BİR MARKA GELİŞTİRME OYUNUNUN ÖYKÜSÜ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ADIM ADIM TÜRKİYE Yurdumuzu Dolaşırken.
Advertisements

ANDROID İSTANBUL.
HAZIRLAYANLAR Sinan ALAGÖZ Dilek ÖZSERİN Abdullah BODUR Ali KARABULUT
“YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ NİSAN MUSTAFA AKGÜN.
İSTANBUL’DA İstanbul’da yükseklerde Çamlıca tepesindeyim.
ZAYENDE GEZGİNLERİ İLE BİR SAFRANBOLU KEYFİ 4-6 MART 2011
İZLEME VE DEĞERLENDİRME BİRİMİ
ZAYENDE GEZGİNLERİ İLE MEZOPOTAMYA TOPRAKLARI EKİM 2012
SANAT VE TARİH MÜZESİ.
ARKADAŞ VE DOST KAVRAMI
ANDROİD İSTANBUL.
Kalabalık bir ofis, çeşitli departmanlar ve büyük ajansların sahip olduğu diğer olanaklar sizi kolayca aldatabilir. Geçerli olan, ajansın gerçek dürtü.
Brief Şehir hayatının yeni yıldızları olan iki genç modeli, en çok yakıştıkları yer olan şehrin caddelerinde tanıtma fikrinden yola çıkılarak “Follow.
Bir İSTANBUL Masalı Mete GÜNERGİN
İstanbul'da Değişen Turizm Yaklaşımları ve Çeşitlendirme Mehmet Ata Tansuğ- Turizm Danışmanı 3 Nisan TURING- İstanbul.
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
HAZIRLAYAN EMEL DOKUR MERMERDAŞ
26 ŞUBAT 2014 ÇANKIRI. 1- GENEL KONULARDA BİLGİ VERİLMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ BAHAR YARIYILININ.
Galata Köprüsü. Galata Köprüsü Azapkapı-Sokullu Mehmet Paşa Camii Galata Kulesi Haliç Tersanesi Kapısı Not:Başka yere taşınmıştır. Unkapanı Köprüsü.

AKSARAY AKSARAY’DAN GELENLER BURAYA YERLEŞTİRİLMİŞTİR. BU SEMTE ADINI BU GÜNKÜ AKSARAY ŞEHRİNDEN GELENLER VERMİŞTİR.
POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar.
BALIKESİR ROTARY KULÜBÜ 2014 HAZİRAN- ARALIK DÖNEM ETKİNLİKLERİ
SİNOP... Ne zaman ziyaret edilmeli ? Feridun ÖZHAN
İÇERİĞİN HABERCİYE SUNULMASI
T.C. SA Ğ LIK BAKANLI Ğ I İZMİR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ.
Web Sitesi Hazırlama.
ARALIK-OCAK AYI PARTİMİZ
PROGRAM TASARIMI
CANIM iSTANBUL’UM Ayk.. Olimpiyatı yok, Olimpiyat Stadı var.
SELMAN BİR ZAMANLAR İSTANBUL... Bölüm 1 SELMAN.
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
HAZIRLAYAN: NUR KURTOĞLU 7/D 2174
KEŞFET KENDİNİ PROJESİ
Uluslararası Rotary 10.Zone 2420.Bölge 5. Grup 2420.Bölge 5. Grup İSTANBUL SUADİYE ROTARY KULÜBÜ BAŞKANIN MEKTUBU 17 Uluslararası Rotary Başkanı John KENNY.
Eski Sokaklar.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ KPI ANALİZİ – ŞUBAT 2015 KALITE GELIŞTIRME AR-GE ŞUBESI.
Adventure never stops… Merkezi Ingilterede bulunan ve 2004 yılından buyana 4x4 sürüş eğitimleri.
İSTANBUL'U SEVİYORUZ.
Bu sunumumu “Yoldan çıkmak istemeyenlere” ithaf ediyorum... Feridun ÖZHAN
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI.
TÜRKİYE’NİN TURİSTİK DEĞERİ
YARİM İSTANBUL.
Bir yıl önceden uçak ve otel rezervasyonlarını yaptırmış olan bizler Barcelona ‘nın altını üstünü getirmeye yola çıkmıştık. Gezmenin yanısıra kendimizi.
BİR ZAMANLAR İSTANBUL....
TOPKAPI SARAYI. TOPKAPI SARAYI Osmanlı sultanlarının ikametgahı, devletin yönetim ve eğitim merkezidir. Fatih Sultan Mehmed Han tarafından
Exist together!.
SUNUM İÇERİĞİ Giriş Süreç Ölçeğinde Analiz Şube Ölçeğinde Analiz .
Dokuz Eylül Üniversitesi Web Sitesi Projesi 2009.
BİZİM GÖZÜMÜZLE İSTANBUL
Nedir? Necokids; İstanbul’u şifreler çözerek keşfetmeye fırsat tanıyan bir çocuk aktivitesidir. “Necokids ŞifreİSTANbul” programı uygulanarak 5-6 / 7-9.
BEŞ PARMAK RESİM SERGİSİ
YEŞİLKÖY - İSTANBUL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Music : Hava Harp Okulu Marşı Fotoğrafların tamami bana aittir. Kullanımı için Cem.
TOKİ KAYAŞEHİR ANADOLU LİSESİ
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
GEREKÇELERİMİZ. NEDEN BİR PROJE KISACA PROJEMİZ.
Aile Atölyeleri Projesi
TURİZM HAFTASI.
Hazırlayan ve Sunan 2 Reha KADAK,
Mezun Web Yönetimi Mezun Veri Tabanı Yönetimi Mezun Bilgi Güncelleme Mezun Analizleri oluşturulması ABD Mezunlar Buluşması Müzede Buluşma Mezunlar Algı.
İSKENDERUN SAHİL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ.
Diyarbakır tanıtım toplantısı ŞİMDİ DÜŞÜNME ZAMANI 2013 TEKNOLOJİ VE TASARIM DERSİ ÖĞRENCİ ETKİNLİKLERİ ULUSAL SERGİSİ Diyarbakır tanıtım toplantısı.
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
BARIS ICIN ELELE – ISTANBUL BARIS ZINCIRI GUZERGAH HARITASI
ECO SCHOOLS İngilizce dersimizde “Enerji Kaynakları ve Tasarrufu” konusunu işledik. Yaptığımız çalışmaları Eco Sanat Köşemize köşemizde sergiledik.
Galatasaray Üniversitesi Galatasaray Lisesi
İSTANBUL ANTONIOPOLIS YENİ ROMA İSTİNPOLİN KONSTANTINIYYE
İstanbul Boğazı. İstanbul Boğazı İSTANBUL BOĞAZI ( BOSPHORUS) İstanbul Boğazı, Karadeniz ile Marmara Denizi’ni birleştiren su yoluna verilen isimdir.
M İ MAR S İ NAN. MİMAR SİNAN [1490 – 1588] Büyük Osmanlı mimarı. Kayseri’nin Ağırnas köyünde doğdu. 1511’de Yavuz Sultan Selim zamanında devşirme olarak.
15 milyona yaklaşan İstanbul Nüfusu, Kocaeli, Tekirdağ ve Kırklareli ile komşu olan ve Marmara Bölgesinde Marmara denizi ve Karadeniz arasında bir yarımadadır.
Sunum transkripti:

BİR MARKA GELİŞTİRME OYUNUNUN ÖYKÜSÜ İSTANBUL 3.12.2014 Hazırlayan:Necdet Bükülmez

İÇERİK I- SLOGAN, HEDEFLER VE NEDEN NECOWALKS? II-TANITIM/İLETİŞİM III-PLANLAMA IV-UYGULAMA V-STANDARTLARIN OLUŞTURULMASI VE TAKİBİ VI-REKLAM VE PAZARLAMA VII-GERİ BİLDİRİM VE İYİLEŞTİRME VIII-MİZAH DUYGUSU

I- SLOGANIMIZ “YAŞADIĞIMIZ ŞEHİRDE TURİST OLMANIN KEYFİNİ ÇIKARTALIM.” “BEN ZATEN YÜRÜYORUM, BİRLİKTE YÜRÜYELİM, İSTANBUL’U KEŞFEDELİM” ŞEKLİNDE PROFESYONEL KAYGILARDAN UZAK BİR YAKLAŞIM.

I-HEDEFLERİMİZ İstanbul'u -efsaneleri ve anekdotları dinleyerek- yürümek (min.20000 adım garantili) Doğanın ve şehrin güzelliklerinin farkına varmak Temel fotoğraf bilgisi alarak fotoğraf çekmek Arka sokak lezzetlerinin tadına bakmak, Her Necowalks sonrası "gezi bahane dostluk şahane" dedirten sıcak anılarla ayrılmak.

I- Neden markamızın adı “NECOWALKS” “Neden bizim bir uluslararası markamız yok” söylemine rağmen bir şey yapılmamasının karşısında eleştirel duruş sergilemek. Yabancı konukları da programa dahil ettiğimiz hatta onlar için Necowalks düzenlediğimiz oluyor. Turizm’in evrensel dili İngilizce. .

II- TANITIM /İLETİŞİM : necowalks : /necowalks Web sitesi: www.necowalks.com

İletişim:Facebook Necowalks Grubu paylaşımları

Facebook Necowalks Grubu paylaşımları

III- PLANLAMA ANKET ÇALIŞMASI /GÜN VE ROTA BELİRLENMESİ

IV-UYGULAMA/ SAHAYA ÇIKIŞ 1-Necowalks EYÜP BALAT FENER (3 ayrı grupla) 2-Necowalks BEYAZIT-VEFA-SÜLEYMANİYE ZEYREK ( 3 ayrı grupla) 3-Necowalks SULTANAHMET-KADIRGA-K.AYASOFYA- ARASTA 4-Necowalks TOPKAPI SARAYI AYASOFYA-YEREBATAN- SULTANAHMET-HİPODROM 5-Necowalks CİHANGİR- ÇUKURCUMA (2 ayrı grupla) 6-Necowalks HANLAR (Kapalıçarşı-Tahtakale-Mahmutpaşa-Sultanhamam-MısırÇ.)

IV-UYGULAMA/ SAHAYA ÇIKIŞ (devam...) 7-Necowalks KADIKÖY-MODA 8-Necowalks ÜSKÜDAR-SALACAK-KUZGUNCUK 9-Necowalks GALATA-PERA (2 ayrı grupla) 10-Necowalks BOĞAZİÇİ YALILARI- ANADOLUKAVAĞI 11-Necowalks KARAKÖY-TOPHANE 12-Necowalks SAMATYA-YEDİKULE

IV-YÜRÜYÜŞLERDEN ANI FOTOĞRAFLARI

IV.YÜRÜYÜŞLERDEN ANI FOTOĞRAFLARI

IV. YÜRÜYÜŞLERDEN BİR HİKAYE YENİKAPI ismi nereden geliyor? Bir padişah, bir falcı ve bir kayıkçı aynı sandalda Üsküdar’dan yola çıkarlar...

NECOARTS AMAÇ: IV.NECOWALKS’TAN ÇEŞİTLEMELER-1 İstanbul’daki sanatsal faaliyetleri, grup olarak izlemek, mekanlara gezi düzenlemek, bilgi aktarmak. GERÇEKLEŞEN: -İstanbul Tasarım Bienali II -Beşiktaş Fotoğraf Şenliği -Pera Müzesi“Grafiti Sokak Sanatı” -Arter “Göçebe Bakış” Sergisi -Salt Galata “İsmail Saray Sergisi” -Milli Saraylar Resim Müzesi PLANLANAN: -Miro Sergisi- Sabancı Müzesi

NECOKIDS* IV.NECOWALKS’TAN ÇEŞİTLEMELER-2 AMAÇ: Çocuklara İstanbul’da turist olmayı sevdirmek, gezdirirken onların interaktif katılımını sağlamak, sürprizler sunmak (resim yaptırmak, çıkartmalar hazırlamak, şifreler verip tarihi eseri bulmalarını sağlatmak gibi) , temel fotoğraf çekmeyi gösterip, sonrasında çekilen fotoğrafları sitede yayınlamak İLK GEZİ: Aralık ayı ikinci yarısında 4 çocuk 4 anne’den oluşan bir grupla Sultanahmet-Ayasofya-Yerebatan-Hipodrom-Yeni Cami turu. *Necoarts ve Necokids, bir Necowalks iştirakidir 

V- STANDARTLARIN OLUŞTURULMASI VE TAKİBİ Necowalks yürüyüş standartları: 1-Gün ve rotayı sitede yayınlamak 2-Minimum dört kaynaktan ön hazırlık 3-Yeni rota için ön keşif gezisi 4-Yürüyüşte önceden belirlenen soruların yanıtlarının verilmesi 5-Çekilen fotoğrafların sitede paylaşılması ve her yürüyüş sonrası geziyi en iyi anlatan 2 fotoğrafın katılanlar tarafından belirlenmesi ve yayınlanması 6-Katılanlardan geri bildirim alınması ve iyileştirilmelerin yapılması.

VI-REKLAM/PAZARLAMA 1-LOGO ÇALIŞMASI

VI-REKLAM/PAZARLAMA 2-PROMOSYON ÜRÜNLERİ

VII. GERİ BİLDİRİM ALINMASI VE İYİLEŞTİRME Necowalks Gezginlerinden gelen geri bildirimler

VII.Necowalks Gezginlerinden gelen geri bildirimler ‪Ipek Meltem Eltetik‪ Yaşasın çok heyecanli programlar, Necokids 'i heyecanla bekliyoruz. Neco Kupa neden olmasın. Harikasıniz
Dün, 07:55 · Beğenmekten Vazgeç · 1

‪Ceren Pasco‪ Yaraticiligin ,ictenligin ,bilgin ve bu farkli bakisin olduktan sonra kim tutar seni dayicim .Yurudukce ve yuruttukce farkli pencereler açıyorsun.Seni takip etmek buyuk keyif . Tum projelerinin buyumesi dilegiyle YURU YA NECO 
Dün, 09:30 · Beğenmekten Vazgeç · 1

‪Banu Soydan Bekbay‪ Ceren oyle guzel dile getirmiş ki , aynı duygular içerisindeyim. Hayatımıza deger katıyorsun, iyi ki varsın! Yürü be Neco kim tutar seni😀😀😀😀😀
Dün, 11:03 · Beğenmekten Vazgeç · 1

‪Ayşe Uraz Aydemir‪ Guzel Nitelikler arti arti deger katar her işe.Hele gönül de veriliyorsa ...Yolun (yolumuz:))açık olsun .Sevgiyle...
Dün, 11:08 · Beğenmekten Vazgeç · 1

‪Selma Alpaslan‪ Tüm projelerinin, hedeflerinin gerçekleşmesini diliyorum. Sevgiyle üretilen her proje hedefi bulur. Emeklilikte de ancak böyle severek başlanan bir proje gerçekleşince tamda hayattaki yerini bulur. Şansın açık olsun.
Dün, 11:22 · Beğenmekten Vazgeç · 2

VIII. BİRAZ DA MİZAH DUYGUSU ŞİMDİ ALDIĞIMIZ BİR HABER ! Papa Francis, uçaktan iner inmez ,Sultanahmet’e “Necowalks” ile yürümek istedi...

NECOWALKS’ TA GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞÇAKALIN.