İş sağlığı ve güvenliğiniz için vazgeçilmez çözüm. Elektrik kesintilerinde, çalışanlarınızı ve iş yerinizi riske atmayın.  Elektrik kesintilerinde otomatik.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Sorular ve Cevaplar.
Advertisements

TARIM İLAÇLARI AMBARLARINDA YANGINA KARŞI KORUMA
AKIM TRANSFORMATÖRLERİ
AUTOGUARD ARAÇ TAKİP KONTROL VE YÖNETİM SİSTEMİ
Bilişim Teknolojileri ve Yönetim Dersi (IYO 713) Sunumu
BİLGİSAYAR KULLANIMI İLE İLGİLİ SAĞLIK SORUNLARI
Yüksek Voltaj Koruyucu
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
Sağlıklı ve Güvenli Tesisler
BUGÜNE KADAR YAPILAN İŞLER
YÜKSEK GERİLİM KORUMA RÖLELERİ
Aerobus Güvenliği ve Emniyeti Aerobus yolcularının ve sisteminin Güvenliği ve Emniyeti için alınması gereken Proaktif Önlemler.
ERK İSG&İK ERK –
A C İ L A Y D I N L A T M A V E Y Ö N L E N D İ R M E
YANGIN YÖNETMELİĞİNDE ASANSÖR
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
EMO.
BTN Elektronik Güvenlik
Bingöl Kamu Hastaneleri Birliği
SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİNİ NASIL SAĞLAYABİLİRİZ? 1
Akıllı Şebekelerde Örnek Uygulamalar
SEMİH ÖZÇAKIR MAKİNA MÜHENDİSİ İŞ MÜFETTİŞİ
ELEKTRİK ENERJİSİ İLETİM VE DAĞITIMI ELEKTRİK ŞEBEKELERİ
Patlayıcı Ortamlar ve Tahliye
ELEKTRİK VE ELEKTRİK DEVRELERİ
YANGIN SÖNDÜRME CİHAZI NASIL KULLANILIR?
Elektrik İşlerinde Güvenlik
 NEDEN LED AYDINLATMASI ?  NE KADAR TASARRUF EDERİM ?
AKILI EV SİSTEMİ.
Acil Servis Temizliği.
DEPREM SIRASINDA NELER YAPMALIYIZ?
FİBER OPTİK AYDINLATMA Oğuzhan PİRE
Elektrik Enerjisi Üretimi
GİRİŞ Simulator Tech. Berkay KABAKCIOĞLU.  Simulatör Donanımları  Simulatör Yazılımları.
KİMYASALLARI DEPOLAMA TALİMATI
DİYAK.
1 TURKCELL GRUP BÖLGESEL LİDER (*): Owned through Fintur. Turkcell holds a 41.45% stake in Fintur. TURKCELL GRUP Turkcell 9 ülke 68.1 milyon mobil abone.
Trafo Denetim Sistemi.
Doç. Dr. Bülent VURAL Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Müh. Bölümü
VOLTAJ KORUMA SİSTEMLERİ GRD – 03 – 01 – 01 – A GRD –
“Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”
İSG BİRİMLERİNİN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI
ZAYIF AKIM MALZEMELERİ
İ KKAPI.COM İ K.NET RAS İ M Ş AH İ N SUNAR RAS İ M Ş AH İ N SUNAR.
İSG BİRİMLERİNİN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI
Çok Seviyeli Eviriciler
ISO ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ
Acil Aydınlatma Sunumu. Acil Durum Aydınlatmasına Neden İhtiyaç Duyarız? - Acil bir durumda insanları binadan güvenle tahliye etmeye yardımcı olmak, -
ELEKTRİK ÇARPMASI.
KAYNAK İŞLERİNDE İŞ GÜVENLİĞİ
Murat KULOĞLU Öğretim Görevlisi Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı 1.
FOTOSENTEZDE YAPAY IŞIKLANDIRMA
TYRKISK EVDE YANGIN GÜVENLİĞİ brannvernforeningen.no.
MESLEKİ GELİŞİM Konular; kaynakça;
Otomatik sigortalar teknik eğitim semineri Şahin keskin
YANGIN TESPİT SİSTEMLERİ
Bİlİşİm Teknolojİlerİ VE YazIlIm Dersİ
Kaçak akim koruma şalterleri teknik eğitim semineri Şahin keskin
BAŞYURT EĞİTİM KURUMLARI
G4Seninle HANDE AĞAR ECEHAN SOFUOĞLU İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ CFO.
1 TASNİF DIŞI Takdim Planı  Yanmanın Tanımı  Yangın Çeşitleri  A Sınıfı Yangınlar  B Sınıfı Yangınlar  C Sınıfı Yangınlar  D Sınıfı Yangınlar.
İŞYERİ BİNA VE EKLENTİLERİNDE GENEL SAĞLIK VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Toplu Beslenme Sistemlerinde İş Güvenliği
KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİRİMİ
Acil Servis Temizliği. ACİL SERVİS BİRİMLERİ a) Alçı Odası b) Acil Müdahale Odası c) Acil Gözlem Odası d) Nöbetçi Doktor Odası.
PROJE SUNUMU TEK FAZ MOTOR KONTROLÜ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
ELEKTRİK ÇARPMASI.
MADDE VE YAPISI TEST.
Sunum transkripti:

İş sağlığı ve güvenliğiniz için vazgeçilmez çözüm. Elektrik kesintilerinde, çalışanlarınızı ve iş yerinizi riske atmayın.  Elektrik kesintilerinde otomatik devreye girer  Kuruluşunuzda İş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması için gereklidir.  Yangın  Deprem  Her türlü elektrik kesintilerinden kaynaklanan riskler için kullanımınıza sunulmuştur.

KULLANIM ALANLARI Fabrikalar ve Atölyeler Site Bina Alışveriş Merkezleri Sinema ve Tiyatro Salonları Sağlık Kuruluşları Eğitim Kurumları Depo ve Antrepolar

YANGIN DURUMUNDA  Yangın durumunda yangın söndürme sistemi tarafından (veya personel tarafından) öncelikle risklerin bertaraf edilmesi için elektrik kesintisi yapılmaktadır. Bu durumda;  Çalışan ve/veya müşterilerin bulundukları yerlerin aydınlatması kesilir. Kapalı ortamlarda gündüz dahi görüş kaybolur veya azalır.  Yanan malzemeden çıkan gaz ve oluşan duman görüşü engeller.  Yangın durumda devreye girecek otomatik yangın söndürme sistemleri sulu sistem olduğunda yangın bölgesinde aşırı bir duman ve sis oluşacaktır.  Klasik acil aydınlatma sistemleri yangında oluşan sis ve duman karşısında etkisiz kalır.  Acil Durum Aydınlatma sisteminde araç SİS FARLARI kullanıldığından aşırı duman ve siste dahi aydınlatma fonksiyonunu yerine getirir.  Personelin tahliyesi acil çıkış kapılarının görülebilmesi ile mümkün olacaktır.  Yangında oluşacak Panik ortamı aydınlatma olduğundan daha az ve kontrol edilebilir olacaktır.

DEPREM DURUMUNDA  Deprem durumunda Elektrik dağıtım şirketleri tarafından (Veya personel tarafından) öncelikle risklerin bertaraf edilmesi için elektrik kesintisi yapılmaktadır. Bu durumda;  Çalışan ve/veya müşterilerin bulundukları yerlerin aydınlatması kesilir. Kapalı ortamlarda gündüz dahi Görüş kaybolur veya azalır.  Oluşan sarsıntı nedeni ile Yangın oluşma riski yüksektir ve bu durumda devreye girecek otomatik söndürme sistemleri sulu sistem olduğunda yangın bölgesinde aşırı bir duman ve sis oluşacaktır.  Depremin ilk şoku atlatıldığında binanızın tahliyesi için klasik acil aydınlatma sistemleri etkisiz kalır.  Personelin tahliyesi acil çıkış kapılarının görülebilmesi ile mümkün olacaktır.  Binanızın tahliyesi sonrasında enkaz altında kalanların kurtarılmasında kurtarma ekiplerinin yardımcısıdır.  Acil Aydınlatma Sistemini Bina dışında da kullanarak Deprem sonrası ilk müdahale ve kurtarma işlemlerinde fayda sağlanabilir.

 Giriş Gerilimi 230 V AC,50Hz  Şarj Süresi 6 Saat  Çalışma Sıcaklığı 0-40C  Ayarlanabilir Spot Lambalar  Mikro işlemcili Kontrol Kartı  Akıllı Akü Şarj Sistemi  Akıllı Akü Yönetimi ile uzun kullanım süresi  Şebeke ve Şarj Göstergesi  Elektrik Kesintisinde Hızlı Devreye Girme Süresi  Test Butonu sayesinde şebeke gerilimini kesmeden test olanağı  Deprem Rafı (opsiyonlu)  Elektro Statik Toz Boya ile boyanmış muhafaza  Talep Edilen Renklerde (opsiyonlu)  Sanayi Sınıfı Yüksek Dayanıklılık  İmalat Hatalarına Karşı 2 (iki) Yıl Tam Garanti