Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER! Hepinize dershanemiz adına hoş geldiniz der, sınavda başarılar dileriz.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SEVGİLİ ÖĞRENCİLER! Hepinize dershanemiz adına hoş geldiniz der, sınavda başarılar dileriz."— Sunum transkripti:

1 SEVGİLİ ÖĞRENCİLER! Hepinize dershanemiz adına hoş geldiniz der, sınavda başarılar dileriz.

2 Bugün gireceğiniz sınavın dört amacı vardır: 1-Sınava girenler arasında her öğrencinin kendi başarı durumunu görmesini sağlamak, 2-2015 öğretim yılında Körfez Dershaneleri’nde kurs görebilecek öğrencileri belirlemek, 3-Kayıt olacak öğrencileri seviyelerine uygun homojen sınıflara yerleştirmek

3 Soru adetleri ve süreler 8. sınıflarda 60 Soru 70 dakika 7. sınıflarda 60 Soru 70 dakika 6. sınıflarda 60 Soru 70 dakika 5. sınıflarda 60 Soru 70 dakika 4. sınıflarda 45 Soru 60 dakika

4 Uyarılar! Süre yeterlidir. Sınavda süreyi verimli kullanmaya çalışınız. Sınavınızın geçerli olabilmesi için cevap kağıdınıza kitapçık türünü kodlayınız. Sınavda 3 yanlış 1 doğruyu götürecektir. Kitapçık ve cevap anahtarı dağıtılmayacaktır.

5 Uyarılar! Sınav sırasında konuşmayınız ve soru sormayınız. Kopyaya teşebbüs etmeyiniz. Kopyaya teşebbüs eden öğrenciyi sınav görevlisi uyarmaksızın salondan çıkarabilir. Sınavda hesap makinesi, cetvel, cep telefonu kullanmayınız. İşlem yapmak için soru kitapçığınızdaki boş yerleri kullanabilirsiniz.

6 Sınav sonuçları Sınav sonucunuzu ve EĞİTİME İLK ADIM sonuç karnenizi 2 Ekim perşembe günü saat 13:00’ten itibaren şubemize gelerek alabilirsiniz. Başarı durumunuzla ilgili ayrıntılı bilgi ve yorumları almak için dershanemizin rehberlik servisine başvurabilirsiniz.

7 YIL SONU BAŞARI PUANININ ÖNEMİ

8 YBP’NIN YERLEŞTİRMEYE ETKİSİ !

9 ’le kazanacaksınız

10 İŞTE ŞAMPİYONLAR

11

12

13 KAYIT BAŞLIYOR! Sınav sonuçlarının açıklanması ile 2 Ekim perşembe günü kayıt başlıyor. 31 Ekim’e kadar Dershanemize kayıt yaptıran her öğrenciye %... İNDİRİM UYGULANACAKTIR.

14 KAYIT HEDİYELERİMİZ

15 Başarılar dileriz...


"SEVGİLİ ÖĞRENCİLER! Hepinize dershanemiz adına hoş geldiniz der, sınavda başarılar dileriz." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları