EŞKULEMATİK.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AB ÖYKÜ YARIŞMASI AB BİLGİ AĞI 2013
Advertisements

“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
‘‘21. Yüzyıl Eğitimine Doğru’’
Böylelikle toplam üye sayımız ’ya ulaştı. İlk bilgi evini açtığımızdan bu yana toplamda ödünç kitap verdik.
TÜBİTAK 45’inci Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına Eskişehir Bölgesine 1267 proje başvurmuştur. Bu projelerden 102 adedi Bölge Finallerine.
«Fidanlar Çınarların İzinde» Projesi
Prof. Dr. Ülkü Çömelekoğlu Mersin Üniversitesi Öğretim Üyesi
AB ÖYKÜ YARIŞMASI AB BİLGİ AĞI 2012
EFELER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ
18 Şubat 2013 Pazartesi 2. Sınıflar Aqua Florya Akvaryum Gezisi
CUMHURİYET ORTAOKULU BENCHMARKİNG 4.ALT GRUP. 1-OKUMA SAATLERİ Okullarımızda okuma saatleri planlanarak başlatıldı.. Dönerli ve 7.ve 8 sınıflarda 7.saatte.
Lisans Öğrencileri için Proje Destekleri
TÜBİTAK BİLİM PROJELERİ
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Proje Ekibi
COMENIUS – LEONARDO DA VINCI - GRUNDTVIG PROJELERİ VE GENÇLİK PROGRAMLARI.
Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Projesi Ödül Törenine Hoş Geldiniz
 HOŞGELDİNİZ.   VALİLİĞİMİZCE GERÇEKLEŞTİRİLEN ORGANİZASYONLAR, YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER  PAYDAŞ KURUMLARIN YAPTIKLARI ÇALIŞMALAR  PAYDAŞ KURUMLARCA.
19-22 Aralık’ta Antalya’da yapıldı Yılı Ulusal Konferansı.
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENL İ K BAKANLI Ğ I–AVRUPA B İ RL İĞİ KOORD İ NASYON DA İ RES İ BAŞKANLI Ğ I TÜRK İ YE’DE MESLEK İ VE TEKN İ K E Ğİ T İ M İ N KAL.
46. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI
ALTINYILDIZ İLKOKULU DEĞERLER YÜRÜTME KOMİSYONU
PROJE ÇALIŞMALARI Hazırlayan: Mehmet AKÖNER.
ÇAPA İLKOKULU OKUL-AİLE BİRLİĞİ
T.C MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI
 KONU VE AMAÇ: Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasının hızlandırılması amacıyla 2012 yılında TR83 Bölgesi İnovasyon.
ÖZET Sınıf Öğretmenliği Anabilim dalındaki öğretmen adaylarına Öğretmenlik Uygulaması I ve II dersleri kapsamında anlattıkları derslere sistemli ve çok.
SEÇMELİ YÖNETİM BİLİMİ DERSİ
FATİH PROJESİ BİLEŞENLERİ
OKULUMUZLA İLGİLİ BASINDAN HABERLER
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ KIRSEHIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 06 NİSAN 2015.
PowerPoint’te Görselleri Kullanarak Etkili Sunum Hazırlama
DEN İ ZL İ İ HRACATÇILAR B İ RL İĞİ GENÇ MUC İ TLER ARANIYOR İ NOVAT İ F F İ K İ RLER YARI Ş MASI inovatiffikirleryarismas iwww.denib.gov.tr.
BU BENİM ESERİM PROJE YARIŞMASI
7 Yönetim İlkemiz 1- Erişilebilir olmak,
45. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI 2014
YıllarTakdirTeşekkürOnur Belgesi ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİ SAYILARI (TABLO-……) YıllarKütüphanedeki Kitap SayısıKütüphaneden Yararlanan.
HOŞGELDİNİZ ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
KDZ. EREĞLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Yıllar Disiplin kurulu toplanma sayısı Disiplin cezası alan öğrenci sayısı KınamaUzaklaştırma DİSİPLİN CEZASI.
Danışman Öğretmen : Figen ÖZYILDIZ Hazırlayan: İbrahim Can KAYMAZ
……………………………… İlkokulu / Ortaokulu / Lisesi Eğitim Performans Değerlendirme Projesi Sunumu.
Matematik ve Fen Bilimleri Proje Çalışması
MATEMATİK GEOMETRİ EĞİTİM ÇALIŞMALARIMIZ  5. Sınıftan itibaren matematiğin günlük yaşamdaki önemi üzerinde duruyoruz.  Eğitim yılının başında 5.sınıftan.
2. TÜRK DÜNYASI BİLİM OLİMPİYATI ARALIK ESKİŞEHİR
DUYURULAR. ÖDÜLLÜ YARIŞMA 1.ÖDÜLLÜ VERGİ KONULU KOMPOZİSYON YARIŞMASI. Ödüller: 1.Notbook Bilgisayar 2.Fotoğraf Mak. 3.MP3 Çal. Son Başvuru Tarihi :
KAHRAMANMARAŞ BİLGİYLE BULUŞUYOR
47. TÜBİTAK ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMA SÜRECİ
Türkiye İnovasyon Hafta sı İnovasyona ve katma değere dayalı ekonomiyi ülkenin geleceği olarak gören ve bu konuda önemli yatırımlar yapan TEB, dört yıldan.
GAZ İ PA Ş A ORTAOKULU.  Milli Eğitim Bakanlığının Tebliğler Dergisinde yayınladığı genelgeye göre Yeni SBS Sistemiyle sadece 8. sınıflar sınava girecek.
TÜBİTAK 47. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI
Eğitim-öğretim HizmetleriEğitim-öğretim Hizmetleri 1 Sosyal Kültürel ve Sportif FaaliyetlerSosyal Kültürel ve Sportif Faaliyetler 2 Proje FaaliyetleriProje.
SBS Artık Tek Sınav! Yeni SBS Neler Getiriyor? TOK İ MEHMET AK İ F ERSOY OKULU.
Sultan Abdülhamit Han Orta Okulu Okulumuz çok sayıda başarıya imza atmış,bir sürü kampanya yapmıştır.Örneğin: Okulumuz çok sayıda başarıya imza atmış,bir.
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
Abdulkerim ÇÖMÇE Eskişehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ankara – 2 Mayıs 2016.
HOŞ GELDİNİZ 2 KASIM – LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA
ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
PROJE YAYGINLAŞTIRMA VE İLGİLENDİRME FAALİYETLERİ
VİZYON BELGESİ RAPORU OCAK 2018
ABİDE Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi.
ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMA SÜRECİNİN TANITIMI
AMACIMIZ Hazırladığımız oyunla günlük hayatta kullandığımız yabancı sözcükler konusunda farkındalık oluşturup farklı sınıf seviyelerindeki öğrencilerin.
AMACIMIZ Hazırladığımız oyunla günlük hayatta kullandığımız yabancı sözcükler konusunda farkındalık oluşturup farklı sınıf seviyelerindeki öğrencilerin.
AMACIMIZ Hazırladığımız oyunla günlük hayatta kullandığımız yabancı sözcükler konusunda farkındalık oluşturup farklı sınıf seviyelerindeki öğrencilerin.
Sunum transkripti:

EŞKULEMATİK

2013-2014 BU BENİM ESERİM PROJE YARIŞMASI VERİLERİ Bakanlığımız ile TÜBİTAK arasında imzalanan protokol gereğince bu sene 9. su düzenlenen ‘Bu Benim Eserim’ proje yarışmasında, toplam 42.494 adet proje ile katılmışlardır. İlimizden katılan 308 projenin 148 inin bölge çalışma grubuna gitmesi uygun görülmüştür. İlimizden 9 proje Van bölgesinde sergilenmiş olup, Van bölgesinden Ankara finallerine gönderilen 7 projeden 2 tanesi ilimiz projeleridir. .

Bu 7 projeden biri Muş Merkez Milli Eğitim Vakfı Fatih Ortaokulunun “Metro Güvenlik Bariyeri”, diğeri ise Malazgirt Alparslan Ortaokulunun “Eşkulematik” adlı projeleri idi. 5-9 Mayıs 2014 tarihleri arasında Ankara’da yapılan final sergisinde, Malazgirt Ortaokulunun projesi Türkiye 1.si, Milli Eğitim Vakfı Fatih Ortaokulu Türkiye 2.si olmuştur. Derece alan öğrencilere tablet bilgisayar öğretmenlere ise plaket ve katılım belgesi takdim edilmiştir.

ANKARA DA BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN İL KOORDİNATÖRÜMÜZLE BİRLİKTEYİZ..

Proje yolculuğumuz: Öncelikle öğrencilerimize bu proje hakkında bilgi verildi. Daha sonra geçmiş yıllarda yapılmış projeler birlikte incelenerek bilimsel çalışma yöntemleri hakkında araştırma yapıldı.

Proje yolculuğumuz: Okul imkanlarımız dahilinde proje araştırmalarımıza devam ettik. Öğrencilere bu projenin orijinal, bilimsel,yararlı ve ders materyali olmayan bir çalışma olması gerektiği anlatıldı.

Proje yolculuğumuz: Öğrencilerimiz bu çalışmalar neticesinde test kitabındaki bir sorudan yola çıkarak konumuz olan çokgenler üzerinde çalışmaya karar verdiler. Bu konuyla ilgili daha önce hazırlanmış proje olmadığını görünce öğrencilerimiz konuyla ilgili formül bulmak için denemelerde bulundular. Buldukları formülün tutarlılığını test etmek için çeşitli soru kalıplarında denemeler yaptık ve böylelikle formülümüz oluşmuş oldu. Projemizi özet olarak anlatan mini afiş hazırlayarak proje yarışmasına başvurduk.

Proje yolculuğumuz: Öğrencilerimiz çalışmalarını yaparken çoğu kez zorlandılar. Elbette bilimsel çalışma yapmak 6.sınıf öğrencileri için zor bir işti. Ancak istekli olmaları ve gayret göstermeleri bizim bu yolculuğumuzda en önemli adımlardı.

Proje yolculuğumuz: Projeye internet ortamında başvurduk Proje yolculuğumuz: Projeye internet ortamında başvurduk.Burda dikkat edilmesi gereken ise başvuru yaparken matematiksel simgelerin tamamı kabul edilmediğinden projenizin özetinde simgesel ifadenin çok olmamasıdır. Projemiz sırasıyla belirli tarihlerde; Muş il çalışma grubundan, Van bölge çalışma grubundan, Van bölge bilim kurulundan seçilirek Van bölge final sergisine katılmıştır.

VAN BÖLGE SERGİSİNDEN KARELER ÖĞRENCİLERİMİZ STANDLARINDA

VAN BÖLGE SERGİSİNDEN KARELER ÖĞRENCİLERİMİZ PROJELERİNİ ANLATIRKEN

VAN BÖLGE SERGİSİNDEN KARELER

VAN BÖLGE SERGİSİNDEN KARELER ÖĞRENCİLERİMİZ HASKÖYDEKİ ARKADAŞLARIYLA SİNEMADALAR

VAN BÖLGE SERGİSİNDEN KARELER BÖLGE FİNALİ ÖDÜL TÖRENİ

VAN BÖLGE SERGİSİNDEN KARELER ÖĞRENCİLERİMİZ RÖPORTAJ VERİYORLAR

VAN BÖLGE FİNALİNDE TOPLAM 7 PROJE ANKARA ‘YA GİTMEYE HAK KAZANMIŞTIR. MATEMATİK DALINDA İSE ŞIRNAK /ULUDERE BALLI ORTAOKULU VE MUŞ /MALAZGİRT ALPARSLAN ORTAOKULU SEÇİLMİŞTİR.

VE ANKARA SERGİSİNDEYİZ

ANITKABİR GEZİMİZ

ANITKABİR GEZİMİZ

ALTINPARK GEZİSİ

ANKARA FİNAL SERGİSİ ÖDÜL TÖRENİ BAKANIMIZ NABİ AVCI KONUŞMASINI YAPIYOR

ANKARA FİNAL SERGİSİ ÖDÜL TÖRENİ

GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER… DANIŞMAN ÖĞRETMEN:ESRA ÇAPRAZ PROJEMİZDE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER… DANIŞMAN ÖĞRETMEN:ESRA ÇAPRAZ