Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NES Nedir ? NEEE ! NES Mi?.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NES Nedir ? NEEE ! NES Mi?."— Sunum transkripti:

1 NES Nedir ? NEEE ! NES Mi?

2 Google Alt yapısı ve en güncel haritalar
NES : Nöbetçi Eczane Sistemi İstenilen boyutlarda ekranlarda nöbetçi eczanelerin nerede olduğunu bildiren sistemdir. Google Alt yapısı ve en güncel haritalar

3 Çalışması İçin Gereksinimler
Elektrik ve Wifi yeterlidir. Elektrikler mi kesildi ? İnternet mi yok ? PANİK YOOOOK  NES Hiçbir insan müdahalesi olmadan çalışmasına devam eder. Kesintiler için güç kaynağı ihtiyacı duymaz.

4 Yetenekler Nöbetçi eczanenin her türlü bilgisini anlık değiştirebiliyoruz. Hatta nöbet başladıktan sonra eczane bilgileri bir yana eczane bile değiştirebiliriz. Merkezi yönetim paneli ile anlık olarak mekan bağımsız her türlü müdahale yapılabiliyor.

5 Yetenekler Nöbet listeleri günlük, haftalık, aylık senelik girilebiliyor. Nöbet listesi girmeme unutkanlığına karşı ile hatırlatma yapar Farklı kriterlere göre otomatik nöbet listeleri oluşturulabiliyor. Tüm bu işlemler ekran boyutu fark etmeksizin telefon, tablet vs. üzerinden yapılabiliyor.

6 Yetenekler COĞLAKİ MAH. KURTULUŞ CAD.NO:2/A MERKEZ/AKSARAY
Herhangi bir ücretsiz QR okuyucu ile yol tarifi verebiliyor. Ekstra mobil uygulama dağıtmanıza gerek kalmıyor. Ekranlar tamamen amacına yönelik olarak sade, anlaşılır ve okunaklı. Vatandaşı ilaç ile buluşturmak adına tasarlandı. ÖZÇİFÇİ ECZANESİ COĞLAKİ MAH. KURTULUŞ CAD.NO:2/A MERKEZ/AKSARAY ULUDENİZ ECZANESİ

7 Yetenekler 360 derece oynar başlıklı ve tamamen taşınabilir.
Vitrine uygun geniş renk seçenekleri sunmakta. İstenilen ekran boyutunda yapılabilir.

8 Yalnızca Nöbet İçin Mi? Hayır. Nes sadece nöbet için kullanılmaz ve halihazırda kullanılan ekranlardan altyapı ve teknoloji olarak farklı ve özeldir. Eczane ve Oda için kullanışlı modülleri de içerisinde barındırır. Oda duyuru yapabilir ve ananında eczacının karşısına düşer. Belirlenen saatlerde Kamu Spotu dönebilir. Yine yönetim panelinden tek tıkla.

9 Eczane Yönetimi Eczacının tamamen kendi yaratıcılığına bağlı olarak reklam görseli oluşturulabilir. Akıllı telefonlardan anlık paylaşımlar yapılabilir.

10 Durun Bir Dakika ! Hani kamu oyuna söylemek isteyip de söyleyemediğimiz, kamu oyu yaratamadığımız, reklamını yapmak isteyip de yapamadığımız durumlar var ya! Her şeyi noktadan. Hem de en can alıcı noktalardan eş zamanlı söyleyebiliriz

11 Hayal üzerine çalıştılar…
Ama çok çalıştılar… Gencecik üç mühendis sıfırdan alıp, yürüdüler… Yürümeye de devam edecekler…

12 Hayal Gücümüzü Zorlayalım…
Aklımıza gelebilecek her şey yapılabilir…

13 Olur Mu? Olur Vallaha !!!

14 Teşekkürler. Ecz. Halil DURUKAFA


"NES Nedir ? NEEE ! NES Mi?." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları