Elektronik Değişim BAŞLADI !!! E-Çözümler

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AKILLI FAKS.
Advertisements

e-Fatura ve e-Defter Uygulaması
Lazer Kesim & Görüntü İşleme Yazılımı
CallMax Telemarketing Yönetim Sistemi
E-Fatura ve Logo’da E-Fatura
LOGO’DA E-FATURA Saadet GAFFAROĞLU Analiz Uzmanı, LOGO
NETSiS.
UŞAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAŞTIRMA, BİLGİ SİSTEMLERİ, SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE HALK SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ.
Gelir İdaresi Başkanlığı Uygulamalarında GELİR İDARESİ DAİRE BAŞKANI
MultiCELL SMS Client 3.2.
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
e-FATURA UYGULAMASINDA ÖZEL ENTEGRASYON YÖNTEMİ
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
TALEP MODÜLÜ SATINALMA İŞLEMLERİNİ BİR MERKEZDE YAPAN, ANCAK TALEPLERİ DEĞİŞİK BİRİMLERCE OLUŞTURULAN İDARELERİN İŞLEMLERİNİ KOLAYLAŞTIRMAYI AMAÇLAYAN.
Hayatınızı TÜRKKEP’le kolaylaştırın…
PROJE DEĞERLENDİRME VE İZLEME SİSTEMİ Bilimsel Programlar Uzm.Yrd.
e-Fatura İşlemleri e-Fatura İşlemleri İçin Gerekli Adımlar
E -fatura.
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
MILLENIUM MARKETING SUNUMU
E-Fatura Nedir? Önceden tanımlanmış kullanıcıların UBL-TR standardında ve elektronik belge olarak düzenledikleri faturaları, belirlenen veri aktarım protokolü.
E- İ MZA KULLANIM REHBER İ 1- E-imza pin numarasını öğrenme 2- Doküman Yönetim Sisteminde E-imza’nın kullanımı.
Kamu Kurumlarında e-imza’nın Kullanım Alanları E-imza Kullanımının Yaygınlaştırılması Güvenli e-imza Kullanımı Kâmuran YÜCEL T.C. Başbakanlık Bilgi İşlem.
GÜNDEM GENEL BİLGİLER YASAL DAYANAK *E-FATURA *E-DEFTER
İçerik e-Fatura Hakkında e-Arşiv Nedir? e-Arşiv’in Sunduğu Avantajlar
Batı Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim. A.Ş.
Ajanda Digital Planet e-Fatura DTP EFKS Çözümleri.
NETSiS.
Strateji Geliştirme Başkanlığı SGB.net Sistemi Genel Tanıtımı
LOGO’DA E-FATURA UYGULAMASI
Stok YönetimiMüşteri YönetimiBütçe hazırlama Ödeme takibiMasraf girişTalep Yönetimi Proje yönetimiRaporlamaOtomatik Bilgilendirme.
ONLINE ELEKTRİK SAYAÇ OKUMA UYGULAMASI
Logo E-Defter Uygulaması
Sunum İçeriğimiz Özel Entegratör? E-Defter E-Fatura Nedir?
E-Fatura Sinan Dilaver,PMP. E-Fatura Uygulamasının Kapsamı ve Faydaları E-fatura Çözüm Alternatifleri - E-fatura Senaryoları E-fatura muhafaza.
Uygulama ve Veri Yönetimi Daire Başkanı
TÜRKİYE’DE E (i)-DÖNÜŞÜM.
ÖDEME EMRİ UYGULAMASI İbrahim ARSLAN
Gaziantep S.M.M.M. Odası Mevzuat Komisyonu
1 Bilişimde 15 Yıllık Deneyim. 2 Hizmetlerimiz  Yazılım (V-Era by Majör)  ERP Danışmanlığı  Donanım Hizmetleri  Proje Öncesi ve Sonrası Destek  Projenin.
E-Arşiv.
DOĞRUDAN TEMİN 22 (d).
DOĞRUDAN TEMİN 22 (abc).
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
UYUMSOFT BİLGİ SİSTEMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ TİCARET A.Ş.
E-FATURA UYGULAMASI Muhittin DOĞRUYOL Yeminli Mali Müşavir.
Logo Ürün Ailesi e-Devlet Çözümleri Sevda Taşdemir.
E-Defter & e-Fatura Başvuruları tarihinde e-Defter ve e-Fatura Uygulamasına geçecek firmaların yapacakları başvurular e-Defter için ayrı e-Fatura.
UYUMSOFT BİLGİ SİSTEMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ TİCARET A.Ş.
20 yılı aşkın süredir yazılım sektöründe teknoloji geliştiriyoruz…
E-Arşiv Fatura. Tebliğler: 213 Sayılı Vergi Usul Kanunu 433 Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği-Aralık Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel.
Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü
E-Fatura.
© TÜRKKEP, Hizmete Özel, Tüm Hakları Saklıdır TÜRKKEP E-FATURA SUNUMU.
© TÜRKKEP, Hizmete Özel, Tüm Hakları Saklıdır TÜRKKEP E-DEFTER HİZMETLERİ.
Bilgi Teknolojilerindeki Gelişmelerin Muhasebe ve Denetime Etkileri
KURUMSAL SUNUM.
EDM E-BİLET.
Türkiye’nin e-Dönüşüm Lideri
EDM E-BİLET.
KEP-BORDRO HİZMETİ.
Türkiye’nin e-Dönüşüm Lideri
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
Küçük ve Orta Ölçekli işletmeler için Online Ön Muhasebe Programı YoncaERP ile Stok, Cari, Fatura, Sipariş, Kasa, Banka, Çek Senet takibini yapın
NETSiS.
E- FATURA UYGULAMASI BAŞVURU
Sunum transkripti:

Elektronik Değişim BAŞLADI !!! E-Çözümler LUCA e-Çözümleri ile Bu Dönüşümde Sizlerin Yanında LUCA E-FATURA – E DEFTER UYGULAMASI

LUCA E-FATURA UYGULAMASI LUCA, E -FATURA UYGULAMASI İÇİN KULLANICILARINA İKİ FARKLI ÇÖZÜM SUNMAKTADIR 1- E-fatura portalı ile toplu fatura yükleme 2- Anlaşma sağlanan “özel entegratörlerle” entegrasyon LUCA E- fatura modülü LUCA Net ve KOBİ ürünleri arasında %100 entegrasyon vardır.

UYGULAMA 1; E-FATURA PORTALI İLE TOPLU FATURA YÜKLEME Fatura işlem sayısı ayda 5000 faturadan az olan işletmeler Portal kullanabilir. e-fatura yatırım maliyetlerini minimum seviyede tutmak isteyen işletmeler, e-fatura alma ve gönderme işlemlerini özel bir sunucu yazılım ve donanımına gereksinim duymadan portal üzerinden yapabilirler. LUCA Uygulaması: Faturalar, LUCA ürünlerinde (LUCA KOZA ve LUCA NET) hazırlanıp belirlenen klasöre gönderilir. Kullanıcının bilgisayarında oluşturulan bu dosyalar “Luca e-fatura” uygulaması ile imzalanır ve doğrulanır. İmzalanan bu dosyalar, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın e-fatura Portalı’na alınır ve buradan alıcısına gönderilir.

UYGULAMA 2; ANLAŞMA SAĞLANAN ÖZEL ENTEGRATÖRLERLE ENTEGRASYON Fatura işlem sayısı ayda 5000 faturadan fazla olan işletmeler, LUCA Uygulaması: Kullanıcının portala girmesine gerek kalmaz. LUCA modülünde hazırlanan e-fatura özel entegratörün sistemine “otomatik” olarak gönderilir. Uygulaması birazdan anlatılacaktır.

LUCA NET VE LUCA KOZA E- FATURA DOSYA OLUŞTURMA İŞLEM ADIMLARI Firmanın genel e-fatura tanımlamaları ve yöntem seçimi yapılır .

LUCA NET VE LUCA KOZA E- FATURA DOSYA OLUŞTURMA İŞLEM ADIMLARI Müşteri kartlarında ilgili tanımlamalar yapılır ve sistem yine T.C. Kimlik ve Vergi Kimlik Numaralarından ilgili müşterinin e-fatura kullanıcısı olup olmadığını Gelir İdaresinde yayımlanan liste ile kontrol edip uyarı verir. (Kayıtlı Kullanıcı 683-22) Stok Kartlarında uluslararası birim tanımlamaları ve vergi tanımlamaları yapılır. Sistem üzerinden bu tanımlamalar standart ölçüde kullanıcılara sunulur.

LUCA NET VE LUCA KOZA E- FATURA DOSYA OLUŞTURMA İŞLEM ADIMLARI Faturalar LUCA NET ve LUCA KOZA ürünlerinde kaydedildikten sonra isteğe bağlı olarak toplu veya tek tek, Gelir İdaresi’nin belirlediği formatta bilgisayara indirilir.

LUCA NET VE LUCA KOZA E- FATURA DOSYA OLUŞTURMA İŞLEM ADIMLARI

LUCA E FATURA MODÜLÜNÜN SAĞLADIĞI AVANTAJLAR LUCA e-fatura modülünde, mali mühür sertifikası elektronik imza uygulaması ile “TUBİTAK-BİLGEM Kamu Sertifikasyon Merkezi” tarafından verilen “Mali Mühür Uyum Değerlendirme Raporu” için alt yapı çalışmaları tamamlanmıştır. Rapor kısaca elektronik imza ve/veya mobil imza uygulamalarının e-imza mevzuatında geçen uluslararası teknik standartlara uygunluğunun Kamu SM tarafından değerlendirmesidir. Böylelikle LUCA e –fatura uygulaması, Gelir İdaresinin belirlediği teknik şartların yanında “İmza Doğrulaması” ve “Sertifika Doğrulaması” nı da yapmaktadır

LUCA E-DEFTER UYGULAMASI

LUCA E-DEFTER UYGULAMASI

LUCA E-DEFTER UYGULAMASI

LUCA E-DEFTER UYGULAMASI

LUCA E-DEFTER UYGULAMASI

LUCA E-DEFTER UYGULAMASI

LUCA E-DEFTER UYGULAMASI

TEŞEKKÜRLER www.luca.com.tr

SİZİ GELECEĞE TAŞIR