Tüm TM fonksiyonlarında aşamalar geçilerek Vergi/Harç aşamasına gelindiğinde elde edilen harç makbuzları yenilenmiş olup bu makbuzlar üzerinde şekilde.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
DENETÇİ BELGESİ VİZE İŞLEMİ
Advertisements

HAKKARİ ÜNVERSİTESİ Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
Tur Bilet Girişi. Rehberin sattıgı biletleri programa girmet için Reservation menüsünden Tour Reservation seçenegine tıklanır.
Restaurant Yönetim Sistemi
Rehber Bilet Zimmet Tanımlama
Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü
ÖĞRETİM ÜYESİ BİLGİLENDİRME SUNUMU
HASTANE BİLGİ İŞLEM SİSTEMLERİ
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
YEMEKHANE SİSTEMİ
Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0.
Menü’den Evrak Projesine ulaşılır.
SGB NET Doküman Yönetim Sistemi
Taşınır Mal Yönetmeliği Modülü
YEŞİL KART REÇETELERİ İTS İŞLEM REHBERİ
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
1.Veri tabanı haykoop bünyesinde kayıtlı olacak 2.Programa internetin olduğu her yerden girilebilecek 3.Haykoop size özel şifre tanımlayacak 4.Bilgisayar.
Azrael Online Hasta Takip Programı
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Partilerin Oluşturulması ve Etiket talebi Üreticiler tarafından partileri oluşturulabilmesi için Tarla kontrol Raporunda belirtilen ifadenin yanındaki.
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ V. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
Halk Sağlığı Müdürlüğü
Ekranın en alt kısmında girilen borçlar liste şeklinde görüntülenecektir.
SAYIN ÖĞRETİM ELEMANI SINIF LİSTELERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ ADIMLARI İZLEYEBİLİRSİNİZ.
Kütahya Sağlık Müdürlüğü 2014 SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ.
YEŞİL KART – İTS – KAREKOD İŞLEM BASAMAKLARI
Muhasebe Ödeme Girişi. Rezervasyon ön ödemelerini girmek için Account menüsünün altında Reservation Prepayment List tıklanır.
Kullanıcı Tanımlama İşlemi yapılırken: 1- Eğer tanımlayacağımız kullanıcı birlik personeli ise birlik ekranında iken, hastane kullanıcısı ise hastane ekranına.
Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
 Sık kullandığınız raporları Reports menüsünün altındaki User Report seçeneğinde açılan listeye ekleyerek raporlarınıza daha kolay ulaşabilirsiniz.
TKKY - Taşınır Mal İşlemleri
HARCAMA YÖNETİM SİSTEMİ Süleyman Demirel Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Isparta, 2012.
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
1.Adım: Yukarıdaki araç çubuğundan kayıt ekle sekmesine basılır.
1.Adım: Yukarıdaki araç çubuğundan kayıt ekle sekmesine basılır.
DERS AÇMA İŞLEMLERİ Akademik birimlere; yıl, dönem ve eğitim türü seçilerek ders açma ve açılan dersleri düzenleme ekranıdır. Bu ekran içerinde 3 bölüm.
Öğrencinin aldığı tüm derslerin dönem bazında görülebildiği ve dersler üzerinde tüm değişikliklerin yapılabildiği ekrandır. İlk yapılması gereken Hızlı.
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
Derslere grup öğrenci tanımlaması yapılabilen ve ders öğrenci sınıf listelerinin raporlarının alınabildiği ekrandır. Ekran 3 sekmeden oluşmaktadır. Bu.
Tüm birimler DYS başlangıcı olan 2013 Mart’tan itibaren birer aylık tarih aralıklarıyla Birim Giden Evrak Sorgusu yaparak Cevaplanmamış gözüken yazıları.
Ödeme Planı.
Muhtar Bilgi Sistemi.
Giresun Üniversitesi Katalog Tarama
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
10 Haziran 2012 tarihinden itibaren rezervasyon sistemindeki yenilikler.
Hazırlayan Veteriner Hekim Mahmut YAZGAN
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI. Okullara Tablet Teslimatı Nasıl Yapılacak? Tabletler Dağıtım Planına göre Üretici Firma tarafından kargoya verilir. Tablet.
BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ ESRA ÖZÇELİK
EĞİTİM VE ÖĞRETİM DESTEĞİ
Muhasebeleştirilmiş Taşınır İşlem Fişinin Düzeltilmesi
TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TAŞRA TEŞKİLATINA YAPILACAK OLAN FAZLA MESAİ PROGRAMI KULLANMA KILAVUZU DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ / İNSAN KAYNAKLARI.
EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ. RAPOR YAZIM ESASLARI Raporun Biçimsel Düzeni  Times New Roman, 11 punto, 1,15 satır aralığı kullanılacaktır.
MEDULA-REÇETE PROVİZYON SİSTEMİ KAREKODLU REÇETE İŞLEM ADIMLARI
Kayıt Yenileme Tarihleri Öğretim yılı güz Dönemi ders kayıtları (ders seçimi) süreleri Üniversitemiz Senatosunca Eylül olarak belirlenmiştir.
TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ TAKBİS/ERP DE BANKA BİLGİSİ DEĞİŞTİRME DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ / PERSONEL SERVİSİ.
TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ GEÇİCİ GÖREVLİ PERSONELE FAZLA MESAİ UYGULAMASI DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ / PERSONEL.
E Devlet Sistemine giriş yaptıktan sonra e hizmetler kısmı açılır.
Boğaziçi Üniversitesi Bütçe Uygulaması Kullanım Kılavuzu
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İDARİ YARGI İŞLEMLERİ-2
Ünite 5 UYAP Genel İşlemler.
BİLİM SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
BİLİM SANAT MERKEZİ TANILAMA SÜRECİ
www. mersis. gumrukticaret. gov
www. mersis. gumrukticaret. gov
Sunum transkripti:

Tüm TM fonksiyonlarında aşamalar geçilerek Vergi/Harç aşamasına gelindiğinde elde edilen harç makbuzları yenilenmiş olup bu makbuzlar üzerinde şekilde belirtilen E-Ödeme Seri Numarası ilave edilmiştir. Dolayısıyla banka tarafından harçların online tahsilatı sırasında bu seri numarası kullanılacaktır. (Harçların bankada sorgulanabilmesi için vergi harç aşaması mutlaka geçilmiş olmalıdır.)

Yevmiye aşamasına gelindiğinde makbuz bilgileri yeni kontrol ekranında izlenebilir.

Yevmiye Aşamasından Önce Vergi-Harç Değerlerini Değiştirecek Düzeltmelerin Yapılabilmesi İçin Geri Dönüldüğünde İzlenecek Adımlar Vergi/Harç aşamasına gelindiğinde yeni değerler üzerinden makbuzlar oluşur, tahsilatı yapılmış harçların iade edilmesi gereken bilgileri ve yazıları “İade Edilecek Harç Listesi” ekranında görüntülenir.

İade sebebi seçilir ve “OK” butonuna tıklanır.

Yevmiye aşamasına gelindiğinde, harç makbuz kontrolü ekranında; Daha önce ödenen döner sermaye makbuzunun “Ödendi Mi” kısmının dolu olduğu görülür.

Yevmiye aşamasına gelindiğinde, harç makbuz kontrolü ekranında; Tahsilatları yapılmamış yeni kesilen makbuz bilgilerinin “Ödendi Mi” kısmının boş olduğu görülür.

Yeni kesilen makbuzların banka tarafından tahsilatlarının yapılmasının ardından harç makbuz kontrolü ekranında “Ödendi Mi” ve dekont numarası alanlarının dolu olarak geldiği görüntülenir.

Tapu Harcı ve Döner Sermaye Sorgu menüsünden açılan Tapu Harcı ve Döner Sermaye Sorgulama ekranından, günlük olarak sorgulamalar yapılarak çıktılar alınabilir.

Tapu Harcı ve Döner Sermaye Sorgulama ekranında, değişik rapor türlerine göre sorgulama yapılabilmektedir.

Tapu Harcı ve Döner Sermaye Sorgulama ekranında; yapılan sorgulama sonucunda gelen listede, her liste başlığına (Kurum Adı, İşlem Adı vb.) göre gruplama yapılabilir. Gruplama yapılmak istenen liste başlığının, ekranın üst tarafına sürüklenmesi gerekmektedir.

Tapu Harcı ve Döner Sermaye Sorgulama ekranında; sorgulama sonucunun her hangi bir liste başlığına göre gruplanması sonrasında, ekran görüntüsü aşağıdaki şekilde olacaktır.

Tapu Harcı ve Döner Sermaye Sorgulama ekranında; yapılacak sorgulama sonucunda aşağıdaki şekilde rapor alınabilmektedir.