Basiscreme 85 g.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BEYAZ KAN HÜCRELERİ.
Advertisements

KBRN KORUYUCU MALZEMELERİ
BİLEŞİKLER İki ya da daha fazla maddenin belli oranda kimyasal olarak birleşmeleri sonucu oluşturdukları yeni, saf maddeye bileşik denir.
Kimyasal Silah Olarak Bilinen Gazlar ve Canlılar Üzerindeki Etkileri
NEW ERA OLIVE & SPA SERILERI.
GAZ ABSORPSİYONU SİSTEMLERİ TASARIMI
91 İÇ KORUMA. 92 Su depoları, sıcak su hazırlayıcıları, ısı değiştiriciler, borular, gemi balast ve benzeri yapıların içerdikleri sıvı ile korozyonunu.
İLAÇLARIN FARMASÖTİK ŞEKİLLERİ
Madde ve Maddenin Özellikleri
Doğal ve Doğal Olmayanı Ayırma Teknikleri Prof. Dr. Hulusi Barlas.
Yeni ambalajıyla etkisi daha uzun sürecek. 250 ml’lik yeni ambalaj.
MADDELER DOĞADA KARIŞIK HALDE BULUNUR
T.C. Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Nurcan SAYDAM KENE KIRIM-KONGO KANAMALI ATEŞİ.
LOJİSTİK.
REMOLENT HAIR PRODUCTS TRIPLE.
KARIŞIMLAR.
Asitler ve Bazlar.
EVİMİZDE KULLANDIĞIMIZ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SAĞLIMIZI TEHDİT EDİYOR
TLA223 TIBBİ MİKROBİYOLOJİ III
Sağlıklı Deri İçin Kozmetik Kullanımı
İNORGANİK KAPLAMALAR.
9.Sınıf Meslek Esasları ve Tekniği
HAZIRLAYANLAR Kurtuluş BULUT M.Selim ÖNER Taner AKÇAY Tolga KEÇECİ.
YAVAŞLATICILAR İNHİBİTÖRLER
Defrizenin Yapılışı İşlem Basamakları
ERGENLİKTE KİŞİSEL BAKIM
ALUMİNYUM KAPLAMALAR.
Sedef Hastalığı (PSÖRİAZİS) Prof.Dr. Mustafa ŞENOL
HİZMETE ÖZEL YANGIN NEDİR? HİZMETE ÖZEL.
Elektro-Kimyasal İşleme
Güneş Koruyucu Kozmetik Ürün Teknolojisinde Yeni Gelişmeler
HAZIRLAYAN: TUBA DALĞA
BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ KATI ATIK YÖNETİMİ -ÇEVRE ve GERİ KAZANIM
Prof. Dr. Mustafa ŞENOL Emekli Öğretim Üyesi
SÜLFÜRİK ASİT.
FONKSİYONEL SINIFLANDIRMAYA GÖRE ÖDENEK İCMALİ 1. GENEL KAMU HİZMETLERİ , ,00 2. SAVUNMA HİZMETLERİ , ,00 3. KAMU DÜZENİ.
HOMOJEN VE HETOROJEN KARIŞIMLAR
HAS 5030 İş ve Sağlık İlişkisi
KİMYASAL BAĞLAR VE KARIŞIMLAR
Farklı element atomları uygum şartlarda bir araya geldiğinde yeni maddeler oluşur. Bu yeni maddeleri oluşturan atomlar arasında kimyasal bağ bulunmaktadır.
DETERJAN NEDİR Petro-Kimya ürünlerinden elde edilen, temizleme ve arıtma gibi işlemlerde kullanılan, toz, sıvı ya da krem şeklinde olabilen kimyasal maddelere.
İLKİN ŞİİR BAYMIŞ 10-A -168.
TEMİZLİK KİMYASALLARININ VERDİĞİ ZARARLAR
KOKU FİLTRE SİSTEMİ.
Kirli eller Hastane içinde yüksek virülans ve çoklu dirençli mikroorganizmaların hastalar arasında yayılmasında neden % sağlık personelinin kirli.
BİLEŞİKLER VE FORMÜLLERİ
MADDENİN YAPISI ve ÖZELLİKLERİ
Hepatit B, kan yoluyla ve çok sıklıkla yakın temasla (kan dışındaki
Kimya Teknolojisi Alanı
Sıkça Sorulan Sorular SPAKARE –Kişisel Bakım İçin Kenevir Yağ İçeren Kozmetik.
Mesleki Cilt Hastalıkları
2 HİJYEN  Sözlük anlamı sağlık bilimi demektir.  Sağlığı koruma uygulamalarının tümü hijyeni kapsar.  Temizlik yoluyla sağlığı korumaya yönelik uygulamalar.
İstanbul Tuzla Organize Sanayi bölgesinde, kendi binasında faaliyet gösteren üretim tesisimiz, 6000 m2 alandan oluşmaktadır. Üretici.
Ekoloji evden başlar. Çevrenin korunmasına yönelik küresel bir mücadele devam ederken bizler kendi evlerimizde EKO-yaklaşım prensiplerini uygulamaya başladık.
Kuru Halı Temizliği
T EMIZLIK EĞITIMI Hazırlayan : Elif Demirci EĞİTİM HEMŞİRESİ.
ERGENLİKTE KİŞİSEL BAKIM
KORUNMA POLİTİKALARI. KORUNMA POLİTİKALARI Korunma politikalarının amacı işyerlerinde iş kazaları ve meslek hastalıklarını önlemek ve çalışanların.
DERMATOLOJİK MİTLER GRUP Dermitoloji.
Solunumla gelebilecek tehlikelerden korunma
GIDA VE PERSONEL HİJENİ
KERİM KAYA 10C İki ya da daha fazla saf maddenin fiziksel yollarla bir araya gelmesi sonucu oluşan ve belirli oranda bileşime sahip olmayan maddelerdir.
Kazancınıza Kazanç Katacak Yeni Ürünleri Tanımaya Hazır mısınız?
TEMİZLİK MADDELERİ. Pek çok temizlik ürünü çeşidi vardır.Sabun ise eskiden beri temizlikte kullanılmaktadır. Günümüzde ise ; sabun, kireç giderici, yağ.
Kozmetikler
Kimyasal atıklarla çalışan işçilerin iş sağlığı ve güvenliği.
ELEMENT VE BİLEŞİKLER.
Anew Hydro Advenced’in Hedef Aldığı Cilt Tipleri
Satş Teknikleri “Salam dilimi” “Sandviç” “İstatiksel Bilgi”
Sunum transkripti:

Basiscreme 85 g

Üç kullanım alanında tavsiye edilir. Deri bariyeri Baz Kremlerin en önemli özellikleri kimyasal ve fiziksel olarak derinin doğal bariyerine benzemeleridir. Üç kullanım alanında tavsiye edilir. Baz krem

3.Dermatolojik hastalıklarda kullanım Basiscreme 85 g 1.Cilt bakımı ve desteği 2. Cilt Koruma 3.Dermatolojik hastalıklarda kullanım

Basiscreme 85 g Deri Hastalıkları Yanda sözü edilen Deri hastalıklarının hepsinde Derinin doğal bariyeri bozulmuştur. BASISCREME tüm deri hastalıklarında tedaviye destek olarak kullanılır. BASISCREME sadece eczanede bulunan tek baz kremdir. Akne Dermatomikozlar Nörodermatit Psöriazis(sedef) İchthyozis Perianal deri hastalıkları Rosacea Mesleki dermatozlar Berber, kuaför, metal işçileri, hastane personeli, ev hanımları, nemli ortamlarda çalışanlar

Basiscreme 85 g Deri tarafından mükemmel şekilde emilir ve kabul edilir. Çok yağlı ve kuru ciltler de dahil tüm cilt tiplerinde aynı etkinlikle uygulanabilir. Cilde süratle nüfüz eder.

Basiscreme 85 g Ne zaman kullanılır? Cilt hastalıklarından sonra sağlıklı deriye bakım yapar ve onu korur. Bulaşık deterjanı,diğer temizlik maddeleriyle veya kimyasal maddelerle sık sık temasta bulunması nedeniyle tahriş olan veya kuruyan cildin bakım ve korumasında.

Basiscreme 85 g Nasıl kullanılır? Gerekli olduğu sıklıkta, hafifçe ve eşit oranda sürülür. Krem,tüpteki sprey düğmesine basılarak uygulanır.Tüpün içinde kalmış küçük hava kabarcıkları kremin kusursuz şekilde dağılmasını engelleyebilir.Bunu önlemek için tüpün altına hafifçe vurulurken sprey düğmesine basılır. Krem tüpünde itici gaz yoktur.

Basiscreme 85 g Formülü Cilt Bakımı için kullanılmakta olup farmakolojik maddeler içermez. Basiscreme’in bileşimi aktif madde içeren farmasötik preparatların krem bazına uygundur. Setilstearilalkol(emülsifiye edici) Parafin(yağlı baz) Vazelin( “ ) Ceteth-20(PEG) (koruyucu miktarının minimum kull.) Sodyum hidrojen fosfat Fragrans(koku dengeleyici) Klorokresol(koruyucu madde) Saf su 85 GRAM PLASTİK TÜP :13 900 000 TL Parekende fiyatı

Referanslar 1-Federal Minister for work and social affairs of Germany TRGS 531- Risks of skin disorders caused by working in humid conditions 2- Federal Minister for work and social affairs of Germany TRGS 540 – Sensitizing substances 3- Periodical symposium Medical 12 (5) 37 (2001) Preperations used for skin protection at workplace