Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

İLETİŞİM BİLGİLERİ: Kurbağalıdere Cad. No:61-1 Saadet İş Hanı Kat:4

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "İLETİŞİM BİLGİLERİ: Kurbağalıdere Cad. No:61-1 Saadet İş Hanı Kat:4"— Sunum transkripti:

1 İLETİŞİM BİLGİLERİ: Kurbağalıdere Cad. No:61-1 Saadet İş Hanı Kat:4
Daire:17 Kadıköy/İSTANBUL TEL: 0 (216) GSM: 0 (506) (Turan TAŞ) MAİL: TWİTTER: ajanscinar FACEBOOK: WEB:

2 HAKKIMIZDA 1966 DİYARBAKIR DOĞUMLUYUM.LİSE EĞİTİMİMİ ASKERİ LİSEDE TAMAMLADIKTAN SONRA 1986 YILINDA TSK’ DA GÖREVE BAŞLADIM. GÖREVİM ESNASINDA ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİNİ BİTİRDİKTEN SONRA YURT İÇİ VE YURT DIŞI GÖREVLERİMİ TAMAMLADIKTAN SONRA İSTANBULA YERLEŞTİM. 27 YILLIK HİZMETİMİ TSK.DA YÖNETİCİ OLARAK TAMAMLADIKTAN SONRA EŞİM İLE BİRLİKTE APAYRI BİR SEKTÖR OLAN TV., SİNEMA, DİZİ, REKLAM VE KATALOG ÇEKİMLERİ ALANINDA CAST AJANSI OLARAK FAALİYETE BAŞLADIK. ÇINAR AJANS HALEN KADIKÖYDE FAALİYETLERİNE DEVAM ETMEKTEDİR.

3 BAŞARININ BÜYÜK BİR ORGANİZASYON VE GÖREVLERİN MUTLAK YERİNE GETİRİLMESİ İLE ELDE EDİLDİĞİNİ  GÖZLEMLEDİM. ÇOK ZOR ŞARTLARDA YAPILAN BU HİZMETLERİN PROFESYONEL BİR YÖNETİM ORGANİZASYONU İLE YAPILMASI AMACIYLA, TSK'DAN EMEKLİ OLDUKTAN SONRA, ÇINAR AJANS OLARAK; BÜNYEMİZDE BARINDIRDIĞIMIZ PROFESYONEL EĞİTİMLİ OYUNCU KADROMUZ, ÖZEL TİP VE NİTELİKLİ YARDIMCI OYUNCULARIMIZ İLE KISA BİR SÜREDE BÜYÜK BİR AİLE OLDUK. PROJELERİNİZDE OYUNCU, YARDIMCI OYUNCU, MODEL, KATALOG ÇEKİMLERİ, KLİP VE REKLAMLARDA SİZLERE CAST HİZMETLERİNİ SUNMAKTAN MUTLULUK DUYARIZ... REKLAM VE OYUNCU AĞIRLIKLI ÇALIŞACAK OLAN ÇINAR AJANSIMIZI YAKINDAN TANIMANIZ İÇİN, EN KISA SÜREDE SİZLERİN OLURU İLE FİRMA MERKEZLERİNİZ TARAFIMIZDAN ZİYARET EDİLECEKTİR. ÇINAR AJANSIN SON SÖZÜ OLARAK; BİZE VERİLEN HİÇ BİR GÖREVDE VE DAHİL OLDUĞUMUZ HİÇ BİR PROJEDE BAŞTA KENDİMİZİ VE SİZLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİZ. ''HİÇ BİR MAZERET BAŞARININ YERİNİ TUTAMAZ'‘ İLKESİ İLE PROJELERİNİZDE YER ALMAMIZ İÇİN GÖREV, İSTEK VE İŞ TALEPLERİNİZİ BEKLİYORUZ. BÜYÜK BİR CİDDİYET VE TİTİZLİK İLE İŞ TEKLİFLERİNİZİ ÇINAR AJANS OLARAK KARŞILAMAKTAN BÜYÜK BİR MEMNUNİYET DUYAR, ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİZ.             Turan & Hüsnüye TAŞ

4 Çınar Ajans olarak kadromuzda kayıtlı kişilerin referansları ve tavsiyeleri ile günden güne büyüyen kadromuz, başarı esas alınarak sürekli revize edilmekte günden güne katılımlar ile daha da büyümektedir. Dizi, sinema, reklam, manken, fotomodel, klip projelerini de değerlendiren Çınar Ajans profesyonel cast hazırlığı süreci boyunca teorik ve pratik olarak sağladığı destek ile gerek cast yardımcı oyuncu gerekse oyuncu kimliği ile oluşumunu olgunlaştırmakta kurumsal yada bireysel stratejilerinizde ve projelerinizde çözüm ortağınız olacaktır.

5 Bunun yanında kalite ve değerlerimizi sürekli yükselterek her seferinde bizden beklentileri aşarak televizyon ve sinema sektörüne ait tüm ürün ve hizmetleri sunabilmek ana hedefimiz olacaktır.

6 MİSYONUMUZ Çınar Ajans olarak ekip ruhunu benimseyen disiplinli, güler yüz ve kalite imajıyla iş veren firmaların memnuniyetini benimsemiş, insan ve mutluluk odaklı yeniliğe ve değişime açık kaliteli hizmeti sunmayı amaç edinmiştir. Elindeki yetenekli personelin imkanlarını kullanarak reklam ve projelerinizde çözüm ortağınız olmak, hayata geçirdiğimiz tüm çalışmaların Çınar Ajansa sağladığı tecrübeyle sektörün bu dalında uzman bir bakış açısını geliştirmek, bizi dahil ettiğimiz her projede uzman gözlerle kontrol, sevk ve idare neticesinde sizi temsil edecek doğru oyuncuyu seçiminize sunmaktır.

7 VİZYONUMUZ Güven, disiplin ve saygıyı temel alarak ulusal ve uluslararası düzeyde başarıya ulaşan yaratıcı bir firma olmaktır.

8 HİZMETLERİMİZ Oyuncu ve reklam odaklı kurulan Çınar Ajansın hizmet alanları; Dizi- reklam oyuncusu Yardımcı oyuncu (Figürasyon) Tanıtım hostesi Prova mankeni Katalog çekimleri Ürün tanıtım ve lansman mankeni Özel yüzler Yeni yüzler

9 REFERANSLARIMIZ DEPO FİLM TEKNOSA ROKET FİLM PRODUCTION PH YAPIM
GÜNAY ALTAN CASTING CANAN ODACIL CASTING O² OKSIJEN CASTING ŞAFAK BİNAY CASTING BLACK CAT CASTING İREM ERDOL MENEJERLİK

10 REFERANSLARIMIZ KALA FİLM PTT FİLM VODVİL SOCİALTHİNGS
F5 MEDİA MANAGE YAPIM ARTI FİLM ATL YAPIM FPS FİLM PRODÜKSİYON BÖCEK YAPIM MAGİC YAPIM TOR YAPIM

11 REFERANSLARIMIZ TÜRKCELL FINISH VANİSH HAYAT KİMYA 212 PRODUCTİON
HÜRRİYET GAZETESİ HAVAS WORLD WİDE KUVEYT TÜRK BANKASI TÜRKİYE İŞ BANKASI 2007 tarihinden bu yana bir çok dizi, reklam, sinema ve kamu spotların oyuncu ve yardımcı oyuncu ihtiyaçlarına cevap vermiştir.


"İLETİŞİM BİLGİLERİ: Kurbağalıdere Cad. No:61-1 Saadet İş Hanı Kat:4" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları