Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DENETÇİ İŞE BAŞLAMA. Bakanlığımızın 07.05.2008 Tarih ve 1315 sayılı yazısına istinaden denetçi, kontrol elemanı ve yardımcı kontrol elamanlarının yapı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DENETÇİ İŞE BAŞLAMA. Bakanlığımızın 07.05.2008 Tarih ve 1315 sayılı yazısına istinaden denetçi, kontrol elemanı ve yardımcı kontrol elamanlarının yapı."— Sunum transkripti:

1 DENETÇİ İŞE BAŞLAMA

2 Bakanlığımızın 07.05.2008 Tarih ve 1315 sayılı yazısına istinaden denetçi, kontrol elemanı ve yardımcı kontrol elamanlarının yapı denetim kuruluşlarında işe başlama işlemleri 07.05.2008 Tarihinden itibaren İl Müdürlüklerimizde gerçekleştirilmektedir. İşe başlatma işlemi yapılmadan önce İl Müdürlüklerine tahsis edilen SGK sorgulama şifreleri kullanılarak denetçinin, kontrol ve yardımcı kontrol elemanının başka bir kuruluşta çalışıp çalışmadığının araştırılması gerekmektedir.

3 DENETÇİ İŞE BAŞLAMA Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinin 16. Maddesinin 2. Fıkrası gereği denetçi işe başlama işlemlerinde; 1.Yönetmelik eki Ek 14 Form 12’ye uygun Denetçi Taahhütnamesi, 2.Denetçi Belge Fotokopisi, 3.Noter tasdikli İmza Beyanı, 4.T.C.Kimlik numara bilgisinin bulunduğu kimlik belgesi veya kimlik beyanı, 5.Sabıka kaydı olmadığına dair beyan, (vize işleminde olduğu gibi aynı kriterlere dikkat ederek sonradan teyit edilecek) 6.Yapı Denetim Kuruluşu ile denetçi arasında yapılan Sözleşme (çalışma saatleri, ücret, görev ve sorumlulukları içeren) Sunulan belgelerin uygun olmasına müteakip, denetçinin ilgili YDK ‘da işe başlama işlemleri YDS üzerinde gerçekleştirilir.


"DENETÇİ İŞE BAŞLAMA. Bakanlığımızın 07.05.2008 Tarih ve 1315 sayılı yazısına istinaden denetçi, kontrol elemanı ve yardımcı kontrol elamanlarının yapı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları