Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YEMEKHANE SİSTEMİ www.bardes.com.tr www.bardes.com.tr info@bardes.com.tr.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YEMEKHANE SİSTEMİ www.bardes.com.tr www.bardes.com.tr info@bardes.com.tr."— Sunum transkripti:

1 YEMEKHANE SİSTEMİ www.bardes.com.tr www.bardes.com.tr

2 Yemekhane Programı Giriş Program’a girişten sonra ana menü’ye ulaşılır
Yemekhane Programı Giriş Program’a girişten sonra ana menü’ye ulaşılır. Tanımlar menüsünden Sicil / Şirket / Departman / Yetki gibi alanlar tanımlanır.

3 Şirket Tanımlanma Bu menüden ilgili şirket tanımları yapılır
Şirket Tanımlanma Bu menüden ilgili şirket tanımları yapılır. Şirket kodları aynı zamanda personel bilgisine girilerek şirket koduna göre rapor alınır. Şirket tanımının düzgün bir şekilde tanımlanması ve ilgili personeller tanımlanması gerekir.

4 Yetki Tanımlama Yetki tanımlama menüsü sistemin online çalışması durumunda kullanılan bir alandır. Bu alan her personele tanımlanmakta online turnikeli sistemde okutulan kart bilgilerinin sorgulanması işleminde kullanılan kritik alanlardan biridir. Bu alanda personelin hangi saat diliminde ne kadar yemek yeme hakkı olduğu, hangi yemekhaneden yeme yiyebileceği ile ilgili tanımlar yapılmaktadır

5 Sicil Tanımlama Sicil tanımlama ekranı ile firmada çalışan personeller programa tanıtılır. Bu ekranda sicil numarası, adı, soyadı, şirket numarası, departman numarası, barkod numarası alanlarının tanımlanması gerekmektedir. Aynı zaada sistem online kullanılacak ise yetki numarası, başlama ve bitiş tarihi gibi alanlarında doldurulması gerekmektedir.

6 Hareket ekleme için hareket izleme ekranında “Insert” tuşua basmak ve ilgili alanları doldurup “Hareket Ekle” butonunu kliklemek yeterli olacaktır.

7 Hareket İzleme Bu menü ile sisteme aktarılmış olan yeme hareketleri incelenmekte; gerekirse ilaveler yapılabilmektedir. Kumanya olarak dağıtılan yemek sayısı ilgili departman koduna adet girilerek kayıt edilmektedir. Bu ekranda sicil, tarih ve yemek yenilen saat aralıkları seçilerek filtre uygulaak mümkün olmaktadır


"YEMEKHANE SİSTEMİ www.bardes.com.tr www.bardes.com.tr info@bardes.com.tr." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları