İHTİYAÇ AKADEMİ’nin alt yapısı;

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

EĞİTİM DENETİMİ VE SORUNLARI
Yepyeni bir ürün, Muz, Çikolata, Fındık ve diğer kaplama malzemelerinin kusursuz birleşimi ve etkileyici sunumu.
İNTERNET = HASTALARA ULAŞMANIN EN HIZLI YOLU Talip Taştemel – Genel Müdür
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
ÖMER DERİNDERE ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ Osmancık/ÇORUM
İnternet Siteleri Yönetimi
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
FESKOM AKADEMİ CANLI ONLINE EĞİTİM
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
Müşerref Üstek.
Stratejik Yönetim süreçlerinin Üniversitelerin hizmet kalitesine olan katkıları Stratejik Yönetim süreçlerinin Üniversitelerin hizmet kalitesine olan katkıları.
YURT DIŞI B İ R İ M,MARKA VE TANITIM FAAL İ YETLER İ N İ N DESTEKLENMES İ Tebliğ no 2010/6 Hitaş ymm ltd.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Digital Signage teknolojisini ülkemize getiren ilk kuruluşlardan biri olan Sistem 9 Medya, Türkiye’nin en geniş, en yaygın, en güvenli ve işlevsel Digital.
(İNTERNET SAYFALARI YÖNETİMİ)
Birtel İletişim Teknolojileri
DENETİMDE ZAMAN EYLEM PLANI
T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Stratejisi &
Şirket Tanıtım Sunumu.
UZAKTAN ÖĞRETMEN EĞİTİMİ SEMİNERİ
SEVGİLİ ÖĞRENCİLER! Hepinize dershanemiz adına hoş geldiniz der, sınavda başarılar dileriz.
1. HAKKIMIZDA Komote Teknoloji bir Cavme Group ( kuruluşudur. Cavme Group 1995 yılından beri Teknoloji alanında faaliyet göstermektedir.
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Sürekli Eğitim Merkezi www. sem. metu
Telif Hakkı  2008 Intel Firması. Tüm hakları saklıdır. Intel, Intel logosu (the Intel Logo), Intel Eğitim Girişimi (Intel Education Initiative) ve Intel.
Uzm. Fatma BAŞAR Cahit Arf Bilgi Merkezi Eğitim ve Tanıtım Sorumlusu 22 Eylül 2010 T.C. Sağlık Bakanlığı Eğitim Toplantısı TÜBİTAK.
R. ŞİRKETİN TARİHÇESİ 1948 ‘de Sedat SİMAVİ tarafından kurulmuştur. 1 Mayıs 1948’de yayınlanmaya başlamıştır. 1953’de Sedat SİMAVİ’nin vefatı üzerine.
Sunum Akışı EBA Tanıtımı Modüller ve Yenilikler Mobil Uygulamalar
1 ŞEKERBANK BİREYSEL BANKACILIK Kasım/ TÜRKİYE’DE BİREYSEL BANKACILIK-İLKLER.
E-posta hİzmetİ.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
ÇAĞDAŞ EĞİTİMDE YENİ TEKNOLOJİLER
S UNULAR EN GEÇ 09/12/2014 TARIHINE KADAR GÖNDERILECEKTIR DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR Okul isimlerini kendi okulunuza göre uyarlayınız. Okulun ön cepheden.
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI. 1 - Öğretim Şekli 2- Tahsis Durumu 3- Bina Durumu 4- Lojman Durumu 5- Bina Kullanımı (Özellikle derslik sayıları) E-OKUL MODÜLÜNE.
T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TİCARET VE SANAYİ ODASI EĞİTİM VAKFI İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
1 SÖĞLE İLKOKULU. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin gerçek.
1 ZÜMRÜTOVA İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ. 2 “En önemli ve feyizli görevlerimiz, milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır.
KİLİS İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ (Strateji Geliştirme Şube Müdürlüğü)
SİİRT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLERİNİN GİRİLMESİ.
YOZGAT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTATİSTİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA HOŞ GELDİNİZ.
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ERZURUM VALİLİĞİ
Okulumuz tarihinde Kırıkhan Cumhuriyet Ortaokulunun 3 ve 4. Katında öğretime başladı. Aralık 2013’den itibaren Kırıkhan Anadolu İmam Hatip.
REŞİT MAZHAR ERTÜZÜN ANAOKULU
Adres Varsa okul logosu. Ön cepheden çekilmiş okul fotoğrafı (2700x1600) bu fotoğrafın yerine konacak.
MEBBİS Veri Girişi BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
TÜRK EĞİTİM SİSTEMİNİN AMAÇLARI YAPISI VE SORUNLARI
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Yeni Mah. 740 Sokak No:10 Beyşehir/Konya (Müd.Cep)
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü
TÜKETİCİ AKADEMİSİ TOPLANTISI 1. Ulusötesi Proje Toplantısı Macaristan 17 Şubat 2016 Kurumsal İletişim Uzmanı Güldem Ulutürk.
ADAY ÖĞRETMEN YETİŞTİRME SÜRECİ
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Ben bir Yazarım Her öğretmen bir yazardır TPE-M ve TPE-M Sınıflarında Marka Tescili yapılmıştır.
Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tanıtım Bilgileri İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 64 Öğrenci Sayısı : 951 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 34 Fen Laboratuarı.
Okul Tanıtım Bilgileri girilecek İSTATİSTİKLER Öğretmen Sayısı : 18 Öğrenci Sayısı : 358 KURUM BİLGİLERİ Derslik Sayısı : 24 Fen Laboratuarı Sayısı :3.
OKULUN GENEL GÖRÜNÜM RESMİ VE OKULUN AMBLEMİ KONULACAK.
Sektör Profesyonelleri Danışmanı
KANUNİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ
İSTANBULKARİYER PROGRAMI
GÖLCÜK ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015
TÜRK TELEKOM ANADOLU LİSESİ
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Öğretim Yılı Oryantasyon Programı
Sunum transkripti:

İHTİYAÇ AKADEMİ’nin alt yapısı;   HAKIMIZDA Kurulduğu günden itibaren ilklerin adresi olan İhtiyaç Grup'un tescilli markası “İhtiyaç Akademi” 2007 yılından itibaren profesyonel standartlar çerçevesinde Franchise çalışmalarına başlamış olup bugün 103 şubesi ile eğitim sektöründe önemli bir yer tutmaktadır. KPSS, KPSS A, ÖABT, ALES, DGS, YDS, AÖF, SMMM, gibi kursların yanında, Türkiye’de dershanecilikte tek olan Uzaktan Eğitim platformuyla da hizmet vermektedir. Markasını ve müşterilerini “Franchise Standartları” ile koruma altına alan İhtiyaç Akademi, isim hakkını alan kuruluşlara bulunduğu il/ilçe sınırları içinde marka gücünü kullanma, yayın desteği, TV ve internet reklamlarından yararlanma, kampanya yönetimi, eğitim desteği, afiş, broşür, rehberlik, şube geliştirme, reklam-tanıtım-web destekleri gibi imkânlar sunmaktadır. KPSS’de Türkiye’nin en büyüğü olma özelliğini yakın gelecekte 120 şube ile perçinleyecek olan İhtiyaç Akademi; kurs merkezlerini, büyüme trendi ve kazancı yüksek olan bu sistemde sizde yerinizi alabilirsiniz.Gelin geleceği beraber şekillendirelim. Ankara’da kurulmuş olan İHTİYAÇ AKADEMİ Türkiye standartlarının çok üzerinde eğitim veren bir kurumdur. İHTİYAÇ AKADEMİ, Türkiye’de kabul görmüş değerleriyle bireysel ve kurumsal ihtiyaçları karşılamayı başarmıştır. İHTİYAÇ AKADEMİ’nin alt yapısı; . Özel eğitim sektöründe 11 yıllık KPSS yayın birikimi, . 120 şubesi ile KPSS sektörünün zirvesi, . İHTİYAÇ YAYINCILIK ile Türkiye’nin en kaliteli ve en çok satan yayınları, . UZAKTAN EĞİTİM ile online ders imkanı, . İES (ihtiyaç eğitim sistemi) ile öğrenci destek ve takip programı, . Şube geliştirme ve destek biriminden oluşmaktadır.

Aday Şubenin; Kurum resmi cari adı; Adresi; Telefon Numaraları; Kurum Ortakları Kimlerdir; (Görev sorumluluk ve tecrübeleri dahil) İl/İlçe üniversite-okul ile ilgili potansiyel araştırma sonuçları; Rehberlik faaliyetleri; Kpss yapan diğer kurumlar ve potansiyelleri; İhtiyaç yayın alış veriş durumu; Mevcut verilen kurslar hangileri; Kursiyer Sayıları; Kurum Fiziki Yapısı; Kurum Faaliyet Raporu; Önceki yıllarda yapılan iş ve işlemler Hedefler; Neden İhtiyaç; Aday şube kurs binasının; Tüm dış cephe, bina girişi, kayıt kabul, öğrenci işleri, müdür ve rehberlik odası, sınıflar, öğretmenler odası, çalışma salonu, lavabo,kafeterya vb tüm fotoğrafları göndermesi gereklidir.