Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
.com İletişimde Kökten Çözüm...
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
ÇALIŞAN BEKLENTİLERİ DEĞİŞİYOR.. YA İK?
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
Farklı Kültürlerde Liderlik Yapmak Prof. Dr. Yeşim Toduk Akiş
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
Müşerref Üstek.
Services Beyond Expectation 1 Profesyonel Güvenlik Hizmetleri Tanıtım Sunumu.
Türkiye KAMU Çağrı Merkezleri
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
ARAŞTIRMAÖNERİLERİRESEARCHLAYOUT DbaseCATI. 2 MODEL YAPISI CATI (Computer Aided Telephone Interview), Bilgisayar destekli telefonla anket sistemidir.
İçindekiler Referanslarımız Çalışma Alanlarımız Hizmet Alanlarımız Hizmet Kalitemiz Şirketimiz.
HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası insert/paketleme makinelerinden.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
1 Güldane Taşdemir İnterpromedya Genel Müdür yılında, Kurumsal ve büyük ölçekli kurumlarda, veri güvenliği, sanallaştırma, iş sürekliliği,
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı
19 Ekim 2006 GfK TürkiyeCustom ResearchGrowth from Knowledge 1 TUHID - İDA İletişim Hizmetleri Algılama Araştırması Eylül 2006.
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
Prof.Dr.Hüseyin BAŞLIGİL 2012
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Kalite Kültürüne Dönüşüm Stratejileri
Markalaşmanın yolu, doğru ‘den geçer.
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
KOP BÖLGESİNDE EĞİTİM-YAYIM İHTİYAÇ ANALİZİ ARAŞTIRMASI PROJESİ.
Konu: Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
Bilişim Ortağınız.
Toplam Kalite Yönetimi
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
SAĞLIK BİLİŞİMİNİN ÖNCÜSÜ
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK VE BAĞLI BİRİMLERİN KALİTE YOLCULUĞU
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti

Metron, 2000 yılından beri global araştırma şirketlerinin retail araştırmaları ağırlıklı olmak üzere saha araştırmalarını gerçekleştiren bir araştırma firmasıdır.

METRON KİMDİR? 2000 yılında kurulan Metron saha araştırmalarında uzmanlaşmıştır. Mecidiyeköy merkez ofisi ile Türkiye’nin farklı illerinde bölge ofisleri bulunmaktadır: Samsun İzmir Adana

Misyonumuz.. Vizyonumuz Müşteri ihtiyaç ve beklentilerine en uygun şekilde, dönemin modern yöntemleri doğrultusunda, doğru ve hızlı data teslimi yapmak.   Vizyonu: Araştırma sektöründe lider saha firması olabilmek için çalışan memnuniyetinin yüksek olduğu dinamik ekipler yaratmak ve veri toplama tekniklerini gelişen teknoloji ile harmanlayıp üst düzeye çıkartmak.

Metron Değerleri Kalite: Yüksek kalitede hizmet üretebildiğimiz işbirlikleri kurarız. Uzmanlık: Kendi yetiştirdiği kadro ile hareket eden Metron, süreklilik ve yüksek insan kalitesi ile başarısının devamlılığını sağlar. İç görü: Kendimizi araştırma firması olarak değil çalıştığımız firmanın bir departmanı olarak görürüz. Bu sebeple topladığımız veriyle birlikte size iç görülerimizi ve trendleri de sunarız. Esneklik: Metron, çalıştığı firmanın ihtiyaçlarına göre esnek çözümler üretir. Yenilikçilik: Metron, size insan hatasını en aza indirecek ve zamanında aksiyon almanızı sağlayacak yenilikçi çözümleri ile hizmet sunar.

Neden metron?

Neden Metron? 14 yıllık global firma ile çalışma deneyimi Geniş coğrafyada çalışma deneyim 4 bölge ofisinde ve 23 ilde deneyimli merkeze bağlı elemanlar Büyük ölçekli projeler gerçekleştiren Esnek raporlama

Metron Sözü Metron Çözümleri Güncel Analizler Güvenilir Veri Güvenilir Saha Güncel Analizler Metron Çözümleri

Devam Eden Projelerimiz (aylık) Pos-Track 10.700 noktada 81 ilde 398 ilçede Aylık bazda 900.000 – 1.300.000 data 14 yıldır devam etmekte olan bir Metron projesidir. Scanned Cash Slip 51 mağazada 21 ilde 120 ziyaret Aylık bazda 50.000 - 60.000 data

Periyodik Projelerimiz Merchandising 1 Üç ayda bir 570 nokta 45 il ve 122 ilçe Merchandising 2 81 il ve 398 ilçe Toplamda 3000 ziyaret Merchandising 3 9 ilçe, 54 nokta ve 162 örneklem Census 22 il, 116 ilçe ve 1400 blok Universe Monitoring

Örnek projelerimizden bazIlarI Yüzyüze (rasgele örneklem) Yüzyüze (Kotalı Hane-İşyeri) Yüzyüze (Adresli) Gizli Müşteri B2B Görüşmeleri CAPI Panel Çalışmaları Müşteri Memnuniyet Araştırmaları Medya Araştırmaları İmaj Araştırmaları

Örnek projelerimizden bazIlarI Kamuoyu Araştırmaları Otomotiv Araştırmaları Turizme yönelik Araştırmalar Çalışan Memnuniyeti Araştırmaları Müşteri Memnuniyet Araştırmaları Pilot Araştırması Cips Merchandising Sales Fundamental Tracking Fiyat Alımı

Teşekkür ederiz…