Hakkımızda 2003 yılında KUTLU KARGO olarak kurulan firmamız çağın hızına ayak uydurmak lojistik konusunda müşterilerine yeterli hizmeti vermek amacı ile.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
gelecek nereye; siz ORAY’a…
Advertisements

Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
4/3/2017 T. 90/ (Pbx)
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Crexist Tanıtım.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
Marine Logistics Prezentasyon 2013
The Eurasia Specialist
T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ Arapgir Meslek YÜKSEKOKULU
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
Ğ We take care of your vision ...your care provider.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ.
Atlayarak Sayalım Birer sayalım
İLETİŞİM BİLGİLERİ: Kurbağalıdere Cad. No:61-1 Saadet İş Hanı Kat:4
Diferansiyel Denklemler
Birtel İletişim Teknolojileri
Müşerref Üstek.
ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIKLARI ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI Haziran 2001.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
“ SİZ PAYLAŞIN , BİZ ÇÖZELİM “
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
KIR ÇİÇEKLERİM’ E RakamlarImIz Akhisar Koleji 1/A.
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
CAN Özel Güvenlik Eğt. Hizmetleri canozelguvenlik.com.tr.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
“Dünyada ve Türkiye’de Pamuk Piyasaları ile İlgili Gelişmeler”
HAZIRLAYAN:SAVAŞ TURAN AKKOYUNLU İLKÖĞRETİM OKULU 2/D SINIFI
24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.
Birtel İletişim Teknolojileri
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
Karma Personel Taşıma Organizasyonu Günaydın Turizm
Müşteri Hizmetleri/ Karşılama Oranı Planlaması
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
Markalaşmanın yolu, doğru ‘den geçer.
LOJİSTİK. NAKLİYE ORGANİZASYONU Her bir nakliye siparişinin gerçekleştirilmesi ve kontrolü - kayıttan malın sevkıyatına kadar - deneyimli nakliye organizatörlerimiz.
Diferansiyel Denklemler
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
İZMİR – İSTANBUL – GEBZE
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
İşletmelerde Bilişim Sistemleri
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Modern Taşımacılık Yönetimi Yaklaşımları 3PL 4PL ŞEVVAL OLGAÇ.
Kar Gıda İnşaat Spor Malzemeleri Giyim San. ve Tic. Ltd. Şti
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
T 90 (212)
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ.
ÜNİTE 2: ÜRETİM YÖNETİMİ.
Tedarik Zincirinde Karar Aşamaları
Tedarik Zincirinde Karar Aşamaları
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

Hakkımızda 2003 yılında KUTLU KARGO olarak kurulan firmamız çağın hızına ayak uydurmak lojistik konusunda müşterilerine yeterli hizmeti vermek amacı ile 2011 yılında LOJİSTİK ismi ile hizmet sunmaya karar vermiştir. 2013 yılına gelindiğinde depolamanın artık lüks olmaktan çıkıp gereksinim haline gelmesi sebebiyle firmamız ECEM DEPOLAMA ve EXPRESS LOJİSTİK grup firmaları olarak geçmişten gelen köklü tecrübesi ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye kesintisiz olarak devam etmiştir.

EXPRESS ve ECEM Grup Firmaları ECEM ve EXPRESS Grup Firmaları; konusunda uzman ve eğitimli personeli ile müşterilerine kesintisiz ve mükemmel hizmeti vermeyi hedeflemektedir. Şirketimiz misyonuna bağlı kalıp vizyonunu sürekli geliştirerek müşteri memnuniyetine endeksli çalışma prensibiyle nakliyat faaliyetlerinin yanı sıra ortak kullanımlı depolarında firmanıza ve ürünlerinize özel depolar kurmak ve işletmektedir. Stok takibi, depolama, nakliyat, tedarik zinciri yönetimi ve lojistik faaliyetlerini yürütmeye devam eden ECEM ve EXPRESS Grup Firmaları çağın yeniliklerini de yakından takip ederek barkot, el terminali, kapalı ve açık kasa kamyon, kamyonet, tırlarıyla siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir

Vizyon / Misyon ve İlkelerimiz Kurumsal hedef ve stratejiler doğrultusunda yüksek teknolojik sistemler kullanıp artı değer yaratan sektörde lider bir marka olmak. Misyon Lojistik sektöründe etkin teknolojik çözümler sunarak, müşterilerine beklentilerinin üstünde kaliteli ve artı değer yaratan yüksek standartlarda hizmet sunmak. İlkelerimiz İş disiplini Zaman hassasiyeti Kurumsal yaklaşım Değer katmak İnisiyatif ve sorumluluk almak Çözüm ortağı olmak Çevrecilik Şeffaflık Sosyal sorumluluk

FAALİYET ALANLARIMIZ  • Yurtiçi Genel Kargo Hizmetleri • Şehir İçi Nakliyat Hizmetleri • Şehirler arası Nakliyat Hizmetleri • İstanbul İçi Mikro Dağıtım Hizmetleri • Depolama Lojistik Hizmetleri • Tedarik Zinciri Yönetimi • Araç Tedarik Organizasyonu

Yurtiçi Genel Kargo Hizmetleri Express Lojistik'in hedef stratejisi müşteri ürün ve malzemelerini istenilen yerde, istenilen zamanda, en uygun maliyet ve en hızlı çözümleme ulaşmasını sağlamaktır. Express Lojistik kendi özmal araçları ve iş ortakları ile eğitimli ve yetkin personeli ve aynı paralelde modern tedarikçi yapısı ile müşterilerinin hammadde, yarı mamül  ve bitmiş ürünlerinin yurt içinde dağıtımını gerçekleştirmektedir. Amacımız müşterilerimizin ürünlerinin hasarsız ve eksiksiz olarak zamanında yerine ulaşmasını sağlamaktır.

Şehir İçi Nakliyat Hizmetleri Express Lojistik İstanbul içi nakliyat hizmetlerinde proje bazlı çözümlerle taşımacılık hizmetlerini vermektedir. Uygun fiyat politikası, nitelikli personeli, müşteri odaklı yaklaşımı ilkelerine uygun profesyonel çözümler üretmektedir.

Şehirlerarası Nakliyat Hizmetleri Express Lojistik ; Müşteri odaklı yaklaşım, uygun fiyat politikası konusunda uzman kadrosu ile şehirler arası nakliyat hizmetlerinde müşterilerine proje bazlı çözümler sunmaktadır. Express Lojistik ürün tip ve miktarlarına uygun olarak komple kamyon ve tır, parsiyel kargo ve özel taşımalar içeren hizmetleri bütüncül olarak sunan bir lojistik şirketidir.

İstanbul İçi Mikro Dağıtım Hizmetleri Express Lojistik çözüm odaklı ve müşterileri memnuniyetinin sağlandığı uzun soluklu çalışma sistemini esas olarak kabul etmiştir. Bu prensip doğrultusunda müşterilerine İstanbul içi mikro dağıtım hizmetlerini gerçekleştirmektedir.

Depolama Lojistik Hizmetleri Express Lojistik depolama ve antrepo hizmet alanlarında tüm müşterilerimize hizmet vermekte olup, ÜRETİCİ – DEPOLAMA – TÜKETİCİ döngüsündeki aşamaları bünyesinde yürütmektedir. Sahip olduğu depo ve antrepoları ile müşteri ihtiyaçlarının analizi doğrultusunda verimli depolama organizasyonu yapılmakta dır. Şirketimizin Samandıra ve Gebze lokasyonlarındaki depolarında tüm ürün, mamül, makine ve malzemeleriniz güven ve itina ile depolanır. Tüm stok malzemeleriniz garantili ve güvenlikli depolarımızda muhafaza edilmektedir. Depolarımızda antrepo, elleçleme, forklift hizmetleri, nakliye, kargo ve dağıtım hizmetleri verilmektedir

Tedarik Zinciri Yönetimi Express  Lojistik tedarik zincirinin tüm halkalarında müşterilerine daha düşük maliyetle, daha verimli ve daha kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Tedarik zinciri yönetiminin tüm süreçlerinde müşteri memnuniyetini arttıracak stratejileri ve iş modellerinin oluşturulması başlıca ilkelerimizdendir. 

Araç Tedarik Organizasyonu Türkiye’nin her noktasına müşterilerimize ihtiyaçları doğrultusunda; Açık ve kapalı kasa çeşitleri ile her türlü Kamyonet, Kamyon, Tır ile araç tedarik organizasyonunu sunmaktayız. Komple taşıma (FTL) Parsiyel taşıma (LTL)

Kargo Teslimatlarımız

Teslimat Sürelerimiz

Lojistik İlkelerimiz Doğru Miktar Doğru Yer LOJİSTİK YÖNETİMİNİN Doğru Zaman Doğru Kalite Doğru Fiyat LOJİSTİK YÖNETİMİNİN 5 DOĞRUSU

Şubelerimiz İstanbul Yedpa Şube İstanbul İmes Şube Adres Mimar Sinan mah. Yedpa Ticaret Merkezi F Caddesi No:40 Ataşehir / İSTANBUL Telefon +90 (216) 471 7 123 Gsm +90 (533) 927 51 98 Eposta yedpa@expresslojistik.com İstanbul İmes Şube Adres İmes Sanayi Sitesi Yönetim Merkezi D Blok No:304Ümraniye / İSTANBUL Telefon +90 (216) 471 7 123 Eposta imes@expresslojistik.com

İstanbul Orhanlı Şube İstanbul Kartal Şube Adres Kurtköy Mh. Orhanlı Yolu Cd. Sümbül Sk. No:6/C Orhanlı / İSTANBUL Telefon +90 (216) 378 09 56 Metin GÜL +90 (532) 458 27 87 Eposta orhanli@expresslojistik.com İstanbul Kartal Şube Adres Eyüp Sultan Mh. Kardelen Cd. Birleşik Sk. No:4 Kartal / İSTANBUL Telefon +90 (216) 311 32 22 Özkan AYBAŞ +90 (216) 311 32 22 Eposta kartal@expresslojistik.com

İstanbul Ümraniye Şube Adres Dumlupınar Mah. Malatya Cad. Ünye Sok. No:1 D:1 Ümraniye / İSTANBUL Telefon +90 (216) 631 36 47 Özkan AYBAŞ +90 (216) 631 36 47 Eposta umraniye@expresslojistik.com İstanbul Esenler Şube Adres Oruç Reis Mah. Barbaros Cad. Giyimkent Sitesi 5. Sk No:71 Esenler / İSTANBUL Telefon +90 (212) 438 34 53 Fatih CANKURT +90 (212) 438 34 53 Eposta esenler@expresslojistik.com

Ankara Şube Adres Keresteciler Sitesi 1156 Sk. No:3 Ostim / ANKARA Telefon +90 (312) 385 46 26 Handan YÜREKLİ +90 (312) 385 46 33 Eposta ankara@expresslojistik.com İzmir Şube Eposta izmir@expresslojistik.com

Balıkesir Şube Bursa Şube Adres Hamidiye Mh. 552 Sk. No:21 Eski Sanayi Sitesi / BALIKESİR Telefon +90 (266) 377 16 77 Uğur ÖZDEMİR +90 (532) 421 77 28 Eposta balikesir@expresslojistik.com Bursa Şube Adres (Mobil Hizmet  Vermekteyiz) Telefon +90 (536) 652 79 70 Hüseyin DEMİR 90 (536) 652 79 70 Eposta bursa@expresslojistik.com

Sosyal Medya Bağlantıları https://www.facebook.com/ExpressLojistik https://twitter.com/ExpressLojistik http://www.youtube.com/user/expresslojistik

İletişim ve Fatura Bilgileri Merkez: Mimar Sinan Mah. Yedpa Ticaret Merkezi F Caddesi No:40     Ataşehir / İSTANBUL Tel :  +90 (216) 471 7 123 Gsm :  +90 (551) 730 04 24 Eposta: info@expresslojistik.com expresslojistik2@gmail.com http://www.expresslojistik.com/  Hızlı Ekspres Aracılık Hizmetleri Nak. İnş. Otom. Ltd. Şti. FATURA BİLGİLERİ Hızlı Ekspres Aracılık Hizmetleri Nak. İnş. Oto. Ltd. Şti. Mimar Sinan Mah. Yedpa Ticaret Merkezi F Caddesi No:40     Ataşehir / İSTANBUL Vergi Dairesi     : Kozyatağı Vergi Numarası : 381 044 45 49