BİYOMEDİKAL BAKIM ONARIM VE KALİBRASYON BİRİMİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Edirne Bölge Müdürlüğü
Advertisements

EVDE BAKIM HİZMETLERİ SUNUMU HAKKINDA TEBLİĞ
WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ.
internet sitemize HOŞGELDİNİZ!
Aile Sağlığı Merkezlerinde Kalibrasyon
Teknik Servis Programı
Sipariş Takip Programı
SGB NET Doküman Yönetim Sistemi
EKLER (BAŞVURU EVRAKLARI) EK 1 STAJ YAPILACAK KURUMA GÖTÜRÜLECEK BELGE (STAJ YAPILACAK KURUM OKULDAN BÖYLE BİR YAZI İSTİYORSA!)
KALİBRASYON CİHAZLARI
YIL SONU YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER ve HATIRLATMALAR
İnternet ve BİT Kullanım Kuralları
Eczane ve Finans Yönetimi Sunumu 2014
MODÜL 3 Ekipman Yönetimi.
YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI Hazırlayan : Muharrem GÜLER
TÜRKİYE TIBBİ CİHAZ TEDARİKÇİ PROBLEMLERİ
MODÜL 3 Ekipman Yönetimi.
AMBALAJ BEYAN SİSTEMİNE İLİŞKİN GENEL BİLGİLER
Raporlama. ● HAZIRLIK ● ARAŞTIRMA ● RAPOR- genel görünüm - pratik tavsiyeler ● GENEL YORUMLAR ARAŞTIRMA / RAPORLAMA.
CPM MASTER ERP Kalite Yönetimi
Erp. Otomatik Uyarı Sistemi Stok Yönetimi Satın AlmaTekstil Üretim Finans & Muhasebe SatışBakım PlanlamaÜretim KaliteMühendislik IKBilgi.
Yıl Sonu Taşınır Hesap Kapatma İşlemleri
Eğitim ve Araştırma Hastanesi
E-İhale, Elektronik İhale veya Online İhale sistemi B2B (şirketler arası ticaret) alanında kullanılan bir satınalma yöntemidir. Bir Alıcı şirketin ve.
TIBBİ CİHAZLARDA KALİBRASYON
Aile Sağlığı Merkezlerinde Kalibrasyon
Hasta Bakıcı Görev Yetki Ve Sorumlulukları
Sayın yetkili, 2010 Yılı itibariyle Comenius Okul Ortaklıkları kabul edilen okullar için hazırlanmış olan ve başvuru formunuzda belirtmiş olduğunuz e-posta.
Elektronİk Kamu AlImlarI Platformu
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü
NİĞDE 112 İL AMBULANS SERVİSİ BAŞHEKİMLİĞİ
BİLECİK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ ENFEKSİYON HEMŞİRELİĞİ
Tüketim Malzemeleri Dayanıklı Taşınırlar Tıbbi Malzemeler
TEDARİK (SATINALMA) TEDARİK FONKSİYONU:
Kan Ve İdrar Numunelerinin Taşınması
9.Sınıf Meslek Esasları ve Tekniği
Biyomedikal Cihazlarda Kalibrasyon konusundaki akış /17. 05
TAŞINIR GİRİŞ VE ÇIKIŞ İŞLEMLERİNİN
TAŞINIRLARIN GİRİŞ İŞLEMLERİ Akış Şeması
SODES BİS SİSTEMİ.
D.E.Ü. Uygulama ve Araştırma Hastanesi
TS EN CEPHE İSKELELERİNİN BELGELENDİRMESİ
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI
Elektrik ve doğalgaz sektöründe saha servis yönetimi anlayışı değişiyor. ARENA Saha Hizmetleri ve İş Gücü Yönetimi.
1. 2 HAZTEK ÜYELİKLERİNİN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ (GENİŞLETİLMESİ) ENVANTER ÇALIŞMASININ DEĞERLENDİRİLMESİ SEKTÖRÜN SORUMLUKLARI 2007 YILI FUAR,SEMİNER,KONGRE.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
ERZURUM BÖLGE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
DOĞRUDAN TEMİN 22 (d).
Etwinning Plus öğretmenlerinin, eTwinning projenize dahil edilmesi
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI. Okullara Tablet Teslimatı Nasıl Yapılacak? Tabletler Dağıtım Planına göre Üretici Firma tarafından kargoya verilir. Tablet.
MODELÖĞRENCİÖĞRETMENTOPLAM VESTEL E-TAB E-TAB
OPODER TİTUBB SİSTEMİNE (TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI) ISMARLAMA ORTOPEDİK PROTEZ ORTEZ KAYIT İŞLEMİ Aralık 2015.
 Destek sistemine hangi adresten ulaşabilirim?.  Sisteme nasıl giriş yapabilirim?  Kullanıcı bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?  Bildirimimi nasıl.
 Bölümümüzde staj ve iş yeri eğitiminden Doç. Dr. Fatih AKSOY ve Arş. Grv. Muhammed GÜZEL sorumludur.
İŞ GÜVENLİĞİ YÖNÜNDEN YAPILMASI GEREKLİ KONTROLLER DÜZENLENECEK BELGE FORM ve RAPORLAR FİRMA ADI.
Biyomedikal Cihaz Teknolojileri alanımız eğitim öğretim yılında okulumuzda eğitim-öğretime başlamıştır.
Boğaziçi Üniversitesi Bütçe Uygulaması Kullanım Kılavuzu
Laboratuvar çalışmalarına başlamadan önce yapılacak işlemler:
Paydaş Memnuniyeti ve Bildirim Yönetimi Ölçme Analiz ve İyileştirme
T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANI
Hastaneler ve Bina Yönetimi
PERSONEL YÖNETİMİ Personel işlevi, işletme işlevleri içinde yer alan kolaylaştırıcı bir işlevdir. Nasıl ki, bir işletmede üretim yönetiminin konusu mal.
BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI DOSYASI
Okullarımızda FATİH Projesi 2
AD:Ömer Siraç Soyad:Çiçekdağ Sınıf:11/F Numara:341.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
www. mersis. gumrukticaret. gov
ECZANELERDE PERSONEL YÖNETİMİ
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
Sunum transkripti:

BİYOMEDİKAL BAKIM ONARIM VE KALİBRASYON BİRİMİ

Online iş talep formu internetten atılmalıdır. Cihazla birlikte iş kağıdı doldurulup getirilmelidir. Cihaz teslim defteri ile birimler cihazlarını kime ne zaman teslim ettiklerinin takibini yapmalıdırlar. Online iş talep formu arıza bildirimi için kullanılmaktadır, iş kağıdı ise cihaz kimden hangi tarihte alındı ne işlem yapıldı ve cihazların biyomedikal biriminde karışmaması için kullanılmaktadır.

Biyomedikal bakım onarım ve kalibrasyon biriminin numaraları 44475-44416-44413 eğer bu numaralardan ulaşamıyorsanız santralden sorumlumuz Biyomedikal Teknikeri Bilal TÜRKMEN’İ bağlatabilirsiniz. Arıza bildirimlerinde birimlerdeki tüm personel bilgilendirilmelidir. Online iş talepleri sürekli takip edilmektedir. Parça gerektirmeyen durumlarda arıza gün içerisinde acil sırasına göre giderilmektedir. Eğer cihaz parça gerektiriyor ise ve elimizde parça yok ise doğrudan temin yoluyla alıma çıkmaktayız. Doğrudan temin prosedürü; biyomedikal birimi istem çıkar-ambardan stok kontrolü yapılır-sorumlu birimler ve kişilere imza attırılır-doğrudan temin satın almaya ulaştırılır-ilana çıkılıp teklifler imzaya sunulur-onaylanır-şartname uygunluk kontrolü yapılır cihaza parça takılır yada parça birime teslim edilir. Bu işlem ortalama 3 ay sürmektedir. Parça bekleyen cihazlar birimimizde muhafaza edilmektedir.

Birimimiz tarafından doğrudan teminle alınan malzeme yada parçaların geldiğini yada biyomedikal birimi ile alakalı duyuruları buradan takip edebilirsiniz.

Cihazların kullanıcı bakımları üretici kriterlerine göre yapılmalıdır. Cihazların steril olmasına dikkat edilmelidir. Cihazların sarf malzemeleri garanti kapsamına girmediği için kullanımında özen gösterilmesi gerekmektedir.

Tanı, teşhis ve tedavide kullanılan cihaz, araç ve gereçlerin kırılması yada kopması halinde kim, nasıl, ne zaman açıklayıcı şeklinde tutanak tutup iş kağıdı ile birimimize getirilmelidir.

BAKIM PLANI

Cihazların bakımına 2014 yılı Ocak ayı itibari ile başlanmıştır. Cihazlar üretici kriterlerine göre bakımı yapılmaktadır. Değişmesi gereken parçalar periyodik bakımlarda değitirilmektedir Bakımlarla cihazların sağlıklı doğru güvenilir çalışmasını ve uzun ömürlü olmasını hedeflemekteyiz.

PNÖMATİK TÜP TAŞIMA SİTEMİ Göndermek istediğiniz kan tüpünü hazırlayınız. Hazırlanan kan tüpünü taşıyıcı tüpün içine yerleştiriniz. Kan tüpünü sabitlemesini pamuk ile değil sünger ile yapınız. Taşıyıcı tüpün kapağının sıkıca kapandığından emin olun. İstasyon üzerinde sarı ışık yanıyorsa hat meşguldür bekleyiniz. İstasyon üzerinde kırmızı ışık yanıyorsa hatta arıza vardır biyomedikal bakım onarım ve kalibrasyon birimine ulaşmanız gerekmektedir. İstasyon üzerinde hiçbir ışık yanmıyorsa istasyon gönderime hazırdır. İstasyon kontrol panelindeki C tuşuna basınız ekranda başka numara yazmadığından emin olunuz. Kontrol paneli üzerinden taşıma tüpünün nereye gitmesini istiyorsanız numarasını tuşlayınız.

PNÖMATİK TÜP TAŞIMA SİTEMİ Taşıyıcı tüpü istasyonun üst kısmında bulunan gönderme kanalına düzgün ve nazik bir şekilde yerleştiriniz. Yerleştirdiğiniz taşıyıcı tüpü bastırarak zorlamayınız. Başka herhangi bir tuşa basmadan taşıyıcı tüpün gitmesini bekleyiniz. İstasyonların altlarındaki sepetleri sürekli boş tutunuz malzeme ve taşıyıcı tüp olmamasına dikkat ediniz. Sepete sık sık göz atınız tüplerin üst üste gelmemesine özen gösterininiz.Biriken tüpleri zamanında alınız. Taşıyıcı tüpü gönderme kanalına yerleştirdikten sonra geri çıkartmayınız. Eğer birden çok taşıyıcı tüp gönderilecek ise üst üste gönderim yapmayınız.İstasyonun hazır konuma gelmesini bekleyiniz.

KALİBRASYON Kalibrasyon birimi yıllık palana göre çalışmaktadır. Sırası gelen cihazlar kalibrasyon birimimiz tarafından birimlere bildirilip istenmekte yada yerinde yapılmaktadır. İstenen cihazlar tam eksiksiz bir şekilde birimimize gönderilmelidir. Aksi taktirde sorumluluk birimlere ait olacaktır. Kalibrasyonu yapılmış cihazların etiketlerini kontrol etmeyi unutmayınız.

KALİBRASYON ETİKETİ

2014 YILI KALİBRASYONU YAPILAN CİHAZLAR Elektrokoter Traksiyon Defibrilatör Kuvöz Fototerapi Ekg Nst Hastabaşı Monitörü

2014 YILI KALİBRASYONU YAPILAN CİHAZLAR Ventilatör Bipap Anestezi Cihazı Tansiyon Aleti Cerrahi Aspiratör Teraziler(Hassas terazi, baskül) Etüv Kan Saklama Dolabı Morg Dolabı Santrifüj

2014 YILI KALİBRASYONU YAPILACAK CİHAZLAR Elektrokoter Otoklav Tens Defibrilatör Kuvöz Fototerapi Ultrasound Wattmetre Ultrasonografi

BİYOMEDİKAL BAKIM ONARIM VE KALİBRASYON BİRİMİ OLARAK BİZİ DİNLEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.