KURUMSAL ZİYARET VE
Mustafa Kemal Üniversitesi
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe E.A.H
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BARIŞ ÇALIŞMALARI ve UYGULAMALI ETİK ENSTİTÜSÜ KURULUŞ ÖNERİSİ Doç. Dr. Havva Kök Arslan.
FAALİYET, PROJE VE EYLEM PLANININ HAZIRLANMASI
Dış İ lişkiler ve AB Koordinasyon Birimi Kırıkkale Üniversitesi.
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
KAVRAKOĞLU Eğitim Yönetim Sistemi (LMS) eduGate. eduGate-Uni Akademik kurumların eğitim süreçlerinin yönetilmesi için geliştirilmiş ve Uzaktan eğitim.
Proje Ofisi Koordinatörü
Company name UZAKTAN E Ğİ T İ M. İ Ç İ NDEK İ LER Uzaktan Eğitimde Öğretmen Rolleri Uzaktan Eğitimin Kullanım Alanları? Uzaktan Eğitim Nasıl Yapılır?
R. Orçun Madran.
3. Teknoloji Fakültelerinde Mühendislik Eğitimi Çalıştayı
– Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler Arasında Gerçekleştirilen Faaliyetler.
PROTOKOL.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ AFET TIBBI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
T-TTO İstanbul ticaret üniversitesi ve TTO yapılanması
GAZİ ÜNİVERSİTESİ PATENT DESTEK BİRİMİ İstanbul, 07 Haziran 2010.
İKİLİ ANLAŞMALAR (BİLATERAL AGREEMENT).  Erasmus İkili Anlaşması (Bilateral Agreement); İki yüksek öğrenim kurumunun Erasmus programı kapsamında yapmayı.
Kafkas Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma Ve Uygulama Merkez Müdürlüğü Faaliyetleri Kafkas Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Öğr.Gör.Neriman.
BÖTE BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ELEMANLARININ WEB SİTELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Prof.Dr. Kırali MÜRTEZAOĞLU Mühendislik Fakültesi Dekanı
LOGO TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje Uzmanı.
PROGRAM TASARIMI
İngiliz Edebiyatı ve Kültürü Araştırma ve Uygulama Merkezi 1 Ocak – 31 Aralık 2014 Etkinlikler.
Hacettepe Üniversitesi Enerji Piyasaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜEPUAM) 2014 Faaliyetleri.
Decision Making and Performance Management in Public Finance Kamu Maliyesinde Karar Alma ve Performans Yönetimi TR08IBFI03 Politika Analizi Çalışma Programı.
AKADEMİK YILI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ’NDE AVRUPA BİRLİĞİ HAYATBOYU ÖĞRENME VE GENÇLİK PROGRAMLARI FAALİYETLERİ.
Yeni ve Temiz Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi (YETAM) tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetler.
Üstün Yetenekli Çocuklar Uygulama ve Araştırma
Üniversiteler için Buluş Yönetim Ofisi Modeli Özgür KULAK, Namık Kemal Üniversitesi
Erzurum Teknik Üniversitesi Erzurum Teknik Üniversitesi’nin Misyonu Prof. Dr. Muammer YAYLALI Erzurum Teknik Üniversitei Rektörü.
Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi Özdeğerlendirme Kurulu Raporu 30 Haziran 2010 Ankara.
13 Mart 2012, Rektörlük Konferans Salonu, Boğaziçi Üniversitesi “Türkiye Üniversitelerinde Sınai Mülkiyet Hakları (SMH) Bilgisinin Yaygınlaştırılması”
Prof.Dr.Tufan Gündüz.
EĞİTİMDE FATİH PROJESİ
BİLGİ OKURYAZARLIĞI EĞİTİM PROGRAMI TASARIMI ÇALIŞTAYI
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TAHKİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYET TOPLULUĞU
MERSİN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ANATOMİ ANABİLİM DALI
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HALK SAĞLIĞI ENSTİTÜSÜ
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
İÜ’de Eğitimde Yeniden Yapılanma Toplantısı , İÜ , İÜ.
İÇERİK Akademik Birimler Bazında Stratejik Plan’da Yer Alan Amaçlara Yönelik Eylemler Devlet Konservatuvarı Fakülteler Meslek Yüksekokulları Enstitüler.
Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi.
Özürlü Öğrenci Birimleri Engelsiz Üniversite Birimleri 17.MAYIS.2010 Prof. Dr. Bülbin Sucuoğlu
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
ÜNİVERSİTELERDE YAPILMASI GEREKEN TEMEL UYARLAMALAR FUNDA ACARLAR Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Özel Eğitim Bölümü.
05 Kasım 2010, Muş BOLOGNA SÜRECİ ve MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ DENEYİMİ.
Eğitim Sürecinin Yeniden Yapılandırılması
ANKARA ÜNİVERSİTESİ 6550 Sayılı Kanun Kapsamında
ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Fakülte, Yüksekokul, Enstitü, MYO Açılması Uygulama ve Araştırma Merkezi Açılması Bölüm, Anabilim Dalı, Bilim Dalı.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
Sunum transkripti:

Prof. Dr. Şefika Şule ERÇETİN

SUNU PLANI GERÇEKLEŞTİRİLENLER 04.01.2014- 31.12.2014 PLANLAR 2015

GERÇEKLEŞTİRİLENLER 04.01.2014- 31.12.2014 MERKEZİMİZİN YAPILANDIRILMASI Birim Olarak Sisteme Entegrasyon Çalışmaları Görev yetki ve sorumlulukların tanımlanması Görevlendirilmelerin yapılması ÜNİVERSİTEMİZDE UZAKTAN EĞİTİM İLE İLGİLİ Mevcut Durum Analizinin Yapılması ve Raporlaştırılması (Uygulamalar ve Çalışmalar)

GERÇEKLEŞTİRİLENLER 04.01.2014- 31.12.2014 ZİYARETLER, GÖRÜŞMELER, GÖZLEMLER Üniversitemiz Enstitü ve Bölümler Yurt İçi ve Dışı Üniversite, Fakülte ve Merkezler İstanbul, Ankara, Gazi, Osmangazi, Sakarya Erzurum ... Amerika, Almanya, Rusya Gazi Üniversitesi ile İşbirliği Protokolünün İmzalanması

GERÇEKLEŞTİRİLENLER 04.01.2014- 31.12.2014 SİSTEM KURMA MODELLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ Satın Alma Kiralama Gelir Ortaklığı Farklı Seçeneklerin Analizi ve Raporlaştırılması

PLANLAR 01.01.2015- 31.12.2015 SİSTEM KURMA ÇALIŞMALARININ ÜNÜVERSİTEMİZ TEKNOKENTİ İŞBİRLİĞİ İLE SÜRDÜRÜLMESİ TAMAMLANMASI İnsan Kaynağı ve Yer Gereksinimi İçerik Yönetim Sistemi (Karma) Donanımsal ve Yazılımsal Gereksinimler Öğrenme Yönetimi Sistemi (EYS/LMS) Sanal Sınıf Sistemi (Senkron)

PLANLAR 01.01.2015- 31.12.2015 EĞİTİM İçerik hazırlama, Sistem yöneticiliği, Sistemi kullanma ve Gerek duyulan konularda bilgilendirici ve destekleyici eğitimlerin gerçekleştirilmesi

PLANLAR 01.01.2015- 31.12.2015 PROGRAMLAR Merkezlerimiz ve ... ile işbirliği içinde En az dört sertifika programının başlatılması. Enstitüler ve Bölümler ...ile işbirliği içinde İki yüksek lisans programının sistemimiz üzerinden sürdürülmesi. (Sağlık Kurumları Yönetimi ve Sağlık Ekonomisi ve Farmakoekonomi ) Potansiyel yüksek lisans programlarının belirlenmesi ve hazırlanması.

PLANLAR 01.01.2015- 31.12.2015 PROGRAMLAR Merkezlerimiz ve diğer kurumlarla ... ile işbirliği içinde En az dört sertifika programının başlatılması. Enstitüler ve Bölümler ...ile işbirliği içinde İki yüksek lisans programının sistemimiz üzerinden sürdürülmesi. (Sağlık Kurumları Yönetimi ve Sağlık Ekonomisi ve Farmakoekonomi ) Potansiyel yüksek lisans programlarının belirlenmesi ve hazırlanması.

PLANLAR 01.01.2015- 31.12.2015 ZİYARET 29.05.2014 tarihinde Hacettepe Üniversitesi ile Kazakistan’daki L.N. Gumilyov Avrasya Ulusal Üniversitesi’den arasında imzalanan akademik işbirliği protokolü kapsamında 2 doktora ve 1 yüksek lisans öğrencisi çalışmalarımızı gözlemlemek üzere 30.03..2015 ve 30.04.2015 tarihleri arasında gözlemci olarak bulunacaklardır.

TEŞEKKÜRLER