TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
Advertisements

ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Pazarlama ve İletişim Dünyasında Sosyal Medya Trendleri Araştırması
Esnek Yan Haklar
‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
ELEKTRONİK ATIKLAR VE GERİ DÖNÜŞÜM
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
1985 - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL ENTEGRE ET TESİSİ OLARAK PINAR ET YAŞAR HOLDİNG TARAFINDAN KURULMUŞTUR … KURUCUSU SELÇUK YAŞAR’DIR.
EV SAHİBİ ÜLKENİN KAZANÇLARI VE KAYIPLARI :
Müşerref Üstek.
Arzum Elektrikli Ev Aletleri San ve Tic A.Ş.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
VİP ELEKTRONİK HOŞGELDİNİZ
ECZACIBAŞI İLAÇ.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
 Kütahya porselen,1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında % 70’i Güral ailesine geçmiş,% 26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de bir işlem görmekte.
ŞEKER PİLİÇ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
Doç. Dr. Esvet AKBAŞ YYÜ Rektörlüğü PDO Koordinatörü 2013-VAN.
EVDE KULLANDIĞIMIZ ALET VE MAKİNELER EMİR BURAK EKİNCİ FEVZİ ÖZBEY İ.O 1-C SINIFI.
KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ ve SOSYAL SORUMLULUK
‘Her işin bir Arzum'u vardır’
İNTERNETİN KULLANIM ALANLARI
Keskino ğ lu şirketi 1963 yılında İ smail Keskino ğ lu ve o ğ ulları Fevzi ile Mehmet Keskino ğ lu tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde kurulmuştur.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
OYA KARAAĞAÇ ARYA SPONSORLUK VE İLETİŞİM DANIŞMANLIĞI
KOBİ’LER VE KOBİ’LERİN ORTAK ÖZELLİKLERİ
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Yönetim Kurulu Başkanı : Mustafa Feridun Uzunyol
TARİHÇESİ Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak işlem görmekte.
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Demirdöküm.
AHMET SOLAK CANSU ARSLAN SEVCAN EVYAPAN YÜKSEL ERDEM GRUP:İŞİMİZ VAR
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
TARİHÇE Selçuk Yaşar, üretimin daha çok küçük çiftlik ve atölyelerde gerçekleştiği 1970’lerde tarıma dayalı sanayinin önemini keşfederek, 1973 yılında.
1)Elektrikle Tanışalım Günlük hayatımızda evde, okulda kullandığımız araçlar ile fabrikalarda kullanılan makinelerin birçoğu elektrikle çalışır. Elektrik.
GİRİŞİMCİ.
KAHVE AROMALARI F İ K İ R PROJES İ. STRATEJİ Ürünün diğer kategorisinde, kahve aromaları adı altında hizmete sunulması planlanmaktadır. X şirketi, ailesi.
Arzum ‘Her i ş in bir Arzum'u vardır.’. * Tarihçe * Yönetim Yapısı * İş letmenin Sahipleri * Vizyon-Misyon * Ürünleri * Rakipleri * Sosyal Sorumluluk.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
Fahriye OBUT.
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
Grubun borsaya resmen kote edilmiş 27 şirketi vardır.
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
PAZARLAMA İLETİŞİMİ (Pİ)
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
ŞİRKET PROFİLİ Nida İnşaat, 1985 yılında güncel projeler üretmek üzere çalışmalarına başlamıştır. İlk kurulduğu yıllarda grup şirketlere ait sanayi ve.
“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün yelpazesinin ithalatçılığını yaparak ticarete atılan, Kolbaşı ailesinden üç kardeşin 1953 yılında Güney İthalat Kolektif Şirketi’ni kurmasıyla atılmıştır.Kazım koyuncu kardeşleri Kemal ve İbrahim kolbaşı tarafından kurulmuştur. Aile üyeleri 1966 yılında “Arzum” adıyla kendi markalarını tescil ettirmiş ve küçük ev aletleri pazarını odak noktası olarak belirlemiştir.İlk ürün gırgır süpürgedir.

Arzum; yiyecek hazırlama, pişirme ve kızartma, içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım, ütü, bebek ürünleri ve aksesuarlar olmak üzere 8 ürün kategorisinde; 250 ürünü barındıran Arzum ve felix markalarına sahiptir. Yenilikçi, tutkulu, samimi ve özenli olmak şeklinde sıraladığı değerleriyle Arzum, kurulduğundan beri müşterilerine en iyi teknolojiyi ve ürünleri sunmaktadır.

Arzum, Şirket misyonuna uygun olarak tüm müşterilerinin yaşamını kolaylaştırmak için yenilikçi ve güvenilir ürünler sunmaktadır. Bugün dünya çapında 10 milyondan fazla evde Arzum ürünleri kullanılmaktadır. Tüketicilerin ürün ihtiyaçlarını belirledikten sonra endüstriyel tasarım şirketlerinden hizmet alarak yerli ve yabancı bir çok tasarımcıyla projelere imza atılmıştır. Arzum Cezve, Fritella , Tostino , Fırrın gibi ödüllü tasarım ürünleri ile bir yandan tüketicisinin hayatını kolaylaştırırken diğer yandan da evlerini şıklaştırmaya devam etmektedir

En DEĞERLİ küçük ev aletleri GRUBU olmak VİZYON En DEĞERLİ küçük ev aletleri GRUBU olmak

Küçük FARKLARLA büyük RAHATLIK yaratır ve yaşatırız MİSYON Küçük FARKLARLA büyük RAHATLIK yaratır ve yaşatırız

RAKAMLARLA ARZUM Küçük ev aletlerinde faaliyet gösteriyor Arzum ve felix markalarının sahibi Cironun 3’te 1’i Felix’ten geliyor Yerli –yabancı 100 fabrikada üretim yapıyor Mutfak robotu,çay ve kahve makineleri ve tost makinelerinde pazar lideri Türkiye’de küçük ev aletleri firmaları arasında ilk beş içinde Sekiz ürün grubunda 125 arzum modeli,75 Felix modeli vardır.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI: Murat Kolbaşı ORTAKLIK YAPISI: %51 aile bünyesinde %49 Ashmore

Sosyal sorumluluk Arzum‘da sosyal sorumluluk aktiviteleri, çalışanların bu yöndeki istekleri doğrultusunda başladı. 2006 yılında şirket içerisine yerleştirilen dilek ve öneri kutularına, sosyal sorumluluk komitesi kurulmasına dair istekler atıldı sonrasında yönetim bu fikri beğendi ve birkaç çalışanın gönüllü olması ile birlikte Kurumsal Sosyal Sorumluluk Komitesi kuruldu.

Bu komite, yakın çevreden tanınan maddi imkanları yetersiz kişilere ürün vb. yardımlar yapmaya, yine maddi imkansızlıklar nedeniyle okula gidemeyen öğrencilere öğrenim bursları vermeye, köy okullarına yardımda bulunmaya başladı. Bu aktiviteleri gerçekleştirirken gerek yönetim desteğiyle, gerek çalışanlara duyurusunu yaparak çalışanlardan bağış toplama yöntemiyle ilerliyordu.

Başlardaki bu amatör ruh, zaman geçtikçe daha kurumsal bir hale bürünmeye başladı. 2009 yılının sonunda, Kör Liderler Projesinin sponsoru olundu. Bu projeye başlanmasından sonra ise Arzumun kurumsal sosyal sorumluluk konusundaki rotası netlik kazanmaya başladı.

PROJE VE AKTİVİTELERİ Özgürlüğüm için arzum baston projesi YGA ve kör liderler projesi Radyo tiyatrosu projesi Mektup kardeşliği projesi

ÜRÜN KATEGORİLERİ Gıda hazırlama Pişirme ve kızartma İçecek hazırlama Temizlik Kişisel bakım Şofben Bebek bakımı aksesuarlar