ARAÇARAÇ SAYISIHAT SAYISI BELEDİYE OTOBÜSÜ11360 GÜÇYOL (KİRALIK)7616 ÖZEL HALK OTOBÜSÜ18431 KIRSAL (KİRALIK)4712 SARI OTOBÜSLER48712 TRAMVAY533 TOPLAM907131.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: “Asansör Otomasyon” tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları.
Advertisements

Dört Bölüm 1.Tanıtım ve Mevcut Durum 2.Hedefler 4.Demo 3.Yeni Sürüm Planlaması.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
ULAŞIMDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ
2012
Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
Araç Takip ve Yönlendirme Sistemi
Kayıt olun’a tıklayın…
Satış Noktası Yönetimi
GEÇMİŞ DÖNEM BORÇ GÖRME
UŞAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAŞTIRMA, BİLGİ SİSTEMLERİ, SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE HALK SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ.
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
Focus Kantar Otomasyon Sistemi, Firmalardaki Tartım süreçlerini daha güvenilir ve oluşabilecek usulsüzlükleri önleyecek şekilde tasarlanmıştır.
AVEA SAHA GÜCÜ OTOMASYON PROJESİ
BİMER BAŞBAKANLIK İLETİŞİM MERKEZİ. BİMER BAŞBAKANLIK İLETİŞİM MERKEZİ.
Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0.
Gaziantep İli Toplu Taşıma Altyapısı
Sipariş Takip Programı
TEFBİS SİSTEMİ TÜRKİYE’DE EĞİTİMİN FİNANSMANI
Support.ebsco.com EBSCOhost Collection Manager Selector Accounts(Seçici Hesaplar) Kullanıcı Kılavuzu.
Okul Web Sitesi Yönetim Paneli
Azrael Online Hasta Takip Programı
Eczane ve Finans Yönetimi Sunumu 2014
M İ RONM İ RON İ HALE BAZLI LOJ İ ST İ K YAZILIMI Yazılım Kapsamındaki Süreçler.
(e-ihale) -EKAP İlişkisi (e İhaleye Hazırlık Aşaması)
Türkiye KAMU Çağrı Merkezleri
TEB KAMU BULUŞMALARI İZMİR Mayıs FARKLI ve İNOVATİF HİZMETLER KOBİ’lere Değer Katmak İçin Yola Çıktık... KREDİLER NAKİT YÖNETİMİ DIŞ TİCARET Bu.
KESTEL BELEDİYE BAŞKANLIĞI.  Kestel Belediyesi adlı kablosuz ağa bağlanılması gerekir.  İstemcilerin IP, Ağ Geçidi ve DNS ayarlarını otomatik alması.
VERİ TABANI ve YÖNETİMİ
Park Plus Pool Park Ödeme Hizmetleri
Kod alanları bilinmiyorsa CTRL+L tuşlarına basılarak yardım alınabilir.
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Şehir Trafiği Yönetiminde Dinamik Sistemler ve Konya Büyükşehir Belediyesi Örneği R.Çağrı YÜZBAŞIOĞLU.
2012 AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ ÇALIŞTAYI OPERASYON VE UYGULAMA PANELİ
KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ TEDARİK YÖNETİM ZİNCİRİ
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Tüm TM fonksiyonlarında aşamalar geçilerek Vergi/Harç aşamasına gelindiğinde elde edilen harç makbuzları yenilenmiş olup bu makbuzlar üzerinde şekilde.
Elektronik Değişim BAŞLADI !!! E-Çözümler
1. 2 Cari İşlemler Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka carilerinin ayrı ekranlardan tanımlanabilmesi. Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka.
TRAFİK İŞARETLERİ Trafik Görevlisinin İşaretleri
Mayıs 2012.
ATC Araç Takip Sistemleri
TİTUBB Proje Çıktıları, Kazanımlar, Faydalar Ekim, Abant
TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ Semineri Bayram KESER Mali Hizmetler Uzmanı 1 T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI.
DENETÇİ İŞE BAŞLAMA. Bakanlığımızın Tarih ve 1315 sayılı yazısına istinaden denetçi, kontrol elemanı ve yardımcı kontrol elamanlarının yapı.
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Katalog Tarama İşlemi.
8383 MEB MOBİL BİLGİ SERVİSİ
Muhtar Bilgi Sistemi.
TEFBİS DÖNER SERMAYE İŞLETMELERİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
ONYEDİEYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU 2 C SINIFI Hazırlayan: Nadiye TURĞUTER
Sağlık Yönetim Sistemi
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
Araç Takip, Servis Takip ve Filo Yönetim Sistemleri
Denetim ve Ruhsatlandırma Uygulaması
Lync; Microsoft tarafından 2007 yılında ofis paketlerine dahil edilmiş anlık mesajlaşma yazılımının adıdır. Lync yazılımı Microsoft Office yazılımlarıyla.
T.C. HAKKARİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ (Özel Öğretim Şubesi)
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
 Destek sistemine hangi adresten ulaşabilirim?.  Sisteme nasıl giriş yapabilirim?  Kullanıcı bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?  Bildirimimi nasıl.
HAYAT BİLGİSİ DEĞERLENDİRME SORULARI HAYAT BİLGİSİ DEĞERLENDİRME SORULARI.
Liva Glutensiz Sistemi Mobil ve Tablet için Kullanım Klavuzu
Boğaziçi Üniversitesi Bütçe Uygulaması Kullanım Kılavuzu
NES Nedir ? NEEE ! NES Mi?.
Full Text Finder Publication Finder Genel Bakış
EBSCO eBooks Uygulaması
XPEECH S Serisi IVR Yükleme ve Tanımlama
 Bilgi Sistemi Kavramı  Coğrafi Bilgi Sistemi  Esgaz CBS  Esgaz CBS Uygulamaları ve Masaüstü Uygulaması’nın Genel Özellikleri  CBS Masaüstü, Web.
Full Text Finder Publication Finder Genel Bakış
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi Teknik Sunum 2019
Sunum transkripti:

ARAÇARAÇ SAYISIHAT SAYISI BELEDİYE OTOBÜSÜ11360 GÜÇYOL (KİRALIK)7616 ÖZEL HALK OTOBÜSÜ18431 KIRSAL (KİRALIK)4712 SARI OTOBÜSLER48712 TRAMVAY533 TOPLAM907131

GAR–BURÇ KAVŞAĞI (9.5km) İBRAHİMLİ–ADLİYE (5.5 km) GAZÜ – MAVİKENT (7 km)

Tramvaylar, hemzemin kavşaklar, istasyonlar ve makaslar tek merkezden yönetilmektedir.

Toplu taşıma araçlarının konumlarının anlık olarak merkezden izlenebilmesi, araçların anlık durumlara göre yönlendirilebilmesi için kullanılmaktadır. Yeni yapılan güncellemelerle toplu taşıma araçlarının; O anki pozisyonu Kendisi için tanımlanan planlamaya uygun çalışıp çalışmadığı Duraklara zamanında gelip gelmediğiHat ihlali yapıp yapmadığıYasalarla tanımlı hız limitlerine uyup uymadığı Denetimleri anlık olarak yapılabilmekte ve İdare bu bilgiler ile vatandaştan gelebilecek şikayetleri anlık olarak çözümleyebilmektedir.

Yolcunun herhangi bir durakta cep telefonu ile o durağa gelmekte olan araçları, araçların çalıştığı hat bilgisini, aracın durağa tahmini geliş süresini görebildiği cep telefonu uygulamasıdır. Bu uygulama fazlar halinde Kart27 sistemine entegre edilmiş olup aşağıdaki fonksiyonları içermektedir:  Durakta otobüs/hat sorgulama ekranı  Durakta en yakın kart27 yükleme noktası sorgulama ekranı  İki nokta arası en hızlı ve en ucuz nasıl giderim sorgu ekranı  Herhangi bir yerde POI noktaları sorgulama ekranı  Kart27 bakiye sorgulama ekranı  Kart27 mobil kredi yükleme ekranı

Uygulamayı açtığında kullanıcıyı karşılayan ekranıdır.

Sade, şık ve hızlı kullanımı esas alan bir tasarım Bulunduğunuz yere yakın durakları listeler Belirlediğiniz favori hat/durakları listeler Hatlara ait sefer saatlerini listeler Arama kriterine göre durakları veya hatları listeler Harita üzerinde bulunduğunuz konumu gösterir Uygulama kullanımı, Gaziantep ve İletişim bilgilerine erişilir Fatura, vergi ödeme seçeneklerini listeler (yakında)

 Kullanıcının konumuna yakın durakları listeler  Kullanıcı herhangi bir durak üzerine tıkladığında durak detay ekranına gider ve duraktan geçen hat bilgilerine ulaşır

 Kullanıcı istediği bir hattı veya durağı hızlı bir şekilde arayabilir  Arama kriterine göre hat&durakları listeler  Listeden istenilen hat üzerine tıklanıldığında hatta en yakın olan durağa erişebilir  İstenilen bir durak üzerine tıklanıldığında durak detay ekranına erişilir

 Kullanıcı sıklıkla kullandığı hat veya durağı favorilerine ekleyerek bu hat/durak bilgilerine hızlı bir şekilde erişebilir  Favori hattınıza tıkladığınızda hatta ait duraklardan en yakınınızdaki durak bilgisine erişilir  Favori durağınızdan geçen hat bilgilerine ulaşılabilir

Harita üzerinde bulunduğunuz konumu ve durakları görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca dolum merkezleri ve kiosklar da harita üzerinde görüntülenebilecektir (yakında).

 Kullanıcı aradığı hatta ait numara veya hat adını yazarak arama yapabilir  İstenilen hat üzerine dokunulduğunda hatta ait sefer saatlerine, gidiş-dönüş sefer sürelerine erişilebilir

Kullanıcı; uygulama kullanımı, iletişim ve Gaziantep hakkında bilgiler alabilir

İlimizde her yıl giderek artan trafik yükünün getirdiği problemleri en aza indirebilmek amacıyla 27 adet sinyalize kavşak dinamik hale getirilmiştir. Dinamik kavşaklar Trafik Kontrol Merkezinden yönetilmektedir.

Proje çalışmalarına 2012 yılında komisyon oluşturularak başlandı. I.Faz çalışması olarak 6 arter üzerinde hız ihlal koridoru ve 10 sinyalize kavşakta da kırmızı ışık ihlal sistemi kurulmasına karar verilmiştir. Bu arter ve kavşaklar aşağıda belirtilmiştir: S.NOARTER ADI 1.Ata Kreş Kavşağı ile MNS Mobilya Arası 2.İpek Yolu Turgut Özal Kavşağı ile Mezarlık Kavşağı Arası 3.Basra Yolu Otogar Kavşağı ile Adliye Kavşağı Arası 4. Üniversite Bulvarı Binevler Kavşağı ile Çevik Kuvvet Kavşağı Arası 5.Et Balık Kavşağı ile Sultana Tıp Merkezi Kavşağı Arası 6.Çimento Kavşağı ile Acarsan Işıklı Kavşağı Arası S.NOKAVŞAK ADI 1.Başkarakol Kavşağı 2.Eski Otogar Kavşağı 3.Çetinkaya Kavşağı 4.İbrahimli-2 Kavşağı 5.Köylü Garajı Kavşağı 6.Doktorlar Kavşağı 7.Yeni Otogar Kavşağı 8.Basra Yolu Kavşağı 9.Güvenevler Kavşağı 10.İller Bankası Kavşağı Yapılan çalışmalar neticesinde tarihi itibariyle İl Emniyet Müdürlüğü ile İdaremiz arasında Protokol imzalanmıştır tarihinde İl Emniyet Müdürlüğü ile yapılan yazışmalarla süreç başlamış oldu. TEDES Şartnamesi tamamlanarak EGM tarafından onaylanmış olup tarihi itibariyle ihale edilecektir.