Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI"— Sunum transkripti:

1 KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI

2 KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI LÖSEV Aile Yardımı
Konu: Lösev ile yapılan görüşmeler sonucu; ailecek lösemi hastalığına sahip, maddi durumu kötü olan bir aileye çocuk odası ve oturma odası için mobilya yardımı yapıldı.

3 KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI İTÜ Tasarım Projesi
Konu: Yataş tarafından tasarım ve imalat konularını içeren tamamlayıcı mobilya konusunda;  kullanıcı beklentilerinin araştırılması, saptanan kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik yeni ürün tasarımlarının oluşturulması için üniversitenin Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ile anlaşmıştır. Tasarımlar, öğretim yılının ikinci yarısı final projesi olarak öğrencilere verilmiştir. Çıkan tasarımlar 2016 – 2017 öğretim yılının başında İTÜ Taşkışla kampüsünde sergilenecek, Yataş Tarafından uygun görülen bir tasarım da Enza Home portföyüne alınacaktır. Proje için İTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünün ihtiyaçları doğrultusunda yardım yapılmış olup, seçilecek tasarımın sahibi öğrenciye de burs verilecektir.

4 KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI Şişli Kent Kültür Merkezi Engelli Asansörü Yardımı
Konu: Şişli Kent Kültür Merkezi'ndeki engelli asansörü eksikliğine dair bir gelen istekler üzerine, Yataş Grup kayıtsız kalmayarak Engelli Asansörü yaptırmıştır. Böylece engelliler de Kültür Merkezine rahatlıkla gidebilmektedir.

5 KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI Van Depremi Yardımı
Konu: Yataş Grup olarak Kızılay aracılığı ile depremzedelere kendi ürünlerimizden yatak, yorgan, çarşaf, yastık ve nevresimden oluşan yardım malzemelerini deprem bölgelerine gönderimini gerçekleştirdik.


"KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları